evo74wood Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 έχει ρύθμιση o tak manager να κλείνουν το προγράμματα όταν πατάς το X QUOTE] Καλλλλή φάση, το Artemis δεν είχε, και δε διάβασα το manual πολύ...:O Ευχαριστώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Στο artemis ειχες WM5 γι αυτό. Θα μπορούσες να βάλεις το XButton ή να περάσεις κάποια coocking rom που το είχε σίγουρα ενσωματωμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo74wood Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Ναι, σε εκείνο τα είχα δοκιμάσει όλααα... Περιμένουμε τώρα τις ROM και για αυτό. (ο πρώην tonyjp είμαι, απλά άλλαξα username γιατί το έδωσα σε φίλο το Artemis) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siemens Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 μπορει να μου πει καποιος πως γυρναει το ρολοι να δειχνει ψηφιακα την ωρα στο today screen πανω δεξια? δεν ξερω πως, γυρισε και δειχνει την ωρα με αναλογικο τροπο... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 μπορει να μου πει καποιος πως γυρναει το ρολοι να δειχνει ψηφιακα την ωρα στο today screen πανω δεξια? δεν ξερω πως, γυρισε και δειχνει την ωρα με αναλογικο τροπο... :X Κρατα παρατεταμενα πανω στο ρολοι Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagotistas Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Και κατι αλλο για το ρολοι.Οταν κανω tap πανω του παντα μου βγαζει τοπικη ωρα GMT+2 Ελσινκι ,Ριγα κλπ.Το διορθωνω αλλα μετα μου ξαναβγαζει το ιδιο.Καμμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtasos Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Σήμερα αντιμετωπίζω το 1ο μου πρόβλημα. Έχω τα bluetooth sony HBH-DS980 στερεοφωνικά ακουστικά και προσπάθησα να τα συνδέσω με την συσκευούλα. Ήταν και η πρώτη εγκτάσταση bluetooth συσκευής. Αρχικά μου την αναγνώρισε κανονικά, αλλά μετά από 1 ώρα περίπου και μερικά τηλεφωνήματα διακόπηκε η σύνδεση και από τότε (πολλές ώρες τώρα) ότι και να κάνω δεν ανοίγει το bluetooth στην συσκευή (ούτε λόγος να αναγνωρίσει τα ακουστικά). Εντάξει ... γνωστό το θέμα με τις συσκευές bluetooth αλλά δεν μου ανοίγει καθόλου την σύνδεση bluetooth. Μετά από soft reset στο comm manager μου δείχνει για ελάχιστη ώρα ενεργεί (on) την επιλογή του bluetooth αλλά μετά από ελάχιστο χρόνο γίνεται off και δεν μπορείς να το επιλέξεις (γυρίζει συνέχεια στο off). Σόρρυ για το μακροσκελές αλλά ήθελα να το καταλάβεται όσο γίνεται καλύτερα για να με βοηθήσετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soylis Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 παιδες εχω βαλει to HTC_Action_Screen2 και ειναι στα αγγλικα πχ NEW SMS και θελω να κατσω να τα μεταφρασω να ειναι στα ελληνικα ξερεται πωσ μπορω να το κανω η με πιο προγραμμα γινεται thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pOLoS Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 έβαλα το HTC_AlbumFolder_DirectoryOption.cab και μπορώ στο HTC Album να διαλέγω οποιο φάκελο θέλω για να βλέπω φωτογραφίες http://rapidshare.com/files/93179869/HTC_AlbumFolder_DirectoryOption.cab γίνεται να βάλουμε για wallpaper gif με animation ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Πάντως με το νέο flash lite, το πρόγραμμα είναι ταχύτατο, αν και με πολλές ελλείψεις ακόμα που το κάνουν ποιο πολύ φιγουρατζίδικο. Όταν διορθωθούν κι αυτά, θα γίνει must have.;) Αν ειχε καποια ενδειξη για αναπαντητες κ νεα μηνυματα για να μην αναγκαζομαι να το κλεινω κ να βγαινω στην today θα ηταν απεχτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huskyaris Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 exw sundesei to HTC touch cruise me to activesync kai ola kala !!!Pernaw kanonika mousiki , otan paw na perasw foto apo to laptop sto pda me tin onomasia pou tis exw dwsei , an den tin metwnomasw (rename) prwta tin foto pou exw sto laptop se image_000000 auksonta arithmo den mou tin perna me tipota sto htc !!!!????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregkerkyra Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 έβαλα το HTC_AlbumFolder_DirectoryOption.cab και μπορώ στο HTC Album να διαλέγω οποιο φάκελο θέλω για να βλέπω φωτογραφίες http://rapidshare.com/files/93179869/HTC_AlbumFolder_DirectoryOption.cab γίνεται να βάλουμε για wallpaper gif με animation ??? Εννοείς για να βλέπουμε απο όποιο φάκελο θέλουμε εμείς φώτο στον κύβο; Παράθεση στο σετάρισμα του cruise... :respect:konadrio Όλοι υπογράψτε για να πιεστεί η HTC να βγάλει drivers! 2' λεπτά θα σας πάρει! http://www.petitiononline.com/tytn2vid/petition.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SGI Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 se touch cruise me ellinika windows pws mporw na grafw me ellinikous xaraktires ta sms logika 8a iparxei kapios propws na alazei to plikrologio xoris kapio programa alla pwS? Παράθεση http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedicator Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Paidia mipos kserete gia kanena Flv player gia to cruise mas? exo katevasi arxia apo youtube kai den paizi sto cruise mas... :( ...sorry gia ta greeklish. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Και κατι αλλο για το ρολοι.Οταν κανω tap πανω του παντα μου βγαζει τοπικη ωρα GMT+2 Ελσινκι ,Ριγα κλπ.Το διορθωνω αλλα μετα μου ξαναβγαζει το ιδιο.Καμμια ιδεα? Πηγαινε στο ρολοι στην 2η ωρα απο κατω και επιλεξε και εκει GMT +2 Αθηνα. το ιδιο και στην 1η ωρα , πατα οκ και δεν ξανααλλαζει :) Paidia mipos kserete gia kanena Flv player gia to cruise mas? exo katevasi arxia apo youtube kai den paizi sto cruise mas... :( ...sorry gia ta greeklish. Βαλε τον tcpmp , παιζει κανονικα και flv αρχεια. Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huskyaris Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 edw kai 1.5 xrono eixa kai exw ena Mio A701 , to opoio omws edw kai 20 meres ta epaikse kai den anoigei (mallon braxukuklwma) .To problima exei na kanei me ton microsoft office outlook , ston opoio mesw tou activesync eixa perasei ta contacts tou Mio A701 !!! Proxthes loipon agorasa to touch cruise kai diapistwsa oti exasa OLA ta contacts pou upirxan mesa ston microsoft office outlook !!!!! :cry: Mipws kserei kapoios TI mporw na kanw gia na ta brw ????????????????????? :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 edw kai 1.5 xrono eixa kai exw ena Mio A701 , to opoio omws edw kai 20 meres ta epaikse kai den anoigei (mallon braxukuklwma) .To problima exei na kanei me ton microsoft office outlook , ston opoio mesw tou activesync eixa perasei ta contacts tou Mio A701 !!! Proxthes loipon agorasa to touch cruise kai diapistwsa oti exasa OLA ta contacts pou upirxan mesa ston microsoft office outlook !!!!! :cry: Mipws kserei kapoios TI mporw na kanw gia na ta brw ????????????????????? :XΚοίτα στο φάκελο "διαγραμμένα" του outlook. Αν δεν τον έχεις αδειάσει λογικά θα είναι εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huskyaris Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 sto file einai auto? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 sto file einai auto? Στο outlouk στο pc σου στον φακελο διεγραμμενα, μαλλον δεν θα τα βρεις πουθενα γιατι επελεξες να κανεις συγχρονισμο με αντικατασταση στον υπολογιστη σου και στα εσβησε ολα. Αν εχεις κανα backup απο την προηγουμενη συσκευη σου αποθηκευμενο στην καρτα μνημης κατι μπορει να γινει. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scruffy Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Tha sou synistousa na min to xrisimopoiiseis afto kai na breis kai na katebaseis tin teleftaia ekdosi tou Sprite Backup. Me ti sygkekrimeni pou exeis, exoun anaferthei polla problimata. Αυτο εκανα φιλε athanaso77 και ολα οκ. Ευχαριοστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalimenos Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 έβαλα το HTC_AlbumFolder_DirectoryOption.cab και μπορώ στο HTC Album να διαλέγω οποιο φάκελο θέλω για να βλέπω φωτογραφίες http://rapidshare.com/files/93179869/HTC_AlbumFolder_DirectoryOption.cab γίνεται να βάλουμε για wallpaper gif με animation ??? το εβαλα το prog αλλα τα γραμματα μου βγαινουν σε τετραγωνακια του μενου. και οταν ανοιγω το photo alboum μου βγαζει καθε φορα να διαλεξω φακελο. καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 το εβαλα το prog αλλα τα γραμματα μου βγαινουν σε τετραγωνακια του μενου. Αυτό είναι bug από την ρώσικη έκδοση από την οποία και προέρχεται. και οταν ανοιγω το photo alboum μου βγαζει καθε φορα να διαλεξω φακελο. Αυτός είναι και ο σκοπός του (όπως το λέει και ο τίτλος). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pOLoS Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Εννοείς για να βλέπουμε απο όποιο φάκελο θέλουμε εμείς φώτο στον κύβο; ναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalimenos Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Απλα νομιζα οτι διαλεγεις μεσα απο μενου μια φορα και μπορουσες ανα πασα στιγμη να το αλλαξεις,αλλα μεσα απο καποιο μενου οχι καθε φορα που ανοιγεις το photo album να διαλεγεις.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Απλα νομιζα οτι διαλεγεις μεσα απο μενου μια φορα και μπορουσες ανα πασα στιγμη να το αλλαξεις,αλλα μεσα απο καποιο μενου οχι καθε φορα που ανοιγεις το photo album να διαλεγεις.:) Αυτός δυστυχώς είναι ένας περιορισμός που πρέπει να ανεχθείς. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts