geokostas Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Παιδια σχεδον καθε μερα μου απενεργοποιειται το bt του τηλεφωνου απο μονο του.Σημερα μου το εκανε 3 φορες.Το δουλευω με ακουστικο plantronic.Ξερει κανεις τιποτα... Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregkerkyra Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Πως γίνεται να βάλω μια εικόνα για wallpaper? Βάζω απο το settings/personal/today ->appearence αλλά δεν μου την κάνει fit to screen , και ας είναι 240*320 , ξέρεται κανένα άλλο τρόπο; Παράθεση στο σετάρισμα του cruise... :respect:konadrio Όλοι υπογράψτε για να πιεστεί η HTC να βγάλει drivers! 2' λεπτά θα σας πάρει! http://www.petitiononline.com/tytn2vid/petition.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 18, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Παιδια σχεδον καθε μερα μου απενεργοποιειται το bt του τηλεφωνου απο μονο του.Σημερα μου το εκανε 3 φορες.Το δουλευω με ακουστικο plantronic.Ξερει κανεις τιποτα... Είναι γνωστό πρόβλημα της συσκευής. Ευελπιστούμε σε update από την HTC. Υπάρχουν πάντως μερικά headsets που δουλεύουν χωρίς πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michele Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Αυριο το βραδυ λεω να παραγγειλω απο e-bay τα εξης. την σιλικονατη θηκη με 5 ευρω μαζι με τα μεταφορικα. Και αυτην την δερματινη με 14 ευρω μαζι παλι με τα μεταφορικα. Τι λετε:) http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=11343&d=1203357199 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=11342&d=1203357020 Για την δερματινη αν θελει κανεις και ειναι κοντα σε εμενα να φερουμε 2 με 3 θηκες να μας βγει φτηνοτερα;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Πως γίνεται να βάλω μια εικόνα για wallpaper? Βάζω απο το settings/personal/today ->appearence αλλά δεν μου την κάνει fit to screen , και ας είναι 240*320 , ξέρεται κανένα άλλο τρόπο; Ναι. Δε γινεται έτσι πρέπει να πας με τον Picture viewer και οταν βλέπεις τη φωτογραφια να επιλεξεις απο το μενου να γινει wallpaper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barchetta Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 εχω μια εφαρμογη .exe και 8ελω να την εγκαταστησω. Εχω περασει το activesync απο το cd στον υπολογιστη, αλλα οταν μπαινω σε ενα φακελο της storage card μεσω του υπολογιστη δεν με αφηνει να τρεξω τα αρχεια ,παραμονο να δω τις ιδιοτητές τους. πχ. παταω πανω στο .exe και αντι να το εκετελέσει μου δειχνει ποσα kb ειναι κτλ. τι να κανω? Παράθεση everyone can see things. few can see into things... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huskyaris Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 kali i silikonati thiki alla apo oti eida den exei stin mprostini meria tin trypa gia tin camera tou video call !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
huskyaris Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Αυριο το βραδυ λεω να παραγγειλω απο e-bay τα εξης. την σιλικονατη θηκη με 5 ευρω μαζι με τα μεταφορικα. Και αυτην την δερματινη με 14 ευρω μαζι παλι με τα μεταφορικα. Τι λετε:) http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=11343&d=1203357199 http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=11342&d=1203357020 Για την δερματινη αν θελει κανεις και ειναι κοντα σε εμενα να φερουμε 2 με 3 θηκες να μας βγει φτηνοτερα;) i silikonati thiki omws den exei tin trypa gia tin camera tou video call !!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spydoc Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 εχω μια εφαρμογη .exe και 8ελω να την εγκαταστησω. Εχω περασει το activesync απο το cd στον υπολογιστη, αλλα οταν μπαινω σε ενα φακελο της storage card μεσω του υπολογιστη δεν με αφηνει να τρεξω τα αρχεια ,παραμονο να δω τις ιδιοτητές τους. πχ. παταω πανω στο .exe και αντι να το εκετελέσει μου δειχνει ποσα kb ειναι κτλ. τι να κανω? Μα δεν μπορεις απο το activesync να τρεξεις κανενα αρχειο παραμονο να τα μετακινησεις/διαγραψεις κτλ...Αν θελεις να τρεξεις καποιο αρχειο που το εχεις περασει στην storagecard πηγαινε στο αρχειο απο το κινητο σου μεσω της διαχειρισης αρχειων και τρεξτο.. Aν τωρα θελεις να τα κανεις ολα απο τον pc σου βαλε το SOTi Pocket Controller. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barchetta Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 δηλαδη για να εγκαταστηω ενα αρχειο .exe χωρις να κατεβασω καποιο προγραμμα αλλο παρα μονο αυτα που εχω απο την htc , δε μπορω ? Γιατι καπου πιο πισω καποιος ελεγε οτι τα αρχεια .exe τα εγκαθιστας μεσω υπολογιστη. Παράθεση everyone can see things. few can see into things... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spydoc Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 δηλαδη για να εγκαταστηω ενα αρχειο .exe χωρις να κατεβασω καποιο προγραμμα αλλο παρα μονο αυτα που εχω απο την htc , δε μπορω ? Συγχρονιζεις το htc και κανεις εγκατασταση το .exe απο τον pc,χωρις να το βαλεις στη storagecard. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scruffy Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Παιδια μια ερωτηση εκανα backup με το sprite που εχει μεσα το cd και αφου τελειωσε μου εβγαλε το μυνημα:warning:file not be included\windows/lic/Isoma000000000000000000000000000.db Ξερει καποιος κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. February 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2008 Πως γίνεται να βάλω μια εικόνα για wallpaper? Βάζω απο το settings/personal/today ->appearence αλλά δεν μου την κάνει fit to screen , και ας είναι 240*320 , ξέρεται κανένα άλλο τρόπο; ελα φιλε, χρησιμοποιησε ενα απο τα παρακατω και θα εισαι οκ. Ειναι free και κανουν resize οποια εικονα θες κρατωντας και το aspect ratio ωστε να μην τις παραμορφωνουν. PhotoResize v1.0 http://www.freewareppc.com/graphics/photoresize.shtml Photos2Resize v2.0.1 http://www.freewareppc.com/graphics/photos2resize.shtml Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchap81 Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 παιδια καλημερα απο την χιονισμενη κυψελη!!!αγορασα κι εγω το touch cruise απο ACE αλλα οσο κι αν προσπαθω δεν μπορω να γραψω sms με 160 χαρακτηρες.Εχω κλικαρει στις ρυθμισεις/γλωσσα το αποστολη με 160 χαρακτηρες,και στις ρυθμισεις sms αν βγαλω το χρηση unicode γραφω με 160 αλλα μου τα βγαζει ακαταλαβιστικα κι αν το κλικαρω μου γραφει sms κανονικα αλλα με 70 χαρακτηρες.Βαζω κεφαλαια βαζω μικρα το ιδιο αποτελεσμα εχει,δεν μπορω να γραψω sms με 160 χαρακτηρες,μηπως πρεπει να κανω κατι αλλο που δεν ξερω??? ???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Παιδια μια ερωτηση εκανα backup με το sprite που εχει μεσα το cd και αφου τελειωσε μου εβγαλε το μυνημα:warning:file not be included\windows/lic/Isoma000000000000000000000000000.db Ξερει καποιος κατι; Tha sou synistousa na min to xrisimopoiiseis afto kai na breis kai na katebaseis tin teleftaia ekdosi tou Sprite Backup. Me ti sygkekrimeni pou exeis, exoun anaferthei polla problimata. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 ???????? Exoun anaferthei polla problimata me to sygkekrimeno keyboard, des edw. Tha soy synistousa na baleis to Pocket CM Keyboard gia na isixaseis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregkerkyra Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Exoun anaferthei polla problimata me to sygkekrimeno keyboard, des edw. Tha soy synistousa na baleis to Pocket CM Keyboard gia na isixaseis. 1)Στο Pocket CM Keyboard υπάρχει Τ9 και αν ναι πως το εnεργοποιώ; 2)Είναι για 160 χαρακτήρες; Γιατι απο ένα σημείο κ μετά μου λέει 2 messages. Παράθεση στο σετάρισμα του cruise... :respect:konadrio Όλοι υπογράψτε για να πιεστεί η HTC να βγάλει drivers! 2' λεπτά θα σας πάρει! http://www.petitiononline.com/tytn2vid/petition.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icem4n Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 παιδια καλημερα απο την χιονισμενη κυψελη!!!αγορασα κι εγω το touch cruise απο ACE αλλα οσο κι αν προσπαθω δεν μπορω να γραψω sms με 160 χαρακτηρες.Εχω κλικαρει στις ρυθμισεις/γλωσσα το αποστολη με 160 χαρακτηρες,και στις ρυθμισεις sms αν βγαλω το χρηση unicode γραφω με 160 αλλα μου τα βγαζει ακαταλαβιστικα κι αν το κλικαρω μου γραφει sms κανονικα αλλα με 70 χαρακτηρες.Βαζω κεφαλαια βαζω μικρα το ιδιο αποτελεσμα εχει,δεν μπορω να γραψω sms με 160 χαρακτηρες,μηπως πρεπει να κανω κατι αλλο που δεν ξερω??? παιδιά υπάρχει κάποια λύση στο αυτό το πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 19, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 1)Στο Pocket CM Keyboard υπάρχει Τ9 και αν ναι πως το εnεργοποιώ; 2)Είναι για 160 χαρακτήρες; Γιατι απο ένα σημείο κ μετά μου λέει 2 messages. T9 den exei. Grafei kanonika 160 xaraktires, exeis tsekarei tin epilogi Unicode stis rythmiseis twn minimatwn? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Mέσα στον φάκελο input υπάρχει το αρχείο input.txt. Μεσα σε αυτό θα πρέπει να κάνεις τις απαραίτητες διορθώσεις για το ποια εφαρμογή να ανοίγει κάθε φορά, καθώς και ρυθμίσεις για το weather κτλ. Το input.txt που υπάρχει μέσα είναι ενδεικτικό και μάλιστα η διαδρομές των φακέλων είναι στα Νορβηγικά :lol::lol::lol:. Δες το δικό μου να πάρεις μια ιδέα. Input.txt (Kαι πάλι είναι ενδεικτικό, αλλά τουλάχιστον οι διαδρομές είναι στα αγγλικά και θα καταλάβεις περίπου τι πρέπει να κάνεις). Τα κενά δεν επιτρέπονται γι΄αυτό ανάμεσα βάζε %20. Για τις περιοχές του weather έχω βάλει: Αθήνα,Ηλιούπολη,Καλαμάκι και Καλλιθέα. Αν θες να τις αλλάξεις βρες κωδικούς από: yahoo weather. Αχα.. να σαι καλα. κατάλαβα περίπου τι παίζει. το κοιτάω τώρα αυτό. Που βλέπεις τον κωδικό απο το yahoo? Μπήκα στο weather αλλά δε μπόρεσα να το βρω, θέλει κ widget μήπως? Αν ναι .. επειδή δε ψήνομαι να περάσω τα widget μόνο κ μόνο για τον κωδικό μπορείς να μου πεις τον κωδικό που έχουν οι Σέρρες (Serrai) κ η Θεσσαλονική? Θενξ ιν αντβάνς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evo74wood Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Καλησπέρα, Τι έχετε κάνει ώστε να κλείνουν τελείως τα διάφορα προγράμματα όταν πατάς το Χ; Battery status; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pOLoS Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 έχει ρύθμιση o tak manager να κλείνουν το προγράμματα όταν πατάς το X γίνεται στο HTC Album να βλέπουμε φωτογραφίες και από άλλους φακέλους ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 έχει ρύθμιση o tak manager να κλείνουν το προγράμματα όταν πατάς το X γίνεται στο HTC Album να βλέπουμε φωτογραφίες και από άλλους φακέλους ??? Nαι γινεται.Απλα κανε μετονομασια του My Pictures σε My Pictures2 και θα μπορει να βλεπει και ολες τις φωτο απ την καρτα μνημης. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Αχα.. να σαι καλα. κατάλαβα περίπου τι παίζει. το κοιτάω τώρα αυτό. Που βλέπεις τον κωδικό απο το yahoo? Μπήκα στο weather αλλά δε μπόρεσα να το βρω, θέλει κ widget μήπως? Αν ναι .. επειδή δε ψήνομαι να περάσω τα widget μόνο κ μόνο για τον κωδικό μπορείς να μου πεις τον κωδικό που έχουν οι Σέρρες (Serrai) κ η Θεσσαλονική? Θενξ ιν αντβάνς! Δες εδώ: http://weather.yahoo.com/regional/GRXX.html Ο κωδικός για Ελλάδα θα πρέπει να είναι της μορφής : GRXX$$$$ , όπου $$$$ = 4 ψηφία.Τον κωδικό τον βλέπεις στην διεύθυνση που σε παραπέμπει, δηλαδή στο Navigation toolbar.Δεν θέλει widget. Για Θεσσαλονίκη είναι :GRXX0019 Για Σέρρες είναι: GRXX0020 Προς το παρόν η τελευταία μπάρα στο πρόγραμμα δεν μπορεί να αλλάξει και επίσης οι ενδείξεις μνήμης, μπαταρίας κτλ στο tab settings δεν λειτουργoύν. Είναι γνωστά προβλήματα, αλλά το πρόγραμμα είναι υπό ανάπτυξη. Μάλλον θα διορθωθούν με το επόμενο update. Πάντως με το νέο flash lite, το πρόγραμμα είναι ταχύτατο, αν και με πολλές ελλείψεις ακόμα που το κάνουν ποιο πολύ φιγουρατζίδικο. Όταν διορθωθούν κι αυτά, θα γίνει must have.;) Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. February 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2008 Γμτ.. εκεινη την τελευταια μπαρα ήθελα να αλλαξω. εκεινο το εικονιδιο του MSN ήθελα να το κανω Contacts. Οκ.. θενξ για τους κωδικους! Εκεί ήμουν κ εγω πριν, αλλα δε μπόρεσα να βρω πως φορτώνει όλη η λίστα με τους κωδικούς απο Ελληνικές πόλης. Μπορείς να μου κάνεις μια χάρη. Μπορείς να μου πεις.. αν πχ θέλω το 6 εικονίδιο (1ο στη δευτερη γραμμή) κ το 9 (προτελευταίο στην δευτερη γραμμή) να τα αλλάξω το πρώτο με contacts κ το άλλο με sms πως θα τροποποιήσεις τον κώδικα αυτό? &mainexec2=\windows\calendar.exe&END &mainexec4=\windows\camera.exe&END &mainexec6=\windows\calculator.exe&END &mainexec11=\windows\cprog.exe&END &mainexec12=\itaskmort\icontact.exe&END &mainexec13=\windows\calculator.exe&END &mainexec14=\windows\calculator.exe&END &powerdown=\itask\keys.lnk&END Εννοείται ότι το ποιο πάνω που αλλάζεις της ονομασίες το κατάλαβα :D Εικονίδιο θα αλλάξουν μόνα τους? Εκεί που λέει iProgs, το πατάω κ φορτώνει μια οθόνη με 20 κουτάκια. Αντί να έχουν προγράμματα να έχουν 20 αγαπημένες επαφές με την εικόνα του καθ ένα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts