konandrio Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 μπηκα κι εγω μεσω wind plus τελικα.Ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους σας που καλυτερευτε τη ζωη μου!! Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι στο msn δεν μπαινω μεσω κινητου οπως επισης στο youtube δε μπορω να ανοιξω τα βιντεακια. Θελω να ρωτησω τα παιδια που χρησιμοποιησαν το Wind Plus και μπηκαν απο pc, με μοντεμ το κινητου αν μπορουν να μπουνε στο msn και να δουνε youtube. Msn κανονικα, πρεπει να βαλεις τις ρυθμισεις proxy στον Ι.Ε, επιλογες internet-> συνδεσεις-> ρυθμισεις Lan. Youtube δυστηχως δεν τα εχω καταφερει. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 thanks δούλεψε Kαι με τις χρεώσεις πως θα ξέρουμε; Επίσης με το nodata τα απενεργοποιώ όλα και πάλι μπαίνε ιστο ίντερνετ; είναι λογικό; (εκτός pc) Λογικα δεν χρεωνει αλλα κοιταξε το εσυ που εχεις alacart μην μου ερθει κανας λογαριασμος και παθω εγκεφαλικο. Το nodata δεν το ξερω ουτε εχω καταλαβει σε τι χρειαζετε, αν κρατησεις το κοκκινο ακουστικο πατημενο αποσυνδεεται, μονο του πως να συνδεθει? εκτος αν πας στον καιρο και παει για update. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 παιδια καπου ειδα μια μετατροπη στη τιμη της registry για να κλεινει το htc alboum με το Χ και να μην παραμενει στην μνημη ...... Αν καποιος την εχει ευκαιρη ας την βαλει Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktsak Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Keypad ελληνικα γενικα υπαρχουν, το θεμα ενα οτι χρειαζεσαι ειδικα για το Cruise γιατι ειναι 3G και ειναι διαφορετικο το skin, το 2ο δεν το καταλαβα. Το πρώτο το έλυσα με το Greek Smart Dialing. Οσο για το δευτερο : Οταν είχα το Touch Ελληνικό από ACE HELLAS οταν ξεκιναγα να γραψω ενα SMS, αν εγραφα στο To (παραλήπτης) τα τρια πρώτα γράμματα ΑΝΔ από την επαφή ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ, αν την είχα καταχωρημένη στις επαφές, τότε κατευθείαν εβγαζε οτι αντιστοιχει στην επαφη αυτή. Αν είχα και τον ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟ, τοτε έβγαζε και τις δύο σαν υποψήφιες και διάλεγες οποια ήθελες σαν παραληπτη. Κάτι δηλαδη σαν Τ9, αλλα στις επαφες. Παιζει κατι τετοιο για μας που εχουμε αγγλική ROM (απο Expansys) ? Και τρίτο : Το ActiveSync γιατι ανοίγει συνέχεια? Μηπως πρέπει να κάνουμε κάτι αντίστοιχο με αυτο που κάναμε και στο Touch με το SKTools ? Παράθεση Κωστας (Pterarxos) Μετακομισαμε σε νεο forum, εδω θα βρειτε το νεο "Περι Ανεμων και Υδατων" We Think Different http://img718.imageshack.us/img718/3200/pterarxosmember420120.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 παιδια καπου ειδα μια μετατροπη στη τιμη της registry για να κλεινει το htc alboum με το Χ και να μην παραμενει στην μνημη ...... Αν καποιος την εχει ευκαιρη ας την βαλει Αυτό μπορείς να το κάνεις και μέσω του Advanced Configuration Tool v2.01 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Κάτι δηλαδη σαν Τ9, αλλα στις επαφες. Παιζει κατι τετοιο για μας που εχουμε αγγλική ROM (απο Expansys) ? Και τρίτο : Το ActiveSync γιατι ανοίγει συνέχεια? Μηπως πρέπει να κάνουμε κάτι αντίστοιχο με αυτο που κάναμε και στο Touch με το SKTools ? http://rapidshare.com/files/86535898/greek_smart_dialing.rar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michele Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Εχω ενα προβληματακι που δεν μπορω να το λυσω. Κατεβασα απο εδω http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=6405 καποια προγραμματακια οπως το kaisertweak και το advanced confguration tool.Τα εβαλα σε εναν φακελο στην καρτα μνημης αλλα οταν παω να τα εκτελεσω τα αρχεια setup σε αυτα διπλα εχει το icon opera οποτε μολις το ανοιγω με βαζει στον broswer. Γιατι το κανει αυτο? Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Εχω ενα προβληματακι που δεν μπορω να το λυσω. Κατεβασα απο εδω http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=6405 καποια προγραμματακια οπως το kaisertweak και το advanced confguration tool.Τα εβαλα σε εναν φακελο στην καρτα μνημης αλλα οταν παω να τα εκτελεσω τα αρχεια setup σε αυτα διπλα εχει το icon opera οποτε μολις το ανοιγω με βαζει στον broswer. Γιατι το κανει αυτο? Thanks Τα εχεις κανει εγκατασταση?Αμα ειναι exe πρεπει να τα τρεξεις απο το pc αμα ειναι cab τρεξτα μεσα απο το cruise. ktsak αυτο που λεει ο athanaso εβαλες? Για τα μηνυματα δεν ξερω. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michele Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Τα εχεις κανει εγκατασταση?Αμα ειναι exe πρεπει να τα τρεξεις απο το pc αμα ειναι cab τρεξτα μεσα απο το cruise. ktsak αυτο που λεει ο athanaso εβαλες? Για τα μηνυματα δεν ξερω. Στο pc τα αρχεια με ονομασια setup τα βλεπει σαν αρχεια XML. Μαλλον δεν ειναι αυτα.Αλλα δεν βλεπει κανενα αρχειο εκτελεσιμο.Μονο το kaisertweak βρηκα και το εκτελεσα.Στα αλλα δεν βρηκα τιποτα:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Στο pc τα αρχεια με ονομασια setup τα βλεπει σαν αρχεια XML. Μαλλον δεν ειναι αυτα.Αλλα δεν βλεπει κανενα αρχειο εκτελεσιμο.Μονο το kaisertweak βρηκα και το εκτελεσα.Στα αλλα δεν βρηκα τιποτα:( AdvancedConfig-v1-1.cab μαλλον αυτο εχεις κατεβασει, πεταξε το στο cruise οπως ειναι και πηγεναι με τον file explorer του cruise και τρεξτο, εσυ το αποσυμπιεζεις στο pc γι αυτο σου βγαζει αυτα. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregkerkyra Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Στο pc τα αρχεια με ονομασια setup τα βλεπει σαν αρχεια XML. Μαλλον δεν ειναι αυτα.Αλλα δεν βλεπει κανενα αρχειο εκτελεσιμο.Μονο το kaisertweak βρηκα και το εκτελεσα.Στα αλλα δεν βρηκα τιποτα:( http://www.ngi.gr/forum/viewtopic.php?t=6840 Παράθεση στο σετάρισμα του cruise... :respect:konadrio Όλοι υπογράψτε για να πιεστεί η HTC να βγάλει drivers! 2' λεπτά θα σας πάρει! http://www.petitiononline.com/tytn2vid/petition.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Εγώ λέω να χτυπήσω αυτήν την θήκη: http://www.pdair.com/catalog/product_info.php?cPath=10100000_900000_11000220&products_id=7160 περισσότερο για την μεταφορά του. Δηλαδή από το σπίτι στο γραφείο ή όπου αλλού, γιατί πολύ φοβάμαι πως με την θήκη που έχει είναι εύκολο να χτυπηθεί η οθόνη. Είμαι κι εγώ από τα ήρεμα παιδάκια.Το πετάω μέσα στο αμάξι ή μέσα στο χαρτοφύλακα και φεύγω.:lol::lol::lol::lol: Τέλος πάντων ερωτήσεις: Την έχει αγοράσει κανείς αυτή την θήκη? Λέτε να επηρεάζει το σήμα του gps? Έχει αγοράσει κανείς απο pdair? Αν ναι, ξέρετε πόσες μέρες κάνει να έρθει? Πάντως με paypal θα πληρώσω κι εγώ, καμιά 20 € θα έρθει χωρίς μεταφορικά. Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 για να καταλαβω σε νεοτερα μοντελα εχει λυθει το προβλημα.αυριο ειναι να το παραλαβω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Τέλος πάντων ερωτήσεις: Την έχει αγοράσει κανείς αυτή την θήκη? Λέτε να επηρεάζει το σήμα του gps? Έχει αγοράσει κανείς απο pdair? Αν ναι, ξέρετε πόσες μέρες κάνει να έρθει? Πάντως με paypal θα πληρώσω κι εγώ, καμιά 20 € θα έρθει χωρίς μεταφορικά. Έχω αγοράσει πολλές παρόμοιες θήκες κατά καιρούς και οι περισσότερες είναι PDair. Είναι πολύ ποιοτικές και δεν επηρεάζει το σήμα του κινητού (από πάνω είναι ανοιχτό). Να έχεις υπόψιν σου ότι υπάρχει και βάση στήριξης για το αυτοκίνητο (PDair πάλι) που δένει στο πίσω μέρος της θήκης... είναι φτιαγμένη για αυτή τη θήκη, είναι πολύ βολική, ποιοτική και σε πολύ καλή τιμή. Εγώ τις παίρνω από το ebay. Ναι... είναι πιο φτηνές. Αξιόπιστοι πωλητές είναι o siemshop και ο gpsforless. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 13, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 για να καταλαβω σε νεοτερα μοντελα εχει λυθει το προβλημα.αυριο ειναι να το παραλαβω Έτσι λένε... θα μας πεις εσύ. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltosmc Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΠΡΙΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑ Κ ΕΓΩ ΤΟ 3650 Κ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΠΩΣ ΜΟΘ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΤΙΣ ΕΝΔΕΙΚΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Κ ΜΝΗΜΗΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ? ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση miltosmc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_daVinci Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Δεν έχει λυθεί . Τα ακουστικά είναι άθλια και το ίδιο έιναι και το σήμα του ραδιοφώνου με αυτά. Παράθεση Yπάρχουν δυο τρόποι για να πετύχεις… 1)ποτέ μη λες όλα όσα ξέρεις 2) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Έχω αγοράσει πολλές παρόμοιες θήκες κατά καιρούς και οι περισσότερες είναι PDair. Είναι πολύ ποιοτικές και δεν επηρεάζει το σήμα του κινητού (από πάνω είναι ανοιχτό). Να έχεις υπόψιν σου ότι υπάρχει και βάση στήριξης για το αυτοκίνητο (PDair πάλι) που δένει στο πίσω μέρος της θήκης... είναι φτιαγμένη για αυτή τη θήκη, είναι πολύ βολική, ποιοτική και σε πολύ καλή τιμή. Εγώ τις παίρνω από το ebay. Ναι... είναι πιο φτηνές. Αξιόπιστοι πωλητές είναι o siemshop και ο gpsforless. Φίλε Θανάση σε ευχαριστώ.Κοίταξα και στους πωλητές που προτείνεις , έκανα και ένα search στο google και είμαι μεταξύ της pdair και στις παρακάτω. Αυτό που με ενοχλεί στην θήκη της pdair είναι ότι έχει διάφανο πλαστικό κάλυμμα οθόνης και θα κάνει αργή την απόκριση της οθόνης. Eάν αυτό δεν επηρεάζει θα προτιμήσω την pdair γιατί βλέπω ότι δείχνει ποιο ποιοτική. Πες μου κι εσύ την άποψη σου: 1)http://www.netimes.com/shop/book-type-leather-case-for-htc-touch-cruise-p3650-p-936.html 2)http://cgi.ebay.co.uk/PDair-Leather-Case-HTC-Touch-Cruise-P3650-Polaris-B-BK_W0QQitemZ220201085927QQihZ012QQcategoryZ15036QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1713.m153.l1262 3)http://cgi.ebay.co.uk/leather-case-cover-for-HTC-Touch-Cruise-P3650-PDA-op_W0QQitemZ300196561513QQihZ020QQcategoryZ48673QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konandrio Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΠΡΙΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑ Κ ΕΓΩ ΤΟ 3650 Κ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΠΩΣ ΜΟΘ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΤΙΣ ΕΝΔΕΙΚΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ Κ ΜΝΗΜΗΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ? ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Βαλε το Battery status. Παράθεση s100-Artemis-Cruise-Diamond Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltosmc Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Βαλε το Battery status. ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΚΟΙΤΑΚΣΑ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΑΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ? Παράθεση miltosmc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 θελει οντως καταγγελια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 ΠΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΚΟΙΤΑΚΣΑ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΑΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ? Πρόγραμμα είναι. Δες εδώ. Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtasos Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Να σας αναφέρω κι εγώ τις πρώτες μου εντυπώσεις ... !!! Πέρασα διάφορα προγράμματα, όπως το dest7 (άψογο), Resco File explorer (πολύ καλός windows explorer), Resco Registry, Spb Back up, tcmp core (player), Resco Today Plugin, Resco Keyboard (για ελληνικό). Μετά πέρασα τις επαφές μου από το προηγούμενο κινητό με το outlook (κάποιες επαφές της έκανε μαντάρα αλλά διορθώθηκαν), έφτιαξα τις επαφές με φωτό, για πρόγραμμα καιρού δεν έχω βάλει ακόμα αλλά έβαλα το υπάρχον της htc και δουλεύει, μετονόμασα το My Pictures σε My pictures2 οπότε βλέπω όλες τις φωτό από την storage μέσω του foto player. To wifi δουλεύει μια χαρά (και ευτυχώς υπάρχουν αρκετά ελεύθερα ή με τον γνωστό default κωδικό της cosmote για να δουλεύουμε κι εμείς ελεύθερα και δωρεάν !!!) ... Αυτά τα ολίγα για την ώρα. Οι πρώτες εντυπώσεις είναι άψογες ... η συσκευούλα είναι (το λιγότερο) ερωτεύσιμη !!! Και τώρα οι ερωτήσεις μου. Πως βρίσκεται τα παραπάνω προγράμματα ; εναλλακτικά προτείνεται κάποια άλλα (για καλύτερα) ; Τι να κάνω με πρόγραμμα καιρού ; εορτολόγιο ; τι άλλο πρόγραμμα είναι χρήσιμα για εγκατάσταση ; ... Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 14, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Τι να κάνω με πρόγραμμα καιρού ; SPB Weather εορτολόγιο ; http://www.turboirc.com/link.php?x=2006 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
totalcmdext Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Otan leme oti iparxi problima ti akribos enooume. To exo pari edo ke 2 ebdomades ke to radio me ta akoustika pou exi pezi kala (bebea apo emafanisi ke piotita akoustikon) pote den ixe i HTC se kamia siskebi. Ine protimotero na paris apo ta accesoris to kalodio pou ine ke mikrofono ke na balis ta dika sou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts