kontow Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Καλησπέρα παιδιά.... Επειδή είμαι 1 βήμα πριν την αγορά του θα ήθελα να μου πει κάποιος αν το έχει πάρει από εδώ http://www.megamarket.gr/htctouchcruisep3650-p-57373.html .... Είναι το "ελληνικό" της ACE? Δια της ατόπου απαγωγής, διακινδυνεύω να πώ ότι αυτό είναι το αγγλικό. Αφ'ενός δε μπορεί να έχει αυτός το ελληνικό 100€ κάτω "έτσι". κ βεβαίως, θεωρώ ότι αν ήταν το ελληνικό θα το έλεγε με μεγαλούτσικα γράμματα :) Για χτύπα τους ένα τηλέφωνο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik13s Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Δια της ατόπου απαγωγής, διακινδυνεύω να πώ ότι αυτό είναι το αγγλικό. Αφ'ενός δε μπορεί να έχει αυτός το ελληνικό 100€ κάτω "έτσι". κ βεβαίως, θεωρώ ότι αν ήταν το ελληνικό θα το έλεγε με μεγαλούτσικα γράμματα :) Για χτύπα τους ένα τηλέφωνο.. Είναι επειδη το δίνει σε 2 εκδοσεις....με ή χωρίς κάρτα + i-go... Με την κάρτα μαζί το έχει προσφορά 719 (από 749)... Το ότι δεν το λέει με μεγαλούτσικα γραμματάκια με προβληματίζει και μένα...;) Γιατί σε όλα τα shops που το δίνουν "ελληνικό" το λένε και το τονίζουν.... Θα τους πάρω μάλλον κανένα τηλ.... Thanks anyway..:) Παράθεση Live and let live... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Καλησπέρα παιδιά.... Επειδή είμαι 1 βήμα πριν την αγορά του θα ήθελα να μου πει κάποιος αν το έχει πάρει από εδώ http://www.megamarket.gr/htctouchcruisep3650-p-57373.html .... Είναι το "ελληνικό" της ACE? Το megamarket ειναι πολυ καλο καταστημα και αξιοπιστο, δεν χανεις τιποτα να παρεις ενα τηλ να τους ρωτησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 HKLM\Drivers\BuiltIn\RIL\EnableFastDormantDisplayDuringCall by "1" to "0" Το δοκίμασα αλλά δεν λειτουργεί. Η οθόνη συνεχίζει να κλείνει πολύ γρήγορα πχ σε 10 sec. Κάτι άλλο πρέπει να είναι. Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destefos Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Το δοκίμασα αλλά δεν λειτουργεί. Η οθόνη συνεχίζει να κλείνει πολύ γρήγορα πχ σε 10 sec. Κάτι άλλο πρέπει να είναι. http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=7072&page=3 Στο forum της Ace υπαρχει η απλη λυση αφου εγκαταστησεις αρχειο τυπου cab. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destefos Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Επειδη το ραδιο κανει πολλα παρασιτα και οπως διαβασα το προβλημα λύνεται με την αγορα καποιου νεου handsfree(δεν ωφελει να διαμαρτυρηθω στην Ace),μπορει να μου συστησει καποιος ποιο ειναι το καταλληλο handsfree που να μπορω να αγορασω?Το Πλαισιο διαθετει τετοιο?Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxos Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 ΕΑΝ ΣΒΥΣΩ ΚΑΙ ΦΟΡΜΑΡΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΤΟΥ IGO ΚΑΙ ΠΑΩ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΩ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ? ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Επειδη το ραδιο κανει πολλα παρασιτα και οπως διαβασα το προβλημα λύνεται με την αγορα καποιου νεου handsfree(δεν ωφελει να διαμαρτυρηθω στην Ace),μπορει να μου συστησει καποιος ποιο ειναι το καταλληλο handsfree που να μπορω να αγορασω?Το Πλαισιο διαθετει τετοιο?Ευχαριστω Εγω εχω απο το P3300 και δουλευει μια χαρα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 4, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Εγω εχω απο το P3300 και δουλευει μια χαρα:) Ναι... του Ρ3300 δουλεύουν μια χαρά, υπάρχουν και αυτά αν και λίγο πιο ακριβά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Ναι... του Ρ3300 δουλεύουν μια χαρά, υπάρχουν και αυτά αν και λίγο πιο ακριβά. Το κακο με αυτο μαγαζι ειναι τα μεταφορικα κοστιζει αλο τοσο..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Το κακο με αυτο μαγαζι ειναι τα μεταφορικα κοστιζει αλο τοσο..:( Τα συγκεκριμένα τα αξίζουν τα λεφτά τους! Ειναι καταπληκτικά και μπορειτε να τα βρειτε και στο Πλαισιο και απο την ACE λογικά σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 4, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Το κακο με αυτο μαγαζι ειναι τα μεταφορικα κοστιζει αλο τοσο..:( http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003610 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yorgos00 Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Παραθέτω τα προγράμματα στα οποία κατέληξα μετά απο αρκετό ψάξιμο για το Touch Cruise μου σε περίπτωση που φανούν χρήσιμα σε κάποιους απο τους καινούριους και τους γλυτώσουν χρόνο. Αρκετά είναι free τα άλλα ξέρετε που μπορείτε να το βρείτε. Τα έχω βάλει σε κατηγορίες και με σείρα προτίμησης. Contacts Management: PocketCM, iContact, FunContact Customisation: HTC Customisation (requires HTC Home plugin and latest HTC Home), SPbPocketPlus Video player: TCPMP PocketPC Maintenance (or system utilities): MemMaid File explorer: Resco Explorer (includes Registry editor) Greek Keyboard: PCM Keyboard (SIP change program required to make a keyboard layout default), HiKeyboard for full screen keyboard, RescoKeyboard Backup Utilities: Sprite Backup (απο το CD που υπάρχει στη συσκευασία), PIMBackup Data/GPRS monitoring: GPRS Monitor (απο το CD που υπάρχει στη συσκευασία), MoDaCo_NoData (to disable GPRS data) Useful Today plugin: BatteryStatus (includes call times logging) Alarm: pTravelAlarm, Spbtime Other/Various useful: Skype, Yahoo Go and GoogleMaps for mobiles (from the official websites), eortologio, Bar_Back_Drink_Guide, PSShutXP (to turn off/reset ppc) Feel free to post your suggestions (especially the more experienced users) -yorgos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=7072&page=3 Στο forum της Ace υπαρχει η απλη λυση αφου εγκαταστησεις αρχειο τυπου cab. Δεν έχω ελληνική αλλά αγγλική έκδοση και δεν μπορώ να κατεβάσω ένα αρχειάκι cab που έχει εκεί. Αν μπορεί ας το ανεβάσει καποιος στο rapidshare :) Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Το κακο με αυτο μαγαζι ειναι τα μεταφορικα κοστιζει αλο τοσο..:( Εγώ πριν 2 εβδομάδες τα αγόρασα 35 ευρώ από play24.gr και χωρίς έξοδα αποστολής και με αποστολή με courier!!! Στην προκειμένη περίπτωση το expansys είναι ποιο ακριβό από Ελλάδα.:ninja::ninja::ninja: Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 4, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Δεν έχω ελληνική αλλά αγγλική έκδοση και δεν μπορώ να κατεβάσω ένα αρχειάκι cab που έχει εκεί. Αν μπορεί ας το ανεβάσει καποιος στο rapidshare :) backlite.cab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003610 Νομιζω οτι αυτα ειναι τα ιδια που εχει στο πακετο, και τα οποια δεν εχουν καλη αποδοση. Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PALKAN Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Μήπως μπoρεί να βοηθήσει κάποιος το HTC TC είναι QVGA ή VGA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 backlite.cab Θανάση είσαι άρχοντας!;) Τhanks mate! Και κάτι άλλο. Το review του GSM Arena: http://www.gsmarena.com/htc_touch_cruise-review-211.php Edit- Δεν αναφέρει πουθενά την ύπαρξη ράδιο με rds... ΛΟΛ! Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkap Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Μήπως μπoρεί να βοηθήσει κάποιος το HTC TC είναι QVGA ή VGA 320*240=QVGA Παράθεση Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula... Tάκης Ping!, Messi.im> tak1s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikou76 Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Εχει δοκιμάσει κανείς ή έχει διαβάσει κανείς σε κάποιο site, έαν το "εργαλείο"¨έχει TMC??? Το ότι έχει ραδιόφωνο δεν σημαίνει ότι έχει και δυνατότητα TMC... Στο ΕΤΕΝ Χ800 το έγραφε ξεκάθαρα.... ΥΓ.: Δεν το θέλω για την Ελλάδα... και ναι το θεωρώ σημαντικό επειδή ζω και κινούμαι στην κεντρική ευρώπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 4, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 Θανάση είσαι άρχοντας!;) Τhanks mate! Και κάτι άλλο. Το review του GSM Arena: http://www.gsmarena.com/htc_touch_cruise-review-211.php Edit- Δεν αναφέρει πουθενά την ύπαρξη ράδιο με rds... ΛΟΛ! To RDS δουλεύει κανονικά στο ραδιόφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eilio94 Δημ. February 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2008 To RDS δουλεύει κανονικά στο ραδιόφωνο. Μα ναι το ξέρω! Αυτός που έγραψε το review δεν γράφει κουβέντα.:lol::lol::lol: Δημοσιογράφοι σου λέει.. Παράθεση Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konspir2 Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Ρε παιδιά ξέρετε γιατί μερικές φορές το ξυπνητήρι χτυπάει 1 ώρα νωρίτερα ή 1 ώρα αργότερα; Ξέρω ότι μπορώ να εγκαταστήσω κάποιο άλλο πρόγραμμα για ξυπνητήρι, αλλά θα ήθελα να μάθω που οφείλεται αυτό το πρόβλημα και πως διορθώνεται. Αν ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό, ρίξτε καμιά βοήθεια :) Ευχαριστώ! Παράθεση The evil that men do lives on and on... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. February 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2008 Μηπως εχεις ενεργη την αυτοματη αλλαγη ζωνης ωρας? απενεργοποιησε τη γιατι μπορει να αλλαζει ζωνη μονο του οποτε προκυπτει κ αυτη η διαφορα ωρας στο ξυπνητηρι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts