Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Cruise P3650 (Polaris)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά....

Επειδή είμαι 1 βήμα πριν την αγορά του θα ήθελα να μου πει κάποιος αν το έχει πάρει από εδώ http://www.megamarket.gr/htctouchcruisep3650-p-57373.html ....

Είναι το "ελληνικό" της ACE?

Δια της ατόπου απαγωγής, διακινδυνεύω να πώ ότι αυτό είναι το αγγλικό. Αφ'ενός δε μπορεί να έχει αυτός το ελληνικό 100€ κάτω "έτσι". κ βεβαίως, θεωρώ ότι αν ήταν το ελληνικό θα το έλεγε με μεγαλούτσικα γράμματα :)

Για χτύπα τους ένα τηλέφωνο..

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δια της ατόπου απαγωγής, διακινδυνεύω να πώ ότι αυτό είναι το αγγλικό. Αφ'ενός δε μπορεί να έχει αυτός το ελληνικό 100€ κάτω "έτσι". κ βεβαίως, θεωρώ ότι αν ήταν το ελληνικό θα το έλεγε με μεγαλούτσικα γράμματα :)

Για χτύπα τους ένα τηλέφωνο..

Είναι επειδη το δίνει σε 2 εκδοσεις....με ή χωρίς κάρτα + i-go...

Με την κάρτα μαζί το έχει προσφορά 719 (από 749)...

Το ότι δεν το λέει με μεγαλούτσικα γραμματάκια με προβληματίζει και μένα...;)

Γιατί σε όλα τα shops που το δίνουν "ελληνικό" το λένε και το τονίζουν....

Θα τους πάρω μάλλον κανένα τηλ....

Thanks anyway..:)

Live and let live...

Καλησπέρα παιδιά....

Επειδή είμαι 1 βήμα πριν την αγορά του θα ήθελα να μου πει κάποιος αν το έχει πάρει από εδώ http://www.megamarket.gr/htctouchcruisep3650-p-57373.html ....

Είναι το "ελληνικό" της ACE?

Το megamarket ειναι πολυ καλο καταστημα και αξιοπιστο, δεν χανεις τιποτα να παρεις ενα τηλ να τους ρωτησεις.

HKLM\Drivers\BuiltIn\RIL\EnableFastDormantDisplayDuringCall by "1" to "0"

Το δοκίμασα αλλά δεν λειτουργεί. Η οθόνη συνεχίζει να κλείνει πολύ γρήγορα πχ σε 10 sec. Κάτι άλλο πρέπει να είναι.

Στάθης

Το δοκίμασα αλλά δεν λειτουργεί. Η οθόνη συνεχίζει να κλείνει πολύ γρήγορα πχ σε 10 sec. Κάτι άλλο πρέπει να είναι.

http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=7072&page=3

Στο forum της Ace υπαρχει η απλη λυση αφου εγκαταστησεις αρχειο τυπου cab.

Επειδη το ραδιο κανει πολλα παρασιτα και οπως διαβασα το προβλημα λύνεται με την αγορα καποιου νεου handsfree(δεν ωφελει να διαμαρτυρηθω στην Ace),μπορει να μου συστησει καποιος ποιο ειναι το καταλληλο handsfree που να μπορω να αγορασω?Το Πλαισιο διαθετει τετοιο?Ευχαριστω

ΕΑΝ ΣΒΥΣΩ ΚΑΙ ΦΟΡΜΑΡΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΤΟΥ IGO ΚΑΙ ΠΑΩ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΩ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ?

ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ?

Επειδη το ραδιο κανει πολλα παρασιτα και οπως διαβασα το προβλημα λύνεται με την αγορα καποιου νεου handsfree(δεν ωφελει να διαμαρτυρηθω στην Ace),μπορει να μου συστησει καποιος ποιο ειναι το καταλληλο handsfree που να μπορω να αγορασω?Το Πλαισιο διαθετει τετοιο?Ευχαριστω

Εγω εχω απο το P3300 και δουλευει μια χαρα:)

• Administrators
Εγω εχω απο το P3300 και δουλευει μια χαρα:)

Ναι... του Ρ3300 δουλεύουν μια χαρά, υπάρχουν και αυτά αν και λίγο πιο ακριβά.

Modpic.gif

Ναι... του Ρ3300 δουλεύουν μια χαρά, υπάρχουν και αυτά αν και λίγο πιο ακριβά.

Το κακο με αυτο μαγαζι ειναι τα μεταφορικα κοστιζει αλο τοσο..:(

Τα συγκεκριμένα τα αξίζουν τα λεφτά τους! Ειναι καταπληκτικά και μπορειτε να τα βρειτε και στο Πλαισιο και απο την ACE λογικά σύντομα.

• Administrators

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.003610

Modpic.gif

Παραθέτω τα προγράμματα στα οποία κατέληξα μετά απο αρκετό ψάξιμο για το Touch Cruise μου σε περίπτωση που φανούν χρήσιμα σε κάποιους απο τους καινούριους και τους γλυτώσουν χρόνο. Αρκετά είναι free τα άλλα ξέρετε που μπορείτε να το βρείτε. Τα έχω βάλει σε κατηγορίες και με σείρα προτίμησης.

Contacts Management: PocketCM, iContact, FunContact

Customisation: HTC Customisation (requires HTC Home plugin and latest HTC Home), SPbPocketPlus

Video player: TCPMP

PocketPC Maintenance (or system utilities): MemMaid

File explorer: Resco Explorer (includes Registry editor)

Greek Keyboard: PCM Keyboard (SIP change program required to make a keyboard layout default), HiKeyboard for full screen keyboard, RescoKeyboard

Backup Utilities: Sprite Backup (απο το CD που υπάρχει στη συσκευασία), PIMBackup

Data/GPRS monitoring: GPRS Monitor (απο το CD που υπάρχει στη συσκευασία), MoDaCo_NoData (to disable GPRS data)

Useful Today plugin: BatteryStatus (includes call times logging)

Alarm: pTravelAlarm, Spbtime

Other/Various useful: Skype, Yahoo Go and GoogleMaps for mobiles (from the official websites), eortologio, Bar_Back_Drink_Guide, PSShutXP (to turn off/reset ppc)

Feel free to post your suggestions (especially the more experienced users)

-yorgos

http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=7072&page=3

Στο forum της Ace υπαρχει η απλη λυση αφου εγκαταστησεις αρχειο τυπου cab.

Δεν έχω ελληνική αλλά αγγλική έκδοση και δεν μπορώ να κατεβάσω ένα αρχειάκι cab που έχει εκεί. Αν μπορεί ας το ανεβάσει καποιος στο rapidshare :)

Στάθης

Εγώ πριν 2 εβδομάδες τα αγόρασα 35 ευρώ από play24.gr και χωρίς έξοδα αποστολής και με αποστολή με courier!!! Στην προκειμένη περίπτωση το expansys είναι ποιο ακριβό από Ελλάδα.:ninja::ninja::ninja:

Στάθης

• Administrators
Δεν έχω ελληνική αλλά αγγλική έκδοση και δεν μπορώ να κατεβάσω ένα αρχειάκι cab που έχει εκεί. Αν μπορεί ας το ανεβάσει καποιος στο rapidshare :)

backlite.cab

Modpic.gif

Νομιζω οτι αυτα ειναι τα ιδια που εχει στο πακετο, και τα οποια δεν εχουν καλη αποδοση.

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Θανάση είσαι άρχοντας!;)

Τhanks mate!

Και κάτι άλλο. Το review του GSM Arena: http://www.gsmarena.com/htc_touch_cruise-review-211.php

Edit- Δεν αναφέρει πουθενά την ύπαρξη ράδιο με rds... ΛΟΛ!

Στάθης

Μήπως μπoρεί να βοηθήσει κάποιος το HTC TC είναι QVGA ή VGA

320*240=QVGA

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

Εχει δοκιμάσει κανείς ή έχει διαβάσει κανείς σε κάποιο site, έαν το "εργαλείο"¨έχει TMC???

Το ότι έχει ραδιόφωνο δεν σημαίνει ότι έχει και δυνατότητα TMC...

Στο ΕΤΕΝ Χ800 το έγραφε ξεκάθαρα....

ΥΓ.: Δεν το θέλω για την Ελλάδα... και ναι το θεωρώ σημαντικό επειδή ζω και κινούμαι στην κεντρική ευρώπη.

• Administrators
Θανάση είσαι άρχοντας!;)

Τhanks mate!

Και κάτι άλλο. Το review του GSM Arena: http://www.gsmarena.com/htc_touch_cruise-review-211.php

Edit- Δεν αναφέρει πουθενά την ύπαρξη ράδιο με rds... ΛΟΛ!

To RDS δουλεύει κανονικά στο ραδιόφωνο.

Modpic.gif

To RDS δουλεύει κανονικά στο ραδιόφωνο.

Μα ναι το ξέρω! Αυτός που έγραψε το review δεν γράφει κουβέντα.:lol::lol::lol: Δημοσιογράφοι σου λέει..

Στάθης

Ρε παιδιά ξέρετε γιατί μερικές φορές το ξυπνητήρι χτυπάει 1 ώρα νωρίτερα ή 1 ώρα αργότερα;

Ξέρω ότι μπορώ να εγκαταστήσω κάποιο άλλο πρόγραμμα για ξυπνητήρι, αλλά θα ήθελα να μάθω που οφείλεται αυτό το πρόβλημα και πως διορθώνεται.

Αν ξέρετε γιατί συμβαίνει αυτό, ρίξτε καμιά βοήθεια :)

Ευχαριστώ!

The evil that men do lives on and on...

Μηπως εχεις ενεργη την αυτοματη αλλαγη ζωνης ωρας? απενεργοποιησε τη γιατι μπορει να αλλαζει ζωνη μονο του οποτε προκυπτει κ αυτη η διαφορα ωρας στο ξυπνητηρι..