Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Cruise P3650 (Polaris)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στην htc τα ριχνω και θα το κανα ακομα και αν ειχε γινει σωστη αντιγραφη

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

προσωπικα αυτο το iPHONE το βρισκω υπευθυνο για διαφορα δεινα που εφερε στα ppc.

ενα παραδειγμα ειναι το touch flo της htc που μαλλον προσπαθησε να μιμηθει το iphone .

αυτη ηταν και η αιτια να μην συμπερηλιφθει το βολικο track ball -mouse του 3300 sto touch cruise.

στην htc τα ριχνω και θα το κανα ακομα και αν ειχε γινει σωστη αντιγραφη

Εμένα προσωπικά μαρέσει αυτό που έγινε και για το UI του πήρα cruise. Η apple άνοιξε ένα νέο δρόμο και καλό θα ήταν να την ακολουθήσουν όλοι.

στο σετάρισμα του cruise...

:respect:konadrio

Όλοι υπογράψτε για να πιεστεί η HTC να βγάλει drivers!

2' λεπτά θα σας πάρει!

http://www.petitiononline.com/tytn2vid/petition.html

Εβαλα και τα VIDEO στην κάρτα αποθηκευσης/DSIM/100media και τα παίζει κανονικά από τον κύβο. Το MY documents/my video δεν το βλέπω στην κάρτα.

Επιπλέον ερώτηση:πως παιζουμε Video μέ χρήση TCPMP; . Ψάχνω να βρώ καμμία επιλογή "ανοιγμα με " αλλά δεν βρίσκω.

• Administrators
Επιπλέον ερώτηση:πως παιζουμε Video μέ χρήση TCPMP; . Ψάχνω να βρώ καμμία επιλογή "ανοιγμα με " αλλά δεν βρίσκω.

Anoikse to TCPMP kai fortwse to apo ekei.

Modpic.gif

Καλησπέρα, δύο ερωτήσεις:

Ξέρεις κανείς πως μπορώ να απεγκαταστήσω το opera;

Πως μπορώ να σβήσω από τον φάκελο των windows ορισμένα κλειδωμένα άχρηστα αρχεία; (ήχους, εικόνες, κλπ)

Assumption is the mother of all f@ck-ups...

• Administrators
Καλησπέρα, δύο ερωτήσεις:

Ξέρεις κανείς πως μπορώ να απεγκαταστήσω το opera;

Πως μπορώ να σβήσω από τον φάκελο των windows ορισμένα κλειδωμένα άχρηστα αρχεία; (ήχους, εικόνες, κλπ)

Ean den yparxei sto add/remove programms tha elega oti den mporeis na kaneis kai polla. An kai fantazomai oti ean to ebales esy... prepei na yparxei.

Genikws tha sou proteina na min peirakseis oti yparxei ston fakelo Windows ektos ean eisai sigouros gia to ti prokeitai giati den tha to glytwseis to hard reset.

Modpic.gif

Guest chrpaplos

καλησπέρα παιδιά,

είμαι και εγώ ένας κάτοχος του touch cruise εδώ και 10 μέρες.

Μήπως κανείς ξέρει

1. Που θα βρώ ένα δωρεάν προγραμμα για ξυπνητήρι (γιατί με αυτό που έχει το WM6 μάλλον θα με απολύσουν απο την δουλειά μου) βρήκα κάποια αλλά όλα θέλουν να τα αγοράσεις

2. Που θα βρώ καμία βεντούζα- βάση στήριξης που να υπάρχει σε ελληνικό κατάστημα και να ταιριάζει στο κινητό/pda μας; αυτή που έχει το πλαίσιο και το play247 κάνει για κινητά με πλάτος μεγασλύτερο των 59mm (το δικό μας έχει 58mm)

3. Πότε θα μπορέσουμε να ενεργοποιήσουμε στο i-go 2006+ και χάρτες άλλων χωρών; κατέβασα απο γνωτό torrent χάρτες άλλω χωρών αλλά μόλις τους βάζεις στην κάρτα το πρόγραμμα τους αναγνωρίζει σας κλειδωμένους

ΜΦΧ

Χρήστος

Ean den yparxei sto add/remove programms tha elega oti den mporeis na kaneis kai polla. An kai fantazomai oti ean to ebales esy... prepei na yparxei.

Genikws tha sou proteina na min peirakseis oti yparxei ston fakelo Windows ektos ean eisai sigouros gia to ti prokeitai giati den tha to glytwseis to hard reset.

Ξέρω τι κάνω. Το opera υπήρχε από την ACE, και απλά δεν το θέλω.

(Ο πρώην tonyjp είμαι, αλλά έδωσα το P3300 σε φίλο και μαζί και το λογαριασμό στο φόρουμ.). Τώρα έκανα λάθος και μπήκα με το παλιό username...

καλησπέρα παιδιά,

Μήπως κανείς ξέρει

1. Που θα βρώ ένα δωρεάν προγραμμα για ξυπνητήρι (γιατί με αυτό που έχει το WM6 μάλλον θα με απολύσουν απο την δουλειά μου) βρήκα κάποια αλλά όλα θέλουν να τα αγοράσεις

2. Που θα βρώ καμία βεντούζα- βάση στήριξης που να υπάρχει σε ελληνικό κατάστημα και να ταιριάζει στο κινητό/pda μας; αυτή που έχει το πλαίσιο και το play247 κάνει για κινητά με πλάτος μεγασλύτερο των 59mm (το δικό μας έχει 58mm)

3. Πότε θα μπορέσουμε να ενεργοποιήσουμε στο i-go 2006+ και χάρτες άλλων χωρών; κατέβασα απο γνωτό torrent χάρτες άλλω χωρών αλλά μόλις τους βάζεις στην κάρτα το πρόγραμμα τους αναγνωρίζει σας κλειδωμένους

ΜΦΧ

Χρήστος

1. αααααααααχαχαχααχα 3 μέρες απλά έχω ξυπνήσει κατά τύχη και εγώ... SPB time (θα σου στείλω PM)

2. Πλαίσιο είχα πάρει, μια universal μικρή, πολύ καλή.

Κανενα καλο πραγραμματακι να βλεπω αναλυτικο χρονο κλησεων...
Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή.

• Administrators
Ξέρω τι κάνω. Το opera υπήρχε από την ACE, και απλά δεν το θέλω.

Ok... tote ontws den mporeis na kaneis polla pragmata. Oti einai enswmatomeno stin ROM den mporeis na to peirakseis efkola kai thelei poly psaksimo kai kopo gia na apofygeis to hard reset.

Modpic.gif

Guest lagoudakis
Κανενα καλο πραγραμματακι να βλεπω αναλυτικο χρονο κλησεων...
battery status,με εχει βολεψει αφανταστα,απλο και ευκολο στην χρηση του:)

Ευχαριστω lagoudakis θα το δοκιμασω.

καλησπέρα παιδιά,

Μήπως κανείς ξέρει

ΜΦΧ

Χρήστος

πιθανον να υπαρχει καποιος τροπος να δει τους χαρτες σαν ξεκλειδωτους αλλα δεν τον γνωριζω.

αν δεν βρεθει καποιος να σου πει τον τροπο κοιταξε σε κανα μαγαζι μηπως βρεις το τομτομ.κυκλοφορει στα γνωστα μερη.

και σαν προγραμμα καλυτερο και οι χαρτες του για ευρωπαικες χωρες ειναι οτι καλυτερο.

γιατι ομως σου δειχνει στην κληση οτι εχεις μιλησει 2 λεπτα ενω εχεις μιλησει λιγοτερο;

γιατι ομως σου δειχνει στην κληση οτι εχεις μιλησει 2 λεπτα ενω εχεις μιλησει λιγοτερο;

Εγω βλεπω οτι εχει ωρα-- λεπτα-- δευτερολεπτα-- και μου φαινεται ακριβες.

Guest lagoudakis
μια χαρα μου δειχνει τον χρονο σε εμενα,δεν εχω την beta εκδοση,τα βελακια αν τα πατησεις σου αλλαζει τον χρονο;αλλαζουν αν πατησεις τον χρονο,βλεπεις αναλογα εισερχομενες-εξερχομενες-και συνολο

εχετε καμια ιδεα για το πως μπορω να δω τηλεοραση μεσω wifi??

Καποιο προγραμμα που να υποστηριζει ελληνικα καναλια?

καλησπερα καλο μηνα δυο ερωτησεις η μια ειναι, μηπως απο registry μπορουμε να κανουμε να γινετε ποιο γρηγορα το dial phone ?

και το αλλο ειναι μπορουμε να επεξεργαστουμε τις επαφες απο την sim ?

καλησπερα καλο μηνα δυο ερωτησεις η μια ειναι, μηπως απο registry μπορουμε να κανουμε να γινετε ποιο γρηγορα το dial phone ?

και το αλλο ειναι μπορουμε να επεξεργαστουμε τις επαφες απο την sim ?

Για το 2ο : Ανοιξε τις Επαφες και μετα επιλεξε Μενου --> Διαχειρηση Sim και θα σου εμφανισει ολες τις επαφες που εχεις στη sim.

Εκει εχεις επιλογες αντιγραφης απο το τηλεφωνο και αντiθετα και φυσικα μετονομασια και διαγραφη.

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Μηπως βρεθηκε η λυση στο πως απο το cube θα μας δειχνει τις φωτο απο ενα φακελο που εμεις θα εχουμε προκαθορισει?

Animula vagula blandula hospes comesque corporis quae nunc abibis in loca pallidula rigida nudula...

Tάκης

Ping!, Messi.im> tak1s

HTC TouchFlo 2.0... oi prwtes eikones:

http://gizmodo.com/assets/resources/2008/01/htcmanila.png

Το έχει "φορέσει" κανείς να μας πει πως συμπεριφέρεται;;;;

Γιώργος

Galaxy s9+