Jump to content

[Επίσημο] HTC Touch Cruise P3650 (Polaris)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eχουμε ξανακανει αυτη τη συζητηση για τους νταβατζηδες της ελληνικης πραγματικότητας!

Για να το πουλαει το expansys 455 euros χωρις ΦΠΑ και να εχει κερδος φαντασου οτι η ACE με τα 749 ευρω που ζηταει ζει σε ενα άλλο χωροχρονο. Το θεμα ειναι να το καταλαβουν μερικοι και να σταματησουν να τα χωνουν στο καθε Πλαισιο, να σας πω εγω μετα πως πεφτει κατακορυφα η τιμη και ερχεται στα ιδια επιπεδα! Και μην μου πειτε επειδη συνοδευεται με ενα Igo δικαιολογειται αυτη η ψηλη τιμη ουτε επειδη εχει εξελληνισμενο περιβαλλον, ουτε επειδη εχει και το καλυτερο service. Συγκεκριμενα πιο ευκολα στο αλλαζουν απο expansys αν συμβει κατι, παρα απο την ACE!

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά Χρόνια Πολλά,

η οθόνη του ''ζαχαριάζει'' καθόλου; Δηλαδή θολώνει καθόλου;

Ευχαριστώ,

Μάνος

Mano oxi, isa isa to antitheto !! Einai poli fwteini kai me zwhra xrwmata kai h aisthisi ths poiotika einai para poli kali

Εχω βαρεθει ρε παιδια πραγματικα τα flames μπορουμε να επικεντρωθουμε στην συσκευη και μονο σε αυτή !! Ουτε στην τιμη ουτε στην ace ουτε στο expansys

Φιλικά

Παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς πρόβλημα με το bluetooth headset που χρησιμοποιεί; Εμένα πέρα από το ότι δεν συνεργάζεται με το Jabra που είχα μου φαίνεται ότι η ποιότητα του ήχου δεν είναι καλή και το λέω αυτό έχοντας δοκιμάσει τέσσερα διαφορετικά bt headsets.

Παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς πρόβλημα με το bluetooth headset που χρησιμοποιεί; Εμένα πέρα από το ότι δεν συνεργάζεται με το Jabra που είχα μου φαίνεται ότι η ποιότητα του ήχου δεν είναι καλή και το λέω αυτό έχοντας δοκιμάσει τέσσερα διαφορετικά bt headsets.

Me to Parrot aftokinitou pou exw paizei apsoga !!

Αυριο περιμενω κι εγω το δικο μου απο το Πλαισιο :) Αν το εχει παρει καποιος απο το Πλαισιο,ξερετε αν στο πακετο που ειναι με το προγραμμα πλοηγησης συμπεριλαμβανεται και βαση στηριξης για το αυτοκινητο?

Ποποοο... ρε παιδιά στις τελευταίες 10 σελίδες λογομαχείτε για τις τιμές και για το αν είναι καλύτερο το αγγλικό ή το ελληνικό ήμαρτον...:confused:. Ανοίξτε ένα τοπικ με θέμα ελληνικά ή αγγλικά μενού και μην το ζαλίζετε άλλο το θέμα κρίμα είναι:(.

αν μπορούν οι opps ας τα μεταφέρουν αυτά τα ποστ...

Ας μπούμε στο ψητό της συσκευής γιατί έχει αρχίσει και με κουράζει αυτή η άσκοπη φλυαρία...

(ααα!!! ξέχασα "φιλικά")

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Nα ρωτησω και κατι ακομα...Μιας και η ΗTC τα εχει ετοιμα τα cruise (αφου εχει δωσει ηδη τα πρωτα κομματια) γιατι δε τα διαθετει μαζικα στην αγορα και περιμενει για Γεναρη?

ηθελα να πω οτι δεν περιλαμβάνει βαση αυτοκινητου .

αλλα κατι παιζει με τον οπερα,του cruise και βγηκαν κινεζικα

ηθελα να πω οτι δεν περιλαμβάνει βαση αυτοκινητου .

αλλα κατι παιζει με τον οπερα,του cruise και βγηκαν κινεζικα

A Ok :D:D

Να ρωτήσω λίγο κάτι που με απασχολεί εδώ κ λίγες μέρες.

Όσοι από εσάς αγοράσατε το Cruise κ το αντικαταστήσατε με το Artemis καταλάβατε διαφορά? Πέρα από την αίσθηση ότι κρατάτε την ποιο γαμιστερή συσκεύη του πλανήτη αυτή την στιγμή (:D:D:D:D hyperlol) αξίζει, έχει αισθητή διαφορά? Σε ταχύτητα, σε disign, σε δε ξέρω κ εγώ τι άλλο. Το ρωτάω τώρα γιατί ξέρω ότι το έχετε ήδη μια βδομάδα οι περισσότεροι οπότε μπορείται να μου το απαντήσετε.

Θενξ!

Όσοι από εσάς αγοράσατε το Cruise κ το αντικαταστήσατε με το Artemis καταλάβατε διαφορά? Πέρα από την αίσθηση ότι κρατάτε την ποιο γαμιστερή συσκεύη του πλανήτη αυτή την στιγμή (:D:D:D:D hyperlol) αξίζει, έχει αισθητή διαφορά? Σε ταχύτητα, σε disign, σε δε ξέρω κ εγώ τι άλλο. Το ρωτάω τώρα γιατί ξέρω ότι το έχετε ήδη μια βδομάδα οι περισσότεροι οπότε μπορείται να μου το απαντήσετε.

Θενξ!

oxi.................

Samsung Note II

Θενξ!

Milwntas gia custom rom Artemis

An prostheseis thn diplasia mnhmh ton taxutero epexergasth, to axioprosekto design, to Full greek Supprot (XT9 SMS contacts, gsm provider klp klp) kai to oti den sou kanei enan aiwna na sou anoixoun oi fakeloi twn windows me ton file explorer. Nai uparxei diafora ..

To mono pou anapolw sto 3300 einai to rolleraki tou to opoio den mou aresei sto cruise kai tha to protimusa kalitera// :cool::D:D

Guest lagoudakis
Nα ρωτησω και κατι ακομα...Μιας και η ΗTC τα εχει ετοιμα τα cruise (αφου εχει δωσει ηδη τα πρωτα κομματια) γιατι δε τα διαθετει μαζικα στην αγορα και περιμενει για Γεναρη?
προφανως εδωσε οσα ειχα σε ολες τις χωρες και περιμενει να στειλει την δευτερη παρτιδα:)

Ρε παιδιά μισό λεπτό γιατί νομίζω πως παρεξηγήθηκαν αυτά που γράφω!

Πότε μίλησα εγώ για κορόιδα που αγόρασαν από Ελλάδα. Για σκεφτείτε καλά αυτά που γράφετε. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε.

Εγώ αυτό που είπα είναι πως θα προτιμήσω την ομαδική παραγγελία λόγω της διαφοράς στην τιμή, ειδάλλως κι εγώ από Ελλάδα θα πάρω.

Έλεος κάποιοι ψάχνονται χρονιάρες μέρες :mad::mad:

Στάθης

koita na deis ti koroida yparxoun :ninja::ninja:

Gia na ginoume ligaki pio prosektikoi sto ti leme !! :X:X

αυτοι εχουν πιο μεγαλο δεικτη iq!!

αν παθει κατι θελω να δω ποιος θα ειναι ο ...

επειδη ειμαι σε δειλημμα , υπαρχει κανενας που να ειχε το καιζερ και να πηρα τωρα κρουισερ?

ειμαι αναμεσα στα δυο μιας και το ενα παρεχει πληκτρολογιο αλλα δεν ξερω αν βολευει στα μηνυματα

ενω το αλλο ειναι πιο βολικο στο μεγεθος

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

επειδη ειμαι σε δειλημμα , υπαρχει κανενας που να ειχε το καιζερ και να πηρα τωρα κρουισερ?

ειμαι αναμεσα στα δυο μιας και το ενα παρεχει πληκτρολογιο αλλα δεν ξερω αν βολευει στα μηνυματα

Steile ea pm ston mastelo h perimene na sou apanthseoi ta exei kai ta 2 :cool:

εγω ειχα το tytn πριν παρω το touch και το πληκτρολογιο δεν μου χρειαζοταν και τοσο πολυ γι'αυτο και το εδωσα γιατι ηταν μεγαλο και βαρυ σαν μπακατελα.νομιζω οτι με το νεο xt9 keyboard τα μηνυματα και γενικα για σχετικο γραψιμο σε καλυβει πληρως και δεν θα χρειαστεις το kaiser.νομιζω οτι αν δεν το χρειαζεσαι πραγματικα το πληκτρολογιο θα σε κουρασει και θα σου φανει βαρυ.Ενω με το cruise μπορεις να παρεις και ενα bluetooth keyboard αν θελεις.

εγω παντως σημερα περιμενω το cruise μου και θα κρατησω και το touch για μικρο :)

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Tα cruise που εχει το Πλαισιο ειναι με αγγλικα WM6 ? Ετσι γραφει στα specs...Ειναι χωρις τα ελληνικα της ACE δηλαδη?

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=21&category=69977961&product=1042874

Moυ φαίνεται δε διάβασες καλά

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2165852#post2165852

He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past.

Moυ φαίνεται δε διάβασες καλά

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2165852#post2165852

καλα..

να δω αν θα παθει κατι ποσο καιρο θα κανεις να το παρεις και τι ποιοτητα υπηρεσιων θα εχεις ! Αυτοι που θα το παρουν απο καπου αλλου επισημο(η αλλιως για σενα θα ειναι τα κοροιδα) -εκτος αν δε λες αυτο και λαθος σε παραξηγω- θα εξηπηρετηθουν πιο γρηγορα και αμεσα σε σχεση με ενα e-shop. Γιατι δυστηχως τα e-shop στην Ελλαδα ακομη δεν εχουν φτασει στο σημειο παροχης υπηρεσιων υψηλου επιπεδου..

Παντα φιλικα Νικος

καλες γιορτες

My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

εγω ειχα το tytn πριν παρω το touch και το πληκτρολογιο δεν μου χρειαζοταν και τοσο πολυ γι'αυτο και το εδωσα γιατι ηταν μεγαλο και βαρυ σαν μπακατελα.νομιζω οτι με το νεο xt9 keyboard τα μηνυματα και γενικα για σχετικο γραψιμο σε καλυβει πληρως και δεν θα χρειαστεις το kaiser.νομιζω οτι αν δεν το χρειαζεσαι πραγματικα το πληκτρολογιο θα σε κουρασει και θα σου φανει βαρυ.Ενω με το cruise μπορεις να παρεις και ενα bluetooth keyboard αν θελεις.

εγω παντως σημερα περιμενω το cruise μου και θα κρατησω και το touch για μικρο :)

τι ειναι το xt9 πληκτρολογιο στην οθνη με χαρακτηρες αλλα τυπου συμβατικου >?

καλα..

να δω αν θα παθει κατι ποσο καιρο θα κανεις να το παρεις και τι ποιοτητα υπηρεσιων θα εχεις ! Αυτοι που θα το παρουν απο καπου αλλου επισημο(η αλλιως για σενα θα ειναι τα κοροιδα) -εκτος αν δε λες αυτο και λαθος σε παραξηγω- θα εξηπηρετηθουν πιο γρηγορα και αμεσα σε σχεση με ενα e-shop. Γιατι δυστηχως τα e-shop στην Ελλαδα ακομη δεν εχουν φτασει στο σημειο παροχης υπηρεσιων υψηλου επιπεδου..

Παντα φιλικα Νικος

καλες γιορτες

1ον) Προσωπικά με αφήνει αδιάφορο πόσο καιρό θα χρειαστεί η αντικατάσταση/επιδιόρθωσή του.Το βασικό για μένα είναι ότι με καλύπτει η εγγύηση αν πάθει κάτι.

2ον) Δεν αποκάλεσα κανέναν κορόιδο αν το πάρει/πήρε από Ελλάδα.Ο καθένας κάνει τις επιλογές του ανάλογα με τα κριτήρια που έχει θέσει.

3ον) Όσο για το αν έχει κάποιος προτεραιότητα που το έχει πάρει ελληνικό από την ace σε σχέση με μένα είναι κάτι που ελπίζω να μην ισχύει,αλλά και να ισχύει,εύχομαι να μη το διαπιστώσω :p

Καλές γιορτές και σε εσένα :)

He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past.

ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΝΑ ΜΗΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΟΥΜΕ...ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ CRUISE.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Σ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΥΣ..!!!