Epicouros Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 Λέει τίποτα το iGO σαν λογισμικό πλοήγησης η θα πρέπει να πληρώσω χρυσό το Cruise και μετά να περάσω το Destinator; Για να πάρω το Cruise σκέτο με βλέπω να περιμένω μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου τουλάχιστον. Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2007 http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=1_340&products_id=8650 βάλτε τώρα που γυρίζει..... το igo είναι ενα καταπληκτικό πρόγραμμα πλοήγησης αλλά χρειάζεται να βελτιωθούν οι χάρτες που έχει. το οποίο και περιμένουμε στην επόμενη αναβάθμιση τον ιανουαριο. Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 ego apla thelo to dell axim 51v se ekdosi phone...einai toso duskolo gamoto?na prepei na plironoume kathe 8 mines gia ppc-phone oste to 2010 na paroume kati pou kukloforise to 2005? Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 ρίξτε μια ματιά στο νεο πληκτρολόγιο πoυ θα έχει το htc Touch Cruise Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 20, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 ρίξτε μια ματιά στο νεο πληκτρολόγιο πoυ θα έχει το htc Touch Cruise Ayto mono gia osous to paroun apo ACE Hellas. Oi ypoloipoi... me aggliko. To exw idi sto Kaiser (to aggliko) kai to psaxnw na dw pws tha to eksellinisoume. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 Ξέρει κανείς τι περιλαμβάνει το βασικό πακέτο? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Αναμένεται Κυριακή 16 Δεκεμβρίου αλλάξανε οι ημερομηνίες στο expansys. Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 21, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Αναμένεται Κυριακή 16 Δεκεμβρίου αλλάξανε οι ημερομηνίες στο expansys. Den exoun argies aftoi? Xlwmo mou fainetai gia Kyriaki!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Den exoun argies aftoi? Xlwmo mou fainetai gia Kyriaki!!! :p το θέμα δεν είναι η κυριακη,το θέμα είναι οτι άρχισαν τις αναβολές και δεν ξέρω που θα φτάσει. φοβάμαι οτι το cruise γενικα θα καθυστερήσει να ερθει και βλέπω για μετα της 20/12 ....παντου.;) Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAMAN Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 "Εμφάνιση αρχείων Word, Excel, Powerpoint και PDF" Αυτό σημαίνει πως δεν έχει επεξεργασία? Παράθεση ----------------------------------------------- Current Multimedia BOX.: HTC ARTEMIS - P3300 :tease: ----------------------------------------------- (mou kopsane ta polla polla.... ;-(( ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Ayto mono gia osous to paroun apo ACE Hellas. Oi ypoloipoi... me aggliko. To exw idi sto Kaiser (to aggliko) kai to psaxnw na dw pws tha to eksellinisoume. εδώ μου προξένησες ενδιαφέρον! έχεις αυτό τον τρόπο εισαγωγής στο Kaiser (έστω και αγγλικό)? υποθέτω extra το έβαλες έτσι? διότι εγώ δεν το έχω. Έχεις cab? μπορείς να δώσεις link η pm?. νομίζω πως είναι πολύ χρήσιμο σε όλα τα wm κινητά Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Ayto mono gia osous to paroun apo ACE Hellas. Oi ypoloipoi... me aggliko. To exw idi sto Kaiser (to aggliko) kai to psaxnw na dw pws tha to eksellinisoume. Αφου θα βγει Ελληνικο στο touch, δεν θα μπορουμε να το παρουμε απο εκει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 21, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 εδώ μου προξένησες ενδιαφέρον! έχεις αυτό τον τρόπο εισαγωγής στο Kaiser (έστω και αγγλικό)? υποθέτω extra το έβαλες έτσι? διότι εγώ δεν το έχω. Έχεις cab? μπορείς να δώσεις link η pm?. νομίζω πως είναι πολύ χρήσιμο σε όλα τα wm κινητά HTC_Keyboard.cab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 21, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Αφου θα βγει Ελληνικο στο touch, δεν θα μπορουμε να το παρουμε απο εκει? Ginetai alla den einai katholou efkolo kai afto giati den prokeitai gia elliniki ROM apo tin opoia kanoume extract to cabaki kai eimaste etoimoi, alla gia aggliki ROM stin opoia bazei apo panw i ACE ta ellinika tis. Mperdema diladi... oxi omws akatorthwto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 CRUISE REVIEW Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Ginetai alla den einai katholou efkolo kai afto giati den prokeitai gia elliniki ROM apo tin opoia kanoume extract to cabaki kai eimaste etoimoi, alla gia aggliki ROM stin opoia bazei apo panw i ACE ta ellinika tis. Mperdema diladi... oxi omws akatorthwto. Σημερα μου ειπαν απο ace οτι το ελληνικο πληκτρολογιο θα ειναι ενσωματωμενο σε ρομ που θα βγαλει η htc και οχι προσθετο οπως γινοταν εως τωρα. Θα ειναι λες πιο ευκολο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 HTC_Keyboard.cab Ευχαριστώ!! Aψογος! Αλλα ποιο είναι αυτό το 20, το 12 η και τα 2; Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 21, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Σημερα μου ειπαν απο ace οτι το ελληνικο πληκτρολογιο θα ειναι ενσωματωμενο σε ρομ που θα βγαλει η htc και οχι προσθετο οπως γινοταν εως τωρα. Θα ειναι λες πιο ευκολο? Xm... endiaferon, poly endiaferon. Tha to koitaksw... kati mporei na ginei tote! :ninja: :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 21, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Ευχαριστώ!! Aψογος! Αλλα ποιο είναι αυτό το 20, το 12 η και τα 2; To pliktrologio einai ena to opoio omws perilambanei kai ta dyo layouts. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athadef21 Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 To pliktrologio einai ena to opoio omws perilambanei kai ta dyo layouts. ;) OK. Ευχαριστώ. Νομίζω πολύ χρήσιμο. Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagotistas Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 το θέμα δεν είναι η κυριακη,το θέμα είναι οτι άρχισαν τις αναβολές και δεν ξέρω που θα φτάσει. φοβάμαι οτι το cruise γενικα θα καθυστερήσει να ερθει και βλέπω για μετα της 20/12 ....παντου.;) Παντως στο site της Cosmote το εμφανιζει σαν διαθεσιμο.Δειτε εδω http://www.e-cosmote.gr/cosmote/eshop.portal?_nfpb=true&_pageLabel=Handsets&portlet_66_1_actionOverride=%2Fportlets%2Feshop%2FeshopWizard%2FshowHandsetFullStory&_windowLabel=portlet_66_1&sku=E00-0151-0000-039&handsetsPath=plain&subcategoryId=CP00-CP00-CP00-CP040&makeYourOwnPrepaid=false Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sieme_gm Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Παντως στο site της Cosmote το εμφανιζει σαν διαθεσιμο.Δειτε εδω http://www.e-cosmote.gr/cosmote/eshop.portal?_nfpb=true&_pageLabel=Handsets&portlet_66_1_actionOverride=%2Fportlets%2Feshop%2FeshopWizard%2FshowHandsetFullStory&_windowLabel=portlet_66_1&sku=E00-0151-0000-039&handsetsPath=plain&subcategoryId=CP00-CP00-CP00-CP040&makeYourOwnPrepaid=false auto pou dinei i cosmote pou leei diathesimo exei rom 128 kai ram 64 eno to expansys leei 256/128. Παράθεση HTC Touch Diamond, Destinator 7 greek :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagotistas Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Δηλαδη αυτο της Cosmote θα ψιλοσερνεται?Και εχω αναβαθμιση σε λιγες μερες......:sorry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Ναι αλλα μαλλον ειναι λαθος! Τι ηλιθιοι θεε μου!Και εσυ ρε φιλε...τι θα πει αυτο της Κοσμοτε?Το εβγαλε λες σε αλλη εκδοση?Αν δειτε εχουν και αλλα στοιχεια λαθος! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagotistas Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Εννοω αυτο που εμφανιζει η Cosmote στο site της.Παντως οντως πρεπει να ειναι λαθος.Αν εχω καταλαβει καλα εχουν copy-paste τα specs του P3600. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts