athadef21 Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Ευχαριστούμε πολύ άρα όπως ακριβώς το λένε στα forums. Εγώ έχω πάρει το τύτη II οποτε παο για άλλο μοντέλο μεταγενέστερο πια Παράθεση Τώρα μάλιστα! τα κινητά μοιάζουν πια με υπολογιστές... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odytsak Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 εχουν αφαιρεθει μερικα κουμπια το οποιο για μενα ειναι μειον. Ποια hardware buttons έχουν αφαιρεθεί σε σχέση με το Artemis? Προς το Polaris με βλέπω αφού η ETEN μ' έχει απογοητεύσει πλέον και το Kaizer παραείναι μεγάλο σε μέγεθος. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Ποια hardware buttons έχουν αφαιρεθεί σε σχέση με το Artemis? Προς το Polaris με βλέπω αφού η ETEN μ' έχει απογοητεύσει πλέον και το Kaizer παραείναι μεγάλο σε μέγεθος. to start kai to ok/close Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 θα βγει με το igo στην αρχη γυρω στα 799 euro. Mpahahaha το έχουν ξεφτιλίσει με τις τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 to start kai to ok/close παντως στην συσκευη που ειχαν στην εκθεση επι τοπου αντιστοιχισαμε τα start και οκ/close στα κουμπια του gps και του internet explorer οποτε νομιζω ειναι μικρο το κακο. για το θεμα της τιμης νομιζω οτι ειναι λογικο να φτασει στα 800 αμα θελουν να πουλησουν και το iGO μαζι. προσωπικα δεν προκειται να το αγορασω με προγραμμα πλοηγησης. οπως δεν αγορασα και την εκδοση με το navimate. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Προς το Polaris με βλέπω αφού η ETEN μ' έχει απογοητεύσει πλέον και το Kaizer παραείναι μεγάλο σε μέγεθος. ειναι πιστευω εντυπωσιακο οτι προσθεσαν στο 3300 3G ,2 φορες ταχυτερο επεξεργαστη ,δευτερη καμερα,διπλη μνημη και αλλα που δεν θυμαμαι τωρα αλλα βαρος και διαστασεις παρεμειναν σταθερες. αυτο νομιζω ειναι εξελιξη. σε αντιθεση το tytn 2 παροτι δεν εχει κατι καινουριο τεχνολογικα σε σχεση με το tytn 1 δεν λεπτυνε ουτε ελαφρυνε.(ισως και να εγινε το αντιθετο) αυτο δεν ειναι εξελιξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 να συμπληρωσω κατι ακομα που μου αρεσε,τα πλαινα και πισω μερη της συσκευης ειναι απο υλικο πιο μαλακο αρα και πιο ανθεκτικο σε πτωσεις. ισως δεν το περιγραφω με τον καλυτερο τροπο αλλα μοιαζει καπως πορωδες και το κρατημα του εχει καλυτερη αισθηση. θα γλυστρισει απο τα χερια μας πιο δυσκολα απο το 3300. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 8, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 ...σε αντιθεση το tytn 2 παροτι δεν εχει κατι καινουριο τεχνολογικα σε σχεση με το tytn 1 δεν λεπτυνε ουτε ελαφρυνε.(ισως και να εγινε το αντιθετο) αυτο δεν ειναι εξελιξη. Εδώ δε θα με βρεις σύμφωνο μιας και το TyTN ΙΙ δεν έχει καμία σχέση με το TyYN I και σε πληροφορώ ότι έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά με το Polaris εκτός από το Ραδιοφωνο και το φλας αλλά μην ξεχνάς ότι το TyTN II βγήκε και κάμποσους μήνες πριν! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 δεν ειναι απαραιτητο να συμφωνησουμε σε ολα. προσωπικες αποψεις εκφραζω.(που πιθανον να μην εχουν και καμμια αξια) εξαλλου αν αρχισουμε να το αναλυουμε θα βγουμε off topic (αν δεν ειμαστε ηδη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 το είδα και εγώ (το περίπτερο μας είναι σχεδόν δίπλα εξάλλου) δεν μου άρεσε - 9502 σου έρχομαι Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTROPIC Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 απαραδεκτα ακριβο Παράθεση "When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Anebaste kamia live photo osoi pate ekthesh re paideia!! Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 πολυ καλο το τηλεφωνο παιδια οντως, αλλα οι διαφορες του πολαρις με το καιζερ ειναι το ραδιοφωνο,που αυτο οφειλω να ομολογησω οτι πραγματικα μου λειπει πολυ απο το καιζερ αλλα και απο τον τιτανα πριν...μιας και το χρησιμοποιω καθημερινα... αλλα και το φλας της καμερας που για αυτο δεν τρελαινομαι αλλα δεν θα με χαλαγε αν το ειχε κιολας.. αλλα εχει μια τεραστια ελλειψη που για μενα ειναι και το πλεον απαραιτητο σε αυτα τα τηλ..το πληκτρολογιο!!! Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 χωρίς mouse και roller ?? ε όχι!!! μα γιατί? Ειδικά το ποντικάκι ήταν πάρα πολυ καλό! Άντε το roller ήταν λίγο ψεύτικο. Τώρα αυτά που φαίνονται στη φώτο είναι απλά κουμπιά? Δε γυρνάει? Ίσως γι αυτό αφαίρεσαν τα πλήκτρα που λέτε, τα αντιστοίχησαν εκεί.. 800 ευρω....?!?! Θα περιμένουμε να πέσει αρκετά μου φαίνετε.. Η οθόνη είναι εννοιά με την πρόσοψη? Είναι σκληρή η οθόνη? To touch είναι καλύτερο? Αν είναι σκληρή θα γρατζουνιέται πολύ εύκολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 χωρίς mouse και roller ?? ε όχι!!! μα γιατί? Ειδικά το ποντικάκι ήταν πάρα πολυ καλό! Άντε το roller ήταν λίγο ψεύτικο. Τώρα αυτά που φαίνονται στη φώτο είναι απλά κουμπιά? Δε γυρνάει? Ίσως γι αυτό αφαίρεσαν τα πλήκτρα που λέτε, τα αντιστοίχησαν εκεί.. 800 ευρω....?!?! Θα περιμένουμε να πέσει αρκετά μου φαίνετε.. Η οθόνη είναι εννοιά με την πρόσοψη? Είναι σκληρή η οθόνη? To touch είναι καλύτερο? Αν είναι σκληρή θα γρατζουνιέται πολύ εύκολα φιλε μου το ποντικακι που αναφερεις δεν ειναι και οτι καλυτερο σε μια τοσο μικρη οθονη;) ισως και για αυτο να αφαιρεθηκε απο την htc. οσο για την τιμη του μαλλον λογικη την βρισκω σε συγκριση κυριως με την συσκευη που αντικαθιστα το 3300 που για μενα ηταν ανεκαθεν πανακριβο σε σχεση με τα υπολοιπα pdas της htc:) και ακομη και πριν λιγο καιρο 700ε εκανε..αρα αν περιμενεις να πεσει η τιμη για να το παρεις (αν φυσικα σε ενδιαφερει ) μαλον δεν προκειται να το παρεις ποτε,μιας και οταν εχει πεσει -καπως- η τιιμη του,θα εχει βγει ο αντικαταστατης του ...και τουμπαλιν :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 εχει το polaris flash? ειστε σιγουροι?εγω γιατι δεν το ειδα? karharia η ροδελα γυριζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 βρε παιδια η τιμη του 800 ευρω δεν μπορει να κριθει απο την στιγμη που ενα μερος των χρηματων ειναι για το igo. 100 και βαλε ευρω θα ειναι το igo. ποιος σας υποχρεωνει να το αγορασετε ειδικα την στιγμη που ολοι σχεδον εδω μεσα εχουμε αγορασει το destinator? :superman::secret::scared: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Agorasei?Den uparxoun spasmena auta re paideia? Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Agorasei?Den uparxoun spasmena auta re paideia? αν τα ειχανε ολοι σπασμενα τοτε η εταιρεια (NGI )για ποιο λογο να υπηρχε??απλα θα εκλεινε και χαρτες αλλα και updates γιοκ ;) αρα και γιοκ πλοηγηση :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karhariasgr Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 zaharakis εμένα πάντως με βόλευε πάρα πολύ το ποντίκι. Ναι, δεν έχεις άδικο, κ το P3300 700+ κόστιζε όταν το πήρα με το Navimate. Δυστυχώς η Cosmote έτσι το έδινε, δεν έπαιζε φτηνότερη η τιμή. Ε και αυτό μαζί με την επιδότητη.. κάτι θα γίνει. Θα δούμε. Αφού υπάρχει η ροδέλα.. ευτυχώς. Νόμιζα ότι την έκαναν σταυρό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cicilianos Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Se xarakthrhstika paideia paizei tipota poio dunato? Παράθεση ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 εξαρτάται τι σημαίνει για σένα πιο δυνατό άλλα έχουν άλλα συν και άλλα πλην Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. November 10, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Το είδα σήμερα στην DTE πάρα πολύ καλό και γρήγορο όλα μια χαρά εκτός από την οθόνη η οποία ''ζαχαριάζει'' λόγω του ότι έχει λέει πάνω από το εργοστάσιο αντιχαρακτική ζελατίνα που δεν βγαίζει κάτι έτσι μου είπε ο υπεύθυνος του περιπτέρου και φαίνεται χάλια... Δυστυχώς... Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebViRuS Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 ναι και εγώ εκεί ήμουν. Δεν με ενθουσίασε η οθόνη του. πολλές δυνατότητες το μηχανάκι. Βέβαια εγώ ως γνωστός αντιρρησίας φώναζα στο παλικάρι που ήταν εκεί γιατί μόλις μου είπε την τιμή ήθελα να τον δείρω. soz αλλά έτσι μου ήρθε. φυσικά του έριξα την τιμή γιατί του είπα ότι σαν συσκευή ενδιαφέρονται οι πελάτες. και είπα πως δεν πρέπει να λένε τιμή με το ηλίθιο iGO μέσα, ούτε να μου πουλάνε 2 GB microSD στην συσκευασία, και κάτι άλλες βλακείες που μου είπε. για μένα αυτή η συσκευή δεν πρέπει να κάνει πάνω απο 600 ευρώ με το ΦΠΑ!!! Παράθεση D2 Review: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2778790#post2778790 D2 Great Cooked Rom Tweaks: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3316992#post3316992 D2 Battery Solution (για 6.1 κυρίως) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2804314#post2804314 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofromalimos Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Εγώ παιδιά πάντως μετά την ανακοίνωση του ultimate 9502 κατέλειξα εκεί.Με διαφορά το top ppc που ανακοινώθηκε τους τελευταίους μήνες.Να δώ πότε η HTC θα βγάλει ένα ppc με vga.ΕΛΕΟΣ.Όλο τα ίδια και τα ίδια. Παράθεση Να έχεις φαντασία για να μην πεθάνεις από έκπληξη._ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts