vkonstad Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Ναι, λειτουργεί μια χαρά, το έχω χρησιμοποιήσει ήδη και για να ακούω ράδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forensics Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 ΑΛΛΑ αφού τα περάσω στο 6267 , και κάνω συγχρονισμό , καταρχήν ΔΕΝ μου εμφανίζει ότι προσθήκες έχω κάνει και κατά δεύτερο μου τα ξαναντιγράφει στο τηλέφωνο !!! (δλδ τα'χω 2 φορές και κατά κανόνα το αντίγραφο της επαφής π.χ. "Νικος" θα γίνει "Νικ ς" ) και ερωτώ : το σπας ή δε το σπάς ?? Λοιπόν αυτό παθαίνω εγώ όταν συγχρονίζω με το Outlook! Kαι συγχρονίζω το Outlook με ένα Blackberry και το Nokia, με αποτέλεσμα (όταν το πήρα είδηση) να έχω τριπλές & τετραπλές επαφές και στα τρία! Και τρελάθηκα μεχρι να βρω από που έχω το πρόβλημα και να σβήσω τα παραπανίσια. Εξακολουθώ όμως να έχω το πρόβλημα. Υπάρχει καμία πρόταση σχετικά;:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melanitty Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 καλησπέρα παιδιά. Να ρωτήσω κάτι? Προσπαθώ να βάλω μία εικόνα ως wallpaper στο 6267 και μου λέει αν την κάνει περικοπή, συμπίεση, ή περιστροφή πάντως έτσι όπως είναι δεν την βάζει με τίποτα σε όλη την οθόνη. Αν την κόψω ή την περιστρέψω πάλι μικρή βγαίνει. Τί παίζει? Παράθεση Aπό το περίσσευμα της καρδιάς μιλάει το στόμα...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokkalhs Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Γεια σας Μήπως μπορεί να μου απαντήσει κάποιος που το έχει, αν κλειδώνει με κωδικό ασφαλείας. Και ελπίζω να μην ξεκλειδώνει με το άνοιγμα του καπακιού. Παράθεση M. K. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elf1973 Δημ. February 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2008 Γεια σας Μήπως μπορεί να μου απαντήσει κάποιος που το έχει, αν κλειδώνει με κωδικό ασφαλείας. Και ελπίζω να μην ξεκλειδώνει με το άνοιγμα του καπακιού. Υπαρχει η επιλογη στις "Ρυθμισεις τηλεφωνου" να το κλειδωνεις με κωδικο ασφαλειας. Και οταν ανοιγεις το καπακι σου ζηταει τον κωδικο ασφαλειας για να ξεκλειδωσει. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. February 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2008 paidia exo to 6267 kai piga na paro 17 mb me bluetooth kai to kinito ekane epanekinisi.giati kathos eperna piga na kano anaparagogi ena tragoudi.exei simbei k se allon ayto? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 Εχει βγει μηπως καμια καινουρια εκδοση λογισμιμου; Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 Εχει βγει μηπως καμια καινουρια εκδοση λογισμιμου; Μπαινεις εδω και τσεκαρεις εαν υπαρχει νεα αναβαθμιση http://europe.nokia.com/A4577224 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. February 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2008 paidia exo to 6267 kai piga na paro 17 mb me bluetooth kai to kinito ekane epanekinisi.giati kathos eperna piga na kano anaparagogi ena tragoudi.exei simbei k se allon ayto? kanenos den tou exei symbei?exo thn ekdosi 3.25 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyxodiokths Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Από εχθές είμαι και εγώ κάτοχος ενός 6267 και έχω μία απορία: Πως μπορώ να γράφω μηνύματα με 160 χαρακτήρες και όχι με 70 που είναι by default; Σε προηγούμενο post ενός άλλου παιδιού αναφέρεται ότι αυτό αλλάζει κάπου στις ρυθμίσεις μηνυμάτων αλλά από το ψάξιμο που έκανα, δεν βρήκα κάτι... :( Επίσης, μπορεί να γράψει πολλαπλό μήνυμα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Από εχθές είμαι και εγώ κάτοχος ενός 6267 και έχω μία απορία: Πως μπορώ να γράφω μηνύματα με 160 χαρακτήρες και όχι με 70 που είναι by default; Σε προηγούμενο post ενός άλλου παιδιού αναφέρεται ότι αυτό αλλάζει κάπου στις ρυθμίσεις μηνυμάτων αλλά από το ψάξιμο που έκανα, δεν βρήκα κάτι... :( Επίσης, μπορεί να γράψει πολλαπλό μήνυμα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας. Καλοριζικο! -Εχει αναφερθει αρκετες φορες : Ρυθμισεις μηνυματων ,υποστηριξη χαρακτηρων :Περιορισμενη -Ναι Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forensics Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Υπάρχει ρύθμιση που να σου επιτρέπει την ηχογράφηση τηλεφωνημάτων/συνομιλιών; Ξέρει κανείς τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyxodiokths Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Καλοριζικο! -Εχει αναφερθει αρκετες φορες : Ρυθμισεις μηνυματων ,υποστηριξη χαρακτηρων :Περιορισμενη -Ναι Ευχαριστώ για την άμεση βοήθειά σου. :) Το πρόβλημα όμως παραμένει... :( Είτε έχω την υποστήριξη χαρακτήρων "Πλήρης" είτε "Περιορισμένη" οι επιτρεπόμενοι χαρακτήρες είναι 70 και μόνο τόσοι (δεν με αφήνει να περάσω σε δεύτερο μήνυμα ακομά και να είναι και το δεύτερο μέρος με 70 χαρακτήρες)... :mad: Μήπως δεν κάνω κάτι σωστά ή χρειάζεται να ρυθμίσω και κάτι άλλο; Η όποια βοήθειά σας, καλοδεχούμενη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Ευχαριστώ για την άμεση βοήθειά σου. :) Το πρόβλημα όμως παραμένει... :( Είτε έχω την υποστήριξη χαρακτήρων "Πλήρης" είτε "Περιορισμένη" οι επιτρεπόμενοι χαρακτήρες είναι 70 και μόνο τόσοι (δεν με αφήνει να περάσω σε δεύτερο μήνυμα ακομά και να είναι και το δεύτερο μέρος με 70 χαρακτήρες)... :mad: Μήπως δεν κάνω κάτι σωστά ή χρειάζεται να ρυθμίσω και κάτι άλλο; Η όποια βοήθειά σας, καλοδεχούμενη! Να σαι καλα φιλε μου :) Εισαι σιγουρος για αυτο ? Δεν υπαρχει αλλη σχετικη ρυθμιση. Μηπως θελει καμμια αναβαθμιση ? Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyxodiokths Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Να σαι καλα φιλε μου :) Εισαι σιγουρος για αυτο ? Δεν υπαρχει αλλη σχετικη ρυθμιση. Μηπως θελει καμμια αναβαθμιση ? Αναβάθμιση σε τί; Τα στοιχεία του κινητού μου έχουν ως εξής: V 03.25 24-08-07 RM-210 Υπάρχει κάτι νεότερο; Έχω αρχίσει και απογοητεύομαι... :( Όχι τίποτα άλλο αλλά το είχα συμπαθήσει αυτό το κινητο... :sorry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Αναβάθμιση σε τί; Τα στοιχεία του κινητού μου έχουν ως εξής: V 03.25 24-08-07 RM-210 Υπάρχει κάτι νεότερο; Έχω αρχίσει και απογοητεύομαι... :( Όχι τίποτα άλλο αλλά το είχα συμπαθήσει αυτό το κινητο... :sorry: Στο λογισμικό εννοεί ο nervous, αλλά απ' ότι είδα έχεις ήδη τη τελευταία έκδοση λογισμικού. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyxodiokths Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Στο λογισμικό εννοεί ο nervous, αλλά απ' ότι είδα έχεις ήδη τη τελευταία έκδοση λογισμικού. Anyway, σας ευχαριστώ για την ενασχόλησή σας με το θέμα μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
legionnaire Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Πήρα χθες το συγκεκριμένο τηλέφωνο και το έβαλα να φορτίζει. Έχει κλείσει 9 ώρες και η εξωτερική οθόνη του δείχνει ότι φορτίζει ακόμα. Normal; Μπορείτε να μου πείτε (αν θυμάστε) πόσο πήρε σε εσας η πρώτη φόρτιση; Εννοείται ότι μόλις σταματήσει το animation της μπαταρίας που γεμίζει, θα το βγάλω από την πρίζα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Βάλε την 3.25 version για να λυθεί το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
legionnaire Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Όπως είπα και πιο πάνω το κινητό ήταν εντελώς καινούργιο (δεν το είχα ανοίξει ούτε μια φορά). Τελικά έπειτα απο ~15 ώρες στην πρίζα (η ένδειξη ότι φορτίζει δεν είχε σταματήσει) αποφάσισα να το βγάλω. Τώρα που το έχω ανοίξει βλέπω ότι η έκδοση είναι ήδη η 3.25. Το άφησα να παίζει μια μεγάλη playlist όλο το βράδυ για να ξεφορτίσει και το έβαλα σήμερα το πρωί για την δεύτερη φόρτιση η οποία ολοκληρώθηκε κανονικά (όσο λέει το manual) σε περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά. Από ότι φαίνεται είναι όλα κανονικά. Πάντως αν κάποιος έχει αντιμετωπίσει την ίδια συμπεριφορά κατά την πρώτη φόρτιση, ας μου το πει, θα ήμουν πολύ πιο ήσυχος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Αυτά συμβαίνουν φίλε μου σε όλα τα κινητά & σε όλους μας,δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας... Έκανες πολύ καλή επιλογή..Καλορίζικο ! ! ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
buruburu Δημ. February 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2008 Παιδιά καλησπέρα, χρειάζομαι ξανά τα φώτα σας... :( Μία μέρα είχα πάει στο Village στο Mall με το Bluetooth ανοιχτό. Το Μall μου έστειλε ένα αρχείο, που ήταν το παιχνίδι Golden Compass (στα πλαίσια promo). Μόλις το κατέβασα και πήγα να το ανοίξω, το κινητό κόλλησε. Μετά από αυτό κολλούσαν σχεδόν όλα τα παιχνίδια που είχα εγκατεστημένα (τόσο στο κινητό όσο και στην κάρτα) κι έπρεπε να κάνω επανεκκίνηση τηλεφώνου. Με πολύ κόπο κατάφερα να το διαγράψω, μαζί και με όλα τα παιχνίδια που ήταν στο φάκελο (μνήμη κινητού). Έκανα φορμάτ στην κάρτα μνήμης, κατέβασα και τη νέα έκδοση (είχε την παλιά) αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει. Κολλάνε σχεδόν όλα τα παιχνίδια πλέον. Τι να κάνω; Δε θα έπρεπε με το software update να έχει λυθεί το πρόβλημα; Ευχαριστώ Παράθεση "The only people we can think of as normal are those we don't yet know very well." Alain de Botton Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Όπως είπα και πιο πάνω το κινητό ήταν εντελώς καινούργιο (δεν το είχα ανοίξει ούτε μια φορά). Τελικά έπειτα απο ~15 ώρες στην πρίζα (η ένδειξη ότι φορτίζει δεν είχε σταματήσει) αποφάσισα να το βγάλω. Τώρα που το έχω ανοίξει βλέπω ότι η έκδοση είναι ήδη η 3.25. Το άφησα να παίζει μια μεγάλη playlist όλο το βράδυ για να ξεφορτίσει και το έβαλα σήμερα το πρωί για την δεύτερη φόρτιση η οποία ολοκληρώθηκε κανονικά (όσο λέει το manual) σε περίπου 1 ώρα και 30 λεπτά. Από ότι φαίνεται είναι όλα κανονικά. Πάντως αν κάποιος έχει αντιμετωπίσει την ίδια συμπεριφορά κατά την πρώτη φόρτιση, ας μου το πει, θα ήμουν πολύ πιο ήσυχος! Εμένα δεν μου το έκανε στην πρώτη φόρτιση, αλλά μου το έχει κάνει μερικές φορές υπό μία συγκεκριμένη προϋπόθεση, όταν δηλαδή ενώ φορτίζει ανοιγοκλείσω το καπάκι του για να δω κάτι στην κύρια οθόνη. Αν για όση ώρα φορτίζει δεν το πειράξω καθόλου, φορτίζει κανονικά. Μήπως στην πρώτη φόρτιση ανοιγόκλεισες το καπάκι του έστω μία φορά; Δεν έχει σημασία αν το κινητό όσο φόρτιζε ήταν ανοιχτό ή κλειστό. Δεν ξέρω το λόγο, πάντως το συγκεκριμένο κινητό πρέπει να μην το πειράζεις καθόλου όταν φορτίζει, αν και πιστεύω πως μετά από μιάμιση ώρα είτε κινείται το σηματάκι της μπαταρίας είτε όχι, έχει φορτίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
legionnaire Δημ. February 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2008 Εμένα δεν μου το έκανε στην πρώτη φόρτιση, αλλά μου το έχει κάνει μερικές φορές υπό μία συγκεκριμένη προϋπόθεση, όταν δηλαδή ενώ φορτίζει ανοιγοκλείσω το καπάκι του για να δω κάτι στην κύρια οθόνη. Αν για όση ώρα φορτίζει δεν το πειράξω καθόλου, φορτίζει κανονικά. Μήπως στην πρώτη φόρτιση ανοιγόκλεισες το καπάκι του έστω μία φορά; Δεν έχει σημασία αν το κινητό όσο φόρτιζε ήταν ανοιχτό ή κλειστό. Δεν ξέρω το λόγο, πάντως το συγκεκριμένο κινητό πρέπει να μην το πειράζεις καθόλου όταν φορτίζει, αν και πιστεύω πως μετά από μιάμιση ώρα είτε κινείται το σηματάκι της μπαταρίας είτε όχι, έχει φορτίσει. Είναι πιθανό να το έκανα. Επειδή ακριβώς θεωρούσα ότι το να ανοίξεις το καπάκι με κλειστό (switched off) κινητό δεν κάνει τίποτα, ίσως να το έκανα και απλά να μην το θύμαμαι ως κάτι σημαντικό (ύπουλο πράγμα η μνήμη). Ευχαριστώ για την απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rishi Δημ. February 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2008 Είναι πιθανό να το έκανα. Επειδή ακριβώς θεωρούσα ότι το να ανοίξεις το καπάκι με κλειστό (switched off) κινητό δεν κάνει τίποτα, ίσως να το έκανα και απλά να μην το θύμαμαι ως κάτι σημαντικό (ύπουλο πράγμα η μνήμη). Ευχαριστώ για την απάντηση! Να είσαι καλά! Πάντως μη στενοχωριέσαι, δεν είναι πρόβλημα σοβαρό. Κατά τα άλλα το κινητάκι με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο, τα κάνει όλα όσο καλύτερα γίνεται! Και μην ξεχνάμε πως έχει ένα από τα χαμηλότερα SAR! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts