Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6267

MobileMan
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 310
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε σεις παιδια!Θα κλεισει μηνα το κινητο μου στο καταστημα της ΝΟΚΙΑ στη Βεροια και ο ανθρωπος εκει μου λεει πως εχει δωσει την παραγγελεια(για τη σπασμενη οθονη) στα κεντρικα αλλα τιποτα.Εχει κανεις κανα τηλεφωνο της ΝΟΚΙΑ Ελλας ή e-mail ή τελοσπαντον κατι που να μπορω να παραπονεθω μηπως και μου το φτιαξουν γρηγοροτερα;Μπηκα στο http://www.nokia.com.gr αλλα δεν εχει επικοινωνια!

Πήγαινε εδώ και επέλεξε τη περιοχή που θέλεις και θα σου βγάλει τα στοιχεία επικοινωνίας που θέλεις.

Τα κεντρικά για τη βόρεια Ελλάδα είναι στη Θεσσαλονίκη.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Πάντως είναι το καλύτερο κινητό που είχα. Θα το ξαναγοράσω. Το έχασα και λυπήθηκα πολύ. Έχω το Ν82 και ο θόρυβος που έγινε με τον ΣΕΑ με αποθάρρυνε. Το 6267 έχει έναν από τους χαμηλότερους ΣΕΑ, μ΄΄ονο 0.31. Αξίζει.

Παιδιά καλησπέρα, σήμερα έκανα αναβάθμιση στο λογισμικό του 6267 που έχω μέσω του site της Nokia και με καλώδιο USB από την έκδοση 3.25 στην 5.20. Ενώ πήγαν όλα καλά με τη διαδικασία, στην επαννεκίνηση μου έβγαλε τα μενού στα αγγλικά (λογικό) και παρόλο που το βάζω να ψάξει τη γλώσσα στο αυτόματο ή χειροκίνητα, δεν έχω ελληνικά πουθενά. Υπάρχει κάποιος τρόπος να διορθωθεί το πρόβλημα από εμένα;

Ευχαριστώ όσους απαντήσουν.

Το κινητό σου είναι παρά-εισαγωγή!

Για να περάσεις τα Ελληνικά θα πρέπει να ακολουθήσεις πιστά αυτό τον οδηγό, βάζοντας όμως το Ελληνικό product code.

• Το Nemesis Service Suite το κατεβάζεις από εδώ.
  • Το Nokia Software Updater το κατεβάζεις από εδώ.

Σημείωση 1: Ο οδηγός που αναγράφω, αναφέρεται στο N73, αλλά η διαδικασία είναι ακριβώς ίδια.

Σημείωση 2: Κατά τη διαδικασία της αναβάθμισης δεν πειράζεις το κινητό για κανένα λόγο.

Σημείωση 3: Για να δουλέψει το NSS θα πρέπει να έχεις εγκαταστήσει στον υπολογιστή σου το Nokia PC Suite και να έχεις συνδεθεί τουλάχιστον μια φορά με αυτό.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Γεια σας.

Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα με την γλώσσα μετά την αναβάθμιση του Nokia 6267. Αυτό που με προβληματίζει όμως πιο πολύ είναι το ότι δεν αναγνωρίζει την κάρτα μνήμης micro sd 4gb που τοποθέτησα. Στο internet που έψαξα και συγκεκριμένα στην ιστοσελίδα http://www.mymemory.co.uk/Micro-SDHC/Kingston/Kingston-4GB-Micro-SD-%28SDHC%29-Card---Class-4---TWIN-PACK

βρήκα ότι η συγκεκριμένη μάρκα είναι συμβατή. Ούτε μπόρεσα να κάνω διαμόρφωση όπως έλεγε ο οδηγός. Μου έβγαζε ένα μήνυμα ότι η κάρτα δεν είναι διαμορφωμένη και ούτε μπορούσε να διαμορφωθεί. Βάζοντάς την στον υπολογιστή όμως την αναγνώριζε.

Θα ήθελα την βοήθεια σας παρακαλώ.

Θα ήθελα επίσης να ρωτήσω που θα βρω το product code του nokia 6267 για τα Ελληνικά. Δεν το βρήκα στην αρχή του θέματος για το συγκεκριμένο μοντέλο όπως αναφέρθηκε στις απαντήσεις στα συχνά ερωτήματα.

Θα ήθελα επίσης να ρωτήσω που θα βρω το product code του nokia 6267 για τα Ελληνικά. Δεν το βρήκα στην αρχή του θέματος για το συγκεκριμένο μοντέλο όπως αναφέρθηκε στις απαντήσεις στα συχνά ερωτήματα.

Nokia 6267 Black, product code 0547093

Ευχαριστώ elf1973.

Μη με παρεξηγήσεις αν είναι χαζή η ερώτηση που θα κάνω αλλά έχει διαφορά ο product code αν το κινητό έχει χρώμα Μπλέ κι όχι μαύρο (Nokia 6267 black);

Βάζοντας τον κωδικό 0547093 στο google βρήκα την ιστοσελίδα http://forum.gsmhosting.com/vbb/archive/index.php/t-481631.html στην οποία αναφέρονται αρκετοί κωδικοί μεταξύ αυτών και για το Electric_Blue του οποίου ο κωδικός είναι 0547816 (03.22 EURO-H Greece_Greek_Electric_Blue).

Ευχαριστώ και πάλι elf1973.

• 2 weeks later...
paidia skeftomai na to paro eiste efxaristimenoi?

To pira apo to Germano kai pragmatika einai fovero.

To mono provlima einai oti pira paraeisagogi (eis gnosin mou) kai stin anavathmisi pou xreistike na tou kano exasa ta ellhnika.

Eytyxws yparxei ayto to forum kai katafera me tis odhgies poy vrika edo mesa,na ta xanavalo vazontas to elliniko product code.

To pira apo to Germano kai pragmatika einai fovero.

To mono provlima einai oti pira paraeisagogi (eis gnosin mou) kai stin anavathmisi pou xreistike na tou kano exasa ta ellhnika.

Eytyxws yparxei ayto to forum kai katafera me tis odhgies poy vrika edo mesa,na ta xanavalo vazontas to elliniko product code.

Καλησπερα. Ακριβως το ιδιο κι εγω φιλε μου. Το βρηκα μονο στο γερμανο, τελευταιο κομματι και το πηρα. Εις γνωσιν μου οπως λες κι εσυ, παραεισαγωγη.. Να σε ρωτησω τωρα το εξης.. Αξιζει ολος αυτος ο κοπος ( θα χασω γλωσσα κλπ) για αναβαθμιση? Υπαρχει καποια θεαματικη βελτιωση σε κατι μετα την αναβαθμιση..?

Ευχαριστω

ΥΓ. εχω την ν 03.25 24/08/07

Καλησπερα. Ακριβως το ιδιο κι εγω φιλε μου. Το βρηκα μονο στο γερμανο, τελευταιο κομματι και το πηρα. Εις γνωσιν μου οπως λες κι εσυ, παραεισαγωγη.. Να σε ρωτησω τωρα το εξης.. Αξιζει ολος αυτος ο κοπος ( θα χασω γλωσσα κλπ) για αναβαθμιση? Υπαρχει καποια θεαματικη βελτιωση σε κατι μετα την αναβαθμιση..?

Ευχαριστω

ΥΓ. εχω την ν 03.25 24/08/07

Δε ξερω να σου πω με σιγουριά γιατι δε το δοκιμασα το τηλεφωνο να δω αν εχει καποιο προβλημα αλλα σιγουρα η τελευταια εκδοση ολο και καποια bugs θα εχει διορθωσει.

Δε χανεις τιποτα να το κανεις.Ειναι πολυ απλη διαδικασια.

Την ιδια εκδοση ειχα κι εγω και εβαλα τη 5.20.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Tην έχω περάσει ήδη από τότε που πόσταρα το τελευταίο μου μήνυμα. Oύτε εγώ παρατήρησα καμια διαφορα . Tο μονο που πρόσεξα είναι ότι διορθώθηκε η εγγραφη του video που μερικές φορες έκανε λευκα τετραγωνάκια στην αρχή και μετά φεύγανε σιγά σιγά. Στην 5.20 δεν τα βγάζει ευτυχώς :) .Aγόρασα και μια κάρτα μνήμης 4GB-HC από την nokia όπου ευτυχώς δεν είχε κάποιο πρόβλημα στο να μην την αναγνωρίζει. Tο κινητό πετάει :D
[/sIGPIC]

ξερει κανεις αν και πού μπορώ να βρω το κινητο καινουργιο ?? :music:

Εδω:

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=7796 φαινεται να ειναι διαθεσιμο...

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

ευχαριστώ ,αλλά ψαχνω για φυσικο και οχι ηλεκτρονικο καταστημα . :confused:

το αγόρασε κανεις προσφατα από κανονικό καταστημα ; αν ναι από που ;

ευχαριστώ ,αλλά ψαχνω για φυσικο και οχι ηλεκτρονικο καταστημα . :confused:

το αγόρασε κανεις προσφατα από κανονικό καταστημα ; αν ναι από που ;

Το ιδιο πραγμα ειναι φιλε μου. Δεν εχεις ψωνισει ποτε σου απο ηλεκτρονικο καταστημα; Αν οχι, τοτε παω πασο.

http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg

Το ιδιο πραγμα ειναι φιλε μου. Δεν εχεις ψωνισει ποτε σου απο ηλεκτρονικο καταστημα; Αν οχι, τοτε παω πασο.

Πολύ δύσκολα να βρεθεί αυτό το τηλέφωνο παιδιά

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!