p_k Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 ευχαριστώ για τις απαντήσεις. βλέπω μεγάλη διαφορά στην διάρκεια της μπαταρίας, όπως το είπατε. μια παρατήρηση σχετικά με τα γραπτά μυνήματα...που είναι το τελικο σίγμα "ς". έψαξα όλα τα γράμματα αλλά τίποτα. Ενώ γράφεις το μήνυμα πήγαινε "Πρόσθετα" > "Προσθήκη συμβόλων" και θα το βρεις. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Ενώ γράφεις το μήνυμα πήγαινε "Πρόσθετα" > "Προσθήκη συμβόλων" και θα το βρεις. Έτσι το κάνω και εγώ σε όλα τα SE μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkagg Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Παιδιά ρώτησα σήμερα στο Πλαίσιο για το κινητάκι διότι έμαθα ότι έπεσε η τιμή του και μου είπαν ότι δεν το φέρνουν πια ούτε αυτό αλλά ούτε και το w660i γιατί λένε ότι σταμάτησε η παραγωγή τους από SE. Μα καλά σταμάτησε η παραγωγή τους κιόλας και κυκλοφορούν ακόμη κινητά όπως το w810i και το Z550i; Κανένας; Παράθεση Xiaomi Redmi Note 8 64GB ROM/4GB RAM Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Κανένας; Μπορει να μην το φερνει το συγκεκριμενο καταστημα.εγω σημερα που πηγα στον γερμανο το κινητο υπηρχει κανονικα στην βιτρινα και του εκανα και ερωτηση αν ειναι σε stock και μου απαντησε αρνητικα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Γιατι να σταματησει η παραγωγη ουτε χρονο δεν εκλεισε στην κυκλοφορια Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Γιατι να σταματησει η παραγωγη ουτε χρονο δεν εκλεισε στην κυκλοφορια Δεν εχει σχεση αυτο.και το w900i που ηταν και επιτυχημενο μοντελο σε λιγοτερο απο ενα χρονο κυκλοφοριας σταματησε η παραγωγη :blink: :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_rs180 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 ευχαριστώ παιδια για την βοήθεια. που θα βρούμε διάφορα για το κινητό μας...θέματα, ringtoneς, παιχνίδια κτλ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 ευχαριστώ παιδια για την βοήθεια. που θα βρούμε διάφορα για το κινητό μας...θέματα, ringtoneς, παιχνίδια κτλ?? Για δες στο http://www.mobile9.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Για δες στο http://www.mobile9.com Γιατι να παει τοσο μακρυα :blink: και στο φορουμ μπορει να βρει παρα πολλα καλουδια. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=79372 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 Για θέματα, το καλύτερο site είναι το εξής: http://www.lasyk.net/ και για θέματα με ανάλυση 176x220 και πλατφόρμα Α100: http://www.myk610.lasyk.net/K610i/Themes/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_rs180 Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 ευχαριστώ για τα link, θα τα κοιτάξω σύντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. January 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2008 Κατεβασα απο το site της SE ενα προγραμμα αναβαθμισης λογισμικου.Ακολουθησα κανονικα τις οδηγιες αλλά δεν εγινε τιποτα γιατι σε σε μια φαση που πρεπει να κλεισω και να ανοιξω το κινητο βγαζοντας την μπαταρια ,οπως λεει ,το κινητο δεν μπορει να αναγνωριστει.Usb unknown device :( βαζω ξανα drivers το συνδεω κανονικα για να δω αν επικοινωνει με το PC Suite ολα οκ,ξαναρχιζω την διαδικασια αναβαθμισης και παλι τα ιδια τιποτα unknown device κτλ κτλ Το εχει δοκιμασει κανεις? Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Νεο προβλημα:angry::angry::angry: .Εκανα φορματ την καρτα μνημης για να σβησω ολα τα αρχεια και εφαρμογες που ειχα.Ολα σβηστηκαν απο την καρτα αλλα το ζητημα τωρα ειναι οτι οι εφαρμογες κ παιχνιδια ενφανιζονται στο κινητο χωρις το εικονιδιο τους αλλα με μια κοκκινη γραμμη και κλειδι Πως ειναι δυνατον αυτο?.Παταω διαγραφη και μου βγαζει μηνυμα " Η ενεργεια απετυχε":angry:. Κανω επαναφορα ρυθμισεων->Διαγραφη όλων απο το μενου Ρυθμισεις -> Γενικα αλλα παλι τιποτα τα αρχεια παραμενουν και δεν μπορουν να σβηστουν!!!Τ αεχω παρει αγριως γιατι ειναι γεματο το κινητο με αχρηστα αρχεια .Καμια βοηθεια:help:? Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. January 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2008 Τελικα με την αναβαθμιση τα καταφερα και πλεον εχω την εκδοση R8BB001.Το προβλημα ομως με τα αρχεια παραμενει αφου η αναβαθμιση αφησε ανεπαφες ολες τις εφαρμογες και επαφες.Ειμαι σε απογνωση θα το πεταξω Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_rs180 Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 να ρωτήσω κάτι. όταν βάζω να παίξει κάποιο βίντεο στο k530i μου το ανοίγει αλλά δεν μπορώ να το πάω πιο γρήγορα. υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να παίζει βίντεο και να μπορώ να το κάνω αυτό? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Αν το βαλεις να παιξει μεσω του Video Player απο το μενου Ψυχαγωγια μπορεις να το πας μπροστα.Αν αυτο εννοεις με το "γρηγορα". Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_rs180 Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 το βρήκα. σ ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosopc Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Νεο προβλημα:angry::angry::angry: .Εκανα φορματ την καρτα μνημης για να σβησω ολα τα αρχεια και εφαρμογες που ειχα.Ολα σβηστηκαν απο την καρτα αλλα το ζητημα τωρα ειναι οτι οι εφαρμογες κ παιχνιδια ενφανιζονται στο κινητο χωρις το εικονιδιο τους αλλα με μια κοκκινη γραμμη και κλειδι Πως ειναι δυνατον αυτο?.Παταω διαγραφη και μου βγαζει μηνυμα " Η ενεργεια απετυχε":angry:. Κανω επαναφορα ρυθμισεων->Διαγραφη όλων απο το μενου Ρυθμισεις -> Γενικα αλλα παλι τιποτα τα αρχεια παραμενουν και δεν μπορουν να σβηστουν!!!Τ αεχω παρει αγριως γιατι ειναι γεματο το κινητο με αχρηστα αρχεια .Καμια βοηθεια:help:? em re file einai dynaton na min s bgazei oti h energia apetuxe?svistikan apo th karta alla sto kinhto emeinan auta!kai otan patas esy diagrafi psaxnei na vrei to arxeio gia na to diagrapsei alla dn vriskei tpt afou esu ta diegrapses!prwta ta diegrafoun apo to kinhto tis efarmoges kai ta paixnidia kai meta kanoun format Παράθεση w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 em re file einai dynaton na min s bgazei oti h energia apetuxe?svistikan apo th karta alla sto kinhto emeinan auta!kai otan patas esy diagrafi psaxnei na vrei to arxeio gia na to diagrapsei alla dn vriskei tpt afou esu ta diegrapses!prwta ta diegrafoun apo to kinhto tis efarmoges kai ta paixnidia kai meta kanoun formatΟλες οι εφαρμογες και τα παιχνιδια ήταν εγκαταστημενα στη καρτα μνημης.Τι σχεση μπορει να έχει η μνημη του κινητου?Δηλ μου λες οτι οτιδηποτε εχω εγκαταστησει στην καρτα πρεπει απαραιτητως να τα σβηνω πρώτα ένα ένα απο το κινητο και μετα να κανω φορματ? Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Ολες οι εφαρμογες και τα παιχνιδια ήταν εγκαταστημενα στη καρτα μνημης.Τι σχεση μπορει να έχει η μνημη του κινητου?Δηλ μου λες οτι οτιδηποτε εχω εγκαταστησει στην καρτα πρεπει απαραιτητως να τα σβηνω πρώτα ένα ένα απο το κινητο και μετα να κανω φορματ? Λοιπόν.. Το έπαθα και εγώ αυτό πριν από λίγο καιρό και τρομαξα να βρω λύση.. Πρώτα απόλα θα ενεργοποιήσεις τα κρυφά αρχεία στον υπολογιστή σου μέσα από τις επιλογές φακέλων.. Μετά θα πας στη μνήμη του κινητού (όχι το memory stick) και θα δεις κάποιους κρυφούς φακέλους που έχουν τις εφαρμογές και τα επιμέρους των εφαρμογών που δημιουργούν όταν εγκαθίστανται στο κινητό.. Εκεί λοιπόν λογικά κάποια υπόλοιπα θα έχουν μείνει τα οποία κ πρέπει να διαγράψεις.. Ελπίζω να βοήθησα..!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. January 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2008 Ευχαριστω για τις πληροφοριες Stefanos200. Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrislll Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 εχω το s ericsson κ530. υπαρχει καποιος τροπος να αφαιρεσω απο την κεντρικη οθονη το logo απο την εταιρεια κινητης; (πχ vodafone,wind,cosmote...) ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 εχω το s ericsson κ530. υπαρχει καποιος τροπος να αφαιρεσω απο την κεντρικη οθονη το logo απο την εταιρεια κινητης; (πχ vodafone,wind,cosmote...) ευχαριστω δε νομίζω να γίνεται κάτι τέτοιο.....:( Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrislll Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 απλως ειναι πολλα wallpapers που θελω να τα βαλω σε μεγιστοποιηση και κοβει την εικονα στα καλυτερα σημεια... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. January 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2008 απλως ειναι πολλα wallpapers που θελω να τα βαλω σε μεγιστοποιηση και κοβει την εικονα στα καλυτερα σημεια... :( το ξέρω μια απ'τα ίδια αλλά δε νομίζω να αλλάζει!;) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts