Jump to content

Sony Ericsson W910i

millis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ean den se endiarerei i camera kai to flash... einai para poli kalo kinito. Egw proswpika to exw kai exw 8 giga mnimi kai gemati MP3, Video, Eikones xwris na kollaei katholou kai exei episis kai mia othonara naaa... Alla analoga ta gousta panta... emena m'aresei!

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το σκέφτομαι ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ να το αγοράσω αύριο... Το κινητό κατά την γνώμη μου αξίζει για την οθονάρα του και για το design του. Δεν πιστεύω πως κάποιος θα αξιοποιούσε τον αισθητήρα κίνησης στο walkman... Το θεωρώ γελοίο να είσαι στο λεωφορείο και να τινάζεις το χέρι σου δεξιά/αριστερά για να αλλάξει κομμάτι (οι άσχετοι θα θεωρούσαν ότι έχεις νευρολογικό πρόβλημα και θα σε κοιτούσαν με συμπόνοια... :lol: ).

Αν βέβαια οι φώτος και τα βίντεο αλλάζουν απο portrait σε landscape ανάλογα με την φορά του τηλεφώνου... αυτό είναι ένα σύν (+)! :)

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Αν βέβαια οι φώτος και τα βίντεο αλλάζουν απο portrait σε landscape ανάλογα με την φορά του τηλεφώνου... αυτό είναι ένα σύν (+)! :)

Aλλάζουν!:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Aλλάζουν!:)

Μ' έφτιαξες τώρα αρχηγέ!

Μα αφού δεν έχει GPS... :confused:

OK, όποιος ξερει να πει πως γινεται, να μάθουμε και μεις τα στραβαδια. Μολις σημερα πηρα το δικο μου. Δεν το πολυδουλεψα ακόμα, ομως εχω κανα δυο παρατηρησεις:

Ειναι λιγο δυσκολο στο πιασιμο, ο αντιχειρας δεν παει ευκολα εκει που πρεπει, και από κατω δεν εφαρμόζει καλα στην παλαμη. Και τα κουμπια μου φαινονται λιγο μικρα και επιπεδα. Ελπίζω να ειναι θεμα συνηθειας (ειχα κ750 ως τωρα). Και 2ρον, οταν ειναι ανοιχτο εχει εναν ενοχλητικο τζόγο-κενο καπου στην μεση. Δεν πειράζει ομως, κανεις δεν ειναι τελειος.

Α, και δεν ξερω τί ειναι το flat rate πρόγραμμα για ιντερνετ, φιλε kotsianis7.

Αν μπορείς, πεσ'το στα νηπιακα, για καρα-ντιπ-αρχαριους!

Αυτά - Ευχαριστώ!

Και μια ερωτησουλα ακομα:

Στο Κ750 που ειχα, στην προφυλαξη οθονης, οταν γινοταν μαυρη τελος παντων, εβγαζε την ωρα με αρκετα μεγαλα νουμερα και πηγαινε περα δωθε. Με αυτο δεν γινεται?

Μεγειά μας jacobs76!

Και εγώ πήρα σήμερα το δικό μου.

Αν και πήγα τρέχοντας να το αγοράσω, η πρώτη εντύπωση δεν ήταν και τόσο wow...

Απορίες:

1. Το sleep mode έχει καταργηθεί; (πλέον δείχνει την ώρα μόνο όταν πατας τα πλήκτρα αυξομείωσης έντασης; )

2. Στο media manager μπορούμε να φτιάξουμε φακέλους για τις εικόνες (και τα βίντεο) ή είμαστε αναγκασμένοι να τα βλέπουμε όλα μαζί;

Πάντως αν η συσκευή δεν τα παίξει τον 1ο μήνα μέσα στην τσέπη του τζήν μου... θα παραδεχτώ ότι είναι μια συμπαθητική αγορά!

Μεγειά μας jacobs76!

Και εγώ πήρα σήμερα το δικό μου.

Αν και πήγα τρέχοντας να το αγοράσω, η πρώτη εντύπωση δεν ήταν και τόσο wow...

Απορίες:

1. Το sleep mode έχει καταργηθεί; (πλέον δείχνει την ώρα μόνο όταν πατας τα πλήκτρα αυξομείωσης έντασης; )

2. Στο media manager μπορούμε να φτιάξουμε φακέλους για τις εικόνες (και τα βίντεο) ή είμαστε αναγκασμένοι να τα βλέπουμε όλα μαζί;

Πάντως αν η συσκευή δεν τα παίξει τον 1ο μήνα μέσα στην τσέπη του τζήν μου... θα παραδεχτώ ότι είναι μια συμπαθητική αγορά!

Για το 1το δεν καταλαβα τι εννοείς, για το 2ρο ...ΕΛΑ ΝΤΕ???

Επίσης, στις ρυθμίσεις των πολυμεσων, το "ενημερωση πολυμεσων" τι κανει?

Για το 1το δεν καταλαβα τι εννοείς, για το 2ρο ...ΕΛΑ ΝΤΕ???

Επίσης, στις ρυθμίσεις των πολυμεσων, το "ενημερωση πολυμεσων" τι κανει?

Στο K610 μου όταν σβήνει η οθόνη, βγάζει ένα μικρο ρολογάκι που ίσα που φαινεται...

Στο K610 μου όταν σβήνει η οθόνη, βγάζει ένα μικρο ρολογάκι που ίσα που φαινεται...

Και γω την ιδια απορία εχω, αυτο ρωτησα παραπάνω:(

Και κατι ακομη: (συγνωμη που ξαναστελνω καθε τρεις κ λιγο αλλα τωρα εχω ενα ακομη προβλημα) Ειχα το My phone explorer για το Κ750 ξεχασμενο στο pc μου, και τωρα ειπα, να που θα μου φανει χρησιμο, να περασω επαφες και ατζεντα! Τα ανανεωσα ολα απ το Κ750, ελα ομως που δεν μπορουσα να συνδεσω το w910 με τπτ! Τι κανω λαθος? Φταιει το pc? Το προγραμμα? Το τηλεφωνο?

Αρχισα να περναω επαφες μια-μια με BT αλλα δεν τελειωνουν!

Μπορει καποιος να με απαλλαξει απο τον κοπο?

Και γω την ιδια απορία εχω, αυτο ρωτησα παραπάνω:(

Και κατι ακομη: (συγνωμη που ξαναστελνω καθε τρεις κ λιγο αλλα τωρα εχω ενα ακομη προβλημα) Ειχα το My phone explorer για το Κ750 ξεχασμενο στο pc μου, και τωρα ειπα, να που θα μου φανει χρησιμο, να περασω επαφες και ατζεντα! Τα ανανεωσα ολα απ το Κ750, ελα ομως που δεν μπορουσα να συνδεσω το w910 με τπτ! Τι κανω λαθος? Φταιει το pc? Το προγραμμα? Το τηλεφωνο?

Αρχισα να περναω επαφες μια-μια με BT αλλα δεν τελειωνουν!

Μπορει καποιος να με απαλλαξει απο τον κοπο?

Με το myphone explorer κάνει άψογο συγχρονισμο!

Εκανα και restore απο backup που είχα κάνει απο το K610 και δεν είχε κανένα πρόβλημα (περασε contacts, calendar, SMS, Notes και ιστορικό κλήσεων)...

Σου φόρτωσε τους usb drivers κατά την 1η σύνδεση τηλεφώνου και υπολογιστή;

Στην συνέχεια βάλτο (το myphone explorer) να ψάξει για την νέα συσκευή...

Το ότι δεν μπορείς να κάνεις (απ ότι φαίνεται) φακέλους σε φώτο + βίντεο στο media manager ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

Με το myphone explorer κάνει άψογο συγχρονισμο!

Εκανα και restore απο backup που είχα κάνει απο το K610 και δεν είχε κανένα πρόβλημα (περασε contacts, calendar, SMS, Notes και ιστορικό κλήσεων)...

Σου φόρτωσε τους usb drivers κατά την 1η σύνδεση τηλεφώνου και υπολογιστή;

Στην συνέχεια βάλτο (το myphone explorer) να ψάξει για την νέα συσκευή...

Το ότι δεν μπορείς να κάνεις (απ ότι φαίνεται) φακέλους σε φώτο + βίντεο στο media manager ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

Αν και εγινε λιγο διάλογος μεταξύ μας το φορουμ, αφου κανεις αλλος δεν απαντάει τέτοια ώρα, δεν πειράζει:)

Δεν ειμαι στο δικο μου Η/Υ οπότε αυτο με τον συγχρονισμο δεν μπορω να το τσεκαρω τώρα.

Όσο για δημιουργία φακέλων, γίνεται τελικα (έψαξα αρκετα στο φόρουμ) απο menu/organizer/διαχ.αρχειων. Τώρα για το πως θα φαινεται από τα πολυμέσα είναι άλλο...

Αν και εγινε λιγο διάλογος μεταξύ μας το φορουμ, αφου κανεις αλλος δεν απαντάει τέτοια ώρα, δεν πειράζει:)

Δεν ειμαι στο δικο μου Η/Υ οπότε αυτο με τον συγχρονισμο δεν μπορω να το τσεκαρω τώρα.

Όσο για δημιουργία φακέλων, γίνεται τελικα (έψαξα αρκετα στο φόρουμ) απο menu/organizer/διαχ.αρχειων. Τώρα για το πως θα φαινεται από τα πολυμέσα είναι άλλο...

Μα ναι, φάκελοι μέσω του file explorer γίνονται για αρχειοθέτηση αρχείων, άλλα φαίνονται όλα μαζί στα πολυμέσα (το έψαξα στο εσάτο δεν υπάρχει λύση - κάποια ρυθμιση)

Η μόνη λύση για φώτος που δεν θές να φαίνονται στα πολυμέσα, είναι να τις βάλεις μέσα σε φακέλους κάτω απο το ringtones (στο σημείο εκείνο δεν σκανάρουν τα πολυμέσα...

Οσοι εχετε παλαιοτερες εκδοσεις του my phone explorer, φυσικα και δεν θα

μπορειτε να κανετε συνδεση με το PC, γιατι δεν υποστηριζουν το W910.

Θα πρεπει δηλ. να κατεβασετε την τελευταια version για να γινει σωστη δουλεια.

Για να δειτε ρολογακι και αναπαντητες η sms χωρις να πατηστε τα πλαινα

κουμπακια, απλα ξεχαστετο. Το εχει καταργησει αυτο η sonyericsson απ το

K750 και μετα, για λογους εξοικονομησης ενεργειας φυσικα :(.

Ευχαριστω για τις απαντήσεις, κατέβασα το τελευταίο myphone explorer και δουλευει κανονικα! Κρίμα για την (κατά)μαυρη οθόνη...

Για το goοgle maps, ισχύει οτι γίνεται να δουλέψει σαν GPS, όπως γράφουν τα παιδιά πιο πάνω?

Ευχαριστω για τις απαντήσεις, κατέβασα το τελευταίο myphone explorer και δουλευει κανονικα! Κρίμα για την (κατά)μαυρη οθόνη...

Για το goοgle maps, ισχύει οτι γίνεται να δουλέψει σαν GPS, όπως γράφουν τα παιδιά πιο πάνω?

Ναι φιλε μου, γινεται να δουλεψει (περιπου) σαν GPS. Μην φανταζεσαι ομως

φωνητικη πλοηγηση και τετοια....Δεν λεει παντως, πρωτον γιατι δεν ειναι

ιδιαιτερας ακριβειας, αφου η συσκευη δεν φερει GPS chip και δευτερον θα

πρεπει να βαζεις το χερι στη τσεπη πολυ βαθεια καθε φορα που θα το κανεις

χρηση, γιατι για να σου φωρτωσει το επομενο οικοδομικο τετραγωνο π.χ θα

πρεπει να συνδεθει στο internet για να το παρει.

Εκτος και αν σου τρεχουν απ τα παντζακια τα ευρα και δεν ξερεις τι να τα

κανεις :p.

Αν οντως ειναι ετσι, σιγα που θα περνες W910.!! Τοσα PDA-GPS εχει η αγορα,

οποτε ξεχνατο καλυτερα.

Καλησπέρα.

2 ερωτησούσες παιδάκια:

1. Led για να φαίνεται η κατάσταση της μπαταρίας έχει κάπου και δεν το βλέπω ή το καταργήσανε;

2. Ένα εικονίδιο επάνω δεξιά στην μπάρα που δείχνει κάτι σαν τσεκαρισμένο σημειωματάριο... τι είναι;

Καλημερα σας!

Επεσε στα χερια μου ενα w910v για να του αλλαξω fw ή να του κανω update, διοτι κολλαει φοβερα!

Θα ηθελα μια επειγουσα βοηθεια, διοτι μου ζητηθηκε να παραδωθει σημερα το κινητο.:(

1. πως να δω την εκδοση και αν ειναι κλειδομενο το κινητο

2.αν ειναι κλειδομενο πως το ξεκλειδωνω (link)

3.και ενα guide για την εγκατασταση ενος αλλου δοκιμασμενου καλου fw

4. προγραμμα και αρχειο

Ευχαριστω για οποια βοηθεια!:)

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Καλημερα σας!

Επεσε στα χερια μου ενα w910v για να του αλλαξω fw ή να του κανω update, διοτι κολλαει φοβερα!

Θα ηθελα μια επειγουσα βοηθεια, διοτι μου ζητηθηκε να παραδωθει σημερα το κινητο.:(

1. πως να δω την εκδοση και αν ειναι κλειδομενο το κινητο

2.αν ειναι κλειδομενο πως το ξεκλειδωνω (link)

3.και ενα guide για την εγκατασταση ενος αλλου δοκιμασμενου καλου fw

4. προγραμμα και αρχειο

Ευχαριστω για οποια βοηθεια!:)

Mε Μπερδεψες :wacko:

θελεις να βγαλεις το Vodafone live και μετα λες οτι δεν μπορεις να :worry: την εκδοση του κινητου??

αρα το κινητο δεν λειτουργει!

καλα και αυτος που σου εδωσε το τηλεφωνο,στο εδωσε κλειδωμενο :whistle:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λεω :

εχω ενα κινητο, που δεν ξερω τι fw εχει μεσα! 1) πως θα το δω?

ισως να ειναι κλειδωμενο το κινητο!2) πως θα το δω? (αλλα μου ειπαν αν ειναι απο GR τοτε δεν ειναι)

και να αλλαξω το vfnl που εχει μεσα γτ κολλαει το κινητο! (και το "καταστρεφει")

Τεσπα, πηρα βοηθεια , για το πως θα το αλλαξω κλπ, αλλα το vodafone live εμεινε, δλδ τα "απολιθωματα" του browser! Καταταλλα η μπαταρια και το menu αλλαξε!

Αλλα φοβηθηκα να κανω update service γιατι εμοιαζε πως δεν εχει φυγει ΟΟΟλο το vdfn συστημα....!

Υ.Γ. τωρα ειναι ολα καλα, οποτε δεν νομιζω να χρειαζεται κατι αλλο!:) ευχαριστω τον "on_the_three_hills"

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Το κινητό αυτό είναι το πιο προβληματικό κινητό που είχα ποτέ. Το πρόβλημα με τα restart είναι οτι χειρότερο. Μπορεί να σβήσει ανα πάσα στιγμή.

Δεν προτείνω σε κανένα να το αγοράσει.

Γενικά έχω χάσει την εμπιστοσύνη στην SE. Μετά από πολά χρόνια μου φαίνεται οτι θα γυρίσω στη Nokia, εκτός αν προκύψει κάτι πιο αξιόπιστο και alternative!

Καλώς σας βρήκα.

Παρακολουθώ πολύ καιρό το site σας και πραγματικά είναι πολύ καλό.

Το W910i το αγόρασα μόλις προχθές και μέχρι στιγμής είμαι ενθουσιασμένος.

Τα χαρακτηριστικά του με καλύπτουν πλήρως.

Στο ζουμί της υπόθεσης.

Με έχει ταλαιπωρήσει πολύ το vf live μενού.

Έψαξα παντού για να βρω τρόπους να απαλλαγώ από αυτό το αισχρό πράγμα.

Για να μην τα πολυλογώ αυτή τη στιγμή έχω βρει τα παρακάτω:

1) έχω τα απαιτούμενα αρχεία για αναβάθμιση του fw (W910_R1FA035_FS_ADRIATIC_RED52.fbn, W910_R1FA035_MAIN_GENERIC_SH_RED52.mbn)

2) δεν ξέρω αν είναι απαραίτητο και κάποιο customization εκτός από τα παραπάνω

3) δεν έχω βρει πουθενά κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να το flashάρει (το αναγνωρίζουν αλλά δεν μπορούν να το flashάρουν γιατί είναι CID52 DB3150)

4) το μόνο που βρήκα είναι ότι από το davinci team πληρώνοντας μπορείς να το κάνεις, αλλά δεν ξέρω ποια επιλογή πρέπει να διαλέξω και δεν ξέρω για τι ποσό μιλάμε

Ρωτάω τα εξής για όποιον ξέρει.

1) εκτός των παραπάνω αρχεία χρειάζεται customization ;

2) με ποιο πρόγραμμα μπορώ να το flashαρω ;

3) μπορεί κάποιος να δώσει ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ κάποιον οδηγό για το πως μπορώ να απαλλαγώ από το μενού της vodafone ;

4) επίσης κάποιον οδηγό για το πως μπορώ να βάλω τα flash μενού που έχω

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

• The title was changed to Sony Ericsson W910i