RAVER Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Ευχαριστω πολύ raver! Θα ψαξω τα service points για να βρω πιο ειναι κοντα μου! service point :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kafao1 Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 Απλα respect.... Χαχα, εχει ενα σε αποσταση 5 λεπτων απο το σπιτι μου.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goldcolosos Δημ. June 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2008 Δειτε το Sony Ericsson PC Suite μετα την αναβαθμιση της SE. Πραγματικα ειναι πολυ καλο. Βελτιωσεις που παρατηρησα: Τελος οι αποτυχημενες συνδεσεις Εξωφρενικα πιο γρηγορες μεταφορες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darksnoopy Δημ. June 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2008 για να αναγνωρισει ο υπολογιστης το κινητο μεσω του media manager οταν το συνδεσετε θα επιλεξετε μαζικη αποθηκευση (αυτο τελος παντων που κλεινει το κινητο και κανει restart γιατι δεν θυμαμαι ακριβως τι γραφει) θα περιμενε λιγο και μετα ολα ΟΚ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 για να αναγνωρισει ο υπολογιστης το κινητο μεσω του media manager οταν το συνδεσετε θα επιλεξετε μαζικη αποθηκευση (αυτο τελος παντων που κλεινει το κινητο και κανει restart γιατι δεν θυμαμαι ακριβως τι γραφει) θα περιμενε λιγο και μετα ολα ΟΚ! Σωστα φιλε μου,, Σε ευχαριστω...!:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisDK Δημ. June 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2008 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ FLASHING ΜΕ XS++??????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
subcode Δημ. July 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2008 ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ FLASHING ΜΕ XS++??????? Άντε να δούμε κανένα τέτοιο, μπας και μπορέσουμε να πειράξουμε λίγο το Output Volume να παίζει πιο δυνατά από τα ακουστικά. Κατά τ'άλλα το κινητό τα σπάει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Να σας ρωτησω κατι του κατοχους αυτου του κινητου! φιλος εχει αυτο το κινητο και μπαινει κανονικα στο ιντερνετ και δεν μπορει να δει βιντεο απο youtube.Του βγαζει μηνυμα για εγκατασταση flash player. αυτο γινετε να το περασουμε με εφαρμογη java η να πρεπει να το κατεβασουμε αποκλειστικα απο το κινητο,γιατι ακρη δεν εβγαλα :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Δε γίνεται να εγκατασταθεί ο flash player,άρα δε θα μπορεί να δει τα βίντεο.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Δε γίνεται να εγκατασταθεί ο flash player,άρα δε θα μπορεί να δει τα βίντεο.. :( Και πρεπει αναγκαστικα να τον κετεβασω μεσα απο το κινητο?? γιατι ακρη δεν μπορεσα να βρω! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Οχι φιλε raver δεν μπορεις να εγκαταστησεις τον flash player Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Και τι γινετε στην περιπτωση αυτη?? δηλαδη δεν μπορω να δω βιντεο απο το κινητο αυτο?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Δεν μπορεις να δεις βιντεο απο site που χρειαζονται flash. Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 νομίζω υπάρχει μια εφαρμογή youtube λέγεται...την είχατε βάλει εδώ παλιότερα στο θέμα με τα παιχνίδια Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 νομίζω υπάρχει μια εφαρμογή youtube λέγεται...την είχατε βάλει εδώ παλιότερα στο θέμα με τα παιχνίδια Θα ψαξω να την βρω ;) Ευχαριστω για της απαντησεις σας.:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimspy Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 Καλησπερα παιδια....εχω το εξησ προβλημα με το w910i ....δεν ακουω ...ενω ολα τα αλλα ειναι οκ ...το μονο που δεν μπορω να κανω ειναι να ακουσω οταν περνω τηλ.η οταν με περνουν....κατα τα αλλα μουσικεσ κ σχετικα ολα οκ........καποιο προβλημα με το ηχειο μαλλον....εκτοσ κ αν ειναι κατι αλλο....αν εχει καποιοσ το ιδιο προβλημα ασ με βοηθησει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djjojo Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 μπορει καποιος να μου πει που μπορω να βρω το w910i σε λευκο?εχω παρει παντου και δεν το βρισκω και επειδη το χρειαζομαι αμεσα δεν θελω να το παρω απο εκσωτερικο.thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalisperis Δημ. July 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2008 Παιδιά 2 ερωτήσεις: 1) Μια φίλη μου έχει το κινητό και λέει ότι υπάρχει πρόβλημα με τη δόνηση. Την έχει ενεργή και δεν δονείται το κινητό όταν την παίρνουν τηλέφωνο ή όταν της στέλνουν μήνυμα 2) Θέλει να πάρει 2GB μνήμη και αναρωτιέται αν αυτή κάνει: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569357 Σας ευχαριστώ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Κανει φιλε μου αυτη η μνημη. Παιρνει και 4 giga. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Βρε παιδια ασπρη προσοψη που μπορω να βρω γιατι εφαγε μια καλη και εσπασε το κατω μερος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Βρε παιδια ασπρη προσοψη που μπορω να βρω γιατι εφαγε μια καλη και εσπασε το κατω μερος?? Σε service η στο e-bay.μακαρι να βρεις :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Σε service η στο e-bay.μακαρι να βρεις :whistle: omnitec θα χουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalisperis Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Κανει φιλε μου αυτη η μνημη. Παιρνει και 4 giga. Thanks φίλε. Απλά στο w850i την χρησημοποιώ με αντάπτορα, πήρα αυτή τη μνήμη σήμερα από e-shop για το w910i και δε χρειάζεται αντάπτορας. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 omnitec θα χουν? Μπα..αλλα κανε ενα τηλεφωνο! εγω οσες φορες ψαχτηκα για προσοψη απο επισημο service παντα αρνητικη απαντηση μου δωσανε :whistle: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smlakis Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος να αφαιρέσω το vodafone live menu χωρίς χρήση πιστωτικής καρτας..? μπήκα σε κάποια site αλλά ζητούν πιστωτική. . . πραγματικά το vodafone μενού δεν αντέχεται!! :blink: :sorry: Αν ξέρει κανείς κάτι ας με βοηθήσει. . . ευχαριστώ..!! se pio site? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts