Jump to content

djjojo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by djjojo

  1. Θα ηθελα την βοηθεια σας,εχω ενα c7-00 που πριν κανα χρονο εκανε βουτια στην θαλασσα.Ξερετε που μπορω να βρω την πλακετα της motherboard?Πηρα σε ενα nokia service και μου ειπαν 80 ευρω για μεταχειρισμενη αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να δωσω τοσα για ενα κινητο που θα το εχω για δευτερο και αν
  2. ευχαριστω φιλε,θα τους παρω αυριο ενα τηλεφωνο
  3. ξερει κανεις που μπορω να βρω γνησια προσοψη,το πισω μερος και τα 2 πλαστικα που ειναι στο πανω και στο κατω μερος της συσκευης για το ν95???
  4. μπορει καποιος να μου πει που μπορω να βρω το w910i σε λευκο?εχω παρει παντου και δεν το βρισκω και επειδη το χρειαζομαι αμεσα δεν θελω να το παρω απο εκσωτερικο.thanks
  5. kai omws yparxei lysi kai oxi apla doyleyei,alla einai teleio..... http://www.ebuddy.com/index.php mpeite edw kai tha me thymitheite
  6. εβαλατο vodafone live με τα 3.5 ευρω αλλα ενω μπαινει μια χαρα στις σελιδες δεν μπορει να μπει στο msn poy exv sto νοκια n95.εχει καταφερει κανεισ να μπει?
  7. exw to msn sto n95 alla den mporw na mpw me vodafone live,logika epeidi sernetai.exei kataferei kaneis na mpei sto msn xwris na syndwthei me wi-fi.mipws yparxei kanena allo programmataki poy na doyleyei?
  8. Κατεβάζετε το αρχείο , που στην ουσία ειναί το data.zip...ανοίγεται το mio c220 hack και κανετε αντικατάσταση του ήδη υπάρχοντος data.zip σας. Προσοχη!!! Αποθηκεύστε κάπου το αρχικό data.zip σας μην τον το διαγραψετε εντελώς!!!!
  9. Καλησπέρα! Έχω καταφέρει και έχω εγκαταστήσει το igo 2008 στο mio c220 χωρίς τον χρονικό περιορισμό(Το έχω ξεκλειδώσει με ενα patch που κυκλοφορεί).Τρέχει κανονικά , του έχω βάλει και τα greek buildings , τον ελληνικό χάρτη , τα greek pois και τις speedcams΄.Γενικά μου αρέσει που εμφανίζει τις μονοδρομήσεις και τα κτίρια σε 3d καθώς και το πράσινο φόντο καθώς ξεζουμάρεις τον χάρτη. Μόνη ατέλεια που βρίσκω και βασική πιστεύω είναι πως όταν κάνεις πλοήγηση σε 2d φόντο δεν μου βγάζει το πράσινο βελάκι πλοήγησης να κοιτάει πάντα προς τα πάνω της οθόνης μου , ( σε αντίθεση με το βολικό miomap 3) , με αποτέλεσμα να με μπερδεύει.Ξέρει κάτι κανείς για αυτό???:blink: Επίσης το εχω εγκαταστήσει και στο laptop μου και δουλεύει τέλεια χωρίς χρονικό περιορισμό πάλι με patch!!! :)
  10. Είναι επιτέλους γεγονός...Δεν θα δημοσιεύσω τίποτε καθώς δεν επιτρέπεται..αλλα παίζει κανονικά χωρίς κολλήματα για όποιον έχει κρακάρει το μιο του...:D (Έχουμε και λέμε : Tomtom6 , destinator 6 kai destinator 7 , ozi explorer , navigon , miomap 3.2 , miomap 3.3 , igo 2008).
  11. Την γνώμη μας και βέβαια πρέπει να την λέμε ελεύθερα..αλλα κάνω μια διευκρίνιση...ο χάρτης δεν είναι υπεύθυνος αν το μιο σαν συσκευή σαν προγραμμα πλοήγησης μας πηγαίνει απο δρόμους που απαγορευεται να τους διαβούμε...δεν έχει καμία σχεση ο χαρτης για αυτο!!!:)
  12. Παιδιά...ηρεμία...Όντως ο νέος χαρτης της Ελλάδας είναι λεπτομερέστερος και πιο ενημερωμένος σε σχεση με ότι έχει βγει μέχρι τώρα για το μιο!Το έχω τσεκαρει..Πολλές περιοχές στους παλιούς χάρτες δεν είχαν ονοματολογία πολλοι δρόμοι...τώρα έχουν!!Τα λάθη όσον αφορά στην πλοήγηση φυσικό είναι να εξακολουθούν να υπάρχουν αφού για αυτό υπεύθυνο είναι το λειτουργικό που τρέχει ο χάρτης εννοώντας το miomap v.3.2 και miomap v3.3!!!! Αυτό χρειάζεται βελτίωση!!Αυτό πρεπει να αλλάξει αν ζητάμε σωστή πλοήγηση!!:)
  13. Όντως ο καινούργιος χάρτης είναι όλα τα λεφτά...επιτέλους πιάνει τόπο το mio C220 μου...Ένας φίλος από την Zegetron μου είπε ότι ετοιμάζεται νέος χάρτης των 30 mb!!!!
  14. Για να το πιστέψω ας στείλει όποιος το έχει κάνει μια φώτο με το destinator στο mio C220 . Δεν με ενδιαφέρει να μοθ πέι τον τρόπο που το έσπασε αλλα μου αρκεί πως μπορεί πραγματικά να γίνει...Ασχολούμαι καιρό με το mio kai δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύει κάτι τέτοιο.Μια φώτο θα λύσει τις απορίες όλων μας...:)
  15. Το λειτουργικό του mio c220 δεν είναι windows mobile 5.0 alla windows core 5.0. To activesynch είναι πρόγραμμα συγχρονισμου μεταξύ υπολογιστή και pda's pna's.Kai me αυτό μπορείς να εγκαθιστάς χάρτες destinator .Αλλά το actice synch δουλεύει μόνο με windows mobile 5.o....Το mio den το αναγνωρίζει...γιάυτο η καλύτερη συσκευή που υπάρχει και που τα κάνει ολοκληρωτικά όλα είναι το P550 της mio...που έχει ήδη windows mobile 5.0.
  16. Σορρυ παιδιά αλλά μην το ψάχνετε και πολυ...το mio c220 δεν παίρνει με τίποτα destinator πρόγραμμα...μόνο τα pda's με λειτουργικό windows mobile 5.0 mporoun...:O
  17. Kalispera paidia.eimai katoxos tou mio c220 gps car navigator me proegatestimeno stin karta ton Greece - 2006.10 V4 Galileo (Epsilon+TeleAtlas).Apofasisa meta apo dio mines na kano update ton xarti apo to sunodeutiko me to mio dvd pou eixei ton greece 2007.1 .Apogoiteutika giati meiothike i kalipsi kata megalo pososto !.Distixos ama kano epanafora sistimatos mou xanavazei auton ton xarti.Mporeite na mou peite pos mporo na egatastiso ton palio????Ton exo vrei apo torrent alla thelo kai to analogo licence!!!allios mou to vgazei locked!!pou mporo na cro to licence ??i alliuos peite mou analytika ti na kano...many thanks!!!
×
×
  • Create New...