vasilik Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Υπάρχει τρόπος να ομαδοποιούνται τα videos σε φακέλους με κάποιο τρόπο? π.χ. Μία ταινία που να έχει όλα τα chapters της σε ξεχωριστό φάκελο για ευκολότερη αναζήτηση μεταξύ των ταινιών κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 Πείτε μου σας παρακαλώ,πόσο ικανοποιημένοι είστε απ την ποιότητα του ήχου κατα την κλήση και την ένταση της φωνής απ το ακουστικό? Έχω ακόμη το κ750 και όντως έχει το καλύτερο ακουστικό που έχω συναντήσει! Όταν μιλάς με κάποιον τον ακούς ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ! Συμβαίνει το ίδιο με το w910i? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 Το έβαλα και δέν δουλεύει :wacko: Υπάρχει έκδοση για W910? Το ιδιο προγραμμα το εχω περασει σε w580i κινητο ιδιας αναλυσης..και δουλευει μια χαρα.δεν ξερω γιατι σε εσενα δεν γινετε το ιδιο :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 Από ακουστικό και μεγάφωνο δεν είναι καλό..Είναι πάρα πολύ χαμηλής έντασης(λόγω μικρού πάχους του τηλεφώνου.) Απ’τα ακουστικά είναι μια χαρά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_flocibus Δημ. March 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2008 Γεια σας παιδιά!! Είμαι καινούριος εδώ!!! Λοιπόν, εγώ πήρα το W910 Vodafone Live πριν από 2 μήνες. Μέσα στη 2η εβδομάδα, ξαφνικά δεν μπορούσα να μπω σε κανέναν φάκελο με εφαρμογές και Java και δεν μπορούσα να τρέξω καμία Java εφαρμογη, βγάζοντάς μου το μήνυμα "Η ενέργεια απέτυχε" ("Operation failed"). Αφού έψαξα παντού για λύσεις κι έκανα αναβάθμιση το λογισμικό σε VODAFONE R1DA038 (αν θυμάμαι καλά!) με το SEUS, δεν είδα φως και το πρόβλημα δεν λύθηκε. Σήμερα, λοιπόν, ακολούθησα τις οδηγίες σας μπαίνοντας στο http://www.davinciteam.eu/index.html , έσκασα 10 ευρουλάκια και το φλάσαρα στην έκδοση W910i R1CA039 CID52 W910I 1201-2280 CUSTOMIZED GBA/NOBLEBLACK ADRIATIC. Είδα τεράστια διαφορά, το πρόβλημα λύθηκε και το κινητό φυσάει!!! Σας ευχαριστώ πολύ!! Btw, έχω και κάποιες απορίες.. Υπάρχει κάποια πιο πρόσφατη έκδοση λογισμικού για να το αναβαθμίσω κι αν υπάρχει ή βγει πιο μετά, από που θα τη βάλω; από το SEUS ή από το site που το φλάσαρα; Αν το αναβαθμίσω μέσω SEUS υπάρχει περίπτωση να ξαναγίνει branded; Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας και για το χρόνο σας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 @djflocibus, υπάρχει αναβάθμιση,η έκδοση R1EA030! Μπορείς να την περάσεις από το SEUS,χωρίς την ανησυχία να ξαναγίνει branded το τηλέφωνο. Το πρόγραμμα άλωστε ελέγχει τον 8ψήφιο αριθμό του CDA,που αντιστοιχεί σε κάποιο συγκεκριμένο customisation.Στη δική σου περίπτωση,το CDA υποδεικνύει το adriatic customisation,συνεπώς αναγνωρίζεται ως un-branded adriatic τηλέφωνο! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_flocibus Δημ. March 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2008 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!! Μόλις τελείωσα και μ'αυτό!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 Από ακουστικό και μεγάφωνο δεν είναι καλό..Είναι πάρα πολύ χαμηλής έντασης(λόγω μικρού πάχους του τηλεφώνου.) Απ’τα ακουστικά είναι μια χαρά! :) τότε πως εξηγείται αυτό το τέστ του site gsmarena που δίνει σχεδόν το υψηλότερο ποσοστό στο συγκεκριμένο τηλέφωνο? http://www.gsmarena.com/latest_features-review-171p3.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_flocibus Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 Έλα ντε!!! εγώ επιμένω ότι το πιο δυνατό σε ένταση sony ericsson είναι το K750 Έχω και το W910 και το K750 και το δεύτερο χαλάει τον τόπο σε αντίθεση με το πρώτο!! Όσο για τα ακουστικά, είχα διαβάσει κάπου ότι τα παλιά λογισμικά όλων των Sony Ericsson mobiles παρείχαν περισσότερα db's από αυτά που βγήκαν από Σεπτέμβρη 2007 και μετά. Εγώ πάντως όσο αφορά την ένταση στα ακουστικά (για μουσική) δεν μένω ικανοποιημένος από κανένα Sony Ericsson πια. Ελπίζω να στα επόμενα λογισμικά να το διορθώσουν αυτό..αν και δε νομίζω ότι πρόκειται για λάθος (για κάποιο λόγο το κάνανε).. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. March 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2008 Έλα ντε!!! εγώ επιμένω ότι το πιο δυνατό σε ένταση sony ericsson είναι το K750 Έχω και το W910 και το K750 και το δεύτερο χαλάει τον τόπο σε αντίθεση με το πρώτο!! Όσο για τα ακουστικά, είχα διαβάσει κάπου ότι τα παλιά λογισμικά όλων των Sony Ericsson mobiles παρείχαν περισσότερα db's από αυτά που βγήκαν από Σεπτέμβρη 2007 και μετά. Εγώ πάντως όσο αφορά την ένταση στα ακουστικά (για μουσική) δεν μένω ικανοποιημένος από κανένα Sony Ericsson πια. Ελπίζω να στα επόμενα λογισμικά να το διορθώσουν αυτό..αν και δε νομίζω ότι πρόκειται για λάθος (για κάποιο λόγο το κάνανε).. συμφωνώ και επαυξάνω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karapsaltis Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 πως μπορω με το w910 να δω τηλεοραση?γινεται μεσω 3g? και κατι ακομα στο κινητο μου αναβοσβηνει το εικονιδιο της java πανω αριστερα χωρις να λειτουργει καμια εφαρμογη η παιχνιδι.τι γινεται?η συσκευη ειναι vodafone(...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 εχω εδω κ 2 μερες στα χερια μου αυτο το κινητο. μπορω να πω οτι ειναι αρκετα καλο. ακομα βεβαια το ψαχνω.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pontios15 Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 geia sas paidia psaxnw paixnidia gia auto to kinito ti format pairnei!??! k pou mporw na brw!?!? thanks Παράθεση My Phones In Use: iPhone 5, Samsung Galaxy S3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 geia sas paidia psaxnw paixnidia gia auto to kinito ti format pairnei!??! k pou mporw na brw!?!? thanks jar και μπορεις να κατεβασεις παιχνιδια απο εδώ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkitsos Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 geia sas skopevo an to agoraso kai ithela na do ama eiste efxaristimenoi. poso krataei i bataria? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 geia sas skopevo an to agoraso kai ithela na do ama eiste efxaristimenoi. poso krataei i bataria? Καλη μπαταρια εχει.το μονο (-) για μενα ειναι η υψηλη του τιμη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Mπα,έπεσε πολύ η τιμή του! Τιμή από Πλαίσιο 330 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Mπα,έπεσε πολύ η τιμή του! Τιμή από Πλαίσιο 330 ευρώ Σε αυτη την τιμη..ειναι καπως καλυτερα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkitsos Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 paidia axizei to kinito? skeftomai na to paro. kai an nai se ti xroma to exete? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Αξίζει,και ιδίως για την τιμή που είναι τώρα(κατά μέσο όρο στα 340 ευρώ),δε νομίζω να βρεις καλύτερη πρόταση!Ή,για να το θέσω πιο σωστά,είναι απ’τις πιο καλές και πλήρεις προτάσεις αυτήν τη στιγμή! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 ρε παιδια μια ερωτηση,σορρυ αν εχει αναφερθει ξανα,οταν μου στελνουν μεσω bt μια εικονα η εναν ηχο μου λεει μνημη πληρης!!!!φυσικα εχω πολυ χωρο και στην καρτα και στην εσωτερικη,ξερει κανεις τιποτα για αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkitsos Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 telika to pira kai ego apla metefera tis epafes mou apo to outlook kai otan exo eprasei akpoio onoma me mikra grammata to s mou to metaferei se c. se esas to kanei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkitsos Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 kalimera. otan pao na paro tilefono eno exo epilexei to noumero apo tis kliseis argei na deixei oti kalei. se esas to kanei afto? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisDK Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ FLASHING ΜΕ XS++????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkitsos Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 ti einai to xs??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts