karapsaltis Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 πως μπορω με το w910 να δω τηλεοραση?γινεται μεσω 3g? και κατι ακομα στο κινητο μου αναβοσβηνει το εικονιδιο της java πανω αριστερα χωρις να λειτουργει καμια εφαρμογη η παιχνιδι.τι γινεται?η συσκευη ειναι vodafone(...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 εχω εδω κ 2 μερες στα χερια μου αυτο το κινητο. μπορω να πω οτι ειναι αρκετα καλο. ακομα βεβαια το ψαχνω.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pontios15 Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 geia sas paidia psaxnw paixnidia gia auto to kinito ti format pairnei!??! k pou mporw na brw!?!? thanks Παράθεση My Phones In Use: iPhone 5, Samsung Galaxy S3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 geia sas paidia psaxnw paixnidia gia auto to kinito ti format pairnei!??! k pou mporw na brw!?!? thanks jar και μπορεις να κατεβασεις παιχνιδια απο εδώ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkitsos Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 geia sas skopevo an to agoraso kai ithela na do ama eiste efxaristimenoi. poso krataei i bataria? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2008 geia sas skopevo an to agoraso kai ithela na do ama eiste efxaristimenoi. poso krataei i bataria? Καλη μπαταρια εχει.το μονο (-) για μενα ειναι η υψηλη του τιμη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Mπα,έπεσε πολύ η τιμή του! Τιμή από Πλαίσιο 330 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2008 Mπα,έπεσε πολύ η τιμή του! Τιμή από Πλαίσιο 330 ευρώ Σε αυτη την τιμη..ειναι καπως καλυτερα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkitsos Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 paidia axizei to kinito? skeftomai na to paro. kai an nai se ti xroma to exete? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Αξίζει,και ιδίως για την τιμή που είναι τώρα(κατά μέσο όρο στα 340 ευρώ),δε νομίζω να βρεις καλύτερη πρόταση!Ή,για να το θέσω πιο σωστά,είναι απ’τις πιο καλές και πλήρεις προτάσεις αυτήν τη στιγμή! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 ρε παιδια μια ερωτηση,σορρυ αν εχει αναφερθει ξανα,οταν μου στελνουν μεσω bt μια εικονα η εναν ηχο μου λεει μνημη πληρης!!!!φυσικα εχω πολυ χωρο και στην καρτα και στην εσωτερικη,ξερει κανεις τιποτα για αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkitsos Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 telika to pira kai ego apla metefera tis epafes mou apo to outlook kai otan exo eprasei akpoio onoma me mikra grammata to s mou to metaferei se c. se esas to kanei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkitsos Δημ. April 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2008 kalimera. otan pao na paro tilefono eno exo epilexei to noumero apo tis kliseis argei na deixei oti kalei. se esas to kanei afto? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisDK Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ FLASHING ΜΕ XS++????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lkitsos Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 ti einai to xs??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑ FLASHING ΜΕ XS++????????????? οχι φιλε μου ολοι περιμενουμε Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 καλησπερα παιδια σε ολους :) το εχω παρει στον γιο μου και μετα απο αναβαθμιση μεσω seus περασε την εκδοση 1200-9123 R1EA033 080218 . το τηλ απο την 1η βδομαδα,πριν και μετα την αναβαθμιση σβηνει μετα απο καμποση ωρα που ειναι αναμονη αλλα και συχνα πυκνα ""χανει"" το πληκτρο των συντομευσεων και θελει επανεκινηση για να ξαναλειτουργησει.. εχει κανεις παρομοιο προβλημα η να το στειλω και αυτο,(μαζι με τα 2 κ850ι που ειναι ηδη στην SE για ανασταση ) στο σερβις?:mad: ειναι μολις 3 βδομαδων.... Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2008 @zaharakis, την έκδοση R1EA033 πότε την πέρασες;;Διότι πρόκειται για νέα έκδοση λογισμικού!! :blink: Η πιο πρόσφατη ήταν η R1EA030 και όταν διάβασα την απάντησή σου μ'έβαλες σε σκέψεις μήπως τυχόν βγήκε νέα έκδοση!Απ'τη μια υπέθεσα ότι ίσως μπερδεύτηκες και έγραψες 033 αντί 030,αλλά τελικά ναι!είναι νέα έκδοση η 033! :lol: Την πέρασα μόλις τώρα κι εγώ!Πιθανόν θα διορθώνει κάποιο πρόβλημα στον πυρήνα του software,εξού και η μικρ΄λη διαφορά στην ονομασία!Anyway,ευχαριστούμε για τη διαφώτιση πάντως με την αναβάθμιση! :) Λογικά,ίσως θέλει φλασάρισμα από την αρχή το λογισμικό!hardware βλάβη δε νομίζω να είναι!Αν έχεις πιστωτική,κάντο και μόνος σου πάντως,στο σπίτι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 @zaharakis, την έκδοση R1EA033 πότε την πέρασες;;Διότι πρόκειται για νέα έκδοση λογισμικού!! :blink: Η πιο πρόσφατη ήταν η R1EA030 και όταν διάβασα την απάντησή σου μ'έβαλες σε σκέψεις μήπως τυχόν βγήκε νέα έκδοση!Απ'τη μια υπέθεσα ότι ίσως μπερδεύτηκες και έγραψες 033 αντί 030,αλλά τελικά ναι!είναι νέα έκδοση η 033! :lol: Την πέρασα μόλις τώρα κι εγώ!Πιθανόν θα διορθώνει κάποιο πρόβλημα στον πυρήνα του software,εξού και η μικρ΄λη διαφορά στην ονομασία!Anyway,ευχαριστούμε για τη διαφώτιση πάντως με την αναβάθμιση! :) Λογικά,ίσως θέλει φλασάρισμα από την αρχή το λογισμικό!hardware βλάβη δε νομίζω να είναι!Αν έχεις πιστωτική,κάντο και μόνος σου πάντως,στο σπίτι! την εκδοση αυτη την περασα πριν περιπου 2 βδομαδες (πανω κατω) δυστυχως το εχω φλασαρει ξανα και ξανα χωρις να δω αλλαγη στα προβληματα...το εχω δοκιμασει με και χωρις καρτα μνημης αλλα και παλι μετα απο ωρα-ωρες στην αναμονη μπορει να κολησει...δεν το κανει καπου συγκεκριμενα και αυτο ειναι που με προβληματιζει....:O μαλλον θα παει για επιστροφη.:O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Παιδια την προηγουμενη βδομαδα πηρα ενα w910 και ειδα οτι δεν μου εχει φλασ μενου..δηλαδη περναω στο κινητο το θεμα το οριζω και μου μενει το κλασικο μενου..το βαζω το ιδιο θεμα σε αλλο w910 και βγαζει φλας κανονικα..να το πααω πισω να μου αντικαταστησουν την συσκευη(αφου δεν εχουν περασει 12 μερες..)η υπαρχει καμια αλλη ρυθμιση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 @zaharakis, όχι απλά να το επιστρέψεις,αλλά να τους το κοπανήσεις στο κεφάλι χρειάζεται!! :mad: Απαίτησε νέο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 @zachar_ias, έχεις vodafone live συσκευή;Γιατί στις vodafone live τα flash θέματα νομίζω δε λειτουργούν...Και ο μόνος τρόπος για να τα έχεις είναι να το φλασάρεις με το generic λογισμικό,το οποίο θεωρητικά θα σου ακυρώσει την εγγύηση,αλλά πρακτικά δε στην ακυρώνει! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 @zachar_ias, έχεις vodafone live συσκευή;Γιατί στις vodafone live τα flash θέματα νομίζω δε λειτουργούν...Και ο μόνος τρόπος για να τα έχεις είναι να το φλασάρεις με το generic λογισμικό,το οποίο θεωρητικά θα σου ακυρώσει την εγγύηση,αλλά πρακτικά δε στην ακυρώνει! :) Tο πηρα απο την wind..αλλα και στο αλλο που δοκιμασα απο wind ηταν τα πηραμε μαζι..και αυτουνου το υποστηριζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Δεν ξέρω τότε τι μπορεί να συμβαίνει! Είχαν και τα 2 κινητά τα ίδια θέματα;Δηλαδή θ'εματα όπως το:Hidden Peak και το Eclipse?(Αυτά είναι 2 αππ'τα flash θέματα που έχει το W910).Αν τα έχουν,στο δικό σου δεν παίζουν δηλαδή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Το δικο μου ειχε περισσοτερα θεματα..ουτε Hidden Peak ουτε Eclipse παιζουν στο δικο μου..ενω στου φιλου μου κανονικα..{Το δικο του ειναι κοκκινο και το δικο μου} μαυρο τα πηραμε με συνδεση και οι δυο..Απλως λεω μηπως εχει κανα προβλημα η συσκευη κ να το παω πισω (γιατι υδρωσα για να το παρω 1 μηνα περιμενα να μου το δωσουν μεγαλη Ιστορια..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts