kotsianis7 Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 Όντως!Και στο δικό μου έτσι! :lol: Μάλλον δε φταίνε τα leds αλλά η μεμβράνη των πλήκτρων! Δε νομίζω να είναι ελαττωματική,απλά ετσι είναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOM Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Χαιρετω ολους τους φιλους και θα ηθελε αν δεν σας κανει κοπο να μου λυσετε μερικες αποριες . Εχω βαρεθει να συνδεομαι και να πληρωνω κατα λαθος φυσικα το vodafonelive και θελω να κανω την διαδικασια που λετε πιο πανω για να το αφαιρεσω . Ομως τι γινεται με την εγκυηση και ποση ωρα κραταει η ολοι διαδικασια (για να δω αν με καλυπτει το ups ) . Ευχαριστω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilik Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Από τη στιγμή που δεν αλλάζεις το λογισμικό της SE αλλά της Vodafone, δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα. Αλλά ας πει και κάποιος άλλος που ξέρει περισσότερα... Η διαδικασία πάντως κρατάει 5 λεπτά. Τι το θες το ups? Εαν συμβεί κάτι κατά τη διάρκεια της αναβάθμισης, δεν καταστρέφεται το κινητό. Απλά κοίτα να είναι φορτισμένο. Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω το θέμα musaic (το βασικό στην έκδοση vodafone)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOM Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Ευχαριστω Πολυ για την γρηγορη απαντηση ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Θέλω να πάρω το W910i ή Κ850i. Ποιό από τα δύο μου προτείνεται; Λέτε να περιμένω το C-902; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOM Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Σ έμενα εστειλε εναν αριθμο Receipt Number δεν εστειλε Transaction ID number μπορει να μου πει καποιος εμπειρος φιλος που θα τον βρω ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterris22 Δημ. March 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2008 Καλημερα παιδια τι γινεται?Λοιπον μολις σημερα πηρα και εγω το w901i και εχω ενα μικρο προβληματακι που με εχει ξενερωσει παρα πολυ. δεν μπορω να ενεργοποιησω με τιποτα το shake control.δεν βρισκω που ειναι αυτη η λειτουργια.το manual λεει οτι ειναι στο ΜΕΝΟΥ>WALKMAN>ΕΠΙΛΟΓΕΣ>ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ>ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ>ΕΛΕΝΧΟΣ ΔΟΝΗΣΗΣ. Αυτον τον ελενχο δονησης δεν τον βρισκω πουθενα στο κινιτο.μεχρι και update του εκανα αλλα τιποτα.μηπωσ πρεπει να ενεργοποιησω κατι πρωτα για να μου το εμφανισει αυτο?πειτε μου τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Σ έμενα εστειλε εναν αριθμο Receipt Number δεν εστειλε Transaction ID number μπορει να μου πει καποιος εμπειρος φιλος που θα τον βρω ..... To transaction φαίνεται στο e-mail που έδωσες..Τσέκαρε τα εισερχόμενά σου! Καλημερα παιδια τι γινεται?Λοιπον μολις σημερα πηρα και εγω το w901i και εχω ενα μικρο προβληματακι που με εχει ξενερωσει παρα πολυ. δεν μπορω να ενεργοποιησω με τιποτα το shake control.δεν βρισκω που ειναι αυτη η λειτουργια.το manual λεει οτι ειναι στο ΜΕΝΟΥ>WALKMAN>ΕΠΙΛΟΓΕΣ>ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ>ΤΡΟΠΟΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ>ΕΛΕΝΧΟΣ ΔΟΝΗΣΗΣ. Αυτον τον ελενχο δονησης δεν τον βρισκω πουθενα στο κινιτο.μεχρι και update του εκανα αλλα τιποτα.μηπωσ πρεπει να ενεργοποιησω κατι πρωτα για να μου το εμφανισει αυτο?πειτε μου τι να κανω? Απλά όταν ακούς ένα τραγούδι,πίεσε το πλήκτρο Walkman στην κορυφή του τηλεφώνου και μετά κούνα το κινητό προς την επιθυμητή κατεύθυνση! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOM Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Φιλε kotsianis7 το τσεκαρα δεν υπαρχει δεν ξερω αν το στειλουν αργοτερα ... Σ ' Ευχαριστω ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrouil Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Αξίζει να πάω από W880 σε W910?Από θέμα ήχου υπάρχει βελτίωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Αξίζει να πάω από W880 σε W910?Από θέμα ήχου υπάρχει βελτίωση? Για εμενα δεν αξιζει.αλλα αμα θες μπορεις να παρεις το w890i που ειναι καινουργιο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrouil Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Το w890 δεν μου αρέσει από θέμα εμφάνισης.Ενώ το w910 σε κόκκινο είναι εντυπωσιακό.Δεν ξέρω από θέμα ήχου τι λέει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefterris22 Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 To transaction φαίνεται στο e-mail που έδωσες..Τσέκαρε τα εισερχόμενά σου! Απλά όταν ακούς ένα τραγούδι,πίεσε το πλήκτρο Walkman στην κορυφή του τηλεφώνου και μετά κούνα το κινητό προς την επιθυμητή κατεύθυνση! :) ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lechk Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Κατέβασα και εγώ το προγραμματάκι. Ποια έκδοση έβαλες? Την R1CA039? Υποστηρίζει φαντάζομαι ελληνικά Menus και Τ9? R1CA039 που εχει Ελληνικα (το γραφει σαν Adriatic) Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2008 Το w890 δεν μου αρέσει από θέμα εμφάνισης.Ενώ το w910 σε κόκκινο είναι εντυπωσιακό.Δεν ξέρω από θέμα ήχου τι λέει? Καλο ειναι..αλλα οχι και το καλυτερο.αλλα πολυ καλυτερο απο αυτο που εχεις.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrouil Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Δηλάδη αξίζει να το πάρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Το ίδιο ειναι και οι 2!Απλά,η μια είναι για τη μαύρη έκδιση και η άλλη για την κόκκινη! Η πρακτική τους διαφορά...καμία!! :p Ακόμη δηλαδή και στο demo tour νομίζω ότι το κόκκινο εμφανίζεται και στις 2 περιπτώσεις!Άρα... καλό φλασάρισμα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrouil Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Καλο ειναι..αλλα οχι και το καλυτερο.αλλα πολυ καλυτερο απο αυτο που εχεις.:) Δηλαδή αξίζει να το πάρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Δηλαδή αξίζει να το πάρω? Αμα εχεις τα χρηματα,ναι να το παρεις..αλλα εγω αλλης φιλοσοφιας και δεν αλλαζω τα κινητα τοσο γρηγορα.πανατα επιλεγω ποιο φθηνο κινητο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lechk Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 φιλε μου ποια ακριβως ειναι ? (davinci team ετσι?) Firmware W910i / Revision R1CA039 - CID52 W910i R1CA039 CID52 W910I 1201-2280 CUSTOMIZED GBA/NOBLEBLACK ADRIATIC ή αυτη? W910i R1CA039 CID52 W910I 1201-7274 CUSTOMIZED GBA/ HEARTYRED ADRIATIC :O:cry: 1. Καταρχιν το εκανα με το Kulakendi και οχι με το Davinci . Ta files ειναι : W910i R1CA039 FS ADRIATIC CID52.fsm W910i R1CA039 MAIN GENERIC SH CID52.min - και το κοστος 8 ευρω. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lechk Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Δηλάδη αξίζει να το πάρω? Ναι , ειναι καλο !!! Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 1. Καταρχιν το εκανα με το Kulakendi και οχι με το Davinci . Ta files ειναι : W910i R1CA039 FS ADRIATIC CID52.fsm W910i R1CA039 MAIN GENERIC SH CID52.min - και το κοστος 8 ευρω. Ευχαριστω απο αυτα μονο το δευτερο υπαρχει στο www.4shared.com.μηπως το εχει κανενας;;scottas η pythagoras;;;;ελω να το κανω customize γιατι μου σπαει τα νευρα το οτι μολις ανοιγω το bluetooth κολλαει και πρεπει να βγαλω και να ξανα βαλω την μπαταρια για να δουλεψει Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Θέλω πάρα πολύ να το πάρω αυτό το κινητάκι. Τι λέτε; Καλό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Θέλω πάρα πολύ να το πάρω αυτό το κινητάκι. Τι λέτε; Καλό; κοιτα εγω το πηρα απο τα πρωτα και εβγαλε πολλα προβληματα. μετα απο 2 εβδομαδες κολλησε και τελικα μου αλλαξαν οθονη ,καμερα και βυσμα φορτισης ως ελλατωματικα προιοντα. μετα απο μια εβδομαδα το πηρα και στην τριτη μερα πεθανε τελειως και δεν το εβλεπε ουτε το xs.το πηγα για σερβις παλι και σε 3 μερες μου εδωσαν καινουριο. τωαρα ειναι ολα οκ εκτος απο το προβλημα που ανεφερα πριν. πολυ σταθερο και αρκετα αξιοπιστες οι επομενες εκδοσεις Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lechk Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 απο αυτα μονο το δευτερο υπαρχει στο www.4shared.com.μηπως το εχει κανενας;;scottas η pythagoras;;;;ελω να το κανω customize γιατι μου σπαει τα νευρα το οτι μολις ανοιγω το bluetooth κολλαει και πρεπει να βγαλω και να ξανα βαλω την μπαταρια για να δουλεψει Δεν χριαζεται να τα εχεις τα αρχεια για την αναβαθμιση - σου τα εχει το ιδιο το Kulakendi οταν κανεις login. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts