Jump to content

Sony Ericsson W910i


millis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χχχχμμμμμ....μάλλον ζητάμε ακριβώς τα ίδια πράγματα....μια με τα αγγλικά menu, μια με το w960i που συμφωνώ ότι είναι πολύ δυνατό αλλά δεν έχει την κομψότητα του w910i, μια τα ζητούμενα στον ήχο....αν ακούμε και ίδια μουσική θα δεν θα μου έκανε εντύπωση :lol:

Μάλλον είσαι κι εσύ το ίδιο τρελαμένος με μένα... :lol:

 

Λοιπόν όσο για το Equalizer: Και με το τελευταίο Firmware ναι μεν αποθηκεύει τα Settings σου στο Preset "Manual" αλλά όταν κάνεις Quit την εφαρμογή ή αλλάξεις Playlist, Artist, Album κ.τ.λ. (όχι όμως σε αλλαγή τραγουδιού που είναι ενταγμένο σε μια από τις παραπάνω κατηγορίες) τότε επαναφέρει το εργοστασιακό Preset που είχες επιλέξει την τελευταία φορά. Πρέπει δηλαδή να επιλέγεις το Preset "Manual" κάθε φορά που συμβαίνει μια από τις περιπτώσεις που σου ανέφερα πιο πάνω. Πολύ σπαστικό γιατί με τα δικά του ακουστικά που οι υψηλές είναι μουντές θα χρειαστεί να χρησιμοποιείς συνέχεια το Preset "Manual" στο οποίο θα έχεις ανεβάσει τα πρίμα. Ευτυχώς χρησιμοποιώ τα ακουστικά του nw-a808 και το εργοστασιακό Preset "Bass" τους ταιριάζουν γάντι :happy: Ελπίζω πάντως σε νεότερο Firmware να το διορθώσουν.

Δεν το πιστεύω ότι έχουν ακόμα αφήσει τέτοιο bug! Εντάξει, ίσως δεν είναι ανασταλτικός παράγοντας (τουλάχιστον θυμάται τις ρυθμίσεις στα sliders), αλλά ρε παιδί μου τόσο δύσκολο είναι να θυμάται την τελευταία επιλογή; Τι να πω, έλεος! Ας ελπίσουμε στο επόμενο f/w να το διορθώσουν. Επίσης νομίζω ότι όταν φαίνεται το EQ δεν κάνει rotation σε landscape όταν περιστρέφεις το κινητό. Το είδα σ' ένα clip στο YouTube, δεν ξέρω αν το διόρθωσαν ήδη - ασήμαντο ίσως, αλλά γιατί να μην είναι τέλειο; :)

 

Α! το Track ID είναι φοβερό το έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές και πάντα δούλεψε. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με το κινητό. Έχει κορυφαίο στυλ και εξαιρετικό Media Management με πολύ όμορφα μενού σαν PSP/PS3.

Όμορφα!!!

 

Σε σχέση με το παλιό σου CD Player όμως προετοιμάσου να ακούς με χαμηλότερη μέγιστη στάθμη. Αν και αφού μου λές ότι είχες Sony πολύ πιθανόν ούτε αυτό να έπαιζε πολύ δυνατά αφού η Sony είναι η πρώτη που ιυοθέτησε τον ηλίθιο Γαλλικό νόμο με τον περιορισμό της στάθμης (εκτός αν διαθέτεις κανένα μοντέλο από τα πολύ παλιά της που ανάσταιναν νεκρούς από την ένταση :D )

Ευτυχώς έβαλε μυαλό και η νέα σειρά Walkman παίζει αρκετά δυνατά :)

Δεν ήξερα για τον πραγματικά ηλίθιο Γαλλικό νόμο... Έτσι εξηγείται το γεγονός ότι και στο Walkman CD player μου η ένταση είναι απελπιστικά χαμηλή, σε αντίθεση με κάτι iPod και Zen φίλων μου που είναι άψογα. Ειδικά όταν επιλέγω custom EQ γίνεται ακόμα χαμηλότερη (ποιοτική, ισοσταθμισμένη όμορφα, αλλά πολύ χαμηλή). Πραγματικά χαζό! Ελπίζω το W910i να είναι δυνατότερο. Αλλά κυρίως αυτό που θέλω να δω είναι η ποιότητα. Θα ενημερώσω αν/όταν έχω προσωπική εμπειρία, ελπίζω να μην με απογοητεύσει.

Φιλικά, Κώστας

______________

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σε σχέση με το παλιό σου CD Player όμως προετοιμάσου να ακούς με χαμηλότερη μέγιστη στάθμη. Αν και αφού μου λές ότι είχες Sony πολύ πιθανόν ούτε αυτό να έπαιζε πολύ δυνατά αφού η Sony είναι η πρώτη που ιυοθέτησε τον ηλίθιο Γαλλικό νόμο με τον περιορισμό της στάθμης (εκτός αν διαθέτεις κανένα μοντέλο από τα πολύ παλιά της που ανάσταιναν νεκρούς από την ένταση )

Ευτυχώς έβαλε μυαλό και η νέα σειρά Walkman παίζει αρκετά δυνατά

Γαλλικός νόμος;:blink:

Τι άλλο θα ακούσουμε θεέ μου. Αν είναι δυνατών πως η Γάλλοι έχουν βγάλει νόμο για χαμηλή ένταση, λες και θα τους πάρουν τα αυτιά!!:lol:

Τώρα πλέον καταλαβαίνω γιατί έχουν τόσο χάλια τραγούδια οι Γάλλοι!:lol::p

Link to comment
Share on other sites

subcode, thanks για την απάντηση. Κι εγώ κάτι τέτοιο υποψιάζομαι. Δηλαδή ότι στις μετρήσεις δείχνει να είναι χάλια (απόκριση όχι flat, κ.τ.λ.), αλλά στην πράξη είναι μια χαρά. Ασχολούμαι κι εγώ με hi-fi και επιβεβαιώνω αυτά που λες. Στην τελική αν χρησιμοποιείς equalizer ή mega-bass αλλοιώνεις την απόκριση ούτως ή άλλως, οπότε οι μετρήσεις δεν μ' ενδιαφέρουν και πολύ. Αυτό που θέλω είναι ένα ευχάριστο μουσικό αποτέλεσμα με κρυστάλλινο/διαυγή ήχο στις υψηλές και σφιχτό/γλυκό/δυνατό μπάσο στις χαμηλές. Να σε γεμίζει ο ήχος, χωρίς παραμορφώσεις και τριξίματα. Με το αρχαίο και φτηνιάρικο Sony Walkman CD player τα έχω όλα αυτά. Δοκίμασα και ένα φλασάκι με MP3 player που μου έδωσαν δώρο με μια σύνδεση OTEnet και απογοητεύτηκα! Καμμία σχέση με το Sony. Γιαυτό ανησυχώ μήπως και το W910i βγει πατάτα, αλλά δεν νομίζω να' χει κάνει τέτοιο λάθος η SE με ένα τόσο ακριβό Walkman phone...

 

Πολύ καλό το W960i που πρότεινε ο φίλος πιο πάνω, αλλά κάτι με χαλάει στη σχεδίασή του. Και δεν το λέω γιατί θέλω να πουλάω μούρη με το κινητό, απλά μου αρέσουν τα ωραία πράγματα. Μου αρέσει πάρα πολύ η εμφάνισή του W910i (slide, μικρό, ελαφρύ, τέλεια οθόνη και μενού), τόσο που σκέφτομαι να το ρισκάρω και να το χτυπήσω κι ό,τι γίνει...

 

Αν μπορείς να μου πεις κάτι σαν κάτοχός του με ανανεωμένο firmware. Στο νέο firmware λέει ότι διορθώθηκε το bug με το equalizer που δεν αποθήκευε τις ρυθμίσεις του χρήστη. Αν μπορείς να μου επιβεβαιώσεις ότι πράγματι το διόρθωσαν και όλα είναι ΟΚ και κρατάει τώρα τις ρυθμίσεις χωρίς να θέλει επαναρύθμιση κάθε φορά που τρέχει ο player. Αν αυτό είναι ΟΚ τότε είμαι σχεδόν έτοιμος να το πάρω! :)

Καλά θα ήταν να διόρθωναν και το ότι στα καλά καθούμενα κολλάει,σβήνει μόνο του,ανάβει ένα κόκκινο φωτάκι πίσω και πάνω από την κάμερα,επανακινεί μόνο του και πάει λέγοντας..Μου το είχε κάνει πριν κανά μήνα,μετά ησύχασε και από χθές ξανά μανά τα ίδια.Μου ήρθε να το βάλω κάτω και να το πατήσω..
I'm afraid of what you are doing in the name of your God
Link to comment
Share on other sites

Καλά θα ήταν να διόρθωναν και το ότι στα καλά καθούμενα κολλάει,σβήνει μόνο του,ανάβει ένα κόκκινο φωτάκι πίσω και πάνω από την κάμερα,επανακινεί μόνο του και πάει λέγοντας..Μου το είχε κάνει πριν κανά μήνα,μετά ησύχασε και από χθές ξανά μανά τα ίδια.Μου ήρθε να το βάλω κάτω και να το πατήσω..

Φίλε Ponstan επειδή θυμάμαι που το είχες αναφέρει και παλιότερα, μήπως ήρθε η στιγμή να το αφήσεις σε κανένα SE Service να το δούν; Η δικιά σου περίπτωση μου θυμίζει Hardware πρόβλημα. Εκτός αν στο κάνει σε συγκεκριμένες στιγμές... Πάντως ειλικρινά εγώ με το τηλεφωνάκι δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Στη θέση σου θα τους το είχα φέρει καπέλο...δεν είναι και φτηνό το γ@..μένο!

Link to comment
Share on other sites

Τώρα πλέον καταλαβαίνω γιατί έχουν τόσο χάλια τραγούδια οι Γάλλοι!:lol::p

:lol: :lol: :lol: χα χα... εντάξει υπέρβάλεις... έχουν όμως και τον Jean Michel Jarre (Respect!)

Link to comment
Share on other sites

Ελπίζω το W910i να είναι δυνατότερο. Αλλά κυρίως αυτό που θέλω να δω είναι η ποιότητα. Θα ενημερώσω αν/όταν έχω προσωπική εμπειρία, ελπίζω να μην με απογοητεύσει.

Άντε καλές αγορές.... (αν δεν το έχει πάρει ήδη αυτή τη στιγμή που γράφω...) :p

Link to comment
Share on other sites

Άντε καλές αγορές.... (αν δεν το έχει πάρει ήδη αυτή τη στιγμή που γράφω...) :p

Δεν το 'χω πάρει ακόμα αλλά μάλλον θα το έχω πολύ σύντομα. Θα το ρισκάρω κι ό,τι γίνει... Βασικά έχω διαπιστώσει ότι οι περισσότεροι παραπονιούνται για τον ήχο κρίνοντας απ' το ηχείο του, που είναι φυσικό να μην αποδίδει σε τόσο λεπτό κινητό. Αυτό εμένα δεν με χαλάει καθόλου. Στα ακουστικά πιστεύω πως η ποιότητα θα είναι ικανοποιητική (ίσως όχι τέλεια αλλά αποδεκτή). Βρήκα ένα άλλο review στο οποίο το βγάζουν OK στον ήχο, με καλά αποτελέσματα στις μετρήσεις (διαφορετικά από αυτά του mobile-review). Δες το παρακάτω link (μάλλον είναι μετάφραση γιατί τα Αγγλικά είναι μαύρα χάλια):

 

http://www.stariy.com/en/2007/12/14/sonyericsson-w910i-audio-test/

 

Να σε ρωτήσω κάποια πράγματα subcode (ή όσους ξέρουν):

 

1. Το συνοδευόμενο stereo hands-free παίζει και ρόλο adaptor; Δηλαδή σου επιτρέπει να συνδέσεις άλλα ακουστικά με 3,5 mm βύσμα; Στις φωτογραφίες που βρήκα φαίνεται να είναι έτσι.

 

2. Σχετικά με το SensMe, έχω ήδη πολλά GB με MP3 στη συλλογή μου (όλα με τέλεια ID3 tags και πολύ φροντισμένα). Θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω το SensMe με αυτά, ή θα πρέπει να τα ξαναριπάρω; Διάβασα ότι πρέπει να περάσουν απ' το s/w της SE για ανάλυση (λογικό), αλλά μπορεί αυτό να γίνει σε MP3 που έχω ήδη ή μόνο σε νέα που πρέπει να κάνει encode το ίδιο το s/w της SE;

 

3. Θα μπορώ να ομαδοποιώ τα MP3 μου σε φακέλους ή πρέπει να είναι όλα στο root της κάρτας; Στη συλλογή μου τα έχω σε folders ανά άλμπουμ (π.χ. folder "Delerium - Karma" και μέσα τα 11 MP3 με τα tracks). Θα μπορέσω να διατηρήσω αυτό το file structure η τα θέλει "χύμα" στο root;

 

4. Το TrackID πώς δουλεύει ακριβώς; Πρέπει να είσαι στο internet (μέσω GPRS/3G κ.τ.λ.) για να στείλει τα δεδομένα προς ανάλυση ή τα στέλνει με MMS ή άλλο τρόπο; Πόσο κοστίζει η κάθε αναζήτηση;

 

5. Σκέφτομαι να του βάλω κάρτα 4 GB (ίσως και 8 GB αν βρω). Θα μπορεί να διαχειριστεί άνετα τόσα πολλά δεδομένα (κυρίως αρχεία MP3) ή θα σέρνεται; Κάποιος στο Nokia forum με αποθάρρυνε.

 

Ευχαριστώ και πάλι.

Φιλικά, Κώστας

______________

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Link to comment
Share on other sites

Δεν το 'χω πάρει ακόμα αλλά μάλλον θα το έχω πολύ σύντομα. Θα το ρισκάρω κι ό,τι γίνει... Βασικά έχω διαπιστώσει ότι οι περισσότεροι παραπονιούνται για τον ήχο κρίνοντας απ' το ηχείο του, που είναι φυσικό να μην αποδίδει σε τόσο λεπτό κινητό. Αυτό εμένα δεν με χαλάει καθόλου. Στα ακουστικά πιστεύω πως η ποιότητα θα είναι ικανοποιητική (ίσως όχι τέλεια αλλά αποδεκτή). Βρήκα ένα άλλο review στο οποίο το βγάζουν OK στον ήχο, με καλά αποτελέσματα στις μετρήσεις (διαφορετικά από αυτά του mobile-review). Δες το παρακάτω link (μάλλον είναι μετάφραση γιατί τα Αγγλικά είναι μαύρα χάλια):

 

http://www.stariy.com/en/2007/12/14/sonyericsson-w910i-audio-test/

 

Να σε ρωτήσω κάποια πράγματα subcode (ή όσους ξέρουν):

 

1. Το συνοδευόμενο stereo hands-free παίζει και ρόλο adaptor; Δηλαδή σου επιτρέπει να συνδέσεις άλλα ακουστικά με 3,5 mm βύσμα; Στις φωτογραφίες που βρήκα φαίνεται να είναι έτσι.

 

2. Σχετικά με το SensMe, έχω ήδη πολλά GB με MP3 στη συλλογή μου (όλα με τέλεια ID3 tags και πολύ φροντισμένα). Θα μπορέσω να χρησιμοποιήσω το SensMe με αυτά, ή θα πρέπει να τα ξαναριπάρω; Διάβασα ότι πρέπει να περάσουν απ' το s/w της SE για ανάλυση (λογικό), αλλά μπορεί αυτό να γίνει σε MP3 που έχω ήδη ή μόνο σε νέα που πρέπει να κάνει encode το ίδιο το s/w της SE;

 

3. Θα μπορώ να ομαδοποιώ τα MP3 μου σε φακέλους ή πρέπει να είναι όλα στο root της κάρτας; Στη συλλογή μου τα έχω σε folders ανά άλμπουμ (π.χ. folder "Delerium - Karma" και μέσα τα 11 MP3 με τα tracks). Θα μπορέσω να διατηρήσω αυτό το file structure η τα θέλει "χύμα" στο root;

 

4. Το TrackID πώς δουλεύει ακριβώς; Πρέπει να είσαι στο internet (μέσω GPRS/3G κ.τ.λ.) για να στείλει τα δεδομένα προς ανάλυση ή τα στέλνει με MMS ή άλλο τρόπο; Πόσο κοστίζει η κάθε αναζήτηση;

 

5. Σκέφτομαι να του βάλω κάρτα 4 GB (ίσως και 8 GB αν βρω). Θα μπορεί να διαχειριστεί άνετα τόσα πολλά δεδομένα (κυρίως αρχεία MP3) ή θα σέρνεται; Κάποιος στο Nokia forum με αποθάρρυνε.

 

Ευχαριστώ και πάλι.

 

 

 

1) NAI

2) Tα ξανακανω encode

3) NAI

4) Internet

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Link to comment
Share on other sites

1) NAI

2) Tα ξανακανω encode

3) NAI

4) Internet

Σ' ευχαριστώ gesamfunai.

Φιλικά, Κώστας

______________

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Link to comment
Share on other sites

ρε συ subc0de ειπες λειτουργει το track ID ?? εχω προσπαθησει απειρες φορες...και τπτ συνδεεται μεσω ιντερνετ προσπαθει να στειλει το αρχειο και μου λεει η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσημη κατι τετιο...και με πεταει!!! το ιντερνετ δουλευει μια χαρα δεν εχω προβλημα...αλλα το track ID δεν πεζει!!!
Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Πάντως ούτε και μένα λειτουργεί το track ID με την cosmote ενώ wap mms είναι ενεργοποιημένα και δίχως κανένα πρόβλημα!Τι να κάνω?

Να πάρω στην cosmote / sony ericsson???

Ποιός φταίει,γιατί ξέρω οτι με την wind δουλεύει η συγκεκριμένη υπηρεσία.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα.Πριν 15 μερες περιπου πηρα το κινητακι.Μια χαρα μου φανηκε,λιγο ο ηχος ηταν χαλια αλλα οκ.Σαν κινητο,εργονομια,σχεδιαση,αξιζε τα λεφτα του.Εδω και 3 μερες τρωει κατι περιεργα κολληματα.Σβηνει (η μαλλον η οθονη φωτιζει αχνα χωρις να δειχνει τιποτα αλλο,αναβει ενα κοκκινο φως πισω και δεν σβηνει με το κουμπι κανονια αλλα μονο αν βγαλω την μπαταρια.Πηγα στον Γερμανο,απ οπου και το πηρα και μου ειπαν οτι μαλλον φταιει το λειτουργικο και να το παω για αλλαγη.Επισης μου προτειναν αν θελω να παρω καποιο αλλο και να καλυψω απλα την διαφορα της τιμης.Εκεινο που ψηνομαι να παρω ειναι το w960,με 8 gb μνημη.ειναι μονο 40 ευρω παραπανω.Το ειδα το κινητο,ειναι περιπου σαν το Ρ1,λιγο ογκωδες δηλαδη αλλα σαν κινητο αξιζει νομιζω.Πειτε μου την γνωμη σας,να κανω την αλλαγη,η να παρω απλα ενα καινουριο w910?το 960 σαν κινητο σας αρεσει?ευχαριστω και καλες γιορτες σε ολους

Dust in the wind

 

 

http://briefcase.pathfinder.gr/download/snatch13/15577/183644/0/pao13.gif

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας παιδιά, την περασμενη δευτερα πηρα αυτο το κινητο, πως μπορω να δω τι firmware εχει και αν εχει βγει αναβαθμιση?

>*<<*<* Πληροφ.υπηρεσ.-Πληροφ.λογισμ.

 

όπου < και > τα βελάκια στο joypad

Link to comment
Share on other sites

paidia to phra k egw k den einai katholou kalo oute aksizei ta lefta tou! tha to balw gia poulima twra kiolas! opoioi to exete kserete poses wres thelei fortisi thn proti fora kai aan to afisw gia 4 wres px tha pathei kati??
Link to comment
Share on other sites

και πηρες κινητο καινουργιο που δεν αξιζει :blink: :cold: δεν το σκεφτηκες πρριν το παρεις???
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

raver opos kai tosoi alloi... prin den iksera oti kolage, kai me ton ipotithemeno aisth. kinishs ekane oti ithele... tsp kserei kaneis an iparxei kamia kali efarmogh se sinergasia me ton aisthitira? kai pou na th katebasw?
Link to comment
Share on other sites

Γεια σας παιδια

 

Μιας κ εχω αρχισει να σκεφτομαι την αγορα του w910, ποιο χρωματακι πιστευετε οτι του παει καλυτερα??Το σοβαρο class μαυρο ή το funky κοκκινο??

Link to comment
Share on other sites

Giati den aksizei ta lefta tou! Apo ixo asta na pane.. kata poli kallitero to w800 p eixa...

Meta an endiaferese gia ton aisth. kinishs kanei oti thelei... an thimase ta prota ericsson p eixan fonitiki klisi k ekanan oti ithelan? kati tetoio... ase s lew mapa bgike telika to phra shmera kai molis to ebala gia poulima!!

Link to comment
Share on other sites

Giati den aksizei ta lefta tou! Apo ixo asta na pane.. kata poli kallitero to w800 p eixa...

Meta an endiaferese gia ton aisth. kinishs kanei oti thelei... an thimase ta prota ericsson p eixan fonitiki klisi k ekanan oti ithelan? kati tetoio... ase s lew mapa bgike telika to phra shmera kai molis to ebala gia poulima!!

 

kala pola kinita den aksizoun ta lefta tous den ine to monon...tespa kalo poulima i malon ksepoulima...

ti skeftese na paris meta...?:p:p:p

Link to comment
Share on other sites

raver opos kai tosoi alloi... prin den iksera oti kolage, kai me ton ipotithemeno aisth. kinishs ekane oti ithele... tsp kserei kaneis an iparxei kamia kali efarmogh se sinergasia me ton aisthitira? kai pou na th katebasw?

Η έχω πολύ μικρές απαιτήσεις και δεν το ζορίζω ή είμαι ο πιο τυχερός κάτοχος ενός απροβλημάτιστου W910i :lol: Τι να πώ ρε παιδιά, αν με το τελευταίο Firmware σας κολάει ίσως έχετε πέσει σε ελλατωματική παρτίδα. Τυχαία σας κολάει ή σε συγκεκριμένες λειτουργίες;

Link to comment
Share on other sites

ρε συ subc0de ειπες λειτουργει το track ID ?? εχω προσπαθησει απειρες φορες...και τπτ συνδεεται μεσω ιντερνετ προσπαθει να στειλει το αρχειο και μου λεει η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσημη κατι τετιο...και με πεταει!!! το ιντερνετ δουλευει μια χαρα δεν εχω προβλημα...αλλα το track ID δεν πεζει!!!

Με Wind και το Configuration File για το δικτυό της (σου το στέλνει αν πάς στη σελίδα της), δεν έχω κανένα πρόβλημα. Δουλεύει ο Browser και το Track ID μια χαρά.

Link to comment
Share on other sites

  • The title was changed to Sony Ericsson W910i

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...