RAVER Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 για πιο λογο να το στηλω? δεν μπορω μονος μου? μπορεις και μονος σου..αλλα δεν πετυχαινει παντα το τρικ! επισης δεν ξερω και τον τροπο..εγω σου προτεινω λυση με 100% επιτυχια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crond Δημ. July 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2009 ποσο παιρνουν για το τρικ εκει? Παράθεση το πουλάω το σπίτι: http://gr.grepolis.com/invite-321828-gr10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2009 ποσο παιρνουν για το τρικ εκει? τελευταια,δηλαδη πριν κανα χρονο ειχα δωσει 22 ευρο!..αλλα ειχα βγαλει cosmote e view. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 Πρέπει να βρω μια βίδα σαν αυτές κάτω από τη μπαταρία, που φαίνονται όταν το slider είναι ανοιχτό... Πού θα βρω και πώς τη ζητώ???? Είναι επείγον. Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 άντε ρε παιδιά, κανείς δε ξέρει??? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Offroader Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Κανε μια βόλτα από το 9βολτο ή κάποιο μαγαζι με ανταλλακτικά κινητών και θα σου βρουν αυτοι... αλλιώς αν έχεις χρόνο και δεν είναι τόσο επείγον ebay... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 Είμαι από Κοζάνη, ρε συ, για αυτό eBay έψαξα, αλλά δε βρήκα τίποτα...... Να πάρει, είναι τόσο μικρές... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katechon Δημ. August 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2009 Παιδια ξερει κανενας πώς ενεργοποιειται το JavaScript?Γιατι εχω ιντερνετ στο κινητο και οπου υπαρχουν πραγματα οπως βιντεο μου ζηταει JavaScript ενεργοποιημενο και δεν ξερω πώς να το ενεργοποιησω:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. August 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2009 Πρέπει να βρω μια βίδα σαν αυτές κάτω από τη μπαταρία, που φαίνονται όταν το slider είναι ανοιχτό... Πού θα βρω και πώς τη ζητώ???? Είναι επείγον. πηγαινε σε εναν γερμανο και ζητα φιλικα απο τον τεχνικο να σου δωσει μια...στο λεω γιατι ξερω... Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jacobs76 Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Να ρωτήσω κάτι που με απασχολεί? Υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσω την κάμερα (μάλλον την μπροστά που είναι για εικονοκλήσεις) σαν web-cam στον Η/Υ μου? Σκ'εφτομαι να πάρω αυτό το καιρό μια web-camera αλλα λέω μήπως μπορώ να βολευτώ με το κινητακι! Οχι τοσο για τα λεφτα αλλα για το γμτ, αφου η μπροστα καμερα ειναι τωρα τελειως αχρηστη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Να ρωτήσω κάτι που με απασχολεί? Υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσω την κάμερα (μάλλον την μπροστά που είναι για εικονοκλήσεις) σαν web-cam στον Η/Υ μου? Σκ'εφτομαι να πάρω αυτό το καιρό μια web-camera αλλα λέω μήπως μπορώ να βολευτώ με το κινητακι! Οχι τοσο για τα λεφτα αλλα για το γμτ, αφου η μπροστα καμερα ειναι τωρα τελειως αχρηστη! δεν νομιζω..δεν εχω δει τετοιο προγραμμα. παρε μια web camera καλυτερα και μην παιδευσαι με το κινητο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. August 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2009 Να ρωτήσω κάτι που με απασχολεί? Υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσω την κάμερα (μάλλον την μπροστά που είναι για εικονοκλήσεις) σαν web-cam στον Η/Υ μου? Σκ'εφτομαι να πάρω αυτό το καιρό μια web-camera αλλα λέω μήπως μπορώ να βολευτώ με το κινητακι! Οχι τοσο για τα λεφτα αλλα για το γμτ, αφου η μπροστα καμερα ειναι τωρα τελειως αχρηστη! Moνο σε symbian υπαρχει τετοιο προγραμμα αλλα και παλι μονο με την κεντρικη καμερα δουλευει. Οποτε παρε μια webcam που ειναι και πολυ πιο πρακτικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denis1276 Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 Χρειάζομαι μια εφαρμογή για εγγραφή ΜΟΝΟ φωνής ΟΧΙ video. Βρήκα λοιπόν ότι το w910 έρχεται με μια τέτοια εφαρμογή (voice recorder): http://www.gsmarena.com/showpic.php3?sImg=reviewsimg/se-w910/sshots/gsmarena_s118.jpg Δεν ξέρω αν υπήρχε αρχικά πάντως μετά το debrand δεν έχω την εν λόγω εφαρμογή. Πώς μπορώ να την βάλω; Που μπορώ να την βρω ή έστω κάποια παρόμοια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crond Δημ. September 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2009 menu - ψυχαγωγία - ηχογράφηση εκει θα την βρεις Παράθεση το πουλάω το σπίτι: http://gr.grepolis.com/invite-321828-gr10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denis1276 Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 menu - ψυχαγωγία - ηχογράφηση εκει θα την βρεις Ευχαριστώ πολύ... Ελπίζω να μην έχει περιορισμό στον χρόνο της ηχογράφησης. Πιστεύω να περιορίζεται μόνο από την χωρητικότητα της μνήμης και όχι από κάποιο άλλο παράγοντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crond Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 δεν την εχω δουλεψει ποτε δεν μπορω να σε βοηθησω σε αυτο Παράθεση το πουλάω το σπίτι: http://gr.grepolis.com/invite-321828-gr10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orenakos Δημ. September 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2009 Παιδια καλησπερα! Εχω το κινητο αυτο, και απο χτες, ο΄τι sms στελνω, δεν το στελνει και το κραταει στα εξερχομενα! Δε μπορω να στειλω μνμα δλδ. Εχετε καμια ιδεα για το προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Τσεκάρισε αν ο αριθμός του κέντρου υπηρεσιών μηνυμάτων είναι σωστός. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimtasop Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 γεια σας ! σε μενα στην αρχη ολα καλα.... ΤΩΡΑ μου κανει νουμερα , .... την μια δεν βρισκει την sim , την αλλη δεν εχι σημα , την αλλη μεχρι να παρει μια κληση κανει 1λεπτο και βαλε .... Γενικα για πεταμα!!!! το εχω κανει απειρες φορες soft reset αλλα τιποτα... φοραει την 1200-9123 R1FA035 080527, εκδοση Παράθεση XiaoMi RedMi Note -7, Dual Sim , Black , MIUI-> Global 11.0.3.0 [PFLEUXM] ANDROID -> V. 9_PQ1.181021.001 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crond Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 δοκιμασε να κανεις αναβαθμιση απο το site της sony ericsson Παράθεση το πουλάω το σπίτι: http://gr.grepolis.com/invite-321828-gr10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. September 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2009 Πιαστε στα χερια σας ενα W910 (με δυο χρονων χρηση) και πιαστε και ενα w900 (με 4 χρονια χρηση) Ξερω , ξερω... ξεθαβω διαξιφισμο των 2-3 πρωτων σελιδων αυτου του thread... Αλλα περα απο την πλακα το κινητο δεν μπορει να συγκτιθει με το 900αρι. Made in Japan .... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Offroader Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Πιαστε στα χερια σας ενα W910 (με δυο χρονων χρηση) και πιαστε και ενα w910 (με 4 χρονια χρηση) Ξερω , ξερω... ξεθαβω διαξιφισμο των 2-3 πρωτων σελιδων αυτου του thread... Αλλα περα απο την πλακα το κινητο δεν μπορει να συγκτιθει με το 900αρι. Made in Japan .... +1. Απλά το καλύτερο κατασκευαστικά σονυ ερικσον, αυτό και το s700. Απλά το made in japan λέει πολλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cableguy Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Καλησπέρα σε όλους! Μέρα ξεκουράσει για τους περισσότερους σήμερα huh! :D Χρειάζομαι την βοήθειά σας. έχω ένα w910i και συνδέσει cosmote υπάρχει το εξής πρόβλημα. όταν πηγαίνω να στείλω SMS δε στέλνει, το μήνυμά πηγαίνει στο outbox και παραμένει εκεί......... τι μπορώ να κάνω? έχω ελέγξει της ρυθμίσεις των μηνυμάτων. ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. October 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2009 Πόσταρες το θέμα σου στο φόρουμ της Motorola,οπότε το μεταφέρω στο φόρουμ της SE. Αν και έχω την εντύπωση ότι υπάρχει επίσημο θέμα για το W910 εδώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cableguy Δημ. October 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2009 κανεις δε ξερει? :( Παράθεση Be a leader of your mind and your heart, believe in yourself and change your destiny..... :cool: The Dreams always came true!Be a Dreamer :zzz: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts