one_tree_hill Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 Το adriatic διάλεξε...Και επέλεξε την έκδοση R1FA035... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 Το adriatic διάλεξε...Και επέλεξε την έκδοση R1FA035... ευχαριστω για την απαντηση. Αυτο εκανα και οταν πηγα να το flashαρω με τα R1FA035 ADRIATIC και finalize μου λεει: Hold 'C' or '@'-(PDA) or '2'-(W88x) key and plug DCU60 USB cable. Phone Connected... Detected: DB3150: A2 Series Not Supported To τηλεφωνο εχει την R1DA038 πανω και το Info δινει: Detected: DB3150: A2 Series Phone IMEI: Color: Red ; OTP CID: 52 EROM CID: 52 Phone Model: W910i Operator: VFE-LIVE-B CDA: 1201-6150 / R17A Phone Firmware: R1DA038 MCC+MNC: 000-000 NCK: - Unlocked - 5 NSCK: - Unlocked - 5 SPCK: - Unlocked - 5 CCK: - Unlocked - 5 PCK: - Unlocked - 5 ESL: - Unlocked - 5 Phone Code: - Empty Phone Code lock state: - Unlocked EROM Version: 1200-4341 SEMCBOOT R6A013 All Done! - Time:00:00:00 Πρεπει να αλλάξω και το CDΑ για ολοκληρωτικη αλλαγή σε μαμα Sony-Ericsson? Αν ναι, τι βαζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaiN4ReaL Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 τι εννοειτε ρε παιδία να φλασαρετε το w910i ?μπορειτε να μου εξειγησετε ? αν ειναι πως θα το κανω και εγω καποιες οδηγιες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo Δημ. July 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2008 Λοιπον νομιζω οτι βρηκα τι εκανα λαθος... δεν ειχα δει τις 2 καρτελες που εχει πανω απ τα options.... γιατι στα x64 δεν εγραφαν τιποτα. Τι CDA να βαλω ρε παιδια με την R1FA035 Adriatic? Αν αφησω το ιδιο, με το πρωτο re-flash θα φαω το VF στη μαπα παλι... EDIT: Τελικα εβαλα το CDA 1201-5870 που βρηκα σε ενα forum. ΟΛΑ ΚΑΛΑ, αλλα εχω μια απορια. Οταν εκανα update με το tool της SE μου ειπε το CDA και οτι ειναι VF και μου εδωσε επιλογη να ξαναπερασω το ιδιο firmware ενω ειχα το τελευταιο. Τωρα μου λεει απλα οτι εχω το τελευταιο firmware και δε μου δινει καμια επιλογη. Αυτο ειναι φυσιολογικο? Οταν βγει η επομενη version θα μου την δωσει (?) ή επειδη (ισως) δεν αναγνωριζει το CDA θα μου πει παλι το ιδιο μηνυμα? EDIT2: Απ οτι ειδα τωρα το cda που εβαλα ανοικει στην orange...γι αυτο τα περιεργα στο update tool. Ποιο απ τα παρακατω ειναι δοκιμασμένο: - 1201-7274 CUSTOMIZED GBA/ HEARTYRED ADRIATIC - 1201-0138 -> South East Europe (απο λιστα της davinci) - 1201-4354 ADRIATIC Sunrise Switzerland - 1206-3113 ADRIATIC WIND Greece - CDF1201-0083 ADRIATIC GENERIC ADRIATIC Τα τελευταια 3 ειναι απ το topsony και δε μπορω να καταλαβω γιατι εχει αυτο το CDF στο τελευταιο... Αντε πειτε τι να βαλω γιατι εχω λιγοτερο απο 24ωρες για να το ξαναφλασαρω... Hold 'C' or '@'-(PDA) or '2'-(W88x) key and plug DCU60 USB cable. Phone Connected... Detected: DB3150: A2 Series Phone IMEI: Color: Red ; OTP CID: 52 EROM CID: 52 Phone Model: W910i Operator: ADRIATIC CDA: 1201-5870 / R11A Phone Firmware: R1FA035 MCC+MNC: 000-000 NCK: - Unlocked - 5 NSCK: - Unlocked - 5 SPCK: - Unlocked - 5 CCK: - Unlocked - 5 PCK: - Unlocked - 5 ESL: - Unlocked - 5 Phone Code: - Empty Phone Code lock state: - Unlocked EROM Version: 1200-4341 SEMCBOOT R6A013 All Done! - Time:00:00:00 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. July 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2008 Φίλε patsialos-ioanni,σε παρακαλώ δώσε μου το XS++ με το οποίο φλάσαρες το W910...Αν θες,μπορώ να σου δώσω τα ελληνικά αρχεία για W910... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. July 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2008 καλησπερα και απο εμενα μπορεις καποιος να δωσει ακριβης οδηγιες για debranding Vod w910 (σε ενα απο τα 2 sites που εχετε προτειενι)για να μην κανουμε καμια πατατα και να επιλεξουμε το σωστο (δεν ειναι ευκολο απο το print screen που εβαλε ο φιλος να καταλαβεις ποιο θα επιλεξεις) επισησ κατι τελευταιο αυριο θα παρω το κινητο και θελω να ρωτησω πρωτα να κανω το rebranding και μετα την αναβαθμιση απο το site της SE ή το αντιθετο ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkak Δημ. July 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2008 φίλε καταγγελία στο http://www.eypolis.gr (γενική γρα;μματεία καταναλωτή). Έκανα στη Forthnet και την κυνήγησαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 Φίλε patsialos-ioanni,σε παρακαλώ δώσε μου το XS++ με το οποίο φλάσαρες το W910...Αν θες,μπορώ να σου δώσω τα ελληνικά αρχεία για W910... εμενα φιλε μου εγινε αναβαθμιση μονο στο main απο το xs3.1 darwin.αν θες στειλε μου το mail σου με pm για να στο στειλω μεσω messenger.θa mporesω omως to sabbato γιατι μπαινω με υπολογιστη της δουλειας και δεν μπορω να ανεβασω δεδομενα μεγαλυτερα απο 100kb. τωρα ειδα την ερωτηση σου. εκει που μενω μπαινω με ταχυτητα 300kbps.......και ππληρωνω για 1mbps........a ρε οτε Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. July 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2008 καλησπερίζω την παρέα .. υπαρχει καποιο utility για το W910i που να κανει black list ενα συγκεκριμενο no , εχει προβλημα ενας φίλος με εναν μ@Λ@κς που τον παιρνει 20 τηλεφωνα την ημερα και του το κλεινει και ψαχνει τροπο να τον γειωσει αυτοματα.. Μεχρι και voda πηρε αλλα εφαγε πορτα γιατι λεει δεν κανουν φραγη για 1 μονο αριθμο !!!! :blink: Thanks in advance :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 καλησπερίζω την παρέα .. υπαρχει καποιο utility για το W910i που να κανει black list ενα συγκεκριμενο no , εχει προβλημα ενας φίλος με εναν μ@Λ@κς που τον παιρνει 20 τηλεφωνα την ημερα και του το κλεινει και ψαχνει τροπο να τον γειωσει αυτοματα.. Μεχρι και voda πηρε αλλα εφαγε πορτα γιατι λεει δεν κανουν φραγη για 1 μονο αριθμο !!!! :blink: Thanks in advance :cool: Δυστηχως δεν υπαρχει κατι τετοιο,το μονο που μπορει να κανει ειναι να κανει περιορισμο και να φτιαξει μια λιστα απο ατομα(10 τηλ) τα οποια θα δεχετε μονο απο αυτους κλησεις.ολοι οι αλλοι θα :food: πορτα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Δυστηχως δεν υπαρχει κατι τετοιο,το μονο που μπορει να κανει ειναι να κανει περιορισμο και να φτιαξει μια λιστα απο ατομα(10 τηλ) τα οποια θα δεχετε μονο απο αυτους κλησεις.ολοι οι αλλοι θα :food: πορτα :) Τhanks man δυστυχως ομως ειναι ελ. επαγγελματιας και δεν παιζει κατι τετοιο,,,:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Τhanks man δυστυχως ομως ειναι ελ. επαγγελματιας και δεν παιζει κατι τετοιο,,,:( Καταλαβαινω..:cool: Τοτε μονο μεσω του Παροχου,αλλος τροπος δεν υπαρχει :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeTaLiKa Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 hi pedia ime neos sto forum ala exo diabasi pola ime poli fun tou w910i ke 8a elega oti ine to mono kinito pou boro na basisto to mono pou den ksero gt to pira tora to kinito gt den kani videoklisi?PADOS EXI O8ONARA!!! ke kati alo exo diabasi oti kapios ipe oti to kinito den ine kalo gt den exi kali kamera ala afou ine walkman dld mono music oxi fotografiko ke pistebo oti ine ******* afto pou ipe .Exo dikio? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolis69 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 hi pedia ime neos sto forum ala exo diabasi pola ime poli fun tou w910i ke 8a elega oti ine to mono kinito pou boro na basisto to mono pou den ksero gt to pira tora to kinito gt den kani videoklisi?PADOS EXI O8ONARA!!! 1. Εισαι σε καλυψη 3G?! 2.Την ενεργοποιησες την video- κληση?! Παρε τελεφωνο στην εταιρια του δικτυου σου κ ενεργοποιησε την. Κ εγω το ιδιο προβλημα ειχα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeTaLiKa Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 ιχα ξεχασει να ενεργοποιησω.Thank! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeTaLiKa Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 που μπορω να βρω themes για το w910i? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 που μπορω να βρω themes για το w910i? http://www.myw910.lasyk.net/ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeTaLiKa Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 ok τα βρικα thanks!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chanoumaki21 Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Paidia egw exw egkatestisei t teleutaio update k edw k mia evdomada t khnito kanei sunexeia epanakinhseis!!!!! Kamia idea gia t an ftaiei t update???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. July 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2008 Paidia egw exw egkatestisei t teleutaio update k edw k mia evdomada t khnito kanei sunexeia epanakinhseis!!!!! Kamia idea gia t an ftaiei t update???? ξαναπερασε το φιλε μου και δοκιμασε το. αν στο κανει παλι καποια εφαρμογη που του εχεις βαλει θα ειναι.. αν και το w910i εχει προβλημα με τα ""βαρια"" themes ;) το εχει ο γιος μου και το εβλεπα καθημερινα...μεχρι που τα εσβησε ολα και ησυχασε και αυτος αλλα και εγω (απο την γκρινια του :lol:) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razr_46 Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Γεια σας παιδια και απο μενα!! Ειμαι κατοχος ενος N73 music edition και αν και ηδη τοσους μηνες στην αγορα εδω και λιγο καιρο, και αφου ειδα το w580 του κολλητου μου και επαθα πλακα με τα slide της SE, αποφασισα να αγορασω για δευτερο το 910 και να αντικαταστησω το παλαιμαχο Τ68 (ω ναι!! :D ) Κυριως λογος το οτι ετυχε να χαλασει ταυτοχρονα με το ipod nano μου ( το οποιο εσπασα κατα λαθος... :( ) και δεδομενου του οτι το Ν73 πλεον μου φαινεται χοντρο, ασχημο και.. υπερβαρο και του οτι το W580 με καλυπτει μουσικα, το 910 φαινεται ως τελεια επιλογη. Μικρο, κομψοτατο με οθοναρα και πολλα μουσικα χαρισματα (κυριο μελημα μου αφου ακουω συνεχεια και ειμαι κ ο ιδιος μουσικος..) και πλεον σε τιμη σκανδαλο, 230 Ε απ'τα ελληνικα ηλεκτρονικα καταστηματα. Και εδω θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με αυτην την επικειμενη αγορα μου Οπως ειπα το 580 μουσικα με καλυπτει αρα φανταζομαι και το 910 που εχει και την εκδοση walkman 3.0 αντι της 2.0 του 580. Η καμερα δεν με πολυνοιαζει αφου ειμαι φαν της φωτογραφιας και καλη φωτογραφια και κινητο δεν γινεται. Ακομα και το ακριβοτερο φωτοκινητο αποκλειεται να χει καλυτερη ποιοτητα και ρυθμισεις απο μια ψηφιακη των 200 Ε. Συνεπως να ναι καλα η EOS350D μου και εξ'αλλου υπαρχει και το Ν73 (σορρυ για το οφ-τοπικ) Θα ηθελα να ρωτησω τα εξης που απ'οτι θυμαμαι δεν ρωτηθηκαν στις 71 σελ. - Αν μεσω του λογισμικου για pc που δινεται μαζι με το κινητο μπορεις να διαβαζεις τα mp3's που εχεις βαλει, να βαζεις νεα, να διαγραφεις, να αλλαζεις tags, να προσθετεις artwork, να κανεις playlists κλπ (οτι κανεις στο ipod με το itunes δλδ..) - Αν ξερει κανεις σε συγκριση με το 5310 xpressmusic, που χρησιμοποιουσα για λιγο καιρο, ποιο ειναι καλυτερο μουσικα, σε ενταση και ποιοτητα. (μιλαω παντα μεσω ακουστικων και οχι ηχειου αφου ετσι κι αλλιως πιο τραγικο ηχειο απ'του 5310 δυσκολα να βρεις..:X ) - Και, τελος, αν στο πουλανε με την τελευταια εκδοση firmware η οχι Σορρυ για το μακροσκελες ποστ και ευχαριστω εκ των προτερων! :) Παράθεση www.brightsideofficial.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Γεια σας παιδια και απο μενα!! Ειμαι κατοχος ενος N73 music edition και αν και ηδη τοσους μηνες στην αγορα εδω και λιγο καιρο, και αφου ειδα το w580 του κολλητου μου και επαθα πλακα με τα slide της SE, αποφασισα να αγορασω για δευτερο το 910 και να αντικαταστησω το παλαιμαχο Τ68 (ω ναι!! ) Κυριως λογος το οτι ετυχε να χαλασει ταυτοχρονα με το ipod nano μου ( το οποιο εσπασα κατα λαθος... ) και δεδομενου του οτι το Ν73 πλεον μου φαινεται χοντρο, ασχημο και.. υπερβαρο και του οτι το W580 με καλυπτει μουσικα, το 910 φαινεται ως τελεια επιλογη. Μικρο, κομψοτατο με οθοναρα και πολλα μουσικα χαρισματα (κυριο μελημα μου αφου ακουω συνεχεια και ειμαι κ ο ιδιος μουσικος..) και πλεον σε τιμη σκανδαλο, 230 Ε απ'τα ελληνικα ηλεκτρονικα καταστηματα. Και εδω θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με αυτην την επικειμενη αγορα μου Οπως ειπα το 580 μουσικα με καλυπτει αρα φανταζομαι και το 910 που εχει και την εκδοση walkman 3.0 αντι της 2.0 του 580. Η καμερα δεν με πολυνοιαζει αφου ειμαι φαν της φωτογραφιας και καλη φωτογραφια και κινητο δεν γινεται. Ακομα και το ακριβοτερο φωτοκινητο αποκλειεται να χει καλυτερη ποιοτητα και ρυθμισεις απο μια ψηφιακη των 200 Ε. Συνεπως να ναι καλα η EOS350D μου και εξ'αλλου υπαρχει και το Ν73 (σορρυ για το οφ-τοπικ) Θα ηθελα να ρωτησω τα εξης που απ'οτι θυμαμαι δεν ρωτηθηκαν στις 71 σελ. - Αν μεσω του λογισμικου για pc που δινεται μαζι με το κινητο μπορεις να διαβαζεις τα mp3's που εχεις βαλει, να βαζεις νεα, να διαγραφεις, να αλλαζεις tags, να προσθετεις artwork, να κανεις playlists κλπ (οτι κανεις στο ipod με το itunes δλδ..) - Αν ξερει κανεις σε συγκριση με το 5310 xpressmusic, που χρησιμοποιουσα για λιγο καιρο, ποιο ειναι καλυτερο μουσικα, σε ενταση και ποιοτητα. (μιλαω παντα μεσω ακουστικων και οχι ηχειου αφου ετσι κι αλλιως πιο τραγικο ηχειο απ'του 5310 δυσκολα να βρεις..:X ) - Και, τελος, αν στο πουλανε με την τελευταια εκδοση firmware η οχι Σορρυ για το μακροσκελες ποστ και ευχαριστω εκ των προτερων! :) Το πρόγραμμα που δίνει η SE στη συσκευασια του τηλεφώνου(είναι επίσης διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της)δίνει ανάμεικτες εντυπώσεις!Είναι απλά καλό θα έλεγα!Όχι κατι παραπάνω!Βασικά,της Sony είναι και δε θα το χαρακτήριζα και ως το πιο εύχρηστο! :p Σου επιτρέπει να τα κάνεις όλα αυτά(όπως και πολλά άλλα όσον αφορά τα βίντεο,τις φωτογραφίες,τα rss feed κλπ)αλλα νομίζω πως να βάλεις άλμπουμ δε σου επιτρέπει.Δεν είμαι όμως 100% σίγουρος,οπότε ας με συμπληρώσει κάποιος!Κατέβασέ το πάντως και δοκίμασέ το να πάρεις μια γεύση! Το ηχείο του W910 ειναι επίσης τραγικό! :lol: Έχει τσιριχτό ήχο(ιδίως με τερμα ένταση),χωρίς μπάσο και σε χώρους με δυνατούς θορύβους δεν ακούγεται!Δεν ξέρω για το ΝΟΚΙΑ που είχες αλλά το 910 δεν έχει ποιοτικό και δυνατό ηχείο!Είναι λεπτό και η μειωμένη απόδοση είναι αναμενόμενη! Ακόμη και αν δε στο δίνουν με την τελευταία έκδοση λογισμικού,εγκαθιστάς την Υπηρεσία Αναβάθμισης και κάνεις αναβάθμιση μόνος σου στο σπίτι! Γενικά πάντως,σα συμβουλή,αν θες ν'ακούσεις πραγματικά ήχο υψηλής ποιότητας,ΜΗ βασιστείς στ'ακουστικά που παρέχει η εταιρια στη συσκευασία!Θα σου πρότεινα να πάρεις τα bluetooth ακουστικά της SE,HBH-DS980!Η διαφορά στην ποιότητα ήχου είναι απλά τεράστια!!Μιλάμε για κρυστάλλινο ήχο,με πολύ καλό μπάσο και πολύ ζεστά φωνητικά!Εγώ έπαθα την πλάκα μου από τότε που τα αγόρασα!Κοστίζουν βέβαια περίπου 80 ευρώ,αλλά αξίζουν τα λεφτά τους και με το παραπανω!Άλλωστε,χαμένα δεν πάνε!Θα τα έχεις για χρόνια!Με τα ακουστικά της συσκευασίας θα απογοητευτείς!Η συσκευή γενικά αποδίδει πολύ καλό ήχο,αλλά όχι με τα παρεχόμενα ακουστικά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razr_46 Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 OK ευχαριστω πολυ φιλε kotsianis7! :) Μαλλον θα το χτυπησω μολις γυρισω απο river party και μαλλον μεσω του e-shop η του plaisio.gr που το χουν ιδια τιμη στα 229. Κατι ακομα, οσον αφορα το τιμημενο το ηχειο: ασχετα απο την ποιοτητα που δεν με νοιαζει αφου δεν προκειται να το χρησιμοποιησω ποτε για σοβαρη ακροαση μουσικης, εχει αρκετη ενταση για να το ακους? Ας πουμε το ηχειο του w580 μου φανηκε αρκετα καλο σε ενταση και ο κολλητος μου αρκουνταν να εχει την ενταση του ηχου κλησης στα 3-4/8. Λογικα παρομοιο σε ενταση δεν ειναι? Και αν κανεις αναβαθμιση υπαρχει περιπτωση να επηρεαστει η ενταση του ηχειου η των ακουστικων προς το καλυτερο η και το χειροτερο? Για παραδειγμα του 5310 μετα απο αναβαθμιση διπλασιαστηκε η ισχυς του ηχειου (αρχικα ηταν πολυ ισχνο,μετα ικανοποιητικο, και ειναι ακομα πιο λεπτο απ'το 910...) Και επειδη ειμαι λιγο ασχετος :O καρτουλες M2 δεν παιρνει? Λογικα αυτη θα καθεται κουτι :worry: Συγνωμη αν σας κουρασα κι ευχαριστω Παράθεση www.brightsideofficial.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Η ένταση του ηχείου δεν είναι καλή!Δεν είναι τελείως για τα μπάζα,αλλά δεν το λες και καλό σε ένταση!Βασικά,το πρόβλημά του είναι πως έχει ισχνό ήχο και γι'αυτό δεν ακούγεται πολύ δυνατά!Κατά την άποψή μου,έχε το στο τέρμα για να το ακούς σε κάθε περίπτωση!Τουλάχιστον,όταν ακούς κάτι να τσιρίζει θα ξέρεις ότι είναι το κινητό! :lol: Η καρτούλα του ταιριάζει γάντι και φυσικά παίρνει και μεγαλύτερες,π.χ. στα 8 γίγα ή και στα 12 που αναμένεται να κυκλοφορήσουν λίαν συντόμως! ;) Τα υπέρ του γενικά είναι η μεγάλη και ευκρινέστατη οθόνη,το πολύ καλό μενού πολυμέσων,το μικρό του πάχος,το HSDPA-αν σ'ενδιαφέρει η πλοήγηση στο Ίντερνετ και η άψογη κατασκευή του.Δεν πρόκειται ν'ακούσεις τον παραμικρό τριγμό ή να αισθανθείς χαλάρωμα στο μηχανισμό του slider!Γενικά,η συσκευή σχεδιάστηκε απ'την ιαπωνική ομάδα της SE και είναι απ'τα πιο ποιοτικά της κινητά!Η ιαπωνική ομάδα πάντα βγάζει διαμάντια κινητά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikgr Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Γειά σας, Ενδιαφέρομαι να flashαρω ένα w910 το οποίο είναι branded στην Orange UK με το XS++ 3.1. (Το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο και δέχεται μόνο κάρτες Orange). Απο αυτα που διάβασα εδω, δεν υπάρχει δυνατότητα να βάλω ελληνικό μενου. Ποια fbn και mbn προτείνετε να βάλω για τουλάχιστον αγγλικό μενου? Δοκίμασα να βάλω κάρτα Vodafone ελληνική και λέει "Insert correct SIM". Υπάρχει περίπτωση να βάλω κάρτα άλλης ελληνικής εταιρείας και να ανοίξει χωρίς να το flashαρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts