Jump to content

panikgr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by panikgr

  1. Πάντως, στο "κεντρικό" κατάστημα της Alpha Copy στην Πάτρα, επι της Αγ. Ανδρέου (δίπλα στο Πλαίσιο), ήδη έχει μπει ενοικιαστήριο. Όσοι έχετε εκκρεμότητες, σπεύσατε!!
  2. lol, αλλά και εκ παραδρομής να απαντήσεις λάθος, δεν τρέχει και τίποτα, συνεχίζεις από εκεί που σταμάτησες. Θέλω να πω, δεν μηδενίζουν οι πόντοι κλπ. Πάντως, είναι λίγο tricky οι όροι, συστήνω σε όποιον ενδιαφέρεται να συμμετέχει να τους διαβάσει καλά. (πχ το θέμα με τα wallpapers). Ά, έστω και αν κάποιος κληρωθεί, τον ειδοποιούν μέσα σε 72 ώρες. Αν δεν τον βρουν, συνεχίζουν να τον πρώτο επιλαχόντα! Γενικά προσοχή με τους όρους!!
  3. Δεν είναι απαραίτητο να αλλάξεις πρόγραμμα, απλά μπορείς να επωφεληθείς της επιδότησης. Αν δεν κάνω λάθος, εκει που σου βγάζει τα δυο παράθυρα ενα για να επιλέξεις συσκευή και ένα για να επιλέξεις πρόγραμμα, πήγαινε σε αυτό που διαλέγεις συσκευή και επέλεξε ότι θέλεις χωρις να αλλάξεις πρόγραμμα. Προσωπικά, μην αλλάξεις τα προγράμματα, καθως τα καινουρια τα θεωρώ πιο ακριβά απο αυτά που έχεις. Εγώ έχω το Vf 120 plus 5 χρόνια τωρα και δεν το αλλάζω με τίποτα!
  4. Τρεις φορές στην ζωη μου έχω βρει λεφτά στον δρόμο. Και στις 3 φορές ήταν 5ευρα και στις 3 φόρες έκαναν απεργία οι οδοκαθαριστές του δήμου...
  5. Εγω μπορω να πω με βεβαιότητα οτι οι ενοικοι στην πολυκατοικία μου είναι απόλυτα τυπικοί. Αγοράζω συχνα απο internet και μου έρχονται συχνα μικρά κουτάκια. Αν μέχρι το μεσιμέρι δεν τα έχω πάρει, τότε μου τα παίρνει ο γείτονας και μου τα δίνει όταν επιστρέψω. Κλειστά φυσικά. Το προτιμώ αυτό απ΄το να μένει το κουτί σε κοινή θέα μέχρι το βράδυ που γυρνάω συνήθως.
  6. Καμμία απάντηση?
  7. Γειά σας, Ενδιαφέρομαι να flashαρω ένα w910 το οποίο είναι branded στην Orange UK με το XS++ 3.1. (Το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο και δέχεται μόνο κάρτες Orange). Απο αυτα που διάβασα εδω, δεν υπάρχει δυνατότητα να βάλω ελληνικό μενου. Ποια fbn και mbn προτείνετε να βάλω για τουλάχιστον αγγλικό μενου? Δοκίμασα να βάλω κάρτα Vodafone ελληνική και λέει "Insert correct SIM". Υπάρχει περίπτωση να βάλω κάρτα άλλης ελληνικής εταιρείας και να ανοίξει χωρίς να το flashαρω?
  8. Μάλλον βιάστηκα να postάρω. Τα βρήκα τα αρχεια τα αρχεία και το έκανα το φλασάρισμα. Δηλαδή άλλαξα το file system μόνο. Αυτό χρειάζομαι προς το παρων. Σας ευχαριστώ παιδιά, για την βοήθεια, είστε φανταστικοί. Παρακαλώ κάποιον admin να σβήσει τα παραπάνω post μιας και δεν έχον αξία πια.
  9. Ok, Τα αρχεια .mbn , .fbn που μπορώ να τα βρω?
  10. Καλησπέρα, Είμαι αρκετά καινούριος σε τέτοιες διαδικασίες. Αγόρασα ένα SE K800i από την Αγγλία. Το κινητό ήταν στο δίκτυο της Ο2, η οποία δεν τα κλειδώνει τα τηλέφωνα. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να αφαιρέσω το λογότυπο της εταιρείας από το startup screen καθώς και να προσθέσω την ελληνική γλώσσα τόσο στην εισαγωγή κειμένου όσο και στα μενού. Αλλά και μια αναβάθμιση σε Κ810i δεν θα με χάλαγε. Προσπάθησα να κατεβάσω το XS++ από το link που αναφέρεται στην αρχή του νήματος αλλά δεν υπάρχει πλέον. Έχει αλλάξει καθόλου οδηγός που υπάρχει στην αρχή ή είναι ακόμα ο ίδιος;
×
×
  • Create New...