petrouil Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Δηλάδη αξίζει να το πάρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Το ίδιο ειναι και οι 2!Απλά,η μια είναι για τη μαύρη έκδιση και η άλλη για την κόκκινη! Η πρακτική τους διαφορά...καμία!! :p Ακόμη δηλαδή και στο demo tour νομίζω ότι το κόκκινο εμφανίζεται και στις 2 περιπτώσεις!Άρα... καλό φλασάρισμα! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrouil Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Καλο ειναι..αλλα οχι και το καλυτερο.αλλα πολυ καλυτερο απο αυτο που εχεις.:) Δηλαδή αξίζει να το πάρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Δηλαδή αξίζει να το πάρω? Αμα εχεις τα χρηματα,ναι να το παρεις..αλλα εγω αλλης φιλοσοφιας και δεν αλλαζω τα κινητα τοσο γρηγορα.πανατα επιλεγω ποιο φθηνο κινητο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lechk Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 φιλε μου ποια ακριβως ειναι ? (davinci team ετσι?) Firmware W910i / Revision R1CA039 - CID52 W910i R1CA039 CID52 W910I 1201-2280 CUSTOMIZED GBA/NOBLEBLACK ADRIATIC ή αυτη? W910i R1CA039 CID52 W910I 1201-7274 CUSTOMIZED GBA/ HEARTYRED ADRIATIC :O:cry: 1. Καταρχιν το εκανα με το Kulakendi και οχι με το Davinci . Ta files ειναι : W910i R1CA039 FS ADRIATIC CID52.fsm W910i R1CA039 MAIN GENERIC SH CID52.min - και το κοστος 8 ευρω. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lechk Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Δηλάδη αξίζει να το πάρω? Ναι , ειναι καλο !!! Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 1. Καταρχιν το εκανα με το Kulakendi και οχι με το Davinci . Ta files ειναι : W910i R1CA039 FS ADRIATIC CID52.fsm W910i R1CA039 MAIN GENERIC SH CID52.min - και το κοστος 8 ευρω. Ευχαριστω απο αυτα μονο το δευτερο υπαρχει στο www.4shared.com.μηπως το εχει κανενας;;scottas η pythagoras;;;;ελω να το κανω customize γιατι μου σπαει τα νευρα το οτι μολις ανοιγω το bluetooth κολλαει και πρεπει να βγαλω και να ξανα βαλω την μπαταρια για να δουλεψει Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Θέλω πάρα πολύ να το πάρω αυτό το κινητάκι. Τι λέτε; Καλό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Θέλω πάρα πολύ να το πάρω αυτό το κινητάκι. Τι λέτε; Καλό; κοιτα εγω το πηρα απο τα πρωτα και εβγαλε πολλα προβληματα. μετα απο 2 εβδομαδες κολλησε και τελικα μου αλλαξαν οθονη ,καμερα και βυσμα φορτισης ως ελλατωματικα προιοντα. μετα απο μια εβδομαδα το πηρα και στην τριτη μερα πεθανε τελειως και δεν το εβλεπε ουτε το xs.το πηγα για σερβις παλι και σε 3 μερες μου εδωσαν καινουριο. τωαρα ειναι ολα οκ εκτος απο το προβλημα που ανεφερα πριν. πολυ σταθερο και αρκετα αξιοπιστες οι επομενες εκδοσεις Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lechk Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 απο αυτα μονο το δευτερο υπαρχει στο www.4shared.com.μηπως το εχει κανενας;;scottas η pythagoras;;;;ελω να το κανω customize γιατι μου σπαει τα νευρα το οτι μολις ανοιγω το bluetooth κολλαει και πρεπει να βγαλω και να ξανα βαλω την μπαταρια για να δουλεψει Δεν χριαζεται να τα εχεις τα αρχεια για την αναβαθμιση - σου τα εχει το ιδιο το Kulakendi οταν κανεις login. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Δεν χριαζεται να τα εχεις τα αρχεια για την αναβαθμιση - σου τα εχει το ιδιο το Kulakendi οταν κανεις login. Ευχαριστω δεν θελω να πληρωσω θελω να το κανω μεσω xs Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lechk Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 δεν θελω να πληρωσω θελω να το κανω μεσω xs Αν θες σου στελνο τα δυο αρχεια - το email σου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Αν θες σου στελνο τα δυο αρχεια - το email σου ? patsi12345@yahoo.gr. σε ευχαριστω πολυ. μηπως εχεις και το k750 fs emea 3;;; Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 δηλαδή γίνεται να φλασάρουμε το 910 με xs? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 δηλαδή γίνεται να φλασάρουμε το 910 με xs? εμενα μου το βλεπει κανονικα παντως Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisDK Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 εμενα μου το βλεπει κανονικα παντως Μήπως θα μπορούσες να μου στείλεις το xs που βλέπει το w910? (d.kozarski@gmail.com) Eυχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Μήπως θα μπορούσες να μου στείλεις το xs που βλέπει το w910? (d.kozarski@gmail.com) Eυχαριστώ ειναι πολυ μεγαλο 12mb. λεγεται XS++_V3.1_Darwin.κατεβασε απο google Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 Νομίζω πως το XS++ το βλέπει το κινητό αλλά δεν μπορεί δυστυχώς ακόμη να το φλασάρει!Έτσι διάβασα!Αν κάνω λάθος,διαψεύστε με! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisDK Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 ειναι πολυ μεγαλο 12mb. λεγεται XS++_V3.1_Darwin.κατεβασε απο google ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 9MB ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ UPLOAD ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ SITE ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisDK Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ XS ΚΑΝΕΙ START FSX ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ 'Η ΓΡΑΦΕΙ FAILED???????????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lechk Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 patsi12345@yahoo.gr. σε ευχαριστω πολυ. μηπως εχεις και το k750 fs emea 3;;; Σου εστειλα link στο mediafire για να κανεις download τα files του w910i ( ειναι 47 MB ) Eυχαριστω . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis_07 Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 To bookreader του W810 δουλεύει και στο W910 ?:rolleyes: Παράθεση Samsung Galaxy Tab 10.1 ICS 4.0.4, stock Samsung Galaxy S II Jelly Bean 4.1.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 To bookreader του W810 δουλεύει και στο W910 ?:rolleyes: Ναι δουλευει..αλλα το προβλημα θα ειναι στην αναλυση.κατα'τ'αλλα μια χαρα θα παιζει.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis_07 Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Ναι δουλευει..αλλα το προβλημα θα ειναι στην αναλυση.κατα'τ'αλλα μια χαρα θα παιζει.:) Το έβαλα και δέν δουλεύει :wacko: Υπάρχει έκδοση για W910? Παράθεση Samsung Galaxy Tab 10.1 ICS 4.0.4, stock Samsung Galaxy S II Jelly Bean 4.1.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilik Δημ. March 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2008 Στο PC Suite δεν μπορεί να παραμείνει ενεργή η σύνδεση με το κινητό παραπάνω από 10 δευτερόλεπτα με αποτέλεσμα να συνδέεται και να αποσυνδέεται συνεχώς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts