Jump to content

Sony Ericsson W910i

millis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να κανω Update απο το site της Ericsson!ακολουθω τις οδηγιες αλλα τπτ δεν γινεται!γιαυτο ρωταω.φιλε patsialos-ioanni το "w910 fs mediterranean"

δεν υπαρχει πια.πφφφφφφφφφφ τι κανω τωρα?τα αλλα τα κατεβασα!

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να κανω Update απο το site της Ericsson!ακολουθω τις οδηγιες αλλα τπτ δεν γινεται!γιαυτο ρωταω.φιλε patsialos-ioanni το "w910 fs mediterranean"

δεν υπαρχει πια.πφφφφφφφφφφ τι κανω τωρα?τα αλλα τα κατεβασα!

κανε αναβαθμιση μονο στο main firmware.μην κανεις στο file system

:)

Ναι μια χαρά με το τελευταίο Update :) Καμιά ουσιαστική διαφορά ? Εμένα μου φάνηκε πιό γρήγορο σε όλες τις λειτουργίες

Παιδια καλησπέρα προκειται να πάρω από επιδότηση vodafone το w910i που πιθανον να έχει το vodafone live μενου,θα έχω προβλημα να το χρησιμοποιήσω με wind και να μπαίνω και στο ιντερνετ?Επίσης αν θέλω να κάνω debranding μπορεί να γίνει με απλό update από το site της sonyericsson ή πρεπει να βρω τα απαραίτητα αρχεία και με το xs++ να κανω flash?Σας ευχαριστώ όλους για την ανταπόκριση σας:)

Παιδια καλησπέρα προκειται να πάρω από επιδότηση vodafone το w910i που πιθανον να έχει το vodafone live μενου,θα έχω προβλημα να το χρησιμοποιήσω με wind και να μπαίνω και στο ιντερνετ?Επίσης αν θέλω να κάνω μπορεί να γίνει με απλό update από το site της sonyericsson ή πρεπει να βρω τα απαραίτητα αρχεία και με το να κανω flash?Σας ευχαριστώ όλους για την ανταπόκριση σας:)

για debranding μονο με xs++ . τωρα σχετικα με το ιντερνετ δεν θα εχεις κανενα προβλημα με οποια εταιρεια θες

hi!!! Εχει μια βδομαδα που πηρα το w910 και αντιμετωπιζω τα εξης προβλήματα.Καταρχην στο μενου παω στο εικονιδιο του walkman και ενω κανει κλικ δεν μπαινει μεσα. Το αλλο που μου κανει ειναι οταν παω στις εφαρμογες ή στα παιχνίδια μου βγαζει μηνυμα "η ενεργεια απετυχε" και δεν μπαινει ουτε εκει. Help.... :(

κι εγω σοβαρο προβλημα.

Δεν διαβαζει την καρτα.

η ολη ιστορια ξεκινησε χτες.που κοιτουσα κατι φωτογραφιες..ξαφνικα ασπριζουν ολες οι μικρογραφιες μου και απο κει κι επειτα τπτ...

βαζω μια αλλη 1gb μνημη της αδερφης μου...παλι τπτ...

βαζω μια 512 και κατι εδειχνε...ομως για λιγο.

σημερα που παω να δω τις φωτογραφιες να ορισω φοντο κτλ...παλι τπτ

και συγκεκριμενα παω στην διαχειρηση αρχειων -->καρτα μνημης και μου λεει <<κανενα αρχειο>> ενω στον υπολογιστη μου τα δειχνει κανονικα.

να πω οτι εχω χτες μετα απο αυτο το συμβαν εκανα αναβαθμιση του κινητου μου μεσω SE. αλλα τιποτα.

τι να κανω ρε παιδια? να το ξεματιασω μηπως? :p

Never Give Up:!:

Join friend!

ελεγξε την εκδοση λογισμικου σου και δοκιμασε αναβαθμιση.

-Υπαρχει κανα site εγκυρο με τα 3 αρχεια για το debranding?

http://www.4shared.com

w910 main

w910 fs

customize filesystem κανεις με w850

Γιατι οταν κανω Αναζητηση για πακετα αναβαθμισης μεσα απο το κινητο μου λεει οτι εχω το νεοτερο λογισμικο, ενω το καινουριο βγηκε πριν λιγες μερες?

Γιατι οταν κανω Αναζητηση για πακετα αναβαθμισης μεσα απο το κινητο μου λεει οτι εχω το νεοτερο λογισμικο, ενω το καινουριο βγηκε πριν λιγες μερες?

μην το κανεις απο το κινητο θα χρεωθεις και αν διακοπει η συνδεση θα κολλησει το τηλεφωνο. κανε το απο την σουιτα στο σαιτ

Το update γενικα ποση ωρα κραταει? Το δοκιμαζω πρωτα στο παλιο μου κινητο k800 που ειναι επισεις vodafone live. Φοβαμαι μην κανω καμια ******* στο w910 μου και τρεχω και δεν φτάνω.

http://www.4shared.com

w910 main

w910 fs

customize filesystem κανεις με w850

τι εννοεις οτι customize filesystem kaneis me W850?Δεν χρειάζεται δλδ για το debranding αυτο?μόνο τα 2 αρχεία φτανουν?Το χεις δοκιμάσει?Ελα ντε όμως που στην αναζήτηση στο 4shared δεν τα βρίσκω!

μην το κανεις απο το κινητο θα χρεωθεις και αν διακοπει η συνδεση θα κολλησει το τηλεφωνο. κανε το απο την σουιτα στο σαιτ

OK, εκανα αναβάθμιση απο το σαιτ της Σονυ ερικσον και ολα καλα

Χαιρετώ! Απέκτησα σήμερα το συγκεκριμένο κινητό και τώρα βρίσκεται στη διαδικασία φόρτισης. Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ με τη σειρά μου..

1)εαν υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία του με μνήμη 8GB.

2)εαν υπάρχει τελικά τρόπος (χωρίς προβλήματα) να επανέλθει το original menu του κινητού χωρίς το Vodafone live. Προσπάθησα να διαβάσω και τις 29 σελίδες του thread αλλά δεν είδα μεγάλη σιγουριά ως προς τα αρχεία, τα ελληνικά κλπ. Εαν γίνει αυτό, η ανανέωση στο firmware θα γίνεται κανονικά πάλι μέσω της εφαρμογής Update_Service_Setup ?

Ευχαριστώ!

Λειτουργεί άνετα με ό,τι χωρητικότητας κάρτα θες,Ργώ έχω 8άρα και πάει σφαίρα!

Τέλος,ο μόνος τρόπος να αφαιρεθεί το Voda menu είναι ο Davinci,στη διεύθυνση http://www.davinciteam.com .Κοστίζει 10 ευρώ,είναι εντελώς ακίνδυνο και έχεις το αυθεντικό λειτουργικό της Sony Ericsson.Επίσης,δεν αντιμετωπίζεις πρόβλημα με την Υπηρεσία Αναβάθμισης της εταιρίας.

Τέλος,για να αφαιρεθούν οι παρεμβάσεις της Voda υπάρχει και ο KulanKendi στο http://www.kulankendi.com .Κοστίζει 8 ευρώ,είναι το ίδιο καλός και ασφαλής όσο και ο DaVinci. (και με μικρότερη ταρίφα! )

Εννοείται για την αφαίρεση του Voda menu χρειάζεται να αγοράσεις μονάδες σ'ένα απ'αυτά τα 2 προγράμματα μέσψ πιστωτικής και να τους δώσεις κάποιο e-mail στο οποίο θα σου στείλουν το Username και το password που θα τα εισάγεις στο πρόγραμμα με το που το τρέξεις.

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.

Μπαίνω στο ebay για την 8αρα... μιας και με την τιμή του δολαρίου δεν είναι μεγάλο το ποσό.

Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι τώρα που το άνοιξα, είδα ένα ωραίο μπλε pixel μέσα στο κέντρο της οθόνης και το μάτι πέφτει πάντα πάνω του όπως γίνεται συνήθως...

Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση.

Μπαίνω στο ebay για την 8αρα... μιας και με την τιμή του δολαρίου δεν είναι μεγάλο το ποσό.

Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι τώρα που το άνοιξα, είδα ένα ωραίο μπλε pixel μέσα στο κέντρο της οθόνης και το μάτι πέφτει πάντα πάνω του όπως γίνεται συνήθως...

Άμα είναι καινούργιο το κινητό και είναι μέσα στην εγγύηση, πήγαινέ το στο Service μπας και κάνουν κάτι...

• The title was changed to Sony Ericsson W910i