Jump to content

Sony Ericsson K850

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Molis eida stin tileorasi diafimisi tou Germanou pou diafimize to K850 :)

:help:Μήπως είδες και χρώμα??????:!::blink::help:

[sIGPIC][/sIGPIC] ►http://www.totobay.com◄ Ολοκαίνουρια κινητά από Κίνα. Τιμές?.. Απλά δείτε!!

.......Για κινητό, μια χαρά είναι, αλλά ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ. Απλά, όσοι νομίζουν ότι η κάμερά του θα βγάζει... θαύματα και θέλουν να το πάρουν μόνο και μόνο για αυτό, καλό θα ήταν να το ξανασκεφτούν γιατί 500 ευρώ δεν είναι και λίγα λεφτά.

Συμφωνώ απόλυτα και εύχομαι τα MPixel να μην ανεβαίνουν γιατί όπως πάμε θα φτάσουμε ΕΔΩ:lol::lol::confused::confused: και τα λεφτά είναι πολλά,Άρη.....!

Πέρα από τις φωτό που είναι απ’τις καλύτερες σε σχέση με άλλα κινητά είναι πολύ αξιόλογο κινητό!Έχει πολύ καλές δυνατότητες διασύνδεσης(Quad Band GSM,Tri Band 3G-HSDPA,Bluettoth,USB 2.0 με πολύ γρήγορες ταχύτητες-πιο γρήγορο από Κ800),επιταχυνσιόμετρο,αισθητήρα φωτισμού για εξοικονόμηση μπαταρίας σε φωτεινά περιβάλλοντα,αυτονομία εξαιρετική κατά την άποψή μου,εξαιρετική λειτουργία Slide show,τεράστιο τηλ.κατάλογο,πολύ καλό βίντεο,πολύ καλός media player και σε interface και σε ποιότητα ήχου,Active Exchange κλπ.

Φίλε μου καταλαβαίνω ότι είσαι ενθουσιασμένος από νέο σου απόκτημα και ειλικρινά χαίρομαι για αυτό, μιας και τα λεφτά που έδωσες δεν είναι και λίγα. Εγώ είχα το Κ610, το οποίο δεν είχα σκοπό να το αλλάξω, αλλά αναγκάστηκα μετά από 1-2... θεαματικές τούμπες που έφαγε. Έτσι, πήρα το Κ530 με 100 ευρώ (πούλησα το Κ610 για 90) και ουσιαστικά ξαναπήρα το Κ610 (συν ράδιο :p).

Αυτά που αναφέρεις όμως, δεν συνιστούν ουσιαστική βελτίωση. Το Κ530 (ένα ταπεινό και φτηνό κινητό) έχει επίσης quad-band πομποδέκτη, είναι 3G, έχει επίσης πολύ καλή αυτονομία και μάλλον καλύτερη μιας και έχει την ίδια μπαταρία με χειρότερη οθόνη, έχει ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΡΗΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ, USB, AD2P BT, συν USB καλώδιο στην συσκευασία. ΟΚ, δεν έχει αισθητήρα φωτός (so?) και το «νέο» interface της SE με τα τρία soft-keys, πράγματα που για μένα δεν είναι θεαματικές αλλαγές. Όσον αφορά την ταχύτητά του, δες από κοντά ένα να δεις και μόνος σου. Όσον αφορά τον τηλ. κατάλογο, κανένα SE δεν δίνει την δυνατότητα να βάλεις όσα νούμερα θέλεις σε μία επαφή, οπότε τζίφος και εδώ.

Απλά,αν και φαν της SE από το 2001,λέω ότι ο διάδοχός του για να διεκδικήσει επάξια τον τίτλο του καλύτερου φωτοκινητού και όχι με τόσο ζόρι,θα πρέπει να ενσωματωνει αισθητηρα CCD εξαιρετικής καθαρότητας(ακόμη θαυμαζω τις φωτό στο φως της ημέρας απ’το S700i μου,που είναι πιο κρυστάλλινες και απ’τα Κ750,Κ800 κλπ.Προσοχή:δεν εννοώ τη λεπτομέρεια που δε γίνεται να είναι υψηλότερη λόγω χαμηλότερης ανάλυσης αλλά την ποιότητα και καθαρότητα των χρωμάτων.)Και επίσης,να είσάγει τρομερά ποιοτικό βίντεο στα επίπεδα του Ν93 ή ακόμη καλύτερο,οπτικό ζουμ 2 ή 3x και μερικές μικρο-βελτιώσεις...

Μέχρι του χρόνου πάντως,θα παραμείνω με το Κ850 μου που είναι αντικειμενικά ένα απ’τα καλύτερα κινητά στην κατηγορία των μη-smartphones(για να μην πω το πιο έξυπνο μη-smartphone,που δε θα είναι υπερβολή να το πω....)

Εγώ πάλι λέω ότι καιρός είναι η SE να ξεκολλήσει από τις multimedia δυνατότητες και να εξελίξει λίγο τα κινητά της γιατί μέχρι στιγμής πασαλλείματα κάνει...

:help:Μήπως είδες και χρώμα??????:!::blink::help:

Ap 'oti thimame itan mple. Alla mporei na itan endiktiko.

------

I alitiheia einai oti oute ego eimai entiposiasmenos me tin kamera (se sigkrisi me tou K800 mou).

Pragmata elpizo na sas edosan prototipo modelo (a.k.a: brown) pou na min itan toso kali i kamera oso sto final, kai na exete tin dinatotita meta na to allaksete.

Distixos, den iparxei akoma tropos na deis ama einai st 'alitheia brown (dokimase telika kaneis to XS++?)

αραγε τα παιχνιδια του κ800 να ειναι συμβατα με το κ850??κανεις??:rolleyes:

Den ksero. Kapou diavasa oti to Mobile Gmail app den ipostirizei ta 3 touchkeys tou K850. Fantazomai oti ta paixnidia akolouthoun tin idia mira, an kai den eimai sigouros... Den pisteuo na ekane ena tetoio lathos i SE...

Mipws mporei kapoios na m pei me poio programma k me ti rythmiseis mporoume na metatrepsoume ena video wste na t perasw sto k850? Euxaristw...

Katevase to M3 (mporeis na to katevaseis apo tin selida mou edo: http://mike.thedt.net/temp/M3-0.8.9.8-Installer.exe ) kai xrisimopieise profile K800.

Idia analisi exoun ta dio kinita (to K850 aplos exei megaliteri othoni) ara logika tha doulepsei mia xara.

Logika, tha mporeis na anevaseis kai to bitrate tou video/ixou mias kai to K850 ipotithete oti einai pio grigoro, kai logika den tha exei provlima.

πολυ πολυ καλυτερα!τι ρυθμισεις εκανες για να την τραβηξεις??:D

Αυτοματα ολες οι ρυθμισεις δεν πειραξα τιποτα:)

Μαλλον οταν τραβηξεις την φωτογραφια κανε την resize.Καθαριζει και φαινονται ποιο ωραια τα χρωματα.Αυτο παρατήρησα

αραγε τα παιχνιδια του κ800 να ειναι συμβατα με το κ850??κανεις??:rolleyes:

Οτι παιχνιδι java του εβαλα μεχρι τωρα το επαιξε.Μεχρι και απο Νοκια του εβαλα δεν κολλησε πουθενα:)

το κινητο το χω κι εγω 2 ημερες στα χερια μου.

οι πρωτες μου εντυπωσεις ειναι θετικες αν κι οταν ανοιξα το πακετο του μου φανηκε λιγο τουβλακι λογω του οτι εχει λιγο παχος στα πλαγια

το μενου του κλασσικο se με μικρες διαφορες,πολυ ωραιο αισθητικα το μενου στα πολυμεσα.

η οθονη του απλα αψογη και με το μεγεθος και με την ευκρηνεια της.

ο ηχος στα mp3 φοβερο,χωρις καμια παραμορφωση η τριξιμο.

τα πληκτρα του κορυφαια σαν αισθηση αν και θελει λιγη συνηθεια με το πολυπληκτρο στην μεση του πληκτρολογιου.

στο θεμα της καμερας επισης ειναι πολυ καλο και με πολλες ρυθμισεις.η ποιοτητα των φωτογραφιων ειναι πολυ καλη με το καταλληλο πειραγμα στις ρυθμισεις.

οι νυχτερινες πολυ καλες λογω του δυνατου φλας.

η μπαταρια δειχνει να ειναι αρκετα καλη,θα δειξει ομως.

σαν συνολο το κινητο ειναι παρα πολυ καλο και θα ηταν ακομα καλυτερο αν ειχε και πιο χαμηλη τιμη,γυρω στα 430 ας πουμε.

αυτα για τωρα.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

τα παιδιά που το έχουν πιάσει στα χέρια τους τι λένε να το πάρουμε και εμείς?? εγώ έχω συνηθίσει την σειρά walkman και φοβάμαι μην με ξινίσει !!!

Διαβάζω τον έναν να λέει ότι απογοητεύτηκε από την κάμερα,τον άλλον να βρίσκει τις φωτογραφίες με πολύ θόρυβο,τον τρίτο ότι είναι σκοτεινές κτλ.

Παιδιά,αν θέλετε ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,το εργαλείο γι΄αυτές λέγεται ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ.

Δεν νομίζω να πάει κάποιος εκδρομή και σαν μέσο για να βγάλει φωτογραφίες θα είναι το κινητό του.

Ούτε για τα γενέθλια των παιδιών του,τον γάμο του φίλου του,την αποφοίτηση του παιδιού του,τις καλοκαιρινές διακοπές του και γενικά οτιδήποτε ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ στην ζωή του.

Οι κάμερες στα κινητά είναι είτε για τα μη προγραμματισμένα γεγονότα,είτε για χαβαλέ,είτε για μίνι φούστες και μπουτάκια που κυκλοφορούν στον δρόμο.

Τέλος.

Διαβάζω τον έναν να λέει ότι απογοητεύτηκε από την κάμερα,τον άλλον να βρίσκει τις φωτογραφίες με πολύ θόρυβο,τον τρίτο ότι είναι σκοτεινές κτλ.

Δεν νομίζω να πάει κάποιος εκδρομή και σαν μέσο για να βγάλει φωτογραφίες θα είναι το κινητό του.

Ούτε για τα γενέθλια των παιδιών του,τον γάμο του φίλου του,την αποφοίτηση του παιδιού του,τις καλοκαιρινές διακοπές του και γενικά οτιδήποτε ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ στην ζωή του.

Οι κάμερες στα κινητά είναι είτε για τα μη προγραμματισμένα γεγονότα,είτε για χαβαλέ,είτε για μίνι φούστες και μπουτάκια που κυκλοφορούν στον δρόμο.

Τέλος.

σε αυτο που λες συμφωνω 100% και το χω πει κι εγω και σε αλλα threads.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Τέλος.

Διαφωνω καθετα μαζι σου γιατι δεν μιλαμε για ενα οποιοδηποτε κινητο αλλα για καποιο το οποιο φερει το λογοτυπο cybershot και ζητα απο εμας €500.Αυτα που περιγραφεις ταιριαζουν για περιγραφη οποιουδηποτε αλλου κινητου και οχι καποιου που λανσαρετε ως φωτογραφικο κινητο ..

Τελως παντων περιμενω να δω και κανενα video της τελικης εκδοσης μιας και οσα ειχα δει παλαιοτερα ηταν στα 15fps ..

Διαφωνω καθετα μαζι σου γιατι δεν μιλαμε για ενα οποιοδηποτε κινητο αλλα για καποιο το οποιο φερει το λογοτυπο cybershot και ζητα απο εμας €500.Αυτα που περιγραφεις ταιριαζουν για περιγραφη οποιουδηποτε αλλου κινητου και οχι καποιου που λανσαρετε ως φωτογραφικο κινητο ..

Τελως παντων περιμενω να δω και κανενα video της τελικης εκδοσης μιας και οσα ειχα δει παλαιοτερα ηταν στα 15fps ..

Έχεις κάθε δικαίωμα να διαφωνείς μαζί μου,αλλά μήπως θυμάσαι πόσα λεφτά έκαναν καινούρια το k700,το k750,το k800,το k810 ή το Nokia N95;

Πολύ καλά κάνουν και το λανσάρουν σαν φωτογραφικό ΚΙΝΗΤΟ και όχι σαν φωτογραφική μηχανή που παίρνει και τηλέφωνο,γιατί πολύ απλά βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες από οτιδήποτε κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή.

Άααα,εσύ θέλεις να δεις και βίντεο!!!

Μήπως για να γλυτώσεις και την αγορά camcorder?

το κινητο το χω κι εγω 2 ημερες στα χερια μου.

οι πρωτες μου εντυπωσεις ειναι θετικες αν κι οταν ανοιξα το πακετο του μου φανηκε λιγο τουβλακι λογω του οτι εχει λιγο παχος στα πλαγια

.

όταν λες σου φάνηκε τουβλάκι είναι κάτι σαν το Κ800/Κ810?

πίστευα πως ήταν πολύ πιο μικρο - λεπτό ..:(

Don't give up! :!:

όταν λες σου φάνηκε τουβλάκι είναι κάτι σαν το Κ800/Κ810?

πίστευα πως ήταν πολύ πιο μικρο - λεπτό ..:(

Oxi, alla 2 fores san to K810: http://dailymobile.se/2007/09/29/sonyericsson-k850-pictures-part-3/

To kinito den to exo piasei akoma (elpizo na paikso ligo mazi tou aurio se kanena Plaisio/Germano :)), alla etsi fenete apo tis fotografies...

Oxi, alla 2 fores san to K810: http://dailymobile.se/2007/09/29/sonyericsson-k850-pictures-part-3/

To kinito den to exo piasei akoma (elpizo na paikso ligo mazi tou aurio se kanena Plaisio/Germano :)), alla etsi fenete apo tis fotografies...

Μεγαλε καποιο λαθος κανεις για το μεγεθος του σε σχεση με το κ810.Μην γραφουμε οτι θελουμε εδω μεσα:O

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1839&idPhone1=2003

http://imageshack.gr/thumbs/ymglfzdqjjyyf2mqlxnj.jpg

http://imageshack.gr/thumbs/atiey2nt5d3nunzazm2n.jpg

Χωρίς resize και με το θορυβάκο του και πολύ μου αρέσει τελικά η κάμερα του,άμα είναι να κατεβαίνουμε από τα 5 στο 1 MP λόγω resize δεν κάνουμε τίποτα:wacko::confused:;)

Πέρα από τις φωτό που είναι απ’τις καλύτερες σε σχέση με άλλα κινητά είναι πολύ αξιόλογο κινητό!Έχει πολύ καλές δυνατότητες διασύνδεσης(Quad Band GSM,Tri Band 3G-HSDPA,Bluettoth,USB 2.0 με πολύ γρήγορες ταχύτητες-πιο γρήγορο από Κ800),επιταχυνσιόμετρο,αισθητήρα φωτισμού για εξοικονόμηση μπαταρίας σε φωτεινά περιβάλλοντα,αυτονομία εξαιρετική κατά την άποψή μου,εξαιρετική λειτουργία Slide show,τεράστιο τηλ.κατάλογο,πολύ καλό βίντεο,πολύ καλός media player και σε interface και σε ποιότητα ήχου,Active Exchange κλπ.

Απλά,αν και φαν της SE από το 2001,λέω ότι ο διάδοχός του για να διεκδικήσει επάξια τον τίτλο του καλύτερου φωτοκινητού και όχι με τόσο ζόρι,θα πρέπει να ενσωματωνει αισθητηρα CCD εξαιρετικής καθαρότητας(ακόμη θαυμαζω τις φωτό στο φως της ημέρας απ’το S700i μου,που είναι πιο κρυστάλλινες και απ’τα Κ750,Κ800 κλπ.Προσοχή:δεν εννοώ τη λεπτομέρεια που δε γίνεται να είναι υψηλότερη λόγω χαμηλότερης ανάλυσης αλλά την ποιότητα και καθαρότητα των χρωμάτων.)Και επίσης,να είσάγει τρομερά ποιοτικό βίντεο στα επίπεδα του Ν93 ή ακόμη καλύτερο,οπτικό ζουμ 2 ή 3x και μερικές μικρο-βελτιώσεις...

Μέχρι του χρόνου πάντως,θα παραμείνω με το Κ850 μου που είναι αντικειμενικά ένα απ’τα καλύτερα κινητά στην κατηγορία των μη-smartphones(για να μην πω το πιο έξυπνο μη-smartphone,που δε θα είναι υπερβολή να το πω....)

Τωρα, ξερεις τι εκανες εσυ; Με σταματησες, απο το να χαρισω το αγαπημενο μου S700 και να παρω το Κ850.

Φαινεται οτι τελικα, θα το κρατησω πολυ καιρο ακομα.

Εκτος και αν βγαλει κατι αναλογο, αλλα πιο συγχρονο.

Θοδωρος.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Μεγαλε καποιο λαθος κανεις για το μεγεθος του σε σχεση με το κ810.Μην γραφουμε οτι θελουμε εδω μεσα:O

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=1839&idPhone1=2003

Ontos, den to epsaksa prin to po, aplos evgala simperasma apo tis fotografies.

Elpizo aurio na do pos einai sto xeri se sxesi me to K800... :)

1)Όταν αποθηκεύουμε σταθμούς στο ραδιόφωνο αποθηκεύεται και με τίτλο των τρεχουσών πληροφοριών RDS αυτόματα.(πχ.Nitro....Radio..)

2)Αναβάθμιση λογισμικού μέσω κινητού,σε περίπτωση διακοπής της γίνεται αναβολή της διαδικασίας(το στάδιο μεταφόρτωσης λογισμικού-όχι,υποθέτω,της ίδιας της αναβάθμισης) από 30 λεπτά εώς 4 ώρες μετα.

3)Αναβάθμιση λογισμικού μέσω υπολογιστή (SEUS) δεν απαιτείται η αφαίρεση της SIM κάρτας πρίν και δεν απαιτείται η αφαίρεση/επανατοποθέτηση της μπαταρίας μετά την διαδικασία.

4)Ο browser δεν περιστρέφεται με τον αισθητήρα σε landscape,αλλά με το * πλήκτρο όπως σε προηγούμενα μοντέλα(Κ810...).

5)Στις συντομεύσεις του μενού δραστηριοτήτων μπαίνουν και αυτούσιες εφαρμογές ή παιχνίδια μεμονωμένα(direct link).(ίσως αυτό ίσχυε ήδη,δεν θυμάμαι πάντως)

Αυτά προς το παρόν;)

Ontos, den to epsaksa prin to po, aplos evgala simperasma apo tis fotografies.

Elpizo aurio na do pos einai sto xeri se sxesi me to K800... :)

Δεν πειραζει φιλε μου παντως σε σχεση με το κ800 ειναι η μερα με την νυχτα:heat:

• The title was changed to Sony Ericsson K850