Jump to content

Sony Ericsson K850

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

kalispera. re paidia egw to exw peripou 1.5 mina.oi photografies einai

sxedon apsoges arkei vevaia na min kratas to pisw meros giati vgainoun

skoures :confused: ! apo 'kei kai pera oudepote exei faei flasia to kinito

mou :rolleyes: ! den exw antimetwpisei to paramikro provlima ;)

Μακαρι και να μην αντιμετωπισεις ποτε προβλημα,αλλα,τις εχεις περασει καθολου σε υπολογιστη να δεις τα χρωματα των φωτογραφιων που τραβηξες?και αν το εκανες σου φαινονται φυσικα??

@masada71

xwris plaka file einai pragmatika olozwntanes. Fysika tis exw perasei kai arketes

tis kanw kai fonto! vevaia afou tis travixw tis pernaw apo to photo fix

(den xerw an exei simasia) :worry: Pantws mporei na einai nwris akoma.

Esena ex'arxis parousiaze tis tholes photografies?

@masada71

xwris plaka file einai pragmatika olozwntanes. Fysika tis exw perasei kai arketes

tis kanw kai fonto! vevaia afou tis travixw tis pernaw apo to photo fix

(den xerw an exei simasia) :worry: Pantws mporei na einai nwris akoma.

Esena ex'arxis parousiaze tis tholes photografies?

ναι απο την αρχη..αλλα οχι ακριβως θολες, αλλα οχι ζωντανες στα χρωματα...δεν ξερω ισως δεν κανω ατι σωστα εγω στις ρυθμισεις της καμερας...βεβαια εννοειται οτι δεν βαζω δαχτυλα μπροστα στο light sensor κατω απο το φλας...

ναι απο την αρχη..αλλα οχι ακριβως θολες, αλλα οχι ζωντανες στα χρωματα...δεν ξερω ισως δεν κανω ατι σωστα εγω στις ρυθμισεις της καμερας...βεβαια εννοειται οτι δεν βαζω δαχτυλα μπροστα στο light sensor κατω απο το φλας...

και εμενα ετσι ειναι.. ολα βασικα πρεπει να ειναι ετσι.. βεβαια με την τελευταια εκδοση λογισμικου τα πραματα ειναι καλυτερα αλλα παλι τα χρωματα ειναι ατονα.. για να πετυχεις ομορφα χρωματα οι συνθηκες φωτισμου πρεπει να ειναι απειρα τελειες...:p

Α μπράβο!Το παν είναι να μη βάζεις δάχτυλα στον αισθητήρα της κάμερας! (Έχω την αίσθηση ότι ακούστηκε κάπως περίεργο αυτό! :p )

Από κει και πέρα,έτσι είναι η φιλοσοφία των προγραμματιστών του...Δεν τονίζουν τα χρώματα...Σε όλα τα μοντέλα το ίδιο έκαναν βέβαια,αλά εδώ το παράχεσαν... :lol: Αν δείτε συγκριτικά Κ750/Ν90,Κ800/Ν73 κλπ,πάντα η SE είχε πιο άτονα χρώματα(πιο ουδέτερα,αν θέλετε την άποψή μου..).Αλλά εδώ,του έβγαλαν τα μάτια! :p Για πολύ πιο ζωντανά χρώματα χρησιμοποιείστε κάποια προγράμματα βελτίωσης όπως το Ashampoo Photo Commander 6..Κάνουν θαύματα....

η νέα έκδοση πότε βγαίνει?

Κοντοζυγώνει..Το πολύ σε 1 βδομάδα

εχω παρατηρησει τελευταια οτι οταν βγαζω κοντινες φοτο με χαμηλο φωτισμο σχετικα(ακομα και μερα με λιγο φωτισμο) το φλας ειναι υπερβολικο και βγαινει ενα ασπρο πραγμα.και στα προσωπα ασπριζουν τοσο πολυ και δε φενεται τιποτα.το χετε παρατηρησει? με τη τελευταια αναβαθμιση και μετα εγινε αυτο αν και δε θυμαμαι αν εγινε λιγο πριν η λιγο μετα. εχω την 1200-4400 R1EA031 08206,την αναβαθμιση την εκανα μεσω νετ.καμια ιδεα τι να κανω?το ειχα παει και στο σερβις γιατι χαλασε η μεμβρανη απο το πληκτρολογιο αλλα ειχα ξεχασει να το αναφερω.

Υπομονη μεχρι να σπασουν το firmware και ετσι θα εχουμε moded drivers για καλυτερες φωτογραφιες
Ένας φτωχός και μόνος cowboy!

Κορυφαίο φωτογραφικό κινητο sony ericsson? K 7 5 0

ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!!Το κινητό με την καλύτερη φωτογραφική μηχανή της κατηγορίας του!

εχω παρατηρησει τελευταια οτι οταν βγαζω κοντινες φοτο με χαμηλο φωτισμο σχετικα(ακομα και μερα με λιγο φωτισμο) το φλας ειναι υπερβολικο και βγαινει ενα ασπρο πραγμα.και στα προσωπα ασπριζουν τοσο πολυ και δε φενεται τιποτα.το χετε παρατηρησει? με τη τελευταια αναβαθμιση και μετα εγινε αυτο αν και δε θυμαμαι αν εγινε λιγο πριν η λιγο μετα. εχω την 1200-4400 R1EA031 08206,την αναβαθμιση την εκανα μεσω νετ.καμια ιδεα τι να κανω?το ειχα παει και στο σερβις γιατι χαλασε η μεμβρανη απο το πληκτρολογιο αλλα ειχα ξεχασει να το αναφερω.

παιδια το πεθυμησα το κινητο.το χα 3 βδομαδες στο σερβις και τωρα δε θελω να το ξαναπαω αμεσως.υπαρχει κατι που μπορω να κανω?

παιδια το πεθυμησα το κινητο.το χα 3 βδομαδες στο σερβις και τωρα δε θελω να το ξαναπαω αμεσως.υπαρχει κατι που μπορω να κανω?

κανε υπομονη λιγες μερες..την αλλη εβδομαδα βγαινει η πολυαναμενομενη 030 εκδοση λογισμικου με πολλες πολλες διορθωσεις και νεα χαρακτηριστικα απο οτι λεγεται για το κ850...ετσι τουλαχιστον ισχυριζονται σε διαφορα ξενα σαιτ...λενε οτι θα ειναι το ιδιο λογισμικο που θα φοραει το καινουριο c902 cybershot...:D

ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!!Το κινητό με την καλύτερη φωτογραφική μηχανή της κατηγορίας του!

αλλος ο ανταγωνισμος τοτε και αλλος τωρα.εχουν ανεβει οι απαιτησεις μας. :ninja:

S. E. A.

Παιδιά μου κλέψανε το κινητό χθες ( ένα SE V630i) :( και τώρα είμαι μεταξύ του K770i και του K850i. Αξίζει να τα δώσω για το δεύτερο;

Φυσικά δεν διάβασα όλες τις σελίδες του τόπικ, αλλά η προηγούμενη σελίδα που διάβασα με προβλημάτισε λίγο. Τόσα προβλήματα έχει βγάλει; :worry:

Παιδιά μου κλέψανε το κινητό χθές ( ένα SE V630i) :( και τώρα είμαι μεταξύ του K770i και του K850i. Αξίζει να τα δώσω για το δεύτερο;

Φυσικά δεν διάβασα όλες τις σελίδες του τόπικ, αλλά η προηγούμενη σελίδα που διάβασα με προβλημάτισε λίγο. Τόσα προβλήματα έχει βγάλει; :worry:

NAI!:!:!

----------------------------------- Φιλοκαλουμεν τε γαρ μετ' ευτελειας και φιλοσοφουμεν ανευ μαλαkιαs (θουκυδιδης)

Αυτό να φανταστώ ότι πήγαινε στο 2ο ερώτημά μου...έ; :rolleyes:

Eνωειται !...................................................

Μην περιμενεις να σου κανει κανεις ολοκληρη αναλυση!Εαν πας 1-3 σελιδες πισω

θα παρεις απαντιση!:cool:

----------------------------------- Φιλοκαλουμεν τε γαρ μετ' ευτελειας και φιλοσοφουμεν ανευ μαλαkιαs (θουκυδιδης)

Eνωειται !...................................................

Μην περιμενεις να σου κανει κανεις ολοκληρη αναλυση!Εαν πας 1-3 σελιδες πισω

θα παρεις απαντιση!:cool:

θα παρακαλουσα να βοηθαμε ο ενας το αλλο εδω μεσα(οπως πολυ σωστα κανεις)χωρις να εισαι επιθετικος η ειρων προς τους υπολοιπους χρηστες εδω μεσα(οπως επισης πολλες φορες κανεις!!)

θα παρακαλουσα να βοηθαμε ο ενας το αλλο εδω μεσα(οπως πολυ σωστα κανεις)χωρις να εισαι επιθετικος η ειρων προς τους υπολοιπους χρηστες εδω μεσα(οπως επισης πολλες φορες κανεις!!)

Δεν νομιζω να εθιξα καποιο ατομο:!:Οπως επισης δεν ειρωνευτηκα κανεναν:!:Αλλα εαν ανα δυο σελιδες ανεφερε ο καθε ενας τα ελατοματα και τα προτερηματα αυτου του κυνητου(δεδομενου οτι ειναι πολα(και τα ελατοματα και τα προτεριματα))τοτε θα ειχαμε ενα θεμα με 1500 σελιδες εκ των οποιων οι μισες

θα ελεγαν σχεδων τα ιδια:!:Και αφου θες να βοηθας τους αλλους γιατι δεν βοηθησες τον φιλο που "ειρωνευτικα" εγω:X:confused:

Υ.Γ. Συγνωμη για το off topic αλλα δεν μπορουσα να μην απαντισω!

Απλά είναι λίγο δύσκολο να διαβάσω 190 σελίδες για να δω τι έχετε γράψει για τα θετικά-αρνητικά αυτού του κινητού, καθώς δεν έχω πολύ διαθέσιμο χρόνο (είμαι σε περίοδο πανελληνίων).

Γι' αυτό το λόγο ρώτησα για να δω τουλάχιστον αν κάποιοι από σας έχετε μετανοιώσει για την αγορά του, αλλά απ' ότι βλέπω μάλλον θα ψάξω για άλλο.

Δεν υπάρχει λόγος να τσακωνόμαστε...

Απλά είναι λίγο δύσκολο να διαβάσω 190 σελίδες για να δω τι έχετε γράψει για τα θετικά-αρνητικά αυτού του κινητού, καθώς δεν έχω πολύ διαθέσιμο χρόνο (είμαι σε περίοδο πανελληνίων).

Γι' αυτό το λόγο ρώτησα για να δω τουλάχιστον αν κάποιοι από σας έχετε μετανοιώσει για την αγορά του, αλλά απ' ότι βλέπω μάλλον θα ψάξω για άλλο.

Δεν υπάρχει λόγος να τσακωνόμαστε...

Kαλα λες ψαξ το!Εγω παντος θα σου το προτεινα αν δεν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα για κατι καλυτερο!

ναι...με το ΜΟΝΟ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟ οτι με το παραμικρο η προσοψη ΞΕΒΑΦΕΙ (ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ) καλό είναι...α και σήμερα μου τυχε κάτι κουφό!!!Το πάτησε χθες κατα λαθος η μαμα που το χα στο πάτωμα και πετάχτηκε το πλαστικό με τα γράμματα από κάτω:p

• The title was changed to Sony Ericsson K850