TN97 Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 kangurisa όχι, ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Στο έγραψα με κεφαλαία για να σου φύγει το άγχος. :) Σοβαρά, μην ασχολείσαι και κοίτα να το χαρείς. Επειδή έβγαλε προβλήματα σε κάποιους δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα βγάλει και σε σένα. Έχε υπόψη σου ότι πολλές φορές τα προβλήματα προκαλούνται από κακή χρήση και όχι από προβληματική κατασκευή του κινητού, συνεπώς μην επηρεάζεσαι τόσο από το τί λέει ο καθένας. Εν ολίγοις, φύγε χωρίς να έχεις το άγχος της εγγύησης και απόλαυσε το νέο σου απόκτημα. Το κινητό σου δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ και μεγειά σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2008 @kangurisa, δες κιόλας από το μενού των ρυθμίσεων,στην Υπηρεσία αναβάθμισης,ποια έκδοση λογισμικού έχεις ώστε να επιβεβαιώσεις πως έχει εγκατεστημένο το πιο πρόσφατο λογισμικό...Η τελευταία έκδοση είναι η R1EA037.Αν δεν την έχει περασμένη και έχεις υπολογιστή,κάνε του μια αναβάθμιση...Αξίζει τον κόπο.... Υ.Γ.:Άντε να έρθει και η R3AA030 έκδοση σιγά-σιγά...(Τη χρησιμοποιούν τα W760,C902 & C702....) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 @kangurisa, δες κιόλας από το μενού των ρυθμίσεων,στην Υπηρεσία αναβάθμισης,ποια έκδοση λογισμικού έχεις ώστε να επιβεβαιώσεις πως έχει εγκατεστημένο το πιο πρόσφατο λογισμικό...Η τελευταία έκδοση είναι η R1EA037.Αν δεν την έχει περασμένη και έχεις υπολογιστή,κάνε του μια αναβάθμιση...Αξίζει τον κόπο.... Υ.Γ.:Άντε να έρθει και η R3AA030 έκδοση σιγά-σιγά...(Τη χρησιμοποιούν τα W760,C902 & C702....) ;) φιλε μου εχω την εκδοση 1200-4400 R1EA031 080206 δεν ξερω τωρα απο εκδοσεισ κλπ εσυ θα μου πεισ αν ειναι η παλια:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 kangurisa όχι, ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Στο έγραψα με κεφαλαία για να σου φύγει το άγχος. :) Σοβαρά, μην ασχολείσαι και κοίτα να το χαρείς. Επειδή έβγαλε προβλήματα σε κάποιους δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα βγάλει και σε σένα. Έχε υπόψη σου ότι πολλές φορές τα προβλήματα προκαλούνται από κακή χρήση και όχι από προβληματική κατασκευή του κινητού, συνεπώς μην επηρεάζεσαι τόσο από το τί λέει ο καθένας. Εν ολίγοις, φύγε χωρίς να έχεις το άγχος της εγγύησης και απόλαυσε το νέο σου απόκτημα. Το κινητό σου δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ και μεγειά σου! ευχαριστω το δοκιμασα οσο μπορουσα απο χρονο σε καποια πραγματα ραδιο, μπ3 , καμερα, μηνυματα, κλησεις, δουλευουν οκ προσ το παρον, οπωσ και τα πληκτρα αφησ αλλα σε μερικεσ εφαρμογεσ τα πληκτρα αφησ αργουν λιγο αλλα νομιζω οτι ειναι φυσιολογικο παντωσ ειναι πολυ ωραιο, μου αρεσε πολυ και σαν κινητο και σαν εμφανιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 φιλε μου εχω την εκδοση 1200-4400 R1EA031 080206 δεν ξερω τωρα απο εκδοσεισ κλπ εσυ θα μου πεισ αν ειναι η παλια:) ειναι η προηγουμενη εκδοση... κανε ενα update ευκολο ειναι:) απλα εχουν ακουστει απειρα ασχημα πραματα γι αυτο το κινητο και φοβατε καποιος που θελει να το αγορασει:p εγω το εχω σχεδον 3 μηνες και ειναι μια χαρα.. οπως ειπε και ενας προηγουμενος αν το προσεχεις δεν προκειτε να σου βγαλει τπτ... αν του ριχνεις σουτια,καφεδες,κρασια κ.α. τι να κανει το καημενο? :p:p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 ειναι η προηγουμενη εκδοση... κανε ενα update ευκολο ειναι:) απλα εχουν ακουστει απειρα ασχημα πραματα γι αυτο το κινητο και φοβατε καποιος που θελει να το αγορασει:p εγω το εχω σχεδον 3 μηνες και ειναι μια χαρα.. οπως ειπε και ενας προηγουμενος αν το προσεχεις δεν προκειτε να σου βγαλει τπτ... αν του ριχνεις σουτια,καφεδες,κρασια κ.α. τι να κανει το καημενο? :p:p:p:p αν κανω update xανω δεδομενα? απο που να κανω? απο την sony? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2t2s Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 @kangurisa, δες κιόλας από το μενού των ρυθμίσεων,στην Υπηρεσία αναβάθμισης,ποια έκδοση λογισμικού έχεις ώστε να επιβεβαιώσεις πως έχει εγκατεστημένο το πιο πρόσφατο λογισμικό...Η τελευταία έκδοση είναι η R1EA037.Αν δεν την έχει περασμένη και έχεις υπολογιστή,κάνε του μια αναβάθμιση...Αξίζει τον κόπο.... Υ.Γ.:Άντε να έρθει και η R3AA030 έκδοση σιγά-σιγά...(Τη χρησιμοποιούν τα W760,C902 & C702....) ;) Από που θα δω τι έκδοση έχει το κινητό μου? Δε καταλαβα τι εννοείς... Παράθεση ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΕΞΗΓΕΙΣ - ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 αν κανω update xανω δεδομενα? απο που να κανω? απο την sony? οχι δεν χανεις τιποτα... μαζι με το κινητο ειχε και ενα cd μαζι αν το κανεις εγκατασταση εχει μια επιλογη που λεει update.. συνδεεις το κινητο με το pc με το usb και ακολουθεις τις οδηγιες.. εγω ετσι το εκανα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 οχι δεν χανεις τιποτα... μαζι με το κινητο ειχε και ενα cd μαζι αν το κανεις εγκατασταση εχει μια επιλογη που λεει update.. συνδεεις το κινητο με το pc με το usb και ακολουθεις τις οδηγιες.. εγω ετσι το εκανα :) ναι το εχω κανει εγκατασταση αυτο πριν ευχαριστω μηπωσ ξερεισ και που μπορω να βρω θεματα και προγραμματακια για αυτο το κινητο??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 ναι το εχω κανει εγκατασταση αυτο πριν ευχαριστω μηπωσ ξερεισ και που μπορω να βρω θεματα και προγραμματακια για αυτο το κινητο??? τωρα κανω αναβαθμιση για πεσ μου ομωσ αυτο δεν αλλαζει κατι στην εγκυηση ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 το εκανα λεει τωρα εκδοση R1EA037 κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 τωρα κανω αναβαθμιση για πεσ μου ομωσ αυτο δεν αλλαζει κατι στην εγκυηση ε? με την αναβαθμιση δεν χανεται η εγγυηση Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Από που θα δω τι έκδοση έχει το κινητό μου? Δε καταλαβα τι εννοείς... Μέσα στο μενού Ρυθμίσεις,θα δεις μια επιλογή(η 4η κατά σειρά που λεγεται Υπηρεσία Αναβάθμισης).Εκεί θα γράφει την έκδοση.Η πιο πρόσφατη είναι η:R1EA037(ΠΡΟΣΩΡΙΝΆ....) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s2t2s Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Μέσα στο μενού Ρυθμίσεις,θα δεις μια επιλογή(η 4η κατά σειρά που λεγεται Υπηρεσία Αναβάθμισης).Εκεί θα γράφει την έκδοση.Η πιο πρόσφατη είναι η:R1EA037(ΠΡΟΣΩΡΙΝΆ....) ;) Αν μιλάς για το μενού ρυθμίσεις του κινητού τότε δεν έχει τπτ που να λέει για αναβάθμιση εκεί.Τώρα δεν ξέρω αν για αυτό φταίει που ειναι live η συσκευή μου.Από που αλλού μπορώ να δώ τι έκδοση έχω; Και κάτι ακόμα:Το προβλημα με την οθόνη αφής δεν το έχει συναντήσει κανείς; Πρέπει να το πάω στο καταστημα της Vodafone για επισκεύη;Μένω στο Κιλκίς και δε νομίζω να έχει εδώ σερβις της Sony Ericsson Παράθεση ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΕΞΗΓΕΙΣ - ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Παιδια ειδα στο http://www.9volto.gr που αναφερει μια νεα εκδοση...Νέα έκδοση λογισμικού για SonyEricsson K850 R1EC001 Αυτη ειναι ποιο καινουρια απο την 037? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aitoum Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Παιδια ειδα στο http://www.9volto.gr που αναφερει μια νεα εκδοση...Νέα έκδοση λογισμικού για SonyEricsson K850 R1EC001 Αυτη ειναι ποιο καινουρια απο την 037? Όπως μπορείς να δεις εδώ η έκδοση firmware R1EC001 αφορά μόνο την ORANGE U.K. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 που μπορω να βρω θεματα για το κ850? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 Όπως μπορείς να δεις εδώ η έκδοση firmware R1EC001 αφορά μόνο την ORANGE U.K. Thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TN97 Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 που μπορω να βρω θεματα για το κ850? Εδώ: http://www.myk850.lasyk.net/K850i/Themes/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_aster Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 paidia na kanw mia erwtisoula!! se posa xrwmata exei vgei to k850 milaga me to plaisio kai mou leei oti to exei se mauro kai tou eipa oti kanonika einai maura kai mou apantaei oti kanonika to kinito einai mple alla autos tora exei mia mauri ekdosi! mporei na mou eksigisei kapoios ti ennoei? mipws uparxoun duo link me duo photografies gia na katalavw!! mou aresei polu to kinitaki auto! Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 paidia na kanw mia erwtisoula!! se posa xrwmata exei vgei to k850 milaga me to plaisio kai mou leei oti to exei se mauro kai tou eipa oti kanonika einai maura kai mou apantaei oti kanonika to kinito einai mple alla autos tora exei mia mauri ekdosi! mporei na mou eksigisei kapoios ti ennoei? mipws uparxoun duo link me duo photografies gia na katalavw!! mou aresei polu to kinitaki auto! Mπες στην ιστοσελίδα της εταιρίας,στα τεχνικά χαρακτηριστικά του Κ850,αν θέλεις..Εν ολίγοις,το χρώμα είναι μαύρο και τα πλάγια του κινητού διαφέρουν μόνο.Υπάρχουν 3 εκδόσεις:μαύρο πλαινό με πράσινη λωρίδα,μαύρο πλαινό με ασημι λωρίδα και ασημί πλαινό με μπλε λωρίδα.. Σου είπαν ότι δεν πρόκειται να ξαναφέρουν το μπλε ή ότι έχουν έλλιψη τώρα απλά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzelis Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 ρε παιδια κανεις να μου πει πως να βαλω το ελληνικο μενου στο κινητακι μου??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klitos Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 απο klitos, Μετα απο πολυ καιρο επικοινωνω μαζι σας. Θέλω κατι να ρωτησω βλεποντας τις συνομιλιες στο forum. Εχω το Κ850 απο τον Δεκεμβριο του 2007. Εκανα μια αναβαθμιση μεσω SEUS στην εκδοση R1EA031. ΠΑΡΑΤΗΡΩ ομως πως οι περισσοτερες λειτουργιες της καμερας ειναι απενεργοποιημενες. Π.Χ. στην εστίαση: λειτουργει μονο το "αυτοματο", στα ISO : μονο το "αυτοματο", στον τύπο φωτομετρισης: μονο το "κανονική", και το κυριοτερο μια απορια. Δεν μπορω να τυπωσω την ημερομηνια στην φωτο; οποιος μπορει ας μου απαντησει. Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. May 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2008 http://i240.photobucket.com/albums/ff136/phattrance/sonyericsson-k850-black01.jpg αυτο ειναι το μαυρο!ετσι ειναι και το δικο μου,καλο χρυσο αλλα η δαχτυλια παει συννεφο.. Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. May 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2008 Εδώ: http://www.myk850.lasyk.net/K850i/Themes/ ευχαριστω πολυ:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts