kostaspd Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 κι εγώ το αγόρασα στις 26, αμα δεν βγάλεις την πίσω μεμβράνη που είχε δεν πρόκειται να βγάλεις καλή φωτό το βράδυ, κλείνει τον αισθητήρα που ειναι δίπλα στο φλας, δεν είναι τίποτα μην αγχώνεσαι...Εγω χρειάστηκα να το κλείσω και να το ανοίξω γιατι σε κάποια φάση δε λειτουργούσε ούτε το ακουστικό ουτε το μικροφωνο....το μαυρο/ασημί πήρες από πλαίσιο ή τα παλαιότερα??? αναβαθμιση δεν έχω κάνει...δεν ξέρω ποια είναι η τελευταία...Για ποια μεμβράνη λες?Για την ζελατίνα που έχει όταν είναι καινούργιο?Αν λες αυτή την έχω βγάλει!...Το χρώμα του είναι μαύρο με μπλε και το πήρα από κατάστημα της cosmote,είχα κάποιο ποσό επιδότησης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blacksuede Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 ε τότε μήπως κατα λάθος μπλοκάρεις τον αισθητήρα με το δάχτυλο σου?? κι εγώ έτσι την είχα πατήσει στην αρχή...Αν δε μου βγάλει σοβαρό πρόβλημα δεν πρόκειται να του κάνω αναβάθμιση...Προς το παρόν καλά είναι...Άσε που είναι πρώτες μέρεσ και το παλεύω όλη την ώρα...Α επίσης πήγα γερμανό και πήρα μια διαφανή πλαστική θήκη...είναι ότι καλύτερο για το κινητό...δεν επιρεάζει καθόλου την αφή και επίσης το προστατεύει τέλεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspd Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 ε τότε μήπως κατα λάθος μπλοκάρεις τον αισθητήρα με το δάχτυλο σου?? κι εγώ έτσι την είχα πατήσει στην αρχή...Αν δε μου βγάλει σοβαρό πρόβλημα δεν πρόκειται να του κάνω αναβάθμιση...Προς το παρόν καλά είναι...Άσε που είναι πρώτες μέρεσ και το παλεύω όλη την ώρα...Α επίσης πήγα γερμανό και πήρα μια διαφανή πλαστική θήκη...είναι ότι καλύτερο για το κινητό...δεν επιρεάζει καθόλου την αφή και επίσης το προστατεύει τέλεια...Δεν καλύπτω καθόλου τίποτα με το χέρι μου...προσέχω...Δηλαδή εσύ με τις ρυθμισεις στο auto παίρνεις ικανοποιητικό αποτέλεσμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blacksuede Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 μόλις εβγαλα μια στο δωματιο με φως μονο απο το πορτατιφ...το φλας αναβει νορμαλ και η φωτο τουλαχιστον στο κινητο φαινεται καλα....μαυριλα βγάζει αμα το βάλεις νυχτερινη λήψη που δεν αναβει το φλας...μπας και πηγε κατι στραβα με το update που έκανες???εγω για αυτο δεν το πειράζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspd Δημ. November 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2008 μόλις εβγαλα μια στο δωματιο με φως μονο απο το πορτατιφ...το φλας αναβει νορμαλ και η φωτο τουλαχιστον στο κινητο φαινεται καλα....μαυριλα βγάζει αμα το βάλεις νυχτερινη λήψη που δεν αναβει το φλας...μπας και πηγε κατι στραβα με το update που έκανες???εγω για αυτο δεν το πειράζω...Update δεν έκανα,απλά τσεκάρισα αν θέλει update.Αλλά και πριν ασχοληθώ με αυτό πάλι το ίδιο αποτέλεσμα είχα.Μόλις τσεκάρισα και τον φακό μου να είναι καθαρός και πάλι τα ίδια.Εσύ με όλες τις ρυθμίσεις στο auto δοκίμασες?Μήπως να ποστάρεις την φωτό που "τράβηξες"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspd Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Αρχίζει και με απογοητεύει το cybershot κινητό μου,σχετικά με το σκοτεινό αποτέλεσμα που έγραψα παραπάνω κατά την νυχτερινή λήψη με όλες τις ρυθμίσεις στο auto τελικά δεν ισχύει γιατί μάλλον ασυναίσθητα έβαζα έστω και λίγο το χέρι μου κοντά στον αισθητήρα φωτός,αλλά ακόμα κι έτσι οι νυχτερινές φωτό παρουσιάζουν τεράστιο θόρυβο(κόκο) ακόμα και την ημέρα!Μήπως να πάω το κινητό για αλλαγή ή να ποστάρω πρώτα κάποιες φωτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspd Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Φωτό ημέρας με όλες τις ρυθμίσεις στο auto (χάλια είναι!ε?) http://img396.imageshack.us/img396/1291/dsc00250jg2.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Φαινεται ακάθαρτος ο φακός! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspd Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Φαινεται ακάθαρτος ο φακός! :blink:Δυστυχώς είναι καθαρός!:mad::( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspd Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Καθάρισα ξανά τον φακό,ξανατράβηξα φωτό,και το αποτέλεσμα πάλι το ίδιο:-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Φωτό ημέρας με όλες τις ρυθμίσεις στο auto (χάλια είναι!ε?) http://img396.imageshack.us/img396/1291/dsc00250jg2.th.jpg Η φωτογραφία είναι καθαρή. Το πρόβλημα είναι ο φωτισμός. Είναι σαν να είναι κόντρα στον ήλιο. Η μπορεί να άναψε το flash. Δοκίμασε με iso100 χωρίς flash, αλλιώς βάλε τον cam driver του strong. Εγώ είδα διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspd Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Η φωτογραφία είναι καθαρή. Το πρόβλημα είναι ο φωτισμός. Είναι σαν να είναι κόντρα στον ήλιο. Η μπορεί να άναψε το flash. Δοκίμασε με iso100 χωρίς flash, αλλιώς βάλε τον cam driver του strong. Εγώ είδα διαφοράΓια ποιον cam driver μιλάς?Θα μου δώσεις κάποιο link?Μήπως να επιστρέψω την συσκευή για αντικατάσταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Για ποιον cam driver μιλάς?Θα μου δώσεις κάποιο link?Μήπως να επιστρέψω την συσκευή για αντικατάσταση? link δεν έχω πρόχειρο αλλα ψάξε στα posts του strong απο εδω μέσα. Αντικατάσταση δεν νομίζω να σου κάνουν για τη φωτογραφική. Είχα προσπαθήσει κι εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspd Δημ. December 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 link δεν έχω πρόχειρο αλλα ψάξε στα posts του strong απο εδω μέσα. Αντικατάσταση δεν νομίζω να σου κάνουν για τη φωτογραφική. Είχα προσπαθήσει κι εγώΑντικατάσταση φυσικά και γίνεται αρκεί να το πας μέσα στην πρώτη βδομάδα από την ημέρα αγοράς της συσκευής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kinhtomania Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 καλησπερα παιδια... περασα 3 αρχεια java στο κινητο με επεκταση .jar με το πc suite στον φακελο OTHER. πηγα απο το κινητο στο organizer>διαχειριση αρχειων στον φακελο διαφορα και τα βλεπω. το πρωτο εκανε εγκατασταση κανονικα ενω τα αλλα δυο παω να τα κανω εγκατασταση και λεει... Η ενεργεια απετυχε! ειναι θεμα προβληματος κινητου η απλα κατι τρεχει με τα αρχεια? τα συγκεκριμενα jar einai o to paixnidi Εκατομμυριουχος και το προγραμμα battery Maintenance. εχετε καποιο jar που να δουλευει σιγουρα στο Κ850 για να δοκιμασω? αν δεν ειναι τα jar τι μπορει να φτεει? Παράθεση +bobb -=azor=- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blacksuede Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 kinhtomania, μαλλον της εφαρμογης είναι το προβλημα, εγώ έβαλα ένα .jar παιχνιδι και μου ειπε οτι είναι γεμάτη η καρτα μνήμης και να διαγραψω αρχεια...οτι να ναι δηλαδη...μετα το βρηκα απο αλλού, το εβαλα ξανά αλλά μου κολλησε ολο το κινητό οπότε το διεγραψα και δεν ασχολουμαι ξανα με το συγκεκριμενο!!! πιο συνηθες είναι να σου πει οτι ειναι ακυρη η εφαρμογη όταν την περνάς απο το pc πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspd Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 link δεν έχω πρόχειρο αλλα ψάξε στα posts του strong απο εδω μέσα. Αντικατάσταση δεν νομίζω να σου κάνουν για τη φωτογραφική. Είχα προσπαθήσει κι εγώ Αντικατάσταση φυσικά και γίνεται αρκεί να το πας μέσα στην πρώτη βδομάδα από την ημέρα αγοράς της συσκευής...Μόλις το αντικατέστησα...για να δούμε τι θα δούμε...Πάντως το προηγούμενο φόραγε κάρτα μνήμης της sony και αυτό της sandisk...τα συμπεράσματα δικά σας...(κάπου παραπάνω νομίζω έχει ειπωθεί κάτι ανάλογο...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Πάντως το προηγούμενο φόραγε κάρτα μνήμης της sony και αυτό της sandisk...τα συμπεράσματα δικά σας...(κάπου παραπάνω νομίζω έχει ειπωθεί κάτι ανάλογο...) :rolleyes: και που ειναι το προβλημα?? αλλωστε σχεδον ολα τα κινητα της sony ericsson φορανε καρτες μνημης sandisk χωρις κανενα προβλημα. κι'εγω οταν αλλαξα καρτα μνημης παλι sandisk πηρα γιατι ηταν ατκετα φθηνοτερη απο την sony! και δουλευει μια χαρα.απλα καθε καινουργια καρτα θα πρεπει να την κανεις ενα format πριν! το λεει και το manual του κινητου.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavelgr Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Παιδια σε τη φαση βρισκεται το τηλεφωνο εχουν ξεπεραστει τα προβληματα που διαβαζω στο Forum? Να το παρω ? η δεν αξιζει Με την επιδοτηση που εχω μου βγαινει γυρω στα 40€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Παιδια σε τη φαση βρισκεται το τηλεφωνο εχουν ξεπεραστει τα προβληματα που διαβαζω στο Forum? Να το παρω ? η δεν αξιζει Με την επιδοτηση που εχω μου βγαινει γυρω στα 40€Είναι το τέταρτο K850 που εχω στην κατοχή μου, και κανένα δεν παρουσίασε λειτουργικό πρόβλημα, εκτός βέβαια απο την camera που είπαμε οτι είναι θέμα τύχης σε τι συσκευή θα πέσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Παιδια σε τη φαση βρισκεται το τηλεφωνο εχουν ξεπεραστει τα προβληματα που διαβαζω στο Forum? Να το παρω ? η δεν αξιζει Με την επιδοτηση που εχω μου βγαινει γυρω στα 40€ Στην τιμή που είναι τώρα είναι ίσως η πιο πλήρης συσκευή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaspd Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 :rolleyes: και που ειναι το προβλημα?? αλλωστε σχεδον ολα τα κινητα της sony ericsson φορανε καρτες μνημης sandisk χωρις κανενα προβλημα. κι'εγω οταν αλλαξα καρτα μνημης παλι sandisk πηρα γιατι ηταν ατκετα φθηνοτερη απο την sony! και δουλευει μια χαρα.απλα καθε καινουργια καρτα θα πρεπει να την κανεις ενα format πριν! το λεει και το manual του κινητου.:)Δεν το ανέφερα σαν πρόβλημα....για την διαμόρφωση της κάρτας μνήμης το γνωρίζω....είναι η πρώτη κίνηση που κάνω στην κάρτα μνήμης όταν είναι καινουργια αλλά και γενικότερα χρειάζεται να κάνεις διαμόρφωση όταν μπορείς(όχι μόνο στην αρχή δηλαδή);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pontios15 Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Παιδιά βοήθεια!!!! Έχω ένα K850i, μετά από 2 Βδομάδες που το αγόρασα άρχισε να μου σβήνει μετά από κανένα μήνα μου έσβησε και δεν άνοιγε άλλο, άνοιγε αλλά η οθόνη ήταν μαύρη! Το πήγα στην Vodafone και μου περάσαν καινούργια Firmware μου είπαν ότι ήταν από το Λογισμικό που είχε και ότι δεν θα το ξανακάνει! Να όμως που το ξανάκανε! Τώρα πάλι δεν μου ανοίγει! Τι μπορεί να είναι? Πώς μπορώ να βάλω μόνος μου καινούργιο Λογισμικό? Παράθεση My Phones In Use: iPhone 5, Samsung Galaxy S3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Αναβάθμισε το μέσω SEUS Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pontios15 Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 που θα το βρω και που μπορώ να βρω την Firmware Ποιο καλώδιο χρειάζομαι? αυτό που είχε στο πακέτο κάνει? Παράθεση My Phones In Use: iPhone 5, Samsung Galaxy S3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts