Jump to content

Sony Ericsson K850

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα...

Εχω ενα k850i...

Γνωριζει καποιος αν μπορω να του κανω αναβαθμιση για να μπορεσω να "διωξω" το λογισμικο της wind που εχει μεσα?

Ευχαριστώ εκ των προτερων :)

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Καλησπερα...

Εχω ενα k850i...

Γνωριζει καποιος αν μπορω να του κανω αναβαθμιση για να μπορεσω να "διωξω" το λογισμικο της wind που εχει μεσα?

Ευχαριστώ εκ των προτερων :)

Και αναβαθμιση να κανεις το λογισμικο θα παραμεινει ως εχει.

εγω θα σου πρτεινα να το στειλεις στο 9volto.

ισως γινετε και απο το ιντερνετ μεσω "πιστωτικης" αλλα δεν ξερω την διαδικασια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και αναβαθμιση να κανεις το λογισμικο θα παραμεινει ως εχει.

εγω θα σου πρτεινα να το στειλεις στο 9volto.

ισως γινετε και απο το ιντερνετ μεσω "πιστωτικης" αλλα δεν ξερω την διαδικασια.

Βασικα μου τη δινει που δεξια εχει την επιλογη WIND+ και επειδη ειναι αφης τα κουμπια το παταω συνεχως :wacko:

Αλλαζει μηπως η συντομευση αυτη;Να το βαλω δηλαδη κατι αλλο εκει;:worry:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Βασικα μου τη δινει που δεξια εχει την επιλογη WIND+ και επειδη ειναι αφης τα κουμπια το παταω συνεχως :wacko:

Αλλαζει μηπως η συντομευση αυτη;Να το βαλω δηλαδη κατι αλλο εκει;:worry:

Αυτο το σπαστικο εχουν ολα τα "κλειδωμενα" κινητα (vodafone,wind,e-view).χαζες συντομευσεις που σου σπανε τα νευρα.

τωρα για την συντομευση αυτη δεν μπορεις να την βγαλεις,το μονο που γινετε ειναι να χαλασεις την ρυθμιση για να γλιτωσεις την τσαμπα χρεωση συνδεσης στην υπηρεσια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτο το σπαστικο εχουν ολα τα "κλειδωμενα" κινητα (vodafone,wind,e-view).χαζες συντομευσεις που σου σπανε τα νευρα.

τωρα για την συντομευση αυτη δεν μπορεις να την βγαλεις,το μονο που γινετε ειναι να χαλασεις την ρυθμιση για να γλιτωσεις την τσαμπα χρεωση συνδεσης στην υπηρεσια.

Θενξ :) .

Ρε παιδια μου κολλησε στο κινητο ο ηχος, συγκεκριμενα δεν παιζει κανενας ηχος ετσι στα καλα καθουμενα.

Εκανα φορματ απο μεσα, ξανα περασα απο πανω το λογισμικο και τιποτα.

Τι να κανω?

Τωρα αρχησε να παιζει πολυ χαμηλα ισα ισα που ακουγεται ενω εινε τερμα, ερε με αυτο το κινητο κολληματα...

Πέτα το,ποιο κινητό-φούσκα της SE δεν έχω δει...από τότε που βγήκε προβλήματα έχει.
http://i252.photobucket.com/albums/hh40/than0s/mobile/walkman.gif

Πέτα το,ποιο κινητό-φούσκα της SE δεν έχω δει...από τότε που βγήκε προβλήματα έχει.

Πραγματι ετσι εινε, ολο καινουργεια προβληματα μου βγαζει.

Τωρα δεν ξερω τι παιζει να επαθε. Ισως χαλασε και το ηχειο...

Θα το παω να το κοιταξουνε τι να κανω...

θελω να παρω μια καρτα 4gb ποια μου προτεινετε? και τι τιμη εχει περιπου... :)

Γυρω στα 25 ευρο! αλλα εγω προτεινω αυτή :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικα θα το στειλω στην Sony Ericsson, δεν γινετε τιποτα...

Δοκίμασες να κάνεις επανεγκατάσταση λογισμικού με την υπηρεσία αναβάθμισης;Άσχετα αν σου λέει πως έχεις ήδη το πιο πρόσφατο λογισμικό!Επέλεξε Συνέχεια και δες αν λυθούν τα προβλήματα μ’αυτόν τον τρόπο!

Άσχετο:όσοι έχετε τηλέφωνα Sony Ericsson πλην των UIQ μοντέλων,μπείτε στο κρυφό μενού(βελάκι δεξιά,αστεράκι,2 φορές βελάκι αριστερά,αστεράκι,βελάκι αριστερά,αστεράκι).Στη συνέχεια επιλεξτε Πληροφ. υπηρεσ. ,Πληροφ. μοντέλου και όταν εμφανίζεται το ονομα μοντέλου πατήστε τα πλήκτρα 2,4,6,8.

Sony Ericsson ROCKS!

Κοινώς,η Sony Ericsson τα σπάει!! Έλεος!! :lol: Τι άλλο θα δούμε;;Ασχολούνται φαίνεται πολύ σοβαρά οι προγραμματιστές της εταιρίας με το λογισμικό των τηλεφώνων της,γι’αυτό όλα τα μοντέλα λειτουργουν ‘‘ άψογα ‘‘!! :lol:

όταν πείρα το κιν ήταν ολα μια χαρά...σε διάστημα 2 εβδομάδων είχε κολυση μέχρι στιγμής καλά τα πάει....άλλα οταν του έκανα την αναβάθμιση έχω κάποια προβληματάκια με την κάμερα...τραβάω φώτος κοντινές και αυτό που αποθανατίζω βγαίνει πολύ φωτισμένο!τι μπορεί να φταίει??

νικος

Δοκίμασες να κάνεις επανεγκατάσταση λογισμικού με την υπηρεσία αναβάθμισης;Άσχετα αν σου λέει πως έχεις ήδη το πιο πρόσφατο λογισμικό!Επέλεξε Συνέχεια και δες αν λυθούν τα προβλήματα μ’αυτόν τον τρόπο!

Άσχετο:όσοι έχετε τηλέφωνα Sony Ericsson πλην των UIQ μοντέλων,μπείτε στο κρυφό μενού(βελάκι δεξιά,αστεράκι,2 φορές βελάκι αριστερά,αστεράκι,βελάκι αριστερά,αστεράκι).Στη συνέχεια επιλεξτε Πληροφ. υπηρεσ. ,Πληροφ. μοντέλου και όταν εμφανίζεται το ονομα μοντέλου πατήστε τα πλήκτρα 2,4,6,8.

Sony Ericsson ROCKS!

Κοινώς,η Sony Ericsson τα σπάει!! Έλεος!! :lol: Τι άλλο θα δούμε;;Ασχολούνται φαίνεται πολύ σοβαρά οι προγραμματιστές της εταιρίας με το λογισμικό των τηλεφώνων της,γι’αυτό όλα τα μοντέλα λειτουργουν ‘‘ άψογα ‘‘!! :lol:

τι βγαζει δηλαδη? δεν τολμω να το ρισκαρω:p:lol:

Έλα ντε από ένα easter-egg συντόμευση όπως αλλιώς θέλετε πείτε το,βγάζουμε συμπέρασμα για τους προγραμματιστές της SE :happy:.

http://i252.photobucket.com/albums/hh40/than0s/mobile/walkman.gif

Τι γράφει ρε παιδιά; και δεν έχω εύκαιρο το k810

Σου γράφει: Sony Ericsson ROCKS!

Και μερικοί βγάζουν συμπέρασμα για την σοβαρότητα της εταιρείας...

χαχαχαχα ελεος δηλαδη χαχαχαχα οτι ναναι!!:lol:

Άστα να πάνε... Τουλάχιστον ξέρουμε πως διασκεδάζουν οι προγραμματιστές της Sony Ericsson!:lol:

όταν πείρα το κιν ήταν ολα μια χαρά...σε διάστημα 2 εβδομάδων είχε κολυση μέχρι στιγμής καλά τα πάει....άλλα οταν του έκανα την αναβάθμιση έχω κάποια προβληματάκια με την κάμερα...τραβάω φώτος κοντινές και αυτό που αποθανατίζω βγαίνει πολύ φωτισμένο!τι μπορεί να φταίει??

νικος

κανεις δν εχει το ιδιο προβλημα με εμενα???

Σου γράφει: Sony Ericsson ROCKS!

Και μερικοί βγάζουν συμπέρασμα για την σοβαρότητα της εταιρείας...

Χαλάρωσε λίγο βρε συ....Δεν έβγαλα συμπέρασμα για τους προγραμματιστές της εταιρίας..Εκτός κι αν έχεις κάνα θείο που δουλεύει στο προγραμματιστικό τμήμα! :rolleyes: Πλάκα έκανα(αν και δε βρίσκω ανάγκη να απολογηθώ βασικά).

Το θεμα είναι όμως σηκώνουν δούλεμα οι προγραμματιστές της εταιρίας όταν επί πολλά μοντέλα επαναλαμβάνουν ίδια λάθη(βλέπε:Η ενέργεια απέτυχε στα Κ800-Κ810-Κ850,WSOD στο Κ800 και το αντίστοιχο BROD στο Κ850 κλπ.,κλπ.).Όταν επομένως κάνουν ξανά και ξανά τα ίδια λάθη και κάποια απ’αυτά δεν τα διορθώνουν τότε ναι,το σηκώνουν το δούλεμα και μπορούμε να θεωρήσουμε ότι κάθονται και ‘‘ξύνονται‘‘ αντί να κάνουν κάτι για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα αυτά....

Πάντως,έχει πολύ γέλιο αυτή η φράση στα κινητά τους! :lol:

Χαλάρωσε λίγο βρε συ....Δεν έβγαλα συμπέρασμα για τους προγραμματιστές της εταιρίας..Εκτός κι αν έχεις κάνα θείο που δουλεύει στο προγραμματιστικό τμήμα! :rolleyes: Πλάκα έκανα(αν και δε βρίσκω ανάγκη να απολογηθώ βασικά).

Προς θεού... Ούτε εγώ έβγαλα συμπέρασμα ότι έβγαλες συμπέρασμα για τους προγραμματιστές. Πλακίτσα ρε, πλακίτσα.. Απλά μου φάνηκε αρκετά αστείο!

Πάντως,έχει πολύ γέλιο αυτή η φράση στα κινητά τους! :lol:

Ναι, έχει πολύ γέλιο.

Ξέρεις.. στο διάλλειμα: Ρε Κώτσο, μιας και δεν έχουμε τι να κάνουμε, πάμε λίγο να κάνουμε κάτι δικό μας.. με πιάνεις; Εννοώ να πειράξουμε το λογισμικό:X:O!

Παιδιά έχω παραγγείλει το τηλέφωνο και περιμένω απο μέρα σε μέρα να έρθει, αλλά εδώ μέσα βλέπω ότι έβγαλε πολλά προβλήματα. Μπορεί κάποιος να μου πεί με το χέρι στην καρδιά άν πραγματικά αξίζει να το πάρω; ή θα κλαίω τα λεφτά μου..... Thanks!!!!
-Δημήτρης-

• The title was changed to Sony Ericsson K850