lefmangr Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 re paidia pos mpenoun i ri8misis gia na kanoume video-klisi me to vodafne cu, stis automates ri8misis pou exei i selida tis vodafone den exei to k850i. Μπές εδώ! Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diasostis Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 distixos tipota kati den kanoun kala maln Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 @diasostis, δε χρειάζεται να έχεις ρυθμίσεις για βιντεο-κλήση!Πρέπει απλά να πάρεις τηλ στο 13830 και να ζητήσεις ενεργοποίηση της βιντεο-κλήσης! ;) Επίσης,αν θες ρυθμίσεις για mms/internet/e-mail/wap,επισκέψου τη σελίδα Υποστήριξης της Sony Ericsson και στείλτες από κει! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcorfu Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Geia sas eimai kainourgios sto forum! Exw mia aporia ti diafora exei to k850i me tn prokatoxo tou k850? endiaferomai na agorasw mia apo tis 2 siskeues! alla kai genika ti diafora exoun ola ta kinita me to i?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2008 Καμία απολύτως διαφορά!Είναι το ίδιο κινητό!Το:"i" χρησιμοποιείται για να υποδηλώσει ότι η έκδοση του τηλεφώνου είναι η παγκόσμια(international).Για την Αμερική,υπάρχει το K850a(από το American) και για την Κίνα το K858c(απ'το Chinese). Οπότε,είναι ένα μοντέλο,όχι 2 διαφορετικά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxoriginal Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 Σκέφτομαι να το πάρω αλλά με όσα έχω διαβάσει προβληματίζομαι.Τελικά τα αξίζει τα λεφτά του;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diasostis Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 Eufxaristo gia tin apantisi energpii8ike me to 13830. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
whitemen Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 σημερα το πρωϊ το κ850i μου μπηκε στο χειρουργιο καθος εχθες το βραδυ παρεδωσε το πνευματι, και για να μην το σπασω τους το πηγα πισω και εαν δεν μου το αντικαταστησουνε θα τους το σπασω στο κεφαλι, αρκετα ασχοληθηκα με την μα.....κια της se αντε πια!!!!!! Παράθεση http://i.portall.zp.ua/5/video/image/b7/53/befb3572db7b1e6aa9eb0c2c0172.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 Μια που μιλάει ο φίλος για χειρουργιο εγώ το ανοιξα και του αφαίρεσα το κάλυμμα του φακού γιατί είχε μαζέψει σκόνη και μου έσπαγε τα νεύρα:@ Ξέρω ότι χάνω την εγγύησή κλπ αλλά αν δεν το έκανα θα το είχα πουλήσει και εχω βαρεθεί ν'αλλάζω κινητά. Λέω νά το κρατήσω τουλάχιστον και το καλοκαίρι!! Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 Καλησπερα παιδες :) Μια βοηθεια απο τους εχοντες γνωση γιατι ειναι η πρωτη φορα που "αντιμετωπιζω" κινητο της Ericsson !!! :D Λοιπον, ειναι Voda Live εκδοση και θελω να του την βγαλω εντελως... Γινετε αυτο; Κι αν ναι πως; Μπορω να το πετυχω με αναβαθμιση με διαφορετικο Product Code σαν τα Nokia Series 60; Εκδοση λογισμικου μου γραφει οτι ειναι η : 1200-2896 R1D113 Οποιαδηποτε αλλη πληροφορια χρειαζεστε για να πετυχω αυτο που ζηταω απλα πειτε μου ;) Ευχαριστω προκαταβολικα παιδες ;):cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcorfu Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 se euxaristw file mou Kotsianis7 gia tin apadisi! padws einai ligo periergo na exoun diafora metaksi toys 30euro! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2008 Μα δε γίνεται να έχουν διαφορά στην τιμή!!! :blink::blink: Είτε πεις Κ850 είτε K850i είτε K850a είναι το ίδιο και το αυτό!!Μην μπερδεύεσαι! :) Είδες δηλαδή στο ίδιο κατάστημα να έχουν 2 μοντέλα(το ένα Κ850 και το άλλο Κ850i)και να έχουν διαφορά τιμής 30 ευρώ;; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Μα δε γίνεται να έχουν διαφορά στην τιμή!!! :blink::blink: Είτε πεις Κ850 είτε K850i είτε K850a είναι το ίδιο και το αυτό!!Μην μπερδεύεσαι! :) Είδες δηλαδή στο ίδιο κατάστημα να έχουν 2 μοντέλα(το ένα Κ850 και το άλλο Κ850i)και να έχουν διαφορά τιμής 30 ευρώ;; :confused: Ισως ειδε unbranded και ενα vodafone live που παντα το κινητο αυτο ειναι ποιο φθηνο.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpats Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Μια που μιλάει ο φίλος για χειρουργιο εγώ το ανοιξα και του αφαίρεσα το κάλυμμα του φακού γιατί είχε μαζέψει σκόνη και μου έσπαγε τα νεύρα:@ Ξέρω ότι χάνω την εγγύησή κλπ αλλά αν δεν το έκανα θα το είχα πουλήσει και εχω βαρεθεί ν'αλλάζω κινητά. Λέω νά το κρατήσω τουλάχιστον και το καλοκαίρι!! δεν χανεις καμια εγγυηση . εγγυηση χανεις μονο αν βρουν κατσαβιδιεσ πανω στην πλακετα η στο εσωτερικο των καλυμματων. και φυσικα δεν τους λες τιποτα. αρκει να μηνειναι φαγωμενες και οι βιδες ε Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 Την εγγύηση τη χάνει 100%! Αφού αφαίρεσε το τζαμάκι στο πίσω μέρος της κάμερας! Όταν τον ρωτήσουν πού πήγε το τζαμάκι και πώς βγήκε τι θα τους πει;Ότι πέταξε από μόνο του; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos2004dj Δημ. April 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2008 τα παιχνιδια που εχει μεσα ολα ειναι trial .. μπορουμε να τα βρουμε καπου ; κανεις ? Παράθεση My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Την εγγύηση τη χάνει 100%! Αφού αφαίρεσε το τζαμάκι στο πίσω μέρος της κάμερας! Όταν τον ρωτήσουν πού πήγε το τζαμάκι και πώς βγήκε τι θα τους πει;Ότι πέταξε από μόνο του; :) Δεν μπορεί να το ξαναπεράσει το τζαμάκι και να φαίνετε σαν να μην έγινε τίποτα??? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Καλησπέρα παιδιά. Πήρα χτές το καινούργιο μου Κ850i και τώρα το ψάχνω. Από ότι είδα έχει τη μνήμη του τηλεφώνου 34MBκαι μία κάρτα μνήμης με 512MB. Όταν προσθέτω μία καινούργια επαφή αυτή που αποθηκεύεται by default; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2008 Καλησπέρα παιδιά. Πήρα χτές το καινούργιο μου Κ850i και τώρα το ψάχνω. Από ότι είδα έχει τη μνήμη του τηλεφώνου 34MBκαι μία κάρτα μνήμης με 512MB. Όταν προσθέτω μία καινούργια επαφή αυτή που αποθηκεύεται by default; Στην μνημη του τηλεφωνου,οπως επισης και τα τηλεφωνα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosnp Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Χαιρετώ την παρέα! Έμεινα πολύ ευχαριστημένος με το k800i το οποίο σκέφτομαι να αντικαταστήσω σύντομα με το k850i λόγω καλύτερης φωτογραφικής. Από όσα διάβασα μέχρι στιγμής, άλλοι επευφημούν το k850 και άλλοι το "θάβουν". Θα παρακαλούσα, επειδή δεν είναι δυνατό να διαβάσω 170 σελίδες, αν κάποιος έχει το χρόνο να αναφέρει επιγραμματικά τα υπέρ και (κυρίως) τα κατά του. Αν δηλαδή η camera είναι όντως τόσο ποιοτική (όσο μπορεί να περιμένει κανείς από ένα κινητό βεβαίως) ώστε να αξίζει την αντικατάσταση του k800 και αν τα πλήκτρα (joystick + πλήκτρα αφής) είναι λειτουργικά και εύχρηστα. Να σημειώσω ότι το έχω βρει σχετικά φτηνό στο αγγλικό ebay και ενδέχεται εντός των ημερών να το "χτυπήσω". Το πράσινο φως περιμένω από όσους το έχουν ήδη... :D Ευχαριστώ! :) Παράθεση Sony Ericsson K800i -> Nokia N82 -> Nokia N8 -> Nokia Lumia 1020 -> iPhone SE -> iPhone 13 mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonakiasfun Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Χαιρετώ την παρέα! Έμεινα πολύ ευχαριστημένος με το k800i το οποίο σκέφτομαι να αντικαταστήσω σύντομα με το k850i λόγω καλύτερης φωτογραφικής. Από όσα διάβασα μέχρι στιγμής, άλλοι επευφημούν το k850 και άλλοι το "θάβουν". Θα παρακαλούσα, επειδή δεν είναι δυνατό να διαβάσω 170 σελίδες, αν κάποιος έχει το χρόνο να αναφέρει επιγραμματικά τα υπέρ και (κυρίως) τα κατά του. Αν δηλαδή η camera είναι όντως τόσο ποιοτική (όσο μπορεί να περιμένει κανείς από ένα κινητό βεβαίως) ώστε να αξίζει την αντικατάσταση του k800 και αν τα πλήκτρα (joystick + πλήκτρα αφής) είναι λειτουργικά και εύχρηστα. Να σημειώσω ότι το έχω βρει σχετικά φτηνό στο αγγλικό ebay και ενδέχεται εντός των ημερών να το "χτυπήσω". Το πράσινο φως περιμένω από όσους το έχουν ήδη... :D Ευχαριστώ! :) Στα υπερ ειναι η οθονη και η γρηγορη προσβαση στο ιντερνετ..Στα κατα η καμερα που ειναι χαμηλοτερη των προσδοκιων και του Κ800 θα τολμουσα να πω, η απουσια WIFI τα κουμπια αφησ που θα σε τυραννισουν λιγακι εωσ αρκετα..Κατα την γνωμη μου λοιπον κρατα το Κ800 η αν θεσ να αλλαξεισ προτιμησε το Κ810 που θα σου βγει και ποιο φθηνα.Αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Στα υπέρ είναι το HSDPA,η πολύ καλή υλοποίηση της Java-πρακτικά,φέρει την τελευταία έκδοσή της και έχει τις πιο πολλές δυαντότητες από κάθε άλλο τηλέφωνο σ'αυτόν τον τομέα,η καλή οθόνη,ο καλός media player,οι πολύ καλές επιλογές συνδεσιμότητας και η καλή κάμερα! Όσον αφορά την κάμερα,είναι καλύτερη κατά την άποψή μου σε σχέση με το Κ800(και ιδίως στις νυχτερινές λήψεις,όπου είναι κατά πολύ καλύτερο!!) ;) ,όπως επίσης και το βίντεο είναι καλό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Συμφωνώ οτι είναι καλύτερο απο τα κ800 κ810 αλλά μόνο με το τελευταίο λογισμικό 031 και όχι με τα προηγούμενα ως αναφορά τις φωτογραφίες. Το βιντεο του είναι κατα πολύ καλύτερο. Εχει μόνο qvga αναλυση αλλά και 30 fps. To δικό μου δυστυχώς σήμερα το πρωι παρέδωσε πνευμα απο το καταραμένο brod. Ενα γνωστό bug της τελευταίας έκδοσης λογισμικού που έχει καταγραφει στα φορουμ,ελληνικά και ξενα. Κάνει restart το κινητό και κολλάει με μόνο τον φωτισμό των πλήκτρων και της κάμερας να ανάβει. Θα το φλασάρω μεθαυριο μεσω του site kulakendi και πιστευω να λειτουργήσει. Θα το έκανα σήμερα αλλά πήρα μια καινουργια prepayed visa για χρήση στο Internet και χρειάζονται 2-3 μέρες για να ενεργοποιηθεί!! Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanniliki Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 αυτο το bug της 031 αν κλεισεις το κινητο και το ξανανοιξεις φευγει? εγω εχω την προηγουμενη εκδοση και δεν το αναβαθμιζω γι αυτο το λογο.. εχω μαθει οτι σε λιγο καιρο βγαινει η νεα αναβαθμιση οποτε ειπα να περιμενω.. δεν μου εχει κανει ποτε ρεσταρτ ουτε κανα κολλημα.. μπορει καποιος να ανεβασει καμια φοτο με την 031 που να εχει μεσα και κοκκινο χρωμα? γιατι εμενα το μονο "προβλημα" μου ειναι οτι δεν δειχνει καλα το κοκκινο.. απο καθαροτητα ειναι παρα πολυ καλο..λιγο το χρωματακι θελει να διορθωθει.. η φωτο ας ειναι τραβηγμενη την μερα γιατι με φλας η με νυχτερινη ληψη το προβλημα διορθωνετε σχεδον τελειως... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jor1ge Δημ. April 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2008 Αν θέλεις να είσαι σίγουρος περιμενε να βγεί η καινουργια έκδοση. Δεν παίζει ρόλο αν κλείνεις το κινητό κάθε βράδυ όπως κάνω εγώ,μπορεί να σου κολλήσει ανα πάσα στιγμή.. Η κάμερα είναι πολύ καλή στη 031 Παράθεση Gilles smiles! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts