kotsianis7 Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Δεν αστειεύομαι...Απλά από τότε που το αγόρασα δε μου παρουσίασε το εν λόγω πρόβλημα,οπότε γιατί να το θεωρήσω γενικό το πρόβλημα;;Προφανώς εμφανίστηκε σε συσκευές συγκεκριμένης παρτίδας!Νόμιζα ότι αυτό με τις νυχτερινές φωτό είναι άλλο καπρίτσιο του Κ850 και γι'αυτό ρώτησα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSitia Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 kalimera... molis ekana tin anaba8miseis sto kinhto stin nea egdosi R1EA031 - Released on EMMA 15/02/08 - Released on SEUS starting 21/2/08 Improvements / Changes - Vibration option added to Settings -> Sounds & alerts. - Performance improvements with Media Centre - Improved sound quality from Media Player Bug fixes - Equaliser now remembers custom settings. - Prevent some boot issues due to Java Script errors. - Fixes for Bluetooth compatibility on certain devices, e.g. Audi & Mercedes car bluetooth modules. - Fixes battery longevity issues introduced in R1DA038 Performance - JBenchmark 3D HQ: 445 - JBenchmark 3D LQ: 431 - JBenchmark 2: 932 - JBenchmark 1: 6103 Software versions: EROM: 1200-4341 LCD: 200712121 Camera: 3.7 Videocall camera: 3.0 Content: PA17 Java: 8.2 Text: BB :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Καλημέρα. Έκανα και εγώ την αναβάθμιση. Όλα ΟΚ...:D Ερώτηση 1: έχω σύνδεση vodafone. Στην προηγούμενη έκδοση λογισμικού, όταν άνοιγα το τηλέφωνο ΔΕΝ εμφανιζόταν το ενοχλητικό HOW ARE YOU. Τώρα κατα την εκκίνηση εμφανίζεται! Είναι αρκετά ενοχλητικό. Γίνεται να ... πάει στην ευχή; :mad: Ερώτηση 2: Κάνω edit το original theme Colourite.thm με το Theme Creator. Μετά απο κάποιες αλλαγές που κάνω στο θέμα, το περνάω στο Κ850. Όλα καλά εκτός.... στα Πολυμέσα στη κεντρική οθόνη (εκείνη που επιλέγεις Φωτογραφία , Μουσική, Video, Ρυθμίσεις) τα γράμματα μου εμφανίζονται ΘΟΛΑ! Λές και υπάρχουν 2 backround το ένα πάνω στο άλλο.!!! Κάνω κάτι στραβά; :O Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGE_3 Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Καλημέρα παίδες θέλω την βοήθειά σας.Εχω το Κ850i και έχει την έκδοση λογισμικού R1CA209 την οποία η ERICSSON λέει ότι είναι η τελευταία. Εγω βρήκα και την RIDA038 και εσείς γράφετε για την R1EA031.Ποιά είναι η τελεύταια και τι αλλαγές υπάρχουν στις λειτουρίες του τηλεφώνου. Ευχαριστω εκ των προτέρων.:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Η πιο πρόσφατη είναι η R1EA031 για τηλέφωνα που δε φέρουν τροποποιημένο λογισμικό δικτύου,όπως οι Vodafone live συσκευές! Η R1DA038 βγήκε τον Γενάρη για κάποια δίκτυα μονο,οπότε αν δεν έχεις vodafone live συσκευή δεν πρέπει να σ'απασχολεί! Για τις αλλαγές,διάβασε 1-2 σελίδες πιο πίσω(τα χθεσινά ποστ στην ουσια)για κάποιες από τις αλλαγές! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGE_3 Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Να σε ρωτήσω κάτι ακόμα την R1EA031 δεν την έχουν που μπορώ να πάω να την περάσω γιατι μου δίνουν την R1DA038 σαν πιο πρόσφατη.Η R1DA038 τι διορθώνει ακριβώς.Δεν έχω Vodafone Live συσκευή έχω σύνδεση με Cosmote.:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klitos Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 αγαπητε kotsianis7, θελω να σε ρωτησω, αφου μου εβαλαν την εκδοση R1CA037 στο σερβις ( το τηλεφωνο ειχε νεκρωσει μετα απο αποτυχιμενη αποπειρα αναβαθμισης απο SEUS), μπορω τωρα να ξαναπαω και να ζητησω την νεα εκδοση λογισμικου R1EA031. υπενθυμιζω οτι αρχικα το τηλεφωνο ηταν vodafine life. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 λοιπόν παιδιά το συμπέρασμα βγήκε...! Όταν φτιάχνεις ένα theme με το Theme Creator και το στέλνεις στο κ850, η γραμματοσειρά απο τα Πολυμέσα είναι θολή. Μάλλον bug του προγράμματος ή όχι καλή συνεργασία με την έκδοση 4.6 theme που υποστηρίζει το κ850.! Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 kalimera... molis ekana tin anaba8miseis sto kinhto stin nea egdosi R1EA031 - Released on EMMA 15/02/08 - Released on SEUS starting 21/2/08 Improvements / Changes - Vibration option added to Settings -> Sounds & alerts. - Performance improvements with Media Centre - Improved sound quality from Media Player Bug fixes - Equaliser now remembers custom settings. - Prevent some boot issues due to Java Script errors. - Fixes for Bluetooth compatibility on certain devices, e.g. Audi & Mercedes car bluetooth modules. - Fixes battery longevity issues introduced in R1DA038 Performance - JBenchmark 3D HQ: 445 - JBenchmark 3D LQ: 431 - JBenchmark 2: 932 - JBenchmark 1: 6103 Software versions: EROM: 1200-4341 LCD: 200712121 Camera: 3.7 Videocall camera: 3.0 Content: PA17 Java: 8.2 Text: BB :) Εγώ έχω την R1CA037 και μεσω του προγραμματος μου λέει οτι δεν εχω καποια αναβαθμιση:blink::blink: Τι γινεται ρε παιδια γιατί αυτό:mad: Και το κινητο το έχω παρει από cosmote με αναβάθμιση please καμια ιδέα γιατι συμβαίνει αυτό; Επίσης είμαι χανιά υπάρχει κατάστημα για αναβαθμιση εδώ;; Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 αγαπητε kotsianis7, θελω να σε ρωτησω, αφου μου εβαλαν την εκδοση R1CA037 στο σερβις ( το τηλεφωνο ειχε νεκρωσει μετα απο αποτυχιμενη αποπειρα αναβαθμισης απο SEUS), μπορω τωρα να ξαναπαω και να ζητησω την νεα εκδοση λογισμικου R1EA031. υπενθυμιζω οτι αρχικα το τηλεφωνο ηταν vodafine life. Μην το πας στο σέρβις.Αν έχεις υπολογιστή,κατέβασε την Υπηρεσία Αναβάθμισης που θα βρεις στο site της εταιρίας,στο τμήμα:Υποστήριξη,τρέξε το πρόγραμμα,ακολουθησε τις οδηγίες και κένα μονος σου την αναβάθμιση.Είναι κρίμα να το τρέχεις στο σέρβις για κάτι τόσο απλό!Όσον αφορά τη vodafone live έκδοση,μη φοβάσαι.Θα περαστεί το αυθεντικο λογισμικό της Sony Ericsson,απ'τη στιγμή που του αφαιρέθηκε το τροποποιημένο της Βόντα! :) Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Να σε ρωτήσω κάτι ακόμα την R1EA031 δεν την έχουν που μπορώ να πάω να την περάσω γιατι μου δίνουν την R1DA038 σαν πιο πρόσφατη.Η R1DA038 τι διορθώνει ακριβώς.Δεν έχω Vodafone Live συσκευή έχω σύνδεση με Cosmote.:wacko: όπως είπα και παραπάνω κάνε την ίδια διαδικασία με τον φίλο μας!Η R1DA038 είναι η πιο πρόσφατη για branded συσκευές!Εφόσον η δική σου δεν είναι branded,τότε η πιο πρόσφατη που διορθώνει αρκετά προβλήματα είναι η R1EA031.Άλλωστε,η R1DA038 ήταν μια λύση της στιγμής για branded συσκευές επειδή στο εξωτερικό επιστρεφόντουσαν πολλά μοντέλα και έτσι την έβγαλαν ώστε να διορθωθούν κάποια πράγματα προσωρινά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Κονσταντίνε, από την se γίνεται τόσο εύκολα ανεξάρτητα με το πιά έκδοση έχουμε? Όσο για το πρόβλημα με τις βραδυνές φωτογραφίες, αναφέρομαι στις σκοτινές φωτογραφίες που οφίλονται στον μή συγχρονισμό κλίστρου-φλάς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Διαφορες ειδατε παιδια στη ποιοτητα φωτογραφιας, απο το καινουργιο firmware, η ιδια η ποιοτητα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGE_3 Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Ευχαριστώ πολύ kotsianis7 για το ενδιαφέρον.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepel Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Εγω ειδα διαφορά στην ποιοτητα των φωτογραφιων αλλα οχι μεγάλη. Αναμφίβολα η αναβάθμιση πραγματικα 'αναβαθμιζει' το κινητό καθως το βελτιωνει σε καιρια σημεια. Το μονο ερωτιματικό που έχω ειναι οτι γιατι κατα την πρωτη εναρξη του τηλεφώνου μετα την αναβαθμιση κλεινει απο μονο του. Δοκιμασα να του ξαναπερασω την αναβαθμιση και ξανα τα ιδια .. Βεβαια το τηλεφωνο λειτουργει μια χαρα απλα δεν εχω καταφερει να επαληθευσω τα νουμερα του jbenchmark που αναφερονται στο esato μετα την αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Κονσταντίνε, από την se γίνεται τόσο εύκολα ανεξάρτητα με το πιά έκδοση έχουμε? Όσο για το πρόβλημα με τις βραδυνές φωτογραφίες, αναφέρομαι στις σκοτινές φωτογραφίες που οφίλονται στον μή συγχρονισμό κλίστρου-φλάς. Διευκρίνισε αν γίνεται το πρώτο σκέλος της ερώτησης Θόδωρε! :) Εννοείς αν γίνεται να το αναβαθμίσουμε μέσω της Υπηρεσίας Αναβάθμισης εύκολα; Όσο για τις σκοτεινές φωτό,προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα,οπότε δεν μπορώ να ξέρω αν όντως διορθώνει κάτι τέτοιο!Πάντως,η εταιρία αναφέρει ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με σκοτεινές φωτό,απλά ορισμένοι χρήστες κρατούν λάθος το τηλέφωνο,αυτό είναι όλο!Και αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι υπάρχουν άλλοι τόσοι χρήστες που δεν τους έχει συμβεί,δεν ξέρω κατά πόσο πρέπει να το λέμε πρόβλημα ή λάθος πιάσιμο της κάμερας!Ίσως και να είναι κάποια τηλέφωνα μιας συυγκεκριμένης παρτίδας,δεν ξέρω! :) Διαφορες ειδατε παιδια στη ποιοτητα φωτογραφιας, απο το καινουργιο firmware, η ιδια η ποιοτητα?? Προσωπικά δεν τράβηξα καμία φωτό ακόμη!Πάντως βελτιώνεται η ταχύτητα της κάμερας με αισθητό τρόπο! Ευχαριστώ πολύ kotsianis7 για το ενδιαφέρον.:) Δεν κάνει τίποτα φίλε μου! :) Εγω ειδα διαφορά στην ποιοτητα των φωτογραφιων αλλα οχι μεγάλη. Αναμφίβολα η αναβάθμιση πραγματικα 'αναβαθμιζει' το κινητό καθως το βελτιωνει σε καιρια σημεια. Το μονο ερωτιματικό που έχω ειναι οτι γιατι κατα την πρωτη εναρξη του τηλεφώνου μετα την αναβαθμιση κλεινει απο μονο του. Δοκιμασα να του ξαναπερασω την αναβαθμιση και ξανα τα ιδια .. Βεβαια το τηλεφωνο λειτουργει μια χαρα απλα δεν εχω καταφερει να επαληθευσω τα νουμερα του jbenchmark που αναφερονται στο esato μετα την αναβαθμιση. Σε ποιον τομέα είδες τη διαφορά φίλε μου;Σε χρώματα,ευκρίνεια,θόρυβο κλπ,κλπ; :) Επίσης,να αναφέρω ότι η επανεκκίνηση μετά την αναβάθμιση είναι φυσιολογικό!Στην ουσία δεν πρόκειται για επανεκκίνηση που οφείλεται σε πρόβλημα,αλλά είναι κάτι σαν soft reset,ώστε να εγκατασταθεί το νέο λογισμικο και να είναι έτοιμο να τρέξει! Να προσθέσω ότι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας αυξήθηκε λίγο!Συγκεκριμένα,με συνδεδεμένα τα Bluetooth ακουστικά HBH-DS980,μισή ώρα streaming μουσικής,περίπου μισή ώρα παιχνίδια,λίγο wap και κλήσεις περίπου 5 λεπτών και η αυτονομία είναι στο 90% ! :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Μην το πας στο σέρβις.Αν έχεις υπολογιστή,κατέβασε την Υπηρεσία Αναβάθμισης που θα βρεις στο site της εταιρίας,στο τμήμα:Υποστήριξη,τρέξε το πρόγραμμα,ακολουθησε τις οδηγίες και κένα μονος σου την αναβάθμιση.Είναι κρίμα να το τρέχεις στο σέρβις για κάτι τόσο απλό!Όσον αφορά τη vodafone live έκδοση,μη φοβάσαι.Θα περαστεί το αυθεντικο λογισμικό της Sony Ericsson,απ'τη στιγμή που του αφαιρέθηκε το τροποποιημένο της Βόντα! :) όπως είπα και παραπάνω κάνε την ίδια διαδικασία με τον φίλο μας!Η R1DA038 είναι η πιο πρόσφατη για branded συσκευές!Εφόσον η δική σου δεν είναι branded,τότε η πιο πρόσφατη που διορθώνει αρκετά προβλήματα είναι η R1EA031.Άλλωστε,η R1DA038 ήταν μια λύση της στιγμής για branded συσκευές επειδή στο εξωτερικό επιστρεφόντουσαν πολλά μοντέλα και έτσι την έβγαλαν ώστε να διορθωθούν κάποια πράγματα προσωρινά! Δεν τρεχει ρε παιδιά έχω τρελαθεί:blink: Μου λεει οτι δεν υπάρχει διαθεσιμη αναβάθμιση Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poseidon Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Για σας παιδιά! Ξέρει κάποιος να μου πει πιο είναι το ελληνικό cda number ώστε να μπορώ να έχω και τα τελευταία updates. Unbranded εννοείτε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Δεν τρεχει ρε παιδιά έχω τρελαθεί:blink: Μου λεει οτι δεν υπάρχει διαθεσιμη αναβάθμιση Μήπως έχεις branded συσκευή από Vodafone ή Wind;Γιατί προς το παρόν δεν έχει βγει η αναβάθμιση για αυτές τις branded συσκευές! Για σας παιδιά! Ξέρει κάποιος να μου πει πιο είναι το ελληνικό cda number ώστε να μπορώ να έχω και τα τελευταία updates. Νομίζω ότι είναι το 1201-0083,από DaVinci και το customisation ονομάζεται ADRIATIC!Δεν είναι απαραίτητο όμως να γράφει ADRIATIC!Αν ο αριθμός είναι 1201-0083 λογικά θα έχει μέσα και τα ελληνικά μενού και την ελληνική γλώσσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Poseidon Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Είχα βάλει 1202-1842 και ενώ είχα ελληνικά δεν δούλεψε το update. 037 ήταν το firmware. θα το δοκιμάσω! Ευχάριστw! EDIT: Telika h 1201-0083 kanei kanonika update se 031! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Μήπως έχεις branded συσκευή από Vodafone ή Wind;Γιατί προς το παρόν δεν έχει βγει η αναβάθμιση για αυτές τις branded συσκευές! Νομίζω ότι είναι το 1201-0083,από DaVinci και το customisation ονομάζεται ADRIATIC!Δεν είναι απαραίτητο όμως να γράφει ADRIATIC!Αν ο αριθμός είναι 1201-0083 λογικά θα έχει μέσα και τα ελληνικά μενού και την ελληνική γλώσσα! Οχι από cosmote την πήρα σκέτη συσκευή. Τι γενεται ρεεεεεεε. Αχ ρε sony ericsson τι μας κάνεις... :mad::mad: Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Μήπως έχεις branded συσκευή από Vodafone ή Wind;Γιατί προς το παρόν δεν έχει βγει η αναβάθμιση για αυτές τις branded συσκευές! Νομίζω ότι είναι το 1201-0083,από DaVinci και το customisation ονομάζεται ADRIATIC!Δεν είναι απαραίτητο όμως να γράφει ADRIATIC!Αν ο αριθμός είναι 1201-0083 λογικά θα έχει μέσα και τα ελληνικά μενού και την ελληνική γλώσσα! Κατέβασα το προγραμμα για update από την sony ericsson αυτό δεν θέλει;; Δεν μπορώ να καταλάβω.... Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klitos Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 KOTSIANIS7, ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΗΔΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΒΑΘΙΣΗ ΜΕΣΩ SEUS, ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΕΙΧΑ ΤΟ VODAFONE ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ, ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΜΥΝΗΜΑ " Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΠΕΤΥΧΕ" ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΕΚΡΩΣΕ. ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΡΕΧΩ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 @klitos, φυσιολογικά δε θα πρέπει να συμβεί κάτι!Ίσως να φταίει και το λoγισμικό της Voda!Τα branded λογισμικά είναι αυθεντικά της εταιρίας με μικρές τροποποιήσεις για να ταιριάζουν στα γούστα του κάθε δικτύου!Από κει κει πέρα,λόγω αυτής της παρέμβασης δημιουργούνται που και που κάποια προβλήματα...Δοκίμασε πάντως άφοβα!Λογικά δε θα συμβεί κάτι! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 Κατέβασα το προγραμμα για update από την sony ericsson αυτό δεν θέλει;; Δεν μπορώ να καταλάβω.... Αυτό θέλει!Τρέξε το πρόγραμμα,άφησέ το να κατεβάσει όποια αρχεία του χρειάζονται και μετά επέλεξε μια γλώσσα(όποια θέλεις,δεν επηρεάζεται το τηλέφωνο απ'αυτό,χρησιμεύουν μόνο για το συγκεκριμένο πρόγραμμα),επέλεξε το Κ850,αφαίρεσε την μπαταρία του,ξανατοποθέτησέ την,πάτα παρατεταμένα το πλήκτρο C και συνέδεσε το καλώδιο USB και συνέχισε να το πατάς!Όταν σου πει να αφήσεις το πλήκτρο,άστο και λογικά θα σου πει ότι είναι διαθέσιμη αναβάθμιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
masada71 Δημ. February 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2008 παντως εμενα ακομα και μετα την αναβαθμιση βγαζει ακομα χειροτερες φωτο με το φλας απο πριν!!ολολευκες σε σημειο να μην καταλαβαινεις τι τραβηξες!!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts