Jump to content

Sony Ericsson K850

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά, χθές το πήρα και γώ εν τέλη από την τιμ. Πέρασα 1-1 τα μαγαζιά ζητώντας παζάρια μιας και θα πάω φαντάρος και μαζεύω φράγκα και ο τύπος της τιμ μ το άφησε στα 330. Δεν το πολυζωρίζω μέχρη να βγεί η πολυαναμενόμενη έκδοση και ντάξει είμαι απλά ικανοποιημένος. Προετοιμασμένος ήμουν για τις σκοτινές βραδυνές φωτό κτλ. Σε γενικές γραμές είναι όπως το περίμενα. Αυτή τη στιγμή το φωρτώνω τραγούδια και ταινίες από το pc :) Αντε να βγεί η έκδοσηηηη... Α! Όταν βγεί, από την τιμ να πάω να το αναβαθμήσω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lars Magnus Ericsson

An Empire was born...

τι θα γινει επιτελους με τη γ:)μ:Xμενη την αναβαθμιση???περιμενουμε ποσο καιρο...μας κοροιδευουν πια???:angry::angry::angry::angry:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!!

Ρε παιδιά, μου προέκυψε ένα πρόβλημα με το κινητό μου. :(

Εχθές, και ενώ άκουγα μουσική, ξαφνικά το δεξί πλήκτρο αφής, το "πίσω" δηλαδή, άρχισε να πατιέται μόνο του...!!! :confused:

Όταν το πίεζα εγώ μετά, δεν ανταποκρινόταν, αλλά όταν πατάω στο D-pad τις κατευθύνσεις "κάτω" και "αριστερά" ξαναπατιέται το "πίσω" μόνο του...!!! :blink:

Έκανα reboot, τα ίδια. Το 'κλεισα, έβγαλα την μπαταρία, την ξανάβαλα, τα ίδια... Και σήμερα πρωί που το άνοιξα, πάλι τα ίδια... :cry:

Στα menu, μπορώ να περιηγηθώ μόνο με το "πάνω" και το "δεξιά" , αν πατήσω τα άλλα με στέλνει στην αρχή... Μπορώ να το κλειδώσω πατώντας * και "κάτω" αλλά για να ξεκλειδώσει πρέπει να πατήσω οπωσδήποτε το "ξεκλειδ." και πιάνει μόνο αν το πιέσω πολύ δυνατά... :dizzy:

Τι να κάνω...;;; Να περιμένω να βγει η αναβάθμιση και να του την περάσω να δω αν φτιάξει...;;; :worry:

:help:

Πήγαινε το για σερβίς καλύτερα...

Λες ε...;;; :worry:

Και θα μου το κρατήσουν για κανα τρίμηνο εκεί... :lol:

Εγώ εχω δώσει ένα κ800 για αλλαγή πλακέτας κ τώρα κλείνει μήνα εκεί.

Στο χρόνο θα του κάνω γεννεθλια:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

8essaliniki pou 8a kano anaba8misi giati meso seus den kataferno tipota ?

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ MOBITEL A.E.E Μ.ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΥ 41 2310-735273

ΒΑΡ∆ΑΡΗΣ ΛΟΥΚΟΒΙΤΟΥ-ΤΑΡΑΜΟΝΛΗΣ ∆Ω∆ΕΚΑΝΗΣΟΥ 21 2310-552180

ΦΑΛΗΡΟ OMNITECH ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 25 2310-886986

ΚΟΜΒΟΣ Ν.ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΣΙΑ ΚΟΜΒΟΣ Ν.ΕΓΝΑΤΙΑΣ/ΠΕΡΙΦΕΡ. 2310-495401

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λες ε...;;; :worry:

Και θα μου το κρατήσουν για κανα τρίμηνο εκεί... :lol:

προχθές το έδωσα για παρόμοια βλάβη. Μίλησα μαζί τους στο τηλέφωνο και μου είπαν πως θα παραγγείλουν νέα οθόνη.

Αν εχω νεότερα αύριο σας ενημερώνω..........

Someone, Somewhere in Summer Time

Ρε παιδιά, μου προέκυψε ένα πρόβλημα με το κινητό μου. :(

Εχθές, και ενώ άκουγα μουσική, ξαφνικά το δεξί πλήκτρο αφής, το "πίσω" δηλαδή, άρχισε να πατιέται μόνο του...!!! :confused:

Όταν το πίεζα εγώ μετά, δεν ανταποκρινόταν, αλλά όταν πατάω στο D-pad τις κατευθύνσεις "κάτω" και "αριστερά" ξαναπατιέται το "πίσω" μόνο του...!!! :blink:

Έκανα reboot, τα ίδια. Το 'κλεισα, έβγαλα την μπαταρία, την ξανάβαλα, τα ίδια... Και σήμερα πρωί που το άνοιξα, πάλι τα ίδια... :cry:

Στα menu, μπορώ να περιηγηθώ μόνο με το "πάνω" και το "δεξιά" , αν πατήσω τα άλλα με στέλνει στην αρχή... Μπορώ να το κλειδώσω πατώντας * και "κάτω" αλλά για να ξεκλειδώσει πρέπει να πατήσω οπωσδήποτε το "ξεκλειδ." και πιάνει μόνο αν το πιέσω πολύ δυνατά... :dizzy:

Τι να κάνω...;;; Να περιμένω να βγει η αναβάθμιση και να του την περάσω να δω αν φτιάξει...;;; :worry:

:help:

Φιλε μου και εγω το ιδιο ακριβος επαθα (το εχω αναφερει σε προηγουμενη σελιδα)και το εστειλα κατευθιαν στο service .Απο το πλαισιο που το αγορασα μου ειπαν οτι σε 15 εργασιμες θα ειναι ετοιμο .Αυτη τη δευτερα κανονικα πρεπει να το εχουν, μολις το παρω θα σου πω αν τελικα εφτιαξε η συνεχιζει να κανει τα δικα του!!!:wacko::worry::cool:

----------------------------------- Φιλοκαλουμεν τε γαρ μετ' ευτελειας και φιλοσοφουμεν ανευ μαλαkιαs (θουκυδιδης)

Ερώτηση:

Όταν δημιουργείς μια νέα απαφή και έρθει η ώρα να γράψεις τον τηλεφωνικό αριθμό ...

Νέος αριθμός: --> Προσθήκη --> Εύρεση

Στο δεξί πλήκτρο γράφει Μη απ.

Άν πατήσεις μπαίνεις σε μία λίστα με Μη αποθ. αριθμ.

Πώς γίνεται να διαγράψεις τους αριθμούς αυτούς απο την λίστα;

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Φτούούού! :chair:

... και έχουν αρχίσει να γίνονται ... ... εκατοντάδες... :rocket:

Ούτε με την αναβάθμιση που έκανα σβήστηκαν.

Μήπως με κάποιον explorer π.χ Mobyexplorer, βρούμε κάποιο αρχείο στο sys και σβήνοντάς το κάνουμε δουλειά; :confused:

iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2

Όχι,δεν μπορούν να διαγραφούν.Λογικά όμως η λίστα με τους μη αποθηκευμένους αριθμούς έχει κάποιο όριο οπότε από ενα σημείο και μετά θα πρέπει να σβηνονται τουλάχιστον οι παλιότεροι!

Ο μόνος τρόπος να σβηστούν είναι η ολική επαναφορά(όπου διαγράφονται τα πάντα) :( .

Με την απλή αναβάθμιση δεν μπορούν να σβηστούν!Άλλωστε,με την απλή αναβάθμιση αναβαθμίζονται στοιχεία του λογισμικού,δεν περνιέται εκ νέου το λογισμικό ώστε να διαγραφούν!

Στο w810 που είχα και αν θυμάμαι καλα, όταν γράφεις 1 μήνυμα και πατάς συνέχεια να το στείλεις πάλι σου βγάζει την λίστα με τους μη αποθ. αριθμούς και από κεί απλά πατούσα c και εσβηναν. Δε ξέρω τι ισχύει με το κ850 δε το δοκίμασα. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lars Magnus Ericsson

An Empire was born...

Εγώ δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω δεν υπάρχει τέτοια εφαρμογή. Γι'αυτό υπάρχουν τα smartphones :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Lars Magnus Ericsson

An Empire was born...

Φιλε μου και εγω το ιδιο ακριβος επαθα (το εχω αναφερει σε προηγουμενη σελιδα)και το εστειλα κατευθιαν στο service .Απο το πλαισιο που το αγορασα μου ειπαν οτι σε 15 εργασιμες θα ειναι ετοιμο .Αυτη τη δευτερα κανονικα πρεπει να το εχουν, μολις το παρω θα σου πω αν τελικα εφτιαξε η συνεχιζει να κανει τα δικα του!!!:wacko::worry::cool:

Mάλιστα. Και εγώ απο Πλαίσιο το πήρα. ΟΚ, θα το πάω για service από βδομάδα... :)

Thanx...

http://www.esato.com/board/ui/T4wX6Y323511MA3R8UrI.jpg

Νέο λογισμικό,δεν είναι διαθέσιμο στην ΕΜΜΑ 3(ο server της SE)...Μάλλον από βδομάδα..Καλυτερεύει επίσης η κάμερα και η Java!

υ.γ.:Δεν είναι διαθέσιμο ακόμη στο SEUS.Στο SEUS γίνονται διαθέσιμα περίπου μετά από 1-2 εβδομάδες από τότε που ειναι διαθεσιμα στην ΕΜΜΑ!

sorry pou epimenw alla me endiaferei polu!!! plssssssss

Ποστ του florinaperis: http://symbiancorner.blogspot.com/2007/08/reader-of-adobe-pdf-texts-on-j2me.html

Download

Δυστηχως φιλε μου το κινητο κατα τη προσοπικη μου αποψη δε λεει.. μετανοιοσα που το πηρα. και σε συγκριση με το sharp v903 που εχω επισεις, οι φοτογραφιες του sharp σοβαρα, ΚΛΑΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ.

• The title was changed to Sony Ericsson K850