theodwroz Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Παιδιά, χθές το πήρα και γώ εν τέλη από την τιμ. Πέρασα 1-1 τα μαγαζιά ζητώντας παζάρια μιας και θα πάω φαντάρος και μαζεύω φράγκα και ο τύπος της τιμ μ το άφησε στα 330. Δεν το πολυζωρίζω μέχρη να βγεί η πολυαναμενόμενη έκδοση και ντάξει είμαι απλά ικανοποιημένος. Προετοιμασμένος ήμουν για τις σκοτινές βραδυνές φωτό κτλ. Σε γενικές γραμές είναι όπως το περίμενα. Αυτή τη στιγμή το φωρτώνω τραγούδια και ταινίες από το pc :) Αντε να βγεί η έκδοσηηηη... Α! Όταν βγεί, από την τιμ να πάω να το αναβαθμήσω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k73917391 Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 τι θα γινει επιτελους με τη γ:)μ:Xμενη την αναβαθμιση???περιμενουμε ποσο καιρο...μας κοροιδευουν πια???:angry::angry::angry::angry: Παράθεση ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FOR EVER!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Ρε παιδιά, μου προέκυψε ένα πρόβλημα με το κινητό μου. :( Εχθές, και ενώ άκουγα μουσική, ξαφνικά το δεξί πλήκτρο αφής, το "πίσω" δηλαδή, άρχισε να πατιέται μόνο του...!!! :confused: Όταν το πίεζα εγώ μετά, δεν ανταποκρινόταν, αλλά όταν πατάω στο D-pad τις κατευθύνσεις "κάτω" και "αριστερά" ξαναπατιέται το "πίσω" μόνο του...!!! :blink: Έκανα reboot, τα ίδια. Το 'κλεισα, έβγαλα την μπαταρία, την ξανάβαλα, τα ίδια... Και σήμερα πρωί που το άνοιξα, πάλι τα ίδια... :cry: Στα menu, μπορώ να περιηγηθώ μόνο με το "πάνω" και το "δεξιά" , αν πατήσω τα άλλα με στέλνει στην αρχή... Μπορώ να το κλειδώσω πατώντας * και "κάτω" αλλά για να ξεκλειδώσει πρέπει να πατήσω οπωσδήποτε το "ξεκλειδ." και πιάνει μόνο αν το πιέσω πολύ δυνατά... :dizzy: Τι να κάνω...;;; Να περιμένω να βγει η αναβάθμιση και να του την περάσω να δω αν φτιάξει...;;; :worry: :help: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Πήγαινε το για σερβίς καλύτερα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Πήγαινε το για σερβίς καλύτερα... Λες ε...;;; :worry: Και θα μου το κρατήσουν για κανα τρίμηνο εκεί... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Εγώ εχω δώσει ένα κ800 για αλλαγή πλακέτας κ τώρα κλείνει μήνα εκεί. Στο χρόνο θα του κάνω γεννεθλια:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diasostis Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 8essaliniki pou 8a kano anaba8misi giati meso seus den kataferno tipota ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Θα υπάρχει se center ή omnitek στην πόλη σου φίλε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 8essaliniki pou 8a kano anaba8misi giati meso seus den kataferno tipota ? ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ MOBITEL A.E.E Μ.ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΥ 41 2310-735273 ΒΑΡ∆ΑΡΗΣ ΛΟΥΚΟΒΙΤΟΥ-ΤΑΡΑΜΟΝΛΗΣ ∆Ω∆ΕΚΑΝΗΣΟΥ 21 2310-552180 ΦΑΛΗΡΟ OMNITECH ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 25 2310-886986 ΚΟΜΒΟΣ Ν.ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΣΙΑ ΚΟΜΒΟΣ Ν.ΕΓΝΑΤΙΑΣ/ΠΕΡΙΦΕΡ. 2310-495401 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Λες ε...;;; :worry: Και θα μου το κρατήσουν για κανα τρίμηνο εκεί... :lol: προχθές το έδωσα για παρόμοια βλάβη. Μίλησα μαζί τους στο τηλέφωνο και μου είπαν πως θα παραγγείλουν νέα οθόνη. Αν εχω νεότερα αύριο σας ενημερώνω.......... Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sek850i Δημ. February 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2008 Ρε παιδιά, μου προέκυψε ένα πρόβλημα με το κινητό μου. :( Εχθές, και ενώ άκουγα μουσική, ξαφνικά το δεξί πλήκτρο αφής, το "πίσω" δηλαδή, άρχισε να πατιέται μόνο του...!!! :confused: Όταν το πίεζα εγώ μετά, δεν ανταποκρινόταν, αλλά όταν πατάω στο D-pad τις κατευθύνσεις "κάτω" και "αριστερά" ξαναπατιέται το "πίσω" μόνο του...!!! :blink: Έκανα reboot, τα ίδια. Το 'κλεισα, έβγαλα την μπαταρία, την ξανάβαλα, τα ίδια... Και σήμερα πρωί που το άνοιξα, πάλι τα ίδια... :cry: Στα menu, μπορώ να περιηγηθώ μόνο με το "πάνω" και το "δεξιά" , αν πατήσω τα άλλα με στέλνει στην αρχή... Μπορώ να το κλειδώσω πατώντας * και "κάτω" αλλά για να ξεκλειδώσει πρέπει να πατήσω οπωσδήποτε το "ξεκλειδ." και πιάνει μόνο αν το πιέσω πολύ δυνατά... :dizzy: Τι να κάνω...;;; Να περιμένω να βγει η αναβάθμιση και να του την περάσω να δω αν φτιάξει...;;; :worry: :help: Φιλε μου και εγω το ιδιο ακριβος επαθα (το εχω αναφερει σε προηγουμενη σελιδα)και το εστειλα κατευθιαν στο service .Απο το πλαισιο που το αγορασα μου ειπαν οτι σε 15 εργασιμες θα ειναι ετοιμο .Αυτη τη δευτερα κανονικα πρεπει να το εχουν, μολις το παρω θα σου πω αν τελικα εφτιαξε η συνεχιζει να κανει τα δικα του!!!:wacko::worry::cool: Παράθεση ----------------------------------- Φιλοκαλουμεν τε γαρ μετ' ευτελειας και φιλοσοφουμεν ανευ μαλαkιαs (θουκυδιδης) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diasostis Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 euxaristo poli. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Ερώτηση: Όταν δημιουργείς μια νέα απαφή και έρθει η ώρα να γράψεις τον τηλεφωνικό αριθμό ... Νέος αριθμός: --> Προσθήκη --> Εύρεση Στο δεξί πλήκτρο γράφει Μη απ. Άν πατήσεις μπαίνεις σε μία λίστα με Μη αποθ. αριθμ. Πώς γίνεται να διαγράψεις τους αριθμούς αυτούς απο την λίστα; Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Δε σβήνονται:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Φτούούού! :chair: ... και έχουν αρχίσει να γίνονται ... ... εκατοντάδες... :rocket: Ούτε με την αναβάθμιση που έκανα σβήστηκαν. Μήπως με κάποιον explorer π.χ Mobyexplorer, βρούμε κάποιο αρχείο στο sys και σβήνοντάς το κάνουμε δουλειά; :confused: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Όχι,δεν μπορούν να διαγραφούν.Λογικά όμως η λίστα με τους μη αποθηκευμένους αριθμούς έχει κάποιο όριο οπότε από ενα σημείο και μετά θα πρέπει να σβηνονται τουλάχιστον οι παλιότεροι! Ο μόνος τρόπος να σβηστούν είναι η ολική επαναφορά(όπου διαγράφονται τα πάντα) :( . Με την απλή αναβάθμιση δεν μπορούν να σβηστούν!Άλλωστε,με την απλή αναβάθμιση αναβαθμίζονται στοιχεία του λογισμικού,δεν περνιέται εκ νέου το λογισμικό ώστε να διαγραφούν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Στο w810 που είχα και αν θυμάμαι καλα, όταν γράφεις 1 μήνυμα και πατάς συνέχεια να το στείλεις πάλι σου βγάζει την λίστα με τους μη αποθ. αριθμούς και από κεί απλά πατούσα c και εσβηναν. Δε ξέρω τι ισχύει με το κ850 δε το δοκίμασα. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_aster Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 paidia mia erwtisi, uparxei kamia java efarmogi i opoia na mporei na diavasei arxeio pdf i doc gia to kinito mas sorry pou epimenw alla me endiaferei polu!!! plssssssss Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Εγώ δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω δεν υπάρχει τέτοια εφαρμογή. Γι'αυτό υπάρχουν τα smartphones :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diasostis Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 To piga simera gia anaba8misi stin OMNITECH ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 25. mou eipan se 5 ergasimes meres, ante na doume ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosmaroulitsis Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Φιλε μου και εγω το ιδιο ακριβος επαθα (το εχω αναφερει σε προηγουμενη σελιδα)και το εστειλα κατευθιαν στο service .Απο το πλαισιο που το αγορασα μου ειπαν οτι σε 15 εργασιμες θα ειναι ετοιμο .Αυτη τη δευτερα κανονικα πρεπει να το εχουν, μολις το παρω θα σου πω αν τελικα εφτιαξε η συνεχιζει να κανει τα δικα του!!!:wacko::worry::cool: Mάλιστα. Και εγώ απο Πλαίσιο το πήρα. ΟΚ, θα το πάω για service από βδομάδα... :) Thanx... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 http://www.esato.com/board/ui/T4wX6Y323511MA3R8UrI.jpg Νέο λογισμικό,δεν είναι διαθέσιμο στην ΕΜΜΑ 3(ο server της SE)...Μάλλον από βδομάδα..Καλυτερεύει επίσης η κάμερα και η Java! υ.γ.:Δεν είναι διαθέσιμο ακόμη στο SEUS.Στο SEUS γίνονται διαθέσιμα περίπου μετά από 1-2 εβδομάδες από τότε που ειναι διαθεσιμα στην ΕΜΜΑ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 sorry pou epimenw alla me endiaferei polu!!! plssssssss Ποστ του florinaperis: http://symbiancorner.blogspot.com/2007/08/reader-of-adobe-pdf-texts-on-j2me.html Download Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Φιλε μου και εγω το ιδιο ακριβος επαθα (το εχω αναφερει σε προηγουμενη σελιδα)και το εστειλα κατευθιαν στο service .Απο το πλαισιο που το αγορασα μου ειπαν οτι σε 15 εργασιμες θα ειναι ετοιμο .Αυτη τη δευτερα κανονικα πρεπει να το εχουν, μολις το παρω θα σου πω αν τελικα εφτιαξε η συνεχιζει να κανει τα δικα του!!!:wacko::worry::cool: Δυστηχως φιλε μου το κινητο κατα τη προσοπικη μου αποψη δε λεει.. μετανοιοσα που το πηρα. και σε συγκριση με το sharp v903 που εχω επισεις, οι φοτογραφιες του sharp σοβαρα, ΚΛΑΣΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aby Δημ. February 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2008 Επισεις και στο βιντεο το sharp κλασεις ανοτερο. :!: (sorry για το off topic). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts