billpapachristos Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 paidia eixa tin ekdosi 029 me ta gnwsta provlimata me paixnidia k efarmoges klp k twra to anavathmisa stin 037 alla ta provlimata paramenoun! prepei na kanw kapoia alli energeia i i ekdosi einai moufa? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsg22 Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Παιδια σημερα προεκυψε ενα πολυ σοβαρο προβλημα με το κινητο μου και δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω... Το μεσημερι ανοιξα το κινητο και δεν παρατηρησα τιποτα το υποπτο. Μετα απο καμια ωρα ομως, οταν πηγα να στειλω ενα μηνυμα εμφανιζοταν συνεχεια: αποστολη απετυχε.... Παω να τσεκαρω τα εισερχομενα και με το που παταω "επιλογη" μου γραφει "η ενεργεια απετυχε".... το ιδιο και στα σταλμενα... Στη διαχειριση μηνυματων δεν εμφανιζει κανενα μηνυμα (πηγα εκει μηπως και καταφερω και διαγραψω κανενα μηνυμα). Εκανα καμποσα restart αλλα δεν εγινε τιποτα. Το συνεδεσα με το pc μηπωσ και γινει τιποτα, αλλα τα μηνυματα που ειχαν αποθηκευτει στο PC Suite εδειχναν ως κατασταση, να εχουν διαγραφει απο το τηλεφωνο... Ζητω απεγνωσμενα τη βοηθεια σας... Ειχε κανεις καποιο αναλογο προβλημα? Πως το αντιμετωπισε? Καμια ιδεα για το τι πρεπει να κανω? Θα χρειαστει να το στειλω για service?? Ευχαριστω εκ των πρωτερων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 paidia eixa tin ekdosi 029 me ta gnwsta provlimata me paixnidia k efarmoges klp k twra to anavathmisa stin 037 alla ta provlimata paramenoun! prepei na kanw kapoia alli energeia i i ekdosi einai moufa? Παιδια σημερα προεκυψε ενα πολυ σοβαρο προβλημα με το κινητο μου και δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω... Το μεσημερι ανοιξα το κινητο και δεν παρατηρησα τιποτα το υποπτο. Μετα απο καμια ωρα ομως, οταν πηγα να στειλω ενα μηνυμα εμφανιζοταν συνεχεια: αποστολη απετυχε.... Παω να τσεκαρω τα εισερχομενα και με το που παταω "επιλογη" μου γραφει "η ενεργεια απετυχε".... το ιδιο και στα σταλμενα... Στη διαχειριση μηνυματων δεν εμφανιζει κανενα μηνυμα (πηγα εκει μηπως και καταφερω και διαγραψω κανενα μηνυμα). Εκανα καμποσα restart αλλα δεν εγινε τιποτα. Το συνεδεσα με το pc μηπωσ και γινει τιποτα, αλλα τα μηνυματα που ειχαν αποθηκευτει στο PC Suite εδειχναν ως κατασταση, να εχουν διαγραφει απο το τηλεφωνο... Ζητω απεγνωσμενα τη βοηθεια σας... Ειχε κανεις καποιο αναλογο προβλημα? Πως το αντιμετωπισε? Καμια ιδεα για το τι πρεπει να κανω? Θα χρειαστει να το στειλω για service?? Ευχαριστω εκ των πρωτερων... Για να λυθεί το πρόβλημα και των δυο σας πρέπει να το πάτε σε σέρβις ώστε να του περάσουν το λογισμικό από την αρχή.Η διαδικασία είναι δωρεάν,εφόσον έχετε την απόδειξη αγοράς.Θα διαγραφούν τα πάντα απ'το τηλέφωνο,οπότε πριν το πάτε,κάντε backup όλων των αρχείων με το PcSuite ή με το MyPhoneExplorer. Δυστυχώς,η αναβάθμιση σε τέτοιες περιπτώσεις δεν κάνει τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=42_210&products_id=4415 Αυτή την κάρτα την υποστηρίζει το κινητό μας;οποίος ξέρει ας πει μη την αγοράσω άδικα:(:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_v Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 επειδή θέλω να πάρω ένα Κ850 και το μόνο κολλημά μου είναι για το πόσες επαφές μπορεί να δεχτεί το τηλέφωνο, μήπως ξέρει κανείς να μου απαντήσει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=42_210&products_id=4415 Αυτή την κάρτα την υποστηρίζει το κινητό μας;οποίος ξέρει ας πει μη την αγοράσω άδικα:(:( ΣΕ προηγούμενες σελίδες έχει αναφερθεί ότι την παίρνει και ήμουν έτοιμος να την πάρω από το eshop στα 63. Αυτή η τιμή στο μαγαζί π δείχνεις είναι με φπα? Αν ναι την χτυπάω και γώ!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 ΣΕ προηγούμενες σελίδες έχει αναφερθεί ότι την παίρνει και ήμουν έτοιμος να την πάρω από το eshop στα 63. Αυτή η τιμή στο μαγαζί π δείχνεις είναι με φπα? Αν ναι την χτυπάω και γώ!!! ναι με φπα...εννοειται ως θα την χτυπησω κ γω...τελεια τιμη.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 ναι με φπα...εννοειται ως θα την χτυπησω κ γω...τελεια τιμη.. Ναι ρε παιδιά αλλά από αξιοπιστία το μαγαζί? Το ξέρει κανείς? Γτ με πιστωτική θα αγοράσω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Ναι ρε παιδιά αλλά από αξιοπιστία το μαγαζί? Το ξέρει κανείς? Γτ με πιστωτική θα αγοράσω. απο κει πριν δυο χρονια ειχα παρει καρτα 512 πιο φθηνα απο παντου τοτε...στπ περιστερι ειναι το μαγαζι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefmangr Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Ναι παιδια ο κατερελος ειναι πολυ αξιοπιστιο μαγαζι. Περυσι ειχα παρει φωτογραφικη μηχανη. Εχει τις πιο χαμηλες τιμες της αγορας. Α εγω πληρωσα με αντικαταβολη. Παράθεση Σημείωση: Η εικόνα που θα επιχειρήσετε να «ανεβάσετε» δεν θα πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 420 x 150 pixels και δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 16,3 KB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Βρήκα το τηλέφωνό τους, αύριο θα επικοινωνήσω μαζί τους. Αν είναι να χρεωθώ παραπάνω με την αντικαταβολή, την παίρνω και από το e-shop στα 63 όταν την ξαναφέρει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Κι εγώ έχω μείνει ευχαριστημένος από το μαγαζί αυτό. Εχω πάρει δυο κάρτες από εκεί και έχει πάντα την καλύτερη τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Για σας παιδιά, εδώ και 2 χρόνια, μετατρέπω avi και άλλων ειδών μορφές ταινιών σε 3gp για το w810i μου και τώρα θα το κάνω για το Κ850 μου. Σε mp4 θα τα κάνω ε? Έχω τον xilisoft 3gp converter και τον xilisoft DVD to 3gp converter για τα dvd. Ξέρετε κάποιο άλλο καλύτερο, εννωείται free αλλά και εύκολο πρόγραμα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theodwroz Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Παιδιά ρίξτε 1 ματιά λίγο στο : τεχνικοι προβλιματισμοί στο thread που έχω κάνει. Edit : Μεταφέρθικε στο :SonyEricsson Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Lars Magnus Ericsson An Empire was born... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 επειδή θέλω να πάρω ένα Κ850 και το μόνο κολλημά μου είναι για το πόσες επαφές μπορεί να δεχτεί το τηλέφωνο, μήπως ξέρει κανείς να μου απαντήσει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 1000 επαφές. Στην καθεμία μπορείς να καταχωρήσεις 7 αριθμούς. Δηλαδή 7000 αριθμούς. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Καλησπέρα σε όλους. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βλέπω ελληνικούς χαρακτήρες στο media player του κινητού;. Έχω δοκιμάσει διάφορες παραλλαγές στο ID3 Tag αλλά πάντα βγαίνουν "κινέζικα".:cry: Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sek850i Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Εδω και μια εβδομαδα ψαχνω μανιοδως για κανα flash game η κανα παιχνιδι που να χπησιμοποιει το accelerometer του k850i!Ξερει κανεις αν υπαρχουν?η εχει βρει κανεις τετοιου ειδους παιχνιδια?:blink::shifty::wacko: Παράθεση ----------------------------------- Φιλοκαλουμεν τε γαρ μετ' ευτελειας και φιλοσοφουμεν ανευ μαλαkιαs (θουκυδιδης) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. February 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2008 Διάβασα στο esato forum του Κ850 ότι η αναβάθμιση έρχεται αυτή την βδομάδα ή την άλλη...αυτή την απάντηση πήραν από την επίσημη se...πόση υπομονή πια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick_v Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Thanks Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Μην ανησυχείς για το τι σκέφτονται οι άλλοι για εσένα. Είναι απασχολημένοι με το να ανησυχούν τι σκέφτεσαι εσύ για αυτούς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaxvax Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Καλησπέρα σε όλους. Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βλέπω ελληνικούς χαρακτήρες στο media player του κινητού;. Έχω δοκιμάσει διάφορες παραλλαγές στο ID3 Tag αλλά πάντα βγαίνουν "κινέζικα".:cry: Ευχαριστώ. Dokimase "Tag & Rename" software kai sto Program options tsekare to Write unicode data into ID3v2 tags. Mporeis episis na tsekareis On saving Id3v2 -Delete ID3v1 sto Program options>Advanced. Egw ta kana kai mia xara einai ta ellhnika :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bruno Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Dokimase "Tag & Rename" software kai sto Program options tsekare to Write unicode data into ID3v2 tags. Mporeis episis na tsekareis On saving Id3v2 -Delete ID3v1 sto Program options>Advanced. Egw ta kana kai mia xara einai ta ellhnika :happy: Ευχαριστώ για την βοήθεια. Χρησιμοποίησα διάφορα προγράμματα με unicode editing (mp3 Tag Assistant). Τελικά με το winamp είδα ποιά ακριβώς αρχεία είχαν πρόβλημα και τα διόρθωσα με αυτό (view file info...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papi Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Το κινητάκι μου τα'παιξε για 2η φορά............:cry: Το πώτο άντεξε 4 μέρες και έφαγε αντικατάσταση. Το κλείδωσα και πατώντας το δεξί πλήκτρο αφής δεν λειτουργούσε ωστε να το ξεκλειδώσω. Εβγαλα τη μπαταρία για να το συνεφέρω προσωρινά. Χαιδεύοντας (οχι πατώντας) 2 πλήκτρα μαζί πχ το YES και το OPTION άνοιγαν οι επαφές:blink: Καμμιά φορά πατώντας το κάτω μέρος του joystick με το 8 έμπαινε μπρός το media player. Εγραφα αριθμούς και ξαφνικά άνοιγαν οι επαφές κλπ κλπ για να μη σας ταλαιπωρώ.... Στο service είπαν πως θέλει αντικατάσταση οθόνης την οποία και παρήγγειλαν. Δηλώνω πολύ απογοητευμένος ... :mad: Παράθεση Someone, Somewhere in Summer Time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. February 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2008 Το κινητάκι μου τα'παιξε για 2η φορά............:cry: Το πώτο άντεξε 4 μέρες και έφαγε αντικατάσταση. Το κλείδωσα και πατώντας το δεξί πλήκτρο αφής δεν λειτουργούσε ωστε να το ξεκλειδώσω. Εβγαλα τη μπαταρία για να το συνεφέρω προσωρινά. Χαιδεύοντας (οχι πατώντας) 2 πλήκτρα μαζί πχ το YES και το OPTION άνοιγαν οι επαφές:blink: Καμμιά φορά πατώντας το κάτω μέρος του joystick με το 8 έμπαινε μπρός το media player. Εγραφα αριθμούς και ξαφνικά άνοιγαν οι επαφές κλπ κλπ για να μη σας ταλαιπωρώ.... Στο service είπαν πως θέλει αντικατάσταση οθόνης την οποία και παρήγγειλαν. Δηλώνω πολύ απογοητευμένος ... :mad: Ε μωρέ, σιγά...:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Υ.Σ. Πλάκα κάνω... Άμα μου τύχαινε σε εμένα θα νευρίαζα πάρα πολύ, γιατί δεν έχουν προσωπικό και παίρνουν άσχετους που δεν ξέρουν που πατάνε τα δυο τους!!! Τι σημαίνει θέλει αντικατάσταση η οθόνη αφότου το πρόβλημα είναι στο Software;;;;;:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Η νέα έκδοση λογισμικού λογικά θα μας φέρει νέα εμφάνιση στα μενου,όπως και το W760 που δεν κυκλοφόρησε ακόμη.. :rolleyes: Επίσης,θα μπούνε (μάλλον) και κάποιες πρόσθετες λειτουργίες στην κάμερα από το C902-το καινουριο Cyber-shot-όπως η ανίχνευση προσώπων...Αλλά αυτές οι λειτουργίες ενδέχεται να μπούνε και στη μεθεπόμενη έκδοση,όχι απαραίτητα σ'αυτήν που περιμένουμε... Επίσης,όταν στην EMMA(server της SE)είχε βγει πριν 3-4 βδομάδες η R3AA030 για τεστάρισμα είχε 10 MB παραπάνω μέγεθος απ'ό,τι οι κανονικές αναβαθμίσεις οπότε σίγουρα κάποια πράγματα έχουν προστεθεί.. ;) Αυτήν τη στιγμή από την ΕΜΜΑ αφαιρέθηκε οποιοδήποτε λογισμικό υπάρχει για το Κ850,οπότε αυτήν ή την επόμενη εβδομάδα μάλλον θα'ρθει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. February 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2008 Η νέα έκδοση λογισμικού λογικά θα μας φέρει νέα εμφάνιση στα μενου,όπως και το W760 που δεν κυκλοφόρησε ακόμη.. :rolleyes: Επίσης,θα μπούνε (μάλλον) και κάποιες πρόσθετες λειτουργίες στην κάμερα από το C902-το καινουριο Cyber-shot-όπως η ανίχνευση προσώπων...Αλλά αυτές οι λειτουργίες ενδέχεται να μπούνε και στη μεθεπόμενη έκδοση,όχι απαραίτητα σ'αυτήν που περιμένουμε... Επίσης,όταν στην EMMA(server της SE)είχε βγει πριν 3-4 βδομάδες η R3AA030 για τεστάρισμα είχε 10 MB παραπάνω μέγεθος απ'ό,τι οι κανονικές αναβαθμίσεις οπότε σίγουρα κάποια πράγματα έχουν προστεθεί.. ;) Αυτήν τη στιγμή από την ΕΜΜΑ αφαιρέθηκε οποιοδήποτε λογισμικό υπάρχει για το Κ850,οπότε αυτήν ή την επόμενη εβδομάδα μάλλον θα'ρθει! Πάρα - πάρα πολύ καλό νέο. Ελπίζω να ισχύει...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts