Jump to content

Sony Ericsson K850

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε κάποιες περιπτώσεις παίζει ρόλο ο φωτισμός ο οποίος "αποσυντονίζει" και μπερδεύει τον αισθητήρα ιδίως όταν γίνεται και χρήση του φλας...Εγώ προσωπικά έχω βγάλει και μερικές τέτοιες φωτό αλλά ελάχιστες φορές,συνεπώς μάλλον "μπερδεύτηκε" το σύστημα αλλιώς θα το έκανε πάντα αυτό.. ;)

Για ποια φωτογραφία λές? Γιατί δεν έχω βγάλει μέχρι στιγμής φωτογραφία που να είμαι ευχαριστημένος

Διαβασα πολλες σελιδες και καταλαβα οτι το κινητο ειναι προβληματικο αν κανω λαθος διορθωστε με.

Σημερα το πηρα με επιδοτηση αλλα δεν το εχω ανοιξει καθολου και με αυτα που ακουω δεν προκειτε.

400 ευρω αν το δωσω καλα ειναι?

Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. 

mobo πράγματι το κινητό σου παρουσιάζει πρόβλημα με τα χρώματα. Οι φωτογραφίες αυτές δεν είναι σίγουρα αντιπροσωπευτικές του Κ850! Βγάζει μακράν καλύτερες, οπότε καλά θα κάνεις να το πας για service.

Αν πρεπει να το πας σε service φιλε μου τοτε σιγουρα πρεπει να το παω και εγω. Και το δικο μου τις ιδιες βγαζει αλλα δεν μου φαινονται τοσο ασχημες.

Με προβληματισες παντως...

Ας πουν και οι υπολοιποι καποια γνωμη ... για να αρχισω να το ψαχνω και εγω αν ειναι.

Τέτοιες βγάζη και μένα

Διαβασα πολλες σελιδες και καταλαβα οτι το κινητο ειναι προβληματικο αν κανω λαθος διορθωστε με.

Σημερα το πηρα με επιδοτηση αλλα δεν το εχω ανοιξει καθολου και με αυτα που ακουω δεν προκειτε.

400 ευρω αν το δωσω καλα ειναι?

Αγόρασες κινητό και δεν θα το ανοίξεις; :confused:

Αν δεν είσαι από αυτούς που έχουν πέσει σε κινητά με προβληματική κάμερα, τότε το Κ850 είναι μια χαρά επιλογή.

Αν έχεις μείνει ευχαριστημένος από το w810 που έχεις για avatar (αν έχεις αυτό) τότε θα μείνεις σίγουρα υπερευχαριστημένος με το Κ850 στο οποίο λύθηκαν αρκετά από τα παιδικά λάθη του λειτουργικού των SE.

Firmware update βγηκε για το Κ850?

Αμα βγει θα διορθωσει πολλα σφαλματα στις φωτο;)

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

Αγόρασες κινητό και δεν θα το ανοίξεις; :confused:

Αν δεν είσαι από αυτούς που έχουν πέσει σε κινητά με προβληματική κάμερα, τότε το Κ850 είναι μια χαρά επιλογή.

Αν έχεις μείνει ευχαριστημένος από το w810 που έχεις για avatar (αν έχεις αυτό) τότε θα μείνεις σίγουρα υπερευχαριστημένος με το Κ850 στο οποίο λύθηκαν αρκετά από τα παιδικά λάθη του λειτουργικού των SE.

Το k 800 εχω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος..

Το αγορασα γιατι ειχα επιδοτηση πολυ μεγαλη αν επερνα αυτο κινητο απο 230 ευρω μου το πηγανε 360 ευρω για αυτο και το αγορασα..

Το k 800 εχω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος..

Το αγορασα γιατι ειχα επιδοτηση πολυ μεγαλη αν επερνα αυτο κινητο απο 230 ευρω μου το πηγανε 360 ευρω για αυτο και το αγορασα..

Μια χαρα ειναι το κινητο.εγω στην θεση σου θα το κραταγα.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ξερεις οτι εμπιστεύομαι την γνωμη σου οσο αφορα τα κινητα.

Αμα θελεις πες μου για πιον λογο να το κρατησω και τι διαφορες εχει απο το k 800?

Oλοι γραφουνε για προβληματα στην καμερα!

Oλοι γραφουνε για προβληματα στην καμερα!

Δεν γράφουν όλοι για προβλήματα στην κάμερα. Απλά φαίνονται περισσότερο αυτοί που γράφουν για προβλήματα. Και είναι φυσικό να είναι εξοργισμένοι όσοι βγάζουν κακές, σκοτεινές φωτογραφίες λόγω κακού συγχρονισμού του φλας. Αλλά αυτό, απ΄όσο λένε, το διορθώνει η πρώτη αναβάθμιση του fw. Εγώ δεν είχα το πρόβλημα για να ξέρω αν διορθώνεται ή όχι.

Μετα απο μιασ εβδομαδασ κατοχησ του κινητου στα χερια μου εχω να πω το εξησ...Κ800 ΚΑΙ ΠΑΛΙ Κ800!!!τι να πρωτο πω!την αθλια καμερα??το ηχειο που ειναι τοποθετημενο σε λαθοσ θεση??η μπαταρια του που εξαντλειται σε 2 μερεσ μονο??ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ..ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟ Γ.....ΝΟ!!!

παιδια το τηλ εχει προβλημα σοβαρο με την καμερα και παραδεχτειτε το :!:

η καμερα ειναι αθλια....ακομα και με την 1η αναβαθμιση δεν εχει λυθει το προβλημα..απλα εχει καποια βελτιωση..το ειχα βγαλει αγγελια αλλα δεν ηθελα να το δωσω με τετοιο προβλημα και την κλειδωσα.εκανα την 1η αναβαθμιση αλλα τπτ...απλα εγινε λιγο πιο γρηγορο..

περιμενω την 2η να δω αν θα λυθει το προβλημα της καμερας..

αν ειναι δυνατον να μην δουλευει το κυριο ατου του τηλεφωνου :mad:

ευτυχως που το πηρα με αναβαθμιση αλλιως θα εκλαιγα τα 500ε της τιμης του :O

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

Μετα απο μιασ εβδομαδασ κατοχησ του κινητου στα χερια μου εχω να πω το εξησ...Κ800 ΚΑΙ ΠΑΛΙ Κ800!!!τι να πρωτο πω!την αθλια καμερα??το ηχειο που ειναι τοποθετημενο σε λαθοσ θεση??η μπαταρια του που εξαντλειται σε 2 μερεσ μονο??ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ..ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟ Γ.....ΝΟ!!!

και γω μαζι σου στο θεμα κ800!!!:)

αλλα για την μπαταρια μην βιαζεσαι...ειναι κορυφαια..απλα κανε καποιες φορτισεις ακομη και θα το διαπιστωσεις και μονος σου ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Δεν γράφουν όλοι για προβλήματα στην κάμερα. Απλά φαίνονται περισσότερο αυτοί που γράφουν για προβλήματα. Και είναι φυσικό να είναι εξοργισμένοι όσοι βγάζουν κακές, σκοτεινές φωτογραφίες λόγω κακού συγχρονισμού του φλας. Αλλά αυτό, απ΄όσο λένε, το διορθώνει η πρώτη αναβάθμιση του fw. Εγώ δεν είχα το πρόβλημα για να ξέρω αν διορθώνεται ή όχι.

ειναι λιγοι αυτοι που δεν εχουν προβλημα με την καμερα.τι εκδοση ειναι το κινητο σου και απο ποια χωρα κατασκευης λεει οτι ειναι..μηπως εκει ειναι η ολη ιστορια..δεν εξηγειται αλλιως :O

παιδιά το κινητό το έχω και εγώ αλλά μετά την αναβάθμιση έγινε βεβαία πιο γρήγορο και οι φωτογραφίες του είναι κορυφαίες κατά το 90% σιγά ρε παιδιά τι θα περιμένατε περισσότερο από ένα κινητό και μην πανικοβαλεστε

Κάποιος στο esato ποστάρει φωτογραφίες απο το κ850 οι οποίες είναι κρυστάλλινες. Θα τον βρώ και θα παραθέσω link. Αυτός σίγουρα δεν έχει πρόβλημα με το κινητό, και σίγουρα αυτές είναι οι δυνατότητες του. Τώρα γιατί εμείς βγάζουμε τέτοια χάλια, δεν ξέρω

Εγω παντως παιδια το εχω εναμιση μηνα και δεν μου εχει βγαλει τιποτα.οι φωτο ειναι πολυ καλες για κινητο.η μπαταρια του απλως η καλυτερη που ειχα σε κινητο.μια συμβουλη οταν βγαζετε φωτο να εχετε καθαρισει καλα πριν απο πισω τον φακο γιατι το πισω μερος του κινητο βρομιζει πολυ ευκολα και δεν φαινεται οπως στο εμπρος μερος και να προσεχετε που βαζετε τα δακτυλα σας κατα την ληψη.αυτα

μια συμβουλη οταν βγαζετε φωτο να εχετε καθαρισει καλα πριν απο πισω τον φακο γιατι το πισω μερος του κινητο βρομιζει πολυ ευκολα και δεν φαινεται οπως στο εμπρος μερος και να προσεχετε που βαζετε τα δακτυλα σας κατα την ληψη.αυτα

Υes, sir !!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

...ευτυχής κάτοχος Μ600i...:)

Κλείσε μέσα στην ψυχή σου την Ελλάδα και θα δεις να λαχταρεί κάθε είδους μεγαλείο...

Εγω παντως παιδια το εχω εναμιση μηνα και δεν μου εχει βγαλει τιποτα.οι φωτο ειναι πολυ καλες για κινητο.η μπαταρια του απλως η καλυτερη που ειχα σε κινητο.μια συμβουλη οταν βγαζετε φωτο να εχετε καθαρισει καλα πριν απο πισω τον φακο γιατι το πισω μερος του κινητο βρομιζει πολυ ευκολα και δεν φαινεται οπως στο εμπρος μερος και να προσεχετε που βαζετε τα δακτυλα σας κατα την ληψη.αυτα

Μάλλον το προηγούμενο κινητό σου δεν ήταν sonyericsson.

Δείτε και θαυμάστε. Το μέλος είναι ο plankgatan

http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=156144&start=1500

Τέλειες φώτο ο τύπος! Για κινητό κατά τη γνώμη μου έχει την καλύτερη φωτογραφική που κυκλοφορεί! Σε όσους δεν παίζει καλά η φωτογραφική να το επιστρέψετε σίγουρα γιατί είναι κρίμα τόσα λεφτά που έχει να μην δουλεύει καλά.

Δείτε και μια δική μου που έβγαλα στο γήπεδο με συννεφιά!

http://img153.imageshack.us/img153/3487/dsc00226ci1.jpg

Oι απόψεις διίστανται τι να πω παρακολουθώ το θέμα με ενδιαφέρον..

Τελικά θα τρελαθούμε εδώ τελείως. Καλά για την κάμερα υπάρχουν παράπονα από αρκετούς. Εγώ είπα ήδη ότι είμαι ευχαριστημένος.

Αλλά και χάλια η αυτονομία του;

Μήπως τελικά έχουμε διαφορετικά κινητά;

Η μπαταρία του είναι σίγουρα καλύτερη από αυτήν του Κ800 που έπρεπε να απενεργοποιήσεις το 3G για να είναι αξιοπρεπής η αυτονομία του. Στο Κ850 δεν χρειάζεται. Με τι είδους χρήση σου βγάζει 2 μέρες μόνο;

Παιδιά,μην μπερδεύεστε!Η έκδοση 037 βγήκε για να διορθώσει μεν προβλήματα της κάμερας,αλλά μηχανικά προβλήματα,όχι λογισμικού!Τα χρώματα αν αποφασίσει η εταιρεία να τα διορθώσει,θα το κάνει στην νέα,αναμενόμενη έκδοση...Αλλά μπορεί και όχι..Προς το παρόν,αν θεωρείτε πως σε κάποιες συνθήκες βγάζει ατονες φωτό,ρυθμιστε το λευκό στο Φως της ημέρας..

• The title was changed to Sony Ericsson K850