TZORILOS Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 σαφως βελτιωμενη..καμμια σχεση με Κ800 η Κ810...:D Thks! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 http://www.imageshack.gr/view.php?file=te2h9hpqqu45ivx7eenv.jpg http://www.imageshack.gr/view.php?file=q7mcxxpftb0c7y38r0rz.jpg σε χαμηλό φωτισμό η δευτερη με iso 100 αν τις μικρυνετε λιγο θα δειτε ποσο καλα εκτυπώνονται σε αναλυση φωτογραφιας δηλαδη απο 2592/1944 σε 1600 η 1280 Χ Τα ηχεία σου είναι όλα τα λεφτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 Δοκίμασε να κατεβάσεις την λήψη στα 3 ΜΡ. Υπάρχει βελτίωση;Μα γιατί να κατεβω στα 3mp ενώ υπάρχει η δυνατότητα για 5? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSitia Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 kalhspera... leipwn 8elete na aferesete to orange firmware apo to k850i pou proste8ike me ton upgrade? eukola k apla xoris na plirosete oute na trexete sto service! apla kante unistall to SEUS kanteto ksana Install kai flashrete ksana to kinhtaki sas :))))))))))) UNISTALL TO SEUS INSTALL TO SEUS UPGRADE AGAIN R1CA037 prg12004400_GENERIC_SO R1CA037 EROM: 1200-4341 SEMCBOOT R6A008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Μα γιατί να κατεβω στα 3mp ενώ υπάρχει η δυνατότητα για 5? Μην ανοίξουμε πάλι την θέμα με τα megapixels. Το θέμα είναι τι υπάρχει ή πως δεν θα βγάζεις αυτό το χάλι; edit Σύμφωνα με χρήστες του esato περιμένουμε σημαντική αναβάθμιση στις 10 Δεκεμβρίου. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSitia Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Μην ανοίξουμε πάλι την θέμα με τα megapixels. Το θέμα είναι τι υπάρχει ή πως δεν θα βγάζεις αυτό το χάλι; edit Σύμφωνα με χρήστες του esato περιμένουμε σημαντική αναβάθμιση στις 10 Δεκεμβρίου. prostoparwn as kanoume tin 037 twra pou einai oline i swsti! sinisto pantos otan bgei kapoia sobari anaba8misi na pate kinitasas stin SE point gia tou customaze upgrade gia na ginei swsta!!! Re paidia exw brei kati menu flash apla aniksa tous fakelous k exei ena ena ta eikonidia se fakelous system ktl!! ekei brei kapoios pws mpenoun? ama ta dite einai telia! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 kalhspera... leipwn 8elete na aferesete to orange firmware apo to k850i pou proste8ike me ton upgrade? eukola k apla xoris na plirosete oute na trexete sto service! apla kante unistall to SEUS kanteto ksana Install kai flashrete ksana to kinhtaki sas :))))))))))) UNISTALL TO SEUS INSTALL TO SEUS UPGRADE AGAIN R1CA037 prg12004400_GENERIC_SO R1CA037 EROM: 1200-4341 SEMCBOOT R6A008 ΟΚ με το updateΤο έκανα και έγινε σωστά το update. Δεν έχω χρόνο να ελέγξω αν έχουν διορθωθεί προβλήματα, πάντως για την ώρα φαίνονται όλα να είναι σωστά. Θα δείξει! Η επανεγκατάσταση του SEUS δεν νομίζω να έχει παίξει ρόλο. Λογικά γίνεται και χωρίς αυτή τη διαδικασία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Μην ανοίξουμε πάλι την θέμα με τα megapixels. Το θέμα είναι τι υπάρχει ή πως δεν θα βγάζεις αυτό το χάλι; edit Σύμφωνα με χρήστες του esato περιμένουμε σημαντική αναβάθμιση στις 10 Δεκεμβρίου. Ωριστε και το χάλι με 3MP. http://www.imageshack.gr/files/5c9e00n7usb4nbm0r6lc_thumb.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 τελικα το online update εγινε ?? η εχει μεσα την orange ακομα ??? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 τελικα το online update εγινε ?? η εχει μεσα την orange ακομα ??? Ολα ok. Το έφτιαξαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 τελικα το online update εγινε ?? η εχει μεσα την orange ακομα ??? Εγώ έκανα το update κατά της 9:30 με την διαδικασία που αναφέρεται ποιο πάνω και είναι πλέον το σωστό. Όχι δεν υπάρχει μπάρα. Είναι το κανονικό μενού της SE. Όλα δείχνουν να είναι οκ. Και λίγο που δούλεψα το κινητό φαίνεται να είναι και ποιο γρήγορο στο χειρισμό του, ανταποκρίνονται λίγο ποιο γρήγορα τα μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSitia Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 ΟΚ με το updateΤο έκανα και έγινε σωστά το update. Δεν έχω χρόνο να ελέγξω αν έχουν διορθωθεί προβλήματα, πάντως για την ώρα φαίνονται όλα να είναι σωστά. Θα δείξει! Η επανεγκατάσταση του SEUS δεν νομίζω να έχει παίξει ρόλο. Λογικά γίνεται και χωρίς αυτή τη διαδικασία Ksereis giati xriazete h epanagatastasi? giati me tin proti anaba8misi krataei mesa ston disko to logismiko k an deis den to ksanakatebazeis :) giati 8eorite oti to exeis idi apla to ksanapernaeis... otan to kaneis unistall 8a deis oti to ksanakatevazei apo tin arxi ara perneis ston disko to neo :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Ksereis giati xriazete h epanagatastasi? giati me tin proti anaba8misi krataei mesa ston disko to logismiko k an deis den to ksanakatebazeis :) giati 8eorite oti to exeis idi apla to ksanapernaeis... otan to kaneis unistall 8a deis oti to ksanakatevazei apo tin arxi ara perneis ston disko to neo :) Έως τώρα όσες φορές έκανα update 2 φορές με το λάθος μενού και μια τώρα με το σωστό αυτό που έδειχνε στην οθόνη ήταν ότι κάνει download το λογισμικό (σαν να το κατεβάζει από την αρχή και μετά εγκατάσταση του λογισμικού στο τηλέφωνο). Στην δεύτερη φορά που υποτίθεται το είχα κατεβάσει το λάθος λογισμικό πάλι έκανε download περιμένοντας ένα χρόνο περίπου 10 λεπτά και μετά upload στο κινητό, πράγμα που έκανε και τώρα. Επαναλαμβάνω όμως πως δεν είμαι σίγουρος αν έπαιξε το ρόλο της η επανεγκατάσταση. Εγώ το έκανα όπως το περιγράφεις και δούλεψε σωστά. Απλά δείχνει να κάνει ξανά το κατέβασμα του λογισμικού και γι’ ατό το λέω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 σε μενα συμβαινει κατι αδιανοητο !!!! προσπαθω να κανω update , ακολουθω τις οδηγιες , παταω το γαμ@@@νο το c το απελευθερωνω οπως λεει και μου βγαζει μυνημα ""αποτυχια αναγνώρισης της συσκευής σας Ουτε vodafone live εχω ... τι να πω ....... το λειτουγικο του pc ειναι vista αλλα λέει οτι υποστηριζεται Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Έκλεισες την συσκευή και έβγαλες την μπαταρία όπως λέει πριν την αναβάθμιση ? Κουλό μου ακούγετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSitia Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Έκλεισες την συσκευή και έβγαλες την μπαταρία όπως λέει πριν την αναβάθμιση ? Κουλό μου ακούγετε ? BASIKA den xriazete na bgei h mpataria :ppPpp klineis k anigeis me to c Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Καλό :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 BASIKA den xriazete na bgei h mpataria :ppPpp klineis k anigeis me to c οταν το κανω ετσι το ανοιγει σαν μαζικη αποθηκευση :(:(:(:mad: Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 σε μενα συμβαινει κατι αδιανοητο !!!! προσπαθω να κανω update , ακολουθω τις οδηγιες , παταω το γαμ@@@νο το c το απελευθερωνω οπως λεει και μου βγαζει μυνημα ""αποτυχια αναγνώρισης της συσκευής σας Ουτε vodafone live εχω ... τι να πω ....... το λειτουγικο του pc ειναι vista αλλα λέει οτι υποστηριζεται μαριε πριν κανεις το update,συνδεσε μια το κινητο(ανοιχτο) ωστε να διαβασει το pc suite την usb θυρα που συνδεεται το κινητο.μολις το δει κανονικα ξεσυνδεσε το,κλειστο,βγαλε-ξαναβαλε μπαταρια(αν και στο k850i δεν χρειαζεται οπως στα αλλα SE) και αρχισε την διαδικασια του update :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepel Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Μολις τωρα ανακαλυψα οτι οταν κανεις plug το τηλεφωνο ΚΛΕΙΣΤΟ στο PC δεν μπαινει ως συνηθως στο mass storage mode αλλα ανοιγει κανονικα σαν να εχεις πατησει το Power ON .. Αυτο συμβαινει υστερα απο την αναβαθμιση(?) σε R1CA037 .. σε εσας συμβαινει το ιδιο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris112 Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Με απασχόλησε και εμένα αυτό με τις φωτογραφίες, όταν τραβάω με το φλας στο αυτόματο βγαίνει πιο σκοτεινή η φωτό σε κλειστό χώρο. Να και μια φωτό σε ανοιχτό χώρο με φως χωρίς καμιά επεξεργασία και όλα στο αυτόματο. Πως τη βλέπετε σαν ποιότητα? http://img212.imageshack.us/img212/4787/dsc00100lm6.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexis23 Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Παιδιά εμένα κάθε τρεις και λίγο μου μηδενίζει απο μόνο του τον μετρητή των φωτογραφιών και βίντεο. δλδ εκέι που είχα τραβήξει καμιά 300 φωτο και βίντεο ξαφνικά μου μηδένισε το μετρητή και μετά απο λίγο καιρό ξανά το ίδιο. Σίγουρα δεν είναι και τόσο σοβαρό πρόβλημα αλλά ξέρει κανείς πως διορθώνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Με απασχόλησε και εμένα αυτό με τις φωτογραφίες, όταν τραβάω με το φλας στο αυτόματο βγαίνει πιο σκοτεινή η φωτό σε κλειστό χώρο. Να και μια φωτό σε ανοιχτό χώρο με φως χωρίς καμιά επεξεργασία και όλα στο αυτόματο. Πως τη βλέπετε σαν ποιότητα? http://img212.imageshack.us/img212/4787/dsc00100lm6.th.jpg Παρουσιάζει κι εδώ το γνωστό ξέπλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Παιδιά εμένα κάθε τρεις και λίγο μου μηδενίζει απο μόνο του τον μετρητή των φωτογραφιών και βίντεο. δλδ εκέι που είχα τραβήξει καμιά 300 φωτο και βίντεο ξαφνικά μου μηδένισε το μετρητή και μετά απο λίγο καιρό ξανά το ίδιο. Σίγουρα δεν είναι και τόσο σοβαρό πρόβλημα αλλά ξέρει κανείς πως διορθώνεται? Ισως με μια αναβαθμιση :blink: αλλα οχι τωρα..γιατι υπαρχει προβλημα με το update service.:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Ισως με μια αναβαθμιση :blink: αλλα οχι τωρα..γιατι υπαρχει προβλημα με το update service.:cool: Το φτιάξανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts