Jump to content

Sony Ericsson K850

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όποιος ξέρη ας μου απαντήσει στο εξής

Είχα την κάρτα πρώτα στο N73 (cosmote) και εκεί είχε ένα μενού το οποίο νομίζω το ονόμαζε υπηρεσίες cosmote. Τώρα που έβαλα την κάρτα στο 850 δεν βρίσκω κάποιο ανάλογο μενού. Που μπορεί να είναι και δεν το βρίσκω ? γιατί σίγουρα κάπου το έχει.

Και κάτι άλλο. Ξέρει κανείς αν το κινητό υποστηρίζει τις κάρτες που είναι 2 σε 1 (2 νούμερα σε μια κάρτα) ???

1) Πας ΜΕΝΟΥ>ψυχαγωγία>COSMOTE

2) Δεν είμαι σίγουρος,αλλά έχει επιλογή για γραμμή 2 (ΜΕΝΟΥ>

Ρυθμίσεις>κλήσεις>στη γραμμή 1 (ή 2)) με SIM Cosmote

το flash είναι ίδιο με του κ800???δηλ ανοίγει μόνο για φωτογραφία???

sorry αν έχει απαντηθεί αλλά 69 σελίδες είναι αυτές!!!:ninja:

Hip Hop.

Ναι έχεις δίκαιο aitoum.

Έτσι είναι το βρήκα. (δεν το είχα δει γιατί δεν μου πήγε στο μυαλό ότι αυτό που έψαχνα είχε σχέση με ψυχαγωγία)

το flash είναι ίδιο με του κ800???δηλ ανοίγει μόνο για φωτογραφία???

sorry αν έχει απαντηθεί αλλά 69 σελίδες είναι αυτές!!!:ninja:

Όταν λες ίδιο ?

Πάντως έχει πολύ καλό flash (λευκό φως) όπως στις φωτογραφικές μηχανές και λειτουργεί και ως φακός αν θέλεις.

Όταν λες ίδιο ?

Πάντως έχει πολύ καλό flash (λευκό φως) όπως στις φωτογραφικές μηχανές και λειτουργεί και ως φακός αν θέλεις.

αυτό ρωτούσα αν λειτουργούσε και ως flash γιατί στο κ800 και κ810 δεν άνοιγε ως φακός μόνο το κόκκινο με πρόγραμμα!!!;)

Hip Hop.

καθώς επίσης με ενόχλησε που όταν είναι στην αναμονή δεν σου δείχνει αν υπάρχει αναπάντητη στο τηλέφωνο ή κάποιο άλλο συμβάν όπως κάποια υπενθύμιση παρά μόνο αν το πάρεις στα χέρια σου και πατήσεις κάποιο πλήκτρο ή το ξεκλειδώσεις.

Αυτο ισχυει σιγουρα;

Μηπως εχει να κανει με screensaver κλπ;

Δυσκολευομαι να πιστεψω οτι αν δεν ξεκλειδωσεις το τηλεφωνο δεν δειχνει αναπαντητες/μηνυματα.

Τελικα με το προβλημα με τις καρτες Micro SD στο Κ850 παραμενει.

Στο δικο μου δεν αναγνωριζε την 4GB ουτε την 2GB αλλα ουτε και την 1 Gb.

Σε ΝΟΚΙΑ Ν95 δουλευουν κανονικα.

Τις ιδιες καρτες τις παιρνω και τις δοκιμαζω σε αλλο Κ850 και παλι δεν τις αναγνωριζει.Τις εκανα ποσα Format αλλα τιποτα παλι.

Τις M2 τις αναγνωριζει κανονικα.

Δεν ξερω αν υπαρχει αλλα λυση εκτος απο το να περιμενω το Update :(

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Τελικα με το προβλημα με τις καρτες Micro SD στο Κ850 παραμενει.

Στο δικο μου δεν αναγνωριζε την 4GB ουτε την 2GB αλλα ουτε και την 1 Gb.

Σε ΝΟΚΙΑ Ν95 δουλευουν κανονικα.

Τις ιδιες καρτες τις παιρνω και τις δοκιμαζω σε αλλο Κ850 και παλι δεν τις αναγνωριζει.Τις εκανα ποσα Format αλλα τιποτα παλι.

Τις M2 τις αναγνωριζει κανονικα.

Δεν ξερω αν υπαρχει αλλα λυση εκτος απο το να περιμενω το Update :(

Χωρίς παρεξήγηση, μήπως (λέω μήπως ) βάζεις την microSD με τον ίδιο

προσανατολισμό όπως την M2 ; (γιατί μπαίνει ΚΑΙ ΈΤΣΙ στην υποδοχή).

Η micro SD μπαίνει αντίθετα από την Μ2 ,δηλαδή οι χρυσές επαφές

να είναι στραμμένες προς τα κάτω (σχήμα στη σελίδα 16 του

ελληνικού manual).

Χωρίς παρεξήγηση, μήπως (λέω μήπως ) βάζεις την microSD με τον ίδιο

προσανατολισμό όπως την M2 ; (γιατί μπαίνει ΚΑΙ ΈΤΣΙ στην υποδοχή).

Η micro SD μπαίνει αντίθετα από την Μ2 ,δηλαδή οι χρυσές επαφές

να είναι στραμμένες προς τα κάτω (σχήμα στη σελίδα 16 του

ελληνικού manual).

ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΥΦΗ....

Απο χθες εκανα ποσες ερωτησεις κανενας δεν μου ανεφερε οτι μπαινει αναποδα....

Ολα ΟΚ δουλευει αψογα.

Σε ευχαριστω πολυ να σαι καλα :D

ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΥΦΗ....

Ολα ΟΚ δουλευει αψογα.

:X:X:X:X:X:X:X:X:X

ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΥΦΗ....

Ολα ΟΚ δουλευει αψογα.

Παρακαλώ, νά είσαι καλά.

Τελικά,δεν πρέπει να υπάρχει bug με τον media player και την R1CA037,γιατί του έκανα μια επανεκκίνηση και τώρα ειτουργεί μια χαρά!Έφαγα φρίκη πάντως,αλλά τώρα όλα εντάξει! :D

ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΚΟΡΥΦΗ....

Ρίχνουμε και καμιά ματιά στο manual. :)

Λοιπόν παίδες,του φλάσαρα το λογισμικό απ'τον davinci.Έβαλα την έκδοση R1CA037.Οι πληροφορίες του service menu είναι οι εξής:

R1CA037

prg12004400_GENERIC_SO R1CA037

EROM:1200-4341

SEMCBOOT R6A008

LCD SW versions

Main display

Current:200708241

Camera SW versions

Camera

Current:2.9

Video-call camera

Current:3.0

ITP SW version

1200-2896 R1D113

Customisation

1201-0083 R11A

1200-5441 R1CA037

ADRIATIC

Content version

PA13

Java SW version

JP-8.0

Text revision:

AC

KRH information

CB510SFV7X

1200-2789

4

Η υπηρεσία αναβάθμισης έχει τροποποιηθει επίσης στο μενού των ρυθμίσεων με το να ψάχνει νέες εκδόσεις λογισμικού από τις 12 Οκτωβρίου 2007 και μετά!

Γενικά,καμία αλλαγή!Άλλωστε,αυτήν η έκδοση βγήκε για να αντιμετωπίσει ορισμένα προβληματα σε όσους μόνο είχαν συμβεί.Τα προβλήματα που διορθωνει εμένα δε μου συνέβησαν,οπότε δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.Η μόνη επίδραση σε όσους δεν τους παρουσιάστηκαν τα προβλήματα αυτά είναι ότι το νέο λογισμικό αποτρέπει να εμφανιστούν στο μέλλον!Αυτα!Άντε,και εις ανώτερα με νέα,ολόφρεσκη έκδοση σε μερικές μέρες!! ;)

Σκέφτομαι να αγοράσω το K850i velvet blue από την vodafone...

Το μόνο μου κόλλημα είναι ότι πρέπει να "τρώω στη μάπα" το ηλίθιο μενού vodafone live...

Με αυτόν τον τρόπο που αναβάθμισες το κινητό σου επαναφέρει το λογισμικό της Sony????

Και κάτι ακόμα πως μπορώ να κατεβάσω αυτό που έκανες εγκατάσταση γιατί μπήκα στη σελίδα και δεν είδα κάπου να μπορώ να κάνω register...

Ευχαριστώ

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Ναι,με τον τρόπο αυτόν θα αφαιρεθεί το μενού της Vogafone!Βέβαια,υποτίθεται ότι χάνεται και η εγγύηση,διότι ναι μεν θα του φλασάρεις αυθεντικό λογισμικό της SE αλλά από την άλλη,η επέμβαση δε γίνεται από εξουσιοδοτημένο προσωπικό της εταιρίας και γι'αυτό θεωρητικά παύει να ισχύει η εγγύηση.Αν χρειαστεί βέβαια κάποια στιγμή να το πας στο σέρβις για οποιονδηποτε λόγο μπορείς να του ξαναπεράσεις το λογισμικό της Voga οπότε ούτε γάτα ούτε ζημιά!

Θα πρέπει να έχεις πιστωτική κάρτα βέβαια,καθώς η επέμβαση στοιχίζει 10 ευρώ τα οποία τα πληρώνεις μέσω paypal!Δεν έχεις λόγο να φοβάσαι καθώς δεν τίθεται θέμα κάποιας κομπίνας κλπ,είναι από τα πιο αξιόπιστα sites!Αφού τους πληρώσεις μέσω paypal θα σου στείλουν απευθείας στο e-mail σου τον κωδικό σου και το password σου που θα χρειαστεί να εισάγεις για να γινει η διαδικασια!Το πρόγραμμα το κατεβάζεις από την αρχική σελίδα.Στα δεξιά έχει μια επιλογή που λέει:"Download the latest client".Αν θες περαιτέρω πληροφορίες,στείλε PM!

Ρίχνουμε και καμιά ματιά στο manual. :)

Ολα τα Manual ειναι για πεταμα.Δεν αξιζει να τα διαβασεις.

Αλλα μετα απο 12 ωρες δουλεια την ημερα δεν νομιζω να κατσω να διαβασω το Manual απο τη στιγμη που λεει οτι ειναι αυτονοητο πως μπαινει η καρτα μνημης και κουμπωνει και απο τις 2 μεριες.

Το έχω 3 μέρες

Σήμερα με πρόδωσε για πρώτη φορά και αν δεν το είχα πλήρωση θα το πέταγα.

(τρόπος του λέγειν, μην τρελαθούμε) :p

Ήμουν στην τράπεζα και φτάνοντας στο ταμείο μου λέει ο υπάλληλος να του δώσω τον αριθμό λογαριασμού, τον οποίο το είχα σημειωμένο σε μια επαφή. Πατάω το κουμπί για να βρω την επαφή και φαρδιά πλατιά μου εμφανίζει ένα μήνυμα ότι δεν μπορώ να δω της επαφές γιατί κάποιο άλλο πρόγραμμα της χρησιμοποιεί (δεν θυμάμαι ακριβώς την διατύπωση), και εκεί βέβαια αναφώνηση (από μέσα μου) διάφορα γαλλικά επίθετα.:mad:

Βέβαια την δουλειά μου την έκανα (αφού έχασα την σειρά μου και αφού πείρα τηλέφωνο για να μου δώσουν τον αριθμού που ήθελα).

Το πρόβλημα λύθηκε με μια επανεκκίνηση

Βεβαία για να λέμε και του στραβού το δίκαιο το συγκεκριμένο κινητό είναι πρώτα φωτογραφική. Χρειάστηκε να τραβήξω μια φωτογραφία και μάλιστα σε μικρό χρόνο και εκεί ανταποκρίθηκε άμεσα. (αν και το είχα στην τσέπη μου) χρειάστηκα 6 δευτερόλεπτα για να τραβήξω φωτογραφία κάτι που με το Ν73 που είχα πριν ούτε να το διανοηθώ.

:happy:

Ολα τα Manual ειναι για πεταμα.Δεν αξιζει να τα διαβασεις.

Αλλα μετα απο 12 ωρες δουλεια την ημερα δεν νομιζω να κατσω να διαβασω το Manual απο τη στιγμη που λεει οτι ειναι αυτονοητο πως μπαινει η καρτα μνημης και κουμπωνει και απο τις 2 μεριες.

Ότι πεις. Θα αναγνωρίζεις φαντάζομαι ότι έτσι σου πήρε παραπάνω χρόνο για να το βρεις. Ανοίγοντας το quick start guide θα έβλεπες στην πρώτη σελίδα με εικόνες πως μπαίνει η μπαταρία, η SIM και η κάρτα μνήμης. Είναι αυτονόητο ότι μπαίνουν κάρτες μνήμες με διαφορετικές επαφές με τον ίδιο προσανατολισμό;

Δεν θέλω να σου την πω αλλά πριν αρχίζουμε να βρίζουμε την οποιαδήποτε συσκευή μας πέσει στα χέρια ρίχνουμε μια γρήγορα ματιά στα manuals που "είναι όλα για πέταμα". Και ειδικά όταν αντιμετωπίζουμε προβλήματα.

geia sas paidia!! edw kai treis meres eimai k egw enas eutyxhs katoxos tou k850i. se genikes grammes eimai poly ikanopoihmenos apo tis dynatothtes tou alla kai apo thn emfanish tou!!

x8es omws parathrhsa to prwto tou provlhma..

kata thn anaparagwgh enos mousikou arxeiou h enos video otan 8elw na anevasw h na xamhlwsw thn entash tou hxou, den emfanizetai h mpara sto panw meros ths o8onhs....:(

oso gia thn entash, auth tis perissoteres fores ypakouei sta plhktra au3omeiwshs... to provlhma lynetai me ena restart, alla proswrina...

exete antimetwpisei k eseis paromoio provlhma?

kamia idea gia to ti prepei na kanw?

einai bug pou mporei n antimetopis8ei me mia anava8mish???

Τέλειο κινητό αλλά μαζεύει πολύ δαχτυλιά ρε παιδιά! Και δεν βλέπω να ρχεται και καμμιά θήκη ακόμα στα μαγαζιά!

Παιδιά κατι άλλο που θα θελα να ρωτήσω άμα βάλω μνήμη 2GB ή 4GB παρουσιάζεται γενικά καμία καθυστέρηση στην ταχύτητα του τηλεφωνου? Μέχρι πόση μνήμη μπορεί να σηκώσει το τηλ? και ποια θεωρείτε την καλύτερη δυνατή λύση από άποψη τιμής/ταχύτητας μια στα 2GB ή στα 4GB?

Kalhspera.. ti kanete? egw ex8es ebala sto kinito sto pano meros mia lourida apo afrodes iliko oste na einai pio yperipsomeno se auto to shmeio oste na akougete pio dinata... k episeis na mhn kanei toso fasaria h donisi otan akoumpaei kato! 8a sas steilw photografia na dite! pisteuw oti ekana kali douleia

brika kai ego ena bug meta apo 1 mina sto diko mou piga na bgalo mia foto me to best pic kia apla kolise i camera mayri othoni

to epanelaba kai ksana ta idia

meta apo ora mou trabikse mia fora tis fotos me best pic ola kala ksana trabao mia sto kapaki kai ...mayri othoni!!!

brika kai ego ena bug meta apo 1 mina sto diko mou piga na bgalo mia foto me to best pic kia apla kolise i camera mayri othoni

to epanelaba kai ksana ta idia

meta apo ora mou trabikse mia fora tis fotos me best pic ola kala ksana trabao mia sto kapaki kai ...mayri othoni!!!

δεν ειναι bug αλλα απλως να προσεχεις οταν τραβας με best pic να μην εχεις τα δακτυλα σου πανω στον αισθητηρα κοντα στο φλας,γιατι αλλοιως το κινητο δεν τραβαει σωστη φωτο στην συγκεκριμενη λειτουργια και γι αυτο βγαζζει μαυρη οθονη,η ακομα μπορει και να κλεισει η καμερα αυτοματα...

Kalhspera.. ti kanete? egw ex8es ebala sto kinito sto pano meros mia lourida apo afrodes iliko oste na einai pio yperipsomeno se auto to shmeio oste na akougete pio dinata... k episeis na mhn kanei toso fasaria h donisi otan akoumpaei kato! 8a sas steilw photografia na dite! pisteuw oti ekana kali douleia

για δωσε λεπτομερειες σε παρακαλω..και που μπορουμε να βρουμε αυτο το αφρωδες υλικο??με τι το κολλησες ομως?ελπιζω οχι με κολλα,γιατι μετα δεν ξεκολλαει,και αν τυχον ποτε το πας σε se σου λενε οτι ακυρωνει την εγγυηση!!

• The title was changed to Sony Ericsson K850