Jump to content

Sony Ericsson K850

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έκανα πλήρες φλασάρισμα του τηλεφώνου,που σημαίνει ότι το λογισμικό του περάστηκε όλο απ'την αρχή!Όταν ενεργοποιείς το τηλέφωνο μετά απ'αυτήν τη διαδικασία είναι όπως την πρώτη φορά που το άνοιξες,όταν τ'αγόρασες.Συνεπώς,όλο το περιεχόμενο που υπάρχει αρχικά στο τηλ,είναι διαθέσιμο μετά το φλασάρισμα.

Tο δικό μου μέχρι τώρα δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα -μέχρι στιγμής- εκτός του ότι δεν μπορεί να κάνει αποστολή με bluetooth σε άλλους... :lol:

:blink: Πρώτη φορά ακούω τέτοιο πρόβλημα με το Κ850!Εννοείς ότι δεν μπορεί να βρει τις συσκευές των άλλων ή ότι σου βγάζει μήνυμα λάθους;

Tο δικό μου μέχρι τώρα δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα -μέχρι στιγμής- εκτός του ότι δεν μπορεί να κάνει αποστολή με bluetooth σε άλλους... :lol:

Μηπως το εχεις σε "μη" ανιχνευσιμο!! :blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αναβάθμισα κι εγώ στην R1CA037 με το davinci. Μέχρι στιγμής όλα καλά. Κάτι προβλήματα που είχα με την Java, όπως το developer mode, λύθηκαν (κυρίως λόγω του "format", όχι της αναβάθμισης αυτής καθ' αυτής).

Έχω την αίσθηση ότι είτε με το εν λόγω λογισμικό(R1CA037)είτε με το επόμενο που αναμένεται ότι το πρόβλημα με την Java λύνεται ;) .Ο wotanserver ακόμη...Περίεργο..

Ένα αξεσουάρ της Sony Ericsson για k810i, k850i κα (Κιτ Τηλεφώνου με Κάμερα IPK-100) ξέρετε αν πουλιέται σε κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί(όχι online)?

http://www.techfresh.net/wp-content/uploads/2007/03/sony-ericsson-ipk-100_tripod.jpghttp://www.centrumse.pl/img/2007/ipk100/2.jpg

Πριν βγει το k850i βλέπαμε σε μερικά βιντεάκια στο media player να έχει μια επιλογή "TV". Τώρα γιατί δεν την έχει?

Τι είναι τα podcasts και πού μπορούμε να βρούμε ηχητ. βιβλία?

To PlayNow™ ξέρει κανεις τι ακριβώς είναι και πόσο περίπου κοστίζει?

ΥΓ. Κάποιος επιτέλους ας βάλει τιμές στα reviews των k850i και w910i!

Τη θηκη της φωτογραφιας που μπορουμε να τη βρουμε?? (στην..Ελλαδα εννοειται)

Ορισμένα service points έχουν τη δυνατότητα νομίζω να στην παραγγείλουν!Πάρε ένα τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών της SE και ρώτα τους αν όντως ισχυει κάτι τέτοιο και αν ισχύει να σου προτείνουν τα service στην περιοχή σου που μπορούν να το κάνουν!

Ανοιξε το βάζοντας μέσα μια άλλη SIM αν έχεις.

To δοκιμασα αλλα τιποτα το ιδιο προβλημα!

Τι αλλο μπορω να δοκιμασω???

Έκανα συγχρονισμό με της επαφές του MS Outlook και σε όλα τα ονόματα που είχαν στο τέλος “ς” το μετέτρεψε σε “c”

Διορθώνεται αυτό το πρόβλημα ?

Δεν ξερω αν εχει ξαναειπωθει αλλα το κινητο δεν υποστηριζει Micro SD 4GB?:blink:

Δοκιμασα και M2 στο 1GB την οποια την διαβαζει.

Θελει καποια ρυθμιση?

Την εβαλα και δεν την αναγνωριζει :blink::worry:

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Επιβεβαιώθηκε από τη SE ότι το νέο λογισμικό θα είναι έτοιμο στις 10 Δεκεμβρίου!Δεν ξέρω ωστόσο αν θα είναι διαθέσιμο από 10-12 και στην Ελλάδα ή αν θα μας έρθει ελάχιστα πιο μετά(μετά απο μερικές μέρες εννοώ!) Άντε,με το καλό νά'ρθει!:D

Δεν ξερω αν εχει ξαναειπωθει αλλα το κινητο δεν υποστηριζει Micro SD 4GB?:blink:

Δοκιμασα και M2 στο 1GB την οποια την διαβαζει.

Θελει καποια ρυθμιση?

Την εβαλα και δεν την αναγνωριζει :blink::worry:

Την αναγνωριζει!!εγω αυτη δουλευω..sandisc micro sd 4gb..και ολα μια χαρα...:Dγια δοκιμασε μια μορφοποιηση..

Την αναγνωριζει!!εγω αυτη δουλευω..sandisc micro sd 4gb..και ολα μια χαρα...:Dγια δοκιμασε μια μορφοποιηση..

Ποσα Format ακομα να την κανω.

Και σε Card Reader την εκανα.

Στο Ν95 δουλευει κανονικα.Ολα ΟΚ.

Την βαζω στο 850 τιποτα.Παω στα στοιχεια μνημης μη διαθεσιμη μου λεει και ουτε Forrmat μπορω να την κανω.

Πηρα απο τον Κολλητο μου να δοκιμασω και μια Micro SD 2GB και παλι τιποτα.

Τις Μ2 τις διαβαζει κανονικα.

Δεν ξερω τωρα τι παιζει και αν χρειαζεται αναβαθμιση.

Τωρα εχω την R1CA029

Λογικά η κάρτα μνήμης δεν έχει βλάβη,αλλιώς δε θα λειτουργούσε πουθενά αλλού!Το file system με το οποίο της έκανες format ποιο είναι;Γιατί αν δεν την έκανες φορμάρισμα με το file system που χρησιμοποιεί το κινητό σου λογικό είναι να μην την αναγνωρίζει καν!Πρέπει τα συστήματα αρχείων που υποστηρίζει το κινητό να είναι ένα από τα:FAT,FAT16 και FAT32.Δοκιμασε νε την κάνεις φορμά στο καθένα απ'αυτά και κάθε φορά που την κάνεις φορμά δοκίμασέ τη μετά στο κινητό!Αν τυχόν δεις ότι την αναγνωρίζει μ'ένα συγκεκριμένο σύστημα αρχείων,τότε μην την αφαιρείς από το κινητό,αλλά επέλεξε να κάνεις φορμάρισμα από το ίδιο το κινητό,ώστε να είσαι σίγουρος ότι θα γίνει στο σύστημα αρχείων που χρησιμοποιεί το Κ850!

Λογικά η κάρτα μνήμης δεν έχει βλάβη,αλλιώς δε θα λειτουργούσε πουθενά αλλού!Το file system με το οποίο της έκανες format ποιο είναι;Γιατί αν δεν την έκανες φορμάρισμα με το file system που χρησιμοποιεί το κινητό σου λογικό είναι να μην την αναγνωρίζει καν!Πρέπει τα συστήματα αρχείων που υποστηρίζει το κινητό να είναι ένα από τα:FAT,FAT16 και FAT32.Δοκιμασε νε την κάνεις φορμά στο καθένα απ'αυτά και κάθε φορά που την κάνεις φορμά δοκίμασέ τη μετά στο κινητό!Αν τυχόν δεις ότι την αναγνωρίζει μ'ένα συγκεκριμένο σύστημα αρχείων,τότε μην την αφαιρείς από το κινητό,αλλά επέλεξε να κάνεις φορμάρισμα από το ίδιο το κινητό,ώστε να είσαι σίγουρος ότι θα γίνει στο σύστημα αρχείων που χρησιμοποιεί το Κ850!

Δοκιμασα και το Format σε διαφορους τυπους.

Θα το ξαναδοκιμασω.

Ευχαριστω παντως

To δοκιμασα αλλα τιποτα το ιδιο προβλημα!

Τι αλλο μπορω να δοκιμασω???

Κανε μια προσπάθεια και χωρίς SIM,μετά μόνο φλασάρισμα μέσω Davinciteam ή πήγαινε το στο Service τελικά.

Κανε μια προσπάθεια και χωρίς SIM,μετά μόνο φλασάρισμα μέσω Davinciteam ή πήγαινε το στο Service τελικά.

Δοκιμασα κ χωρις SIM αλλα τπτ, μολις φτανει στο μηνυμα ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ SIM κανει επανεκκινηση!

Αν κανω φλασαρισμα θα σβηστουν απο το κινητο ολα τα αρχεια κ τα τηλεφωνα μου??

Δοκιμασα κ χωρις SIM αλλα τπτ, μολις φτανει στο μηνυμα ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ SIM κανει επανεκκινηση!

Αν κανω φλασαρισμα θα σβηστουν απο το κινητο ολα τα αρχεια κ τα τηλεφωνα μου??

Κατα πάσα πιθανότητα ναι,αλλά δεν είναι και τόσο τραγικό αν μπορείς να το επαναφέρεις τουλαχιστον μόνος σου χωρίς να τρέχεις σε service κλπ.

Θα διαγραφούν 100% όλα τα αρχεία και με το που ενεργοποιήσεις τη συσκευή μετά το φλασάρισμα θα είναι σα να την ενεργοποιείς για πρώτη φορά,όπως όταν το πρωτοαγόρασες.Αν το κάνεις μέσω DaVinci πέρνα την R1CA037 που είναι και η πιο πρόσφατη και επιλύει 2-3 σημαντικά προβληματάκια... ;)

Μου φαίνεται ότι βρήκα ένα bug στην R1CA037 και συγκεκριμένα στον media player!Ενώ άκουγα μουσικά ήθελα μια στιγμή να χαμηλώσω την ένταση του ήχου!Με το που πατάω το πλήκτρο μια φορά να χαμηλώσω μιση μπάρα ο ήχος κατέβηκε σα να πάτησα το πλήκτρο 3-4 φορές!Κοινώς,ελαττώθηκε πολύ!Εν τω μεταξύ,αν ενεργοποιήσω την επέκταση ήχου ανεβαίνει πάλι στα κανονικά επίπεδα!Με το που πατάω πάλι 1 φορά το πλήκτρο όμως ξανά τα ίδια,πέφτει πολύ η ένταση!Και όταν βάζω τέρμα την ένταση δεν παραμορφώνει τόσο όσο πριν λόγω του ότι δε βγάζει τη μέγιστη ένταση! :blink: Για ν'ακούσεις δηλαδή σε ικανοποιητική ένταση πρέπει να είσαι 1 μπάρα πριν το τέλος!Ας το επιβεβαιώσει κάποιος άλλος με την R1CA037!Ελπίζω η τελική έκδοση που περιμένουμε 10-12 να μην έχει τέτοια ηλίθια bugs!Έλεος!Ακόμη και οι φαν της(όπως εγώ)θ'αρχιζουν στο τέλος να την κράζουν την SE για τέτοια ηλίθια και παιδαριώδη λάθη σ'ένα τέτοιο τηλέφωνο!!:mad: Μήπως,λέω μήπως,κάποιοι προγραμματιστές της θέλουν απόλυση;;Ελπίζω με τον νέο πρόεδρο ν'αλλάξει κάτι και σ'αυτόν τον τομέα και να φυγει η σαβούρα των προγραμματιστών της...Άλλωστε,κακό στην ίδια κάνουν!

Καλημέρα σε όλους

Εχτές έγινα και εγώ κάτοχος ενός Κ850i.

Αρκετά καλό και πολύ καλό σχεδιασμό

Αν και είμαι πρώην κάτοχος N73 (το έδωσα στη γυναίκα μου) μου αρέσει αρκετά η φωτογραφία του αλλά και τα πλήκτρα αφής του.

Εκεί που έχω κάποια ένσταση είναι στη σύνδεση με τον H/Y (έκανα ενημέρωση από της επαφές που έχω στον Η/Υ και όλα τα “ς” μου τα έκανε “c” καθώς επίσης με ενόχλησε που όταν είναι στην αναμονή δεν σου δείχνει αν υπάρχει αναπάντητη στο τηλέφωνο ή κάποιο άλλο συμβάν όπως κάποια υπενθύμιση παρά μόνο αν το πάρεις στα χέρια σου και πατήσεις κάποιο πλήκτρο ή το ξεκλειδώσεις.

Κατά τα άλλα (εκτός από ένα φλας που έφαγε με ένα συγχρονισμό αλλά επανήλθε με επαναφορά του τηλεφώνου στις αρχικές του ρυθμίσεις) όλα καλά.

Προσωπικά το συνιστώ σε όσους δεν έχουν Φωτογραφική και δεν θέλουν να έχουν μαζί του (όπως εγώ) και κινητό και φωτογραφική σε 2 διαφορετικές συσκευές.

:)

Όποιος ξέρη ας μου απαντήσει στο εξής

Είχα την κάρτα πρώτα στο N73 (cosmote) και εκεί είχε ένα μενού το οποίο νομίζω το ονόμαζε υπηρεσίες cosmote. Τώρα που έβαλα την κάρτα στο 850 δεν βρίσκω κάποιο ανάλογο μενού. Που μπορεί να είναι και δεν το βρίσκω ? γιατί σίγουρα κάπου το έχει.

Και κάτι άλλο. Ξέρει κανείς αν το κινητό υποστηρίζει τις κάρτες που είναι 2 σε 1 (2 νούμερα σε μια κάρτα) ???

• The title was changed to Sony Ericsson K850