Jump to content

Sony Ericsson K850

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το πηρα και γω απο γερμανο.διαστημικο κινητο :D

apo mousikes ikanotites kai ikanotites tou ixeiou se euxaristise? se thema poiotitas kataskeuis?:)

euxaristo.

Ερωτηση προς τους κατοχους της συσκευης, για τη ποιοτητα του Video Recording...

Τα 320x240 pixels δεν ειναι "λιγα" για τη γενικοτερη ποιοτητα αυτου του κινητου;

Οταν περνατε τα videos στον υπολογιστη, ειστε ευχαριστημενοι απο τη ποιοτητα;

Και γενικοτερα...σε σχεση ας πουμε με το N95 ή ακομα και με το N73...τι δειχνει η συγκριση;

Τραβαει .mp4 ή .3gp ?

Εν τελει...αξιζει ενας παλιος κατοχος N73 ME να παει στο κ850i;

Ευχαριστω....

Τα βίντεο γενικά είναι πολύ καλά σε ποιότητα(και τα βραδινά είναι πολύ καλά,λόγω του led που έχει).Και ο ήχος επίσης καλός(μονοφωνικός μεν,AAC μορφή δε).Στα 30 fps το βίντεο...Από κει και πέρα,αν θες κ'ατι άλλο πάρε το Ν95 που έχει πραγματικά καλύτερη ποιότητα απ'όλα τα κινητά με κάμερα(στο θέμα βίντεο μονο,γιατι αν διαβάσεις παραπάνω τα posts μου περί νυχτερινών φωτό θα πάθεις πλάκα...)Κρύσταλλο η ποιότητα,καθόλου θόρυβος,με το ISO στο 100(για φωτό παρέας ή προσώπων βέβαια,όχι κάτι πιο μακρινό..)

Να κάνω μια ερώτηση. Στο Κ850 όταν ενεργοποιείς το flight mode, "παίζει" μόνο το media player ή είναι σαν άλλα κινητά που λειτουργείς κανονικά το κινητό με την διαφορά ότι απλά, δεν έχεις σήμα...;;; :worry:

kales einai oi fwto tou! ayto twra me ton koko pou lene yparxi alla logiko einai ccd einai o estitiras, einai san mia metria psifiaki photografikei tis agoras! exw mia cybershot 4.0 pixels se kamia periptosi den mporo na sigrino tis photo ths me autes tou kinhtou! ka8arotita telia xromata.. kai den yparxi kokos sto pragmatiko mege8os!

Pantos pisteuw oti kapia stigmi 8a htan kalitero na bgazane mia syskeuei me 3.2 mpixel me kanoniko estitira para 8 mpixel ccd pou photo tous einai metries se sxesi me mia psifiaki... ksereis na einai 100% auto pou lene "thl,photografiki,mp3player," ola mazh se esena! oxi oti twra den einai apla san isotimes siskeues me tis kanonikes!

Καλησπέρα σε όλους.Πήρα το 850 αλλά απογοητεύτηκα!!!Ξέχασα να σας πω ότι ήταν vodafone live συσκευή!! Οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι!! Πήγαν και κλείδωσαν όλες τις λειτουργίες του τηλεφώνου μόνο και μόνο να σε βάζουν να χρεώνεσαι στο vodafon live!!! Δέν μπορείς να βάλεις δικό σου ήχο κλήσης ούτε κάποιο mp3.Επίσης το bluetooth το έχει διακοσμητικό και μόνο για ακουστικά!!!Άσε που κατα λάθος μπορεί να μπείς στο vodafon live εκεί που έβαλαν το πλήκτρο.Κατά τα άλλα απίθανη κάμερα πολύ καλό video,και φαίνεται καλή κατασκευή!!!

Καλησπέρα σε όλους.Πήρα το 850 αλλά απογοητεύτηκα!!!Ξέχασα να σας πω ότι ήταν vodafone live συσκευή!! Οι άνθρωποι είναι απαράδεκτοι!! Πήγαν και κλείδωσαν όλες τις λειτουργίες του τηλεφώνου μόνο και μόνο να σε βάζουν να χρεώνεσαι στο vodafon live!!! Δέν μπορείς να βάλεις δικό σου ήχο κλήσης ούτε κάποιο mp3.Επίσης το bluetooth το έχει διακοσμητικό και μόνο για ακουστικά!!!Άσε που κατα λάθος μπορεί να μπείς στο vodafon live εκεί που έβαλαν το πλήκτρο.Κατά τα άλλα απίθανη κάμερα πολύ καλό video,και φαίνεται καλή κατασκευή!!!

Distixos h vodafon ta kanei auta.. kai den katalabenw tin hli8ia logiki ths! ase pou to kanei a8lio to menu sto periorizei kiolas! agori mou ade na afereseis to vodafon m.... apo to kinhto na isixaseis!

Είναι δυνατόν;

Αν δεν κάνω λάθος είσαι ο πρώτος που αναφέρει τέτοιους περιορισμούς από το live.

Μπορεί να το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος;

Είναι δυνατόν;

Αν δεν κάνω λάθος είσαι ο πρώτος που αναφέρει τέτοιους περιορισμούς από το live.

Kala etsi pos einai tha kano metafora i tha kano nea sindesi sto plaisio.

Sto plaisio kaneis sindesi voda alla perneis mono kanonikes siskeues.

Apo tin alli i voda einai diestrameni etairia, ti na tis kaneis tis megales epidotiseis me kleidomenes siskeues

Sta SE toulaxiston eixe mono to athlio menu, kai twra auto.

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

Είναι δυνατόν;

Έλα ντε και εμένα απίστευτο μου φαίνεται. Εδώ και καιρό η Voda έχει ξεκλειδώσει το bt στις live συσκευές. Πραγματικά αν ισχύει αυτό οι τύποι αντι να πάνε μπροστά, τρέχουνε προς τα πίσω...

Τα βίντεο γενικά είναι πολύ καλά σε ποιότητα(και τα βραδινά είναι πολύ καλά,λόγω του led που έχει).Και ο ήχος επίσης καλός(μονοφωνικός μεν,AAC μορφή δε).Στα 30 fps το βίντεο...Από κει και πέρα,αν θες κ'ατι άλλο πάρε το Ν95 που έχει πραγματικά καλύτερη ποιότητα απ'όλα τα κινητά με κάμερα(στο θέμα βίντεο μονο,γιατι αν διαβάσεις παραπάνω τα posts μου περί νυχτερινών φωτό θα πάθεις πλάκα...)Κρύσταλλο η ποιότητα,καθόλου θόρυβος,με το ISO στο 100(για φωτό παρέας ή προσώπων βέβαια,όχι κάτι πιο μακρινό..)

Σε ευχαριστω για την απαντηση..

Δεν ενδιαφερομαι για το Ν95.. Ειναι σαφως καλυτερο, αλλα προκειται για τουβλακι:p (για μεγεθος συσκευης μιλαω.. μην παρεξηγηθω...)

Το μονο που με χαλαει λιγο ειναι το 320x240 pixels αναλυσης video(τελικα τραβαει .mp4 ή .3gp ?? ).

Δεν ειναι οτι καλυτερο να τραβας video τετοιας αναλυσης και να τα βλεπεις στο PC...χωρις zoom..τουλαχιστον. Κριμας τα 500 euro.

Σχετικα με τον ηχο...υποθετω οτι με τα ακουστικα η ποιοτητα και η ενταση του ειναι ικανοποιητικη. Απ'οτι διαβαζω δηλαδη.. Οταν βαζεις ενα .mp3 να παιξει απο το ηχειο του τηλεφωνου, εφ'οσον δεν ειναι στερεφωνικος τι γινεται; Εχει βαβουρα; Απ'οτι θυμαμαι σε προηγουμενα Sony ο ηχος απο mp3's σε "ανοιχτη ακροαση/ηχειο" ηταν αξιοπρεπης.

Όσον αφορά την αναπαραγωγή ήχου μέσω του ηχείου είναι πάρα πολύ καλή!Πιο συγκεκριμένα,καταλαβαίνεις έναν ωραίο βαθύ ήχο,με μπάσο όταν ακούς μουσική ή όταν χτυπάει το τηλ!Πρώτη φορά ακουω κάτι τέτοιο σε τηλ της SE!Έκαναν πραγματικά πολύ καλή δουλειά!

Όσον αφορά το βίντεο,γράφει στα 320 * 240,στα 30 πλαίσια/δευτερόλεπτο,μονοφωνικός ήχος AAC πολύ καλής ποιότητας,φορμά .mp4

Κάνεις λάθος.Κι γω vf live συσκευη εχω.Εχω βάλει ήχο κλήσης Mp3 δικό μου,το bluetooth δουλεύει στα πάντα,κ για ακουστικά κ για μεταφορά εικόνων.

Κ εγω εχω προβλημα με το κλειστρο...κ δεν ειναι μονο για ενα τεταρτο αλλα μπορει να μην ανοιγει κ για 1-2 μερες!!!το ειχα παει στην omnitech στον πειραια κ ενω πρωτα μ κολλαγε κ εμενα για κανα τεταρτο το κλειστρο τωρα πλεον κολλαει για πολυ περισσοτερο!τεσπα εγω περημενω το νεο firmware update να δω μηπως διορθωθουν τα πραγματα

Πως γινεται καθε φορα η SE να βγαζει την flagship συσκευη της με προβληματα ρε παιδια? Δηλαδη τωρα με το Κ850 εχει προβλημα το βασικοτερο ατου, δηλαδη το κλειστρο της καμερας το οποιο ξεχωριζει απο αποψη design και αισθητικης την συσκευη απο τον ανταγωνισμο. ΟΚ θα λυθει με την πρωτη αναβαθμιση αλλα ειναι αποδεκτο για μια τοσο μεγαλη εταιρεια να κυκλοφορει συσκευες που δεν εχουν περασει τα στοιχειωση τεστ-ελεγχο?

Τι να πω.....και θελουν και 500 ευρω :p.

το δικο μου κ850 μεχρι στιγμης ,οσον αφορα το κλειστρο, δεν εχει παρουσιασει καποιο προβλημα.

Το εχω στην κατοχη μου σχεδιον 2 εβδομαδες, αρα υποψιαζομαι οτι το προβλημα πρεπει να υπαρχει σε καποια συγκεκριμενη παρτιδα.

Κάνεις λάθος.Κι γω vf live συσκευη εχω.Εχω βάλει ήχο κλήσης Mp3 δικό μου,το bluetooth δουλεύει στα πάντα,κ για ακουστικά κ για μεταφορά εικόνων.

Είχα δίκαιο που είδα κάπως υπερβολικά αυτά που είπε ο φίλος πιο πάνω.

Η vodafone τουλάχιστον στα SE δεν κλείδωσε ποτέ το bt. Και τα mp3 έχει κάτι χρόνια που δεν τα έχει κλειδωμένα πλέον. Μάλλον κάτι λάθος θα έκανε.

Να κάνω μια ερώτηση. Στο Κ850 όταν ενεργοποιείς το flight mode, "παίζει" μόνο το media player ή είναι σαν άλλα κινητά που λειτουργείς κανονικά το κινητό με την διαφορά ότι απλά, δεν έχεις σήμα...;;; :worry:

Στο "flight mode" δεν έχεις ,φυσικά, σήμα ούτε ραδιόφωνο.Τα υπόλοιπα

λειτουργούν κανονικά.

Αγόρασα την γρήγορη κάρτα SANDISK microSD Mobile Premium 1Gb

και πραγματικά η αποθήκευση των φωτο μετά τη λήψη γίνεται στο

μισό χρόνο σε σχέση με την micro memory stick της συσκευασίας

(ιδίως σε εσωτερικές λήψεις).

Τιμή: Γερμανός 19,50 Κατερέλος 17,00

Για όλα τα χαρακτηριστικά της κάρτας δείτε στη σελίδα:

http://www.sandisk.com/Products/ProductInfo.aspx?ID=2357

Στο "flight mode" δεν έχεις ,φυσικά, σήμα ούτε ραδιόφωνο.Τα υπόλοιπα

λειτουργούν κανονικά.

Δηλαδή σε flight mode στο Κ850 μπορείς να δεις κανονικά τις εικόνες σου, video, mp3 απ'το file manager, και να παίζεις παιχνίδια κανονικά κλπ...;;; :worry: Ρωτάω γιατί στο W810i που είχα, flight mode= walkman μόνο. Δεν μπορούσα να δω και να κάνω τίποτα άλλο... :worry:

Δηλαδή σε flight mode στο Κ850 μπορείς να δεις κανονικά τις εικόνες σου, video, mp3 απ'το file manager, και να παίζεις παιχνίδια κανονικά κλπ...;;; :worry: Ρωτάω γιατί στο W810i που είχα, flight mode= walkman μόνο. Δεν μπορούσα να δω και να κάνω τίποτα άλλο... :worry:

το μονο που δεν δουλευει σε flight mode στο Κ850 ειναι το ραδιοφωνο και το οτι δεν υπαρχει σημα..ΟΛΕΣ οι υπολοιπες λειτουργιες δουλευουν κανονικοτατα...:D

το μονο που δεν δουλευει σε flight mode στο Κ850 ειναι το ραδιοφωνο και το οτι δεν υπαρχει σημα..ΟΛΕΣ οι υπολοιπες λειτουργιες δουλευουν κανονικοτατα...:D

ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩ.... Σαν τα SE της σειράς Ρ δηλαδή...:cool::cool::cool:

Γιατί το sar του δεν είναι και λίγο... :D Και απο που ενεργοποιείται το flight mode αν επιτρέπεται...;;; :worry:

ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩ.... Σαν τα SE της σειράς Ρ δηλαδή...:cool::cool::cool:

Γιατί το sar του δεν είναι και λίγο... :D Και απο που ενεργοποιείται το flight mode αν επιτρέπεται...;;; :worry:

exo tin ediposi oti me to pou anoigeis to kinito sou vazei na epilekseis anamesa se normal kai flight mode. etsi toulaxiston einai sto w880i:)

exo tin ediposi oti me to pou anoigeis to kinito sou vazei na epilekseis anamesa se normal kai flight mode. etsi toulaxiston einai sto w880i

Ναι, και στο W810i που είχα έτσι ακριβώς ήταν. Και με το που διάλεγες flight mode, σε πήγαινε κατευθείαν στο walkman. Δεν μπορούσες να κάνεις και να δεις τίποτα άλλο. Πολύ μούφα... :mad:

Το θέμα είναι στο Κ850i πως είναι. Αν είναι σαν το P990i ας πούμε που ενεργοποιείς το flight mode αλλά μπορείς να δουλέψεις κανονικά ΟΛΕΣ τις λειτουργίες εκτός radio, κλήσεις & μηνύματα, τότε έχει καλώς... :)

• The title was changed to Sony Ericsson K850