JoeBar Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Το ότι όταν το βάζεις ανοιχτο στην φόρτιση σου λέει ταχεία φόρτιση και κλειστό σου λέει απλή δεν σου κάνει?Τα παλαιότερα Manual το ανέφεραν αναλυτικά πάντως δεν ξέρω για τα νέα.... Δεν το έχω βάλει να φορτίζει ποτέ κλειστό καρντιά μου... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Πραγματικά,την ευκολία του Κ800 δεν την έχει άλλο κινητό!Φαίνεται όμως ότι και η ίδια η SE το μετάνοιωσε μιας και αν δεις το νέο τους μοντέλο για την Ιαπωνία(το SO905iC),έχει ενεργό κάλυμμα φακού όχι αυτόματο με κουμπί..... Απλά,ήταν κάτι καινοτομικό στο σχεδιασμό κινητών με κάμερα,όχι όμως και βολικό απαραίτητα..... Πάντως,με την επόμενη αναβάθμιση ελπίζω ο συγχρονισμός όλων των μερών της κάμερας να είναι ο σωστός...Απ'τη μια είναι λογικό το τηλέφωνο να χωλαίνει όσον αφορά τις επιδόσεις του σε κάποιες λειτουργίες(το οποίο όμως οφείλεται στη νέα πλατφόρμα και διορθώνεται με αναβάθμιση)αλλά από την άλλη είχαν ολοκληρο 1,5 χρόνο να προσέξουν κάποιες μικρολεπτομέρειες.... Ελπίζω η ολοκαίνουρια πλατφόρμα που θα χρησιμοποιήσουν στο Κ900 η οποία λέγεται ότι θα είναι κάτι πραγματικά πρωτοποριακό να είναι ακόμη καλύτερη άπό την DB3150 σε απόδοση,έστω και στα αρχικά της στάδια..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Έτσι ακριβώς βγαίνουν τα λανθασμένα συμπεράσματα.Η Ericsson έχει 2 φορτίσεις την γρήγορη αν το φορτίσεις ανοιχτό και την κανονική αν το φορτίσεις κλειστό.Η διαφορά στους χρόνους αυτονομίας είναι τουλάχιστον διπλάσια:) ειμαι παλιος χρηστης της SE φιλε μου (απο P800i καιρο) και δεν θα το λεγα οτι παιζει απολυτο ρολο αλλαζοντας δραματικα την αυτονομια της μπαταριας ;) ειναι το ιδιο και το αυτο φιλε μου . εχει ξανα αναφερθει και στο παρελθον,δεν θυμαμαι σε ποιο thread,μαλλον στων p900i,p910i επειδη και αυτα ειχαν το χουι να μην βγαζουν ποτε 100% φορτιση μπαταριας οταν ειναι ανοικτα,ενω μολις τα εσβηνες,εδειχναν 100% :lol: καποιοι ειχαν θεωρησει οτι πρεπει να σβηνεις το κινητο για να φορτιζει σωστα :lol:καπως ετσι δημιουργουνται οι μυθοι :lol: ειχαμε παρει και απαντηση σε ερωτηση μας στην SE για αυτο τον λογο,αλλα δεν μπορω να βρω το μειλ που μου ειχαν στειλει...:O ειναι ενα ηλιθιο bag της SE που δυστυχως υπαρχει και στο κ850ι ...... :O Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSitia Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Kalhmera... Den exei kamia sxesh to pws fortizei to kinhto para kai mono sto xrono fortishs! otan einai klisto fwrtizei pio grigora giati apla den spatalaei energia! eimai katoxos ericsson apo to T10s kai episeis hlektronikos se ergastirio! otan to kinhto litourgei xriazete periso xrono gia na fwrtish telia!To an krataei perisotero h oxi den exei na kanei me pio tropo fwtizete! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Kalhmera... Den exei kamia sxesh to pws fortizei to kinhto para kai mono sto xrono fortishs! otan einai klisto fwrtizei pio grigora giati apla den spatalaei energia! eimai katoxos ericsson apo to T10s kai episeis hlektronikos se ergastirio! otan to kinhto litourgei xriazete periso xrono gia na fwrtish telia!To an krataei perisotero h oxi den exei na kanei me pio tropo fwtizete! καλημερα φιλε μου :) +1000 :) Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gallidoula Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Πως επιλέγω ταξινόμηση ανά κατηγορία? Επίσης υπάρχει κανένα σάιτ με εφαρμογές για το τηλεφωνάκι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Και ναι,σήμερα στα ξαφνικά εμφανίστηκε το γνώριμο απ'τους κατόχους του Κ800 μήνυμα:"Η ενέργεια απέτυχε",όταν πάω να μπω στο μενού των εφαρμογών ή των παιχνιδιών.....Δεν προηγήθηκε κάτι το ασυνήθιστο στη χρήση του κινητού να σημειώσω.....Τηλεφωνικά,μου είπαν απ'την SE ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο νεώτερο λογισμικό προς το παρόν,ούτε ότι γνωρίζουν κάτι σχετικά με το πότε θα έρθει κάποιο νέο....Γεγονός είναι πάντως ότι το εν λόγω πρόβλημα δε λύνεται με απλή αναβάθμιση,αλλά με πλήρες φλασάρισμα του λογισμικού,οπότε ή σε service center ή μέσω Wotan ή Davinci που ακόμη δεν υποστηρίζουν τηλέφωνα της πλατφόρμας DB3150.....Τι έκαναν 1,5 χρόνο οι προγραμματιστές του τηλεφώνου;Ξυνόντουσαν;;Τι σόι αναβαθμισμένη πλατφόρμα είναι αν παρουσιάζει τα ίδια προβληματα σε σχέση με την προηγούμενη;Κοιτάμε να προσθέσουμε μόνο λειτουργίες αλλα από σταθερότητα μηδέν;όλα αυτά τα λέει ενας φανατικός της SE που στη ζωή του δεν έχει αγοράσει τηλέφωνο άλλης εταιρίας....Καθυστέρησαν εννοείται το τηλέφωνο ώστε να ασχοληθούν με τη νέα πλατφόρμα...Τελικά,όπως προκύπτει,μάλλον είχαν πάρει μια τσουγκράνα και τά'ξυναν....Απ'τη στιγμή που το ίδιο πρόβλημα απασχόλησε και στο παρελθόν το Κ800 είναι ανεπίτρεπτο να υπάρχει και δω.....Τουλάχιστον το πρόβλημα θα λυνοταν άμεσα αν υποστηριζόταν το τηλέφωνο μέσω τρίτων sites... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Και ναι,σήμερα στα ξαφνικά εμφανίστηκε το γνώριμο απ'τους κατόχους του Κ800 μήνυμα:"Η ενέργεια απέτυχε",όταν πάω να μπω στο μενού των εφαρμογών ή των παιχνιδιών.....Δεν προηγήθηκε κάτι το ασυνήθιστο στη χρήση του κινητού να σημειώσω.....Τηλεφωνικά,μου είπαν απ'την SE ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο νεώτερο λογισμικό προς το παρόν,ούτε ότιγνωρίζουν κάτι σχετικά με το πότε θα έρθει κάποιο νέο....Γεγονός είναι πάντως ότι το εν λόγω πρόβλημα δε λύνεται με απλή αναβάθμιση,αλλά με πλήρες φλασάρισμα του λογισμικού,οπότε ή σε service center ή μέσω Wotan ή Davinci που ακόμη δεν υποστηρίζουν τηλέφωνα της πλατφόρμας DB3150.....Τι έκαναν 1,5 χρόνο οι προγραμματιστές του τηλεφώνου;Ξυνόντουσαν;;Τι σόι αναβαθμισμένη πλατφόρμα είναι αν παρουσιάζει τα ίδια προβληματα σε σχέση με την προηγούμενη;Κοιτάμε να προσθέσουμε μόνο λειτουργίες αλλα από σταθερότητα μηδέν;όλα αυτά τα λέει ενας φανατικός της SE που στη ζωή του δεν έχει αγοράσει τηλέφωνο άλλης εταιρίας....Καθυστέρησαν εννοείται το τηλέφωνο ώστε να ασχοληθούν με τη νέα πλατφόρμα...Τελικά,όπως προκύπτει,μάλλον είχαν πάρει μια τσουγκράνα και τά'ξυναν....Απ'τη στιγμή που το ίδιο πρόβλημα απασχόλησε και στο παρελθόν το Κ800 είναι ανεπίτρεπτο να υπάρχει και δω.....Τουλάχιστον το πρόβλημα θα λυνοταν άμεσα αν υποστηριζόταν το τηλέφωνο μέσω τρίτων sites... Νομίζω εδώ κάτι υπάρχει,για αρχή πάντα.Πάντως είναι γεγονός ότι τα όσα είδα στο Κ850 δεν με ενθουσίασαν και πολύ,πχ. έβαλα ένα παιχνίδι(3D Nitro Street Racing) και μου έβγαλε το μήνυμα "Η εφαρμογή χρησιμοποιεί πολλή μνήμη":wacko::wacko:,απόρησα γιατί ήδη τα Κ800/Κ810 τα κατάπιναν όλα τα java και είχα να το λέω ότι σε αυτά η SE ήταν η καλύτερη,αλλά εδώ δεν μπορούσα να το πω,τι την ήθελαν την JP 8.0 αν χρειάζονται μύριες αναβαθμίσεις για να αποδόσει σωστά όπως αναμένεται......:confused:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Στο topsony παρ'όλα αυτά έχει τους γνωστούς περιορισμούς:δεν είμαι εγγεγραμμένος πάνω από 2 μήνες ούτε έχω ποστάρει στο φόρουμ ποτέ.....Άσε που προτιμώ τη σιγουριά του Wotan η του DaVinci...Ποιος κάθεται να ψάχνει το customisation file,να φλασάρει το main και μετά το customisation κλπ,κλπ;Απλά το Wotan επειδή κάνει ολοκληρωμένη τη δουλειά σου δίνει την αίσθηση ότι το τηλέφωνο ανοίγει για πρώτη φορά!Το XS έχει χειροκινητη διαδιθκασία και με ξενίζει λίγο..... :p Στο davinci team πάντως από βδομάδα είπαν θα αρχισουν τις διαδικασίες για την υποστήριξη οπότε θα τους πάρει λίγο καιρό...Γεγονός ότι καθυστερούν πολύ σε σχέση με Wotanserver,οπότε ας ελπίσουμε ο wotan να κάνει την πρωτιά πάλι σύντομα...... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Kalhmera... Den exei kamia sxesh to pws fortizei to kinhto para kai mono sto xrono fortishs! otan einai klisto fwrtizei pio grigora giati apla den spatalaei energia! eimai katoxos ericsson apo to T10s kai episeis hlektronikos se ergastirio! otan to kinhto litourgei xriazete periso xrono gia na fwrtish telia!To an krataei perisotero h oxi den exei na kanei me pio tropo fwtizete! Μέγα λάθος.Καταρχάς όταν είναι κλειστό φορτίζει σε 2.5ώρες και ανοιχτό σε 1 άρα αυτό και μόνο απορίπτει την θεωρία σου. Δεύτερον έστω ότι ήταν αντίστροφα και όταν είναι ανοιχτό να φορτίζει σε 2.5 ώρες και κλειστό σε μία με ίδιο επίπεδο φόρτισης τότε μου λες ότι σε standby καταναλώνει 1.5 ώρας ενέργεια από την πρίζα??Δηλαδη 1.5 φορές την ενέργεια που παίρνει και μετα δουλεύει για 4 μέρες?Ατοπο Τρίτον.Το Α και το Ω στις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες είναι πως η καλή φόρτιση είναι η χαμηλής ισχύος και σταθερή γιαυτό και οι ακριβοί φορτιστές δεν παίζουν στις τίμες που δίνουν πολύ.Δεν είναι θέμα κινητού είναι χημείας.Η φόρτιση έιναι ανεξάρτητη της εκφόρτισης μόνο αν μιλάμε για συστοιχείες πυκνωτών που όμως δεν χρησιμοποιπούνται σε τόσο μικρά κυκλώματα... Τέταρτον τα p series έχουν τελείως διαφορέτικο power management λογω της διφορετικής αρχιτεκνοτικής των επεξεργαστών& λειτουργικού.Μην τα συκρίνετε με τα κανονικά. gallidoula στο μύνημα μου Χθες 20:44 σου λέω πως κάνεις την εμφάνιση κατά κατηγορίες.Για εφαρμογές κοίταξε τα http://www.getjar.com http://www.midlet.org Παράθεση Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSitia Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Μέγα λάθος.Καταρχάς όταν είναι κλειστό φορτίζει σε 2.5ώρες και ανοιχτό σε 1 άρα αυτό και μόνο απορίπτει την θεωρία σου. Δεύτερον έστω ότι ήταν αντίστροφα και όταν είναι ανοιχτό να φορτίζει σε 2.5 ώρες και κλειστό σε μία με ίδιο επίπεδο φόρτισης τότε μου λες ότι σε standby καταναλώνει 1.5 ώρας ενέργεια από την πρίζα??Δηλαδη 1.5 φορές την ενέργεια που παίρνει και μετα δουλεύει για 4 μέρες?Ατοπο Τρίτον.Το Α και το Ω στις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες είναι πως η καλή φόρτιση είναι η χαμηλής ισχύος και σταθερή γιαυτό και οι ακριβοί φορτιστές δεν παίζουν στις τίμες που δίνουν πολύ.Δεν είναι θέμα κινητού είναι χημείας.Η φόρτιση έιναι ανεξάρτητη της εκφόρτισης μόνο αν μιλάμε για συστοιχείες πυκνωτών που όμως δεν χρησιμοποιπούνται σε τόσο μικρά κυκλώματα... Τέταρτον τα p series έχουν τελείως διαφορέτικο power management λογω της διφορετικής αρχιτεκνοτικής των επεξεργαστών& λειτουργικού.Μην τα συκρίνετε με τα κανονικά. gallidoula στο μύνημα μου Χθες 20:44 σου λέω πως κάνεις την εμφάνιση κατά κατηγορίες.Για εφαρμογές κοίταξε τα http://www.getjar.com http://www.midlet.org An katsis ligo na diabasis leei se ena simio " h fortisi tou kinhtou mporei na diarkesi perisotero otan to kinhto einai anikto h xrisimopoihte tin wra tis foritiseis" den leo tpt allo! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaharakis Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Μέγα λάθος.Καταρχάς όταν είναι κλειστό φορτίζει σε 2.5ώρες και ανοιχτό σε 1 άρα αυτό και μόνο απορίπτει την θεωρία σου. Δεύτερον έστω ότι ήταν αντίστροφα και όταν είναι ανοιχτό να φορτίζει σε 2.5 ώρες και κλειστό σε μία με ίδιο επίπεδο φόρτισης τότε μου λες ότι σε standby καταναλώνει 1.5 ώρας ενέργεια από την πρίζα??Δηλαδη 1.5 φορές την ενέργεια που παίρνει και μετα δουλεύει για 4 μέρες?Ατοπο Τρίτον.Το Α και το Ω στις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες είναι πως η καλή φόρτιση είναι η χαμηλής ισχύος και σταθερή γιαυτό και οι ακριβοί φορτιστές δεν παίζουν στις τίμες που δίνουν πολύ.Δεν είναι θέμα κινητού είναι χημείας.Η φόρτιση έιναι ανεξάρτητη της εκφόρτισης μόνο αν μιλάμε για συστοιχείες πυκνωτών που όμως δεν χρησιμοποιπούνται σε τόσο μικρά κυκλώματα... Τέταρτον τα p series έχουν τελείως διαφορέτικο power management λογω της διφορετικής αρχιτεκνοτικής των επεξεργαστών& λειτουργικού.Μην τα συκρίνετε με τα κανονικά. gallidoula στο μύνημα μου Χθες 20:44 σου λέω πως κάνεις την εμφάνιση κατά κατηγορίες.Για εφαρμογές κοίταξε τα www.getjar.com www.midlet.org επειδη δεν ειναι η 1η φορα που παρατηρειται τετοια διαφορα για αυτο το θεμα,και ακρη δεν θα βρεθει (πιστεψτε με....το ξερω...οπως ειπα δεν ειναι η 1η φορα :lol:) εγω θα τα φορτιζω ανοικτα και θα κρατανε λιγοτερο ;) και εσυ κλειστα και θα εχεις μεγαλυτερη αυτονομια :D Παράθεση ""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη"" """""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Μα δεν είναι πως προσπαθώ να επιβάλλω την γνώμη μου.Απλά προαναφέρω ένα feature που υπάρχει και σύμφωνα με τις οδηγίες της εταιρίας.Ακόμα και στο k850 η φόρτιση κατονομάζεται ως 2.5 ώρες που σημαίνει την κλειστή στο manual.Τώρα αν ο καθένας θεωρεί πως δεν του χρειάζεται διακαίωμα του.Και εγώ μπορεία ττα MMS να μην τα χρησιμοποιώ αλλά μετά δεν θα γρινιάζω να τις ελλείψης της SE στο MMS interface... Παράθεση Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNHSitia Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Kana themataki flash bre8ike? psaxnw alla tpt :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 ¨Ολα του k800 παίζουν άνετα... Παράθεση Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 το Κ800 δεν υποστηρίζει flash θέματα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minos197 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 w850i themes sorry :P Δεν έχω δουλεψει με flash themes yet :P Παράθεση Nokia 3210 -> Ericsson T29 -> Ericsson t68 >SE t610i > SE K750i > Custom Hybrid K750/W800/W700 > iPhone > Samsung Galaxy S > SGS II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 επειδη δεν ειναι η 1η φορα που παρατηρειται τετοια διαφορα για αυτο το θεμα,και ακρη δεν θα βρεθει (πιστεψτε με....το ξερω...οπως ειπα δεν ειναι η 1η φορα :lol:) εγω θα τα φορτιζω ανοικτα και θα κρατανε λιγοτερο ;) και εσυ κλειστα και θα εχεις μεγαλυτερη αυτονομια :D Εγώ πάλι λέω να τα φορτίζω ανοικτά και να έχω την ίδια ακριβώς αυτονομία με όσους τα φορτίζουν κλειστά. :p Όπως ήδη είπες, το συγκεκριμένο θέμα το έχουμε εξαντλήσει και ποτέ δεν συμφωνήσαμε. Το θέμα είναι ότι όποιος φορτίζει κλειστά τα κινητά επιστρέφει σε εποχές προ δεκαετίας. Αλλά το κινητό είναι δικό του, ότι θέλει το κάνει. :p:p Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Τι μορφή βίντεο προτείνετε για το κινητό? δλδ, έχω ένα βίντεο μορφής .avi και θέλω να το περάσω στο κινητό... τι κωδικοποίηση να κάνω? Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirobabis Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Τι μορφή βίντεο προτείνετε για το κινητό? δλδ, έχω ένα βίντεο μορφής .avi και θέλω να το περάσω στο κινητό... τι κωδικοποίηση να κάνω? 3gp θα ελεγα... Παράθεση www.slotgames.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feanor83 Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Τι μορφή βίντεο προτείνετε για το κινητό? δλδ, έχω ένα βίντεο μορφής .avi και θέλω να το περάσω στο κινητό... τι κωδικοποίηση να κάνω? mp4 me aac ixo sta 320*240 para poli kali poiotita kai megethos giro sta 4 me 5 mb to lepto se HQ. Παράθεση Nokia 3210, 6510 Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher Sharp 703SH LG Arena SONY XPERIA M4 AQUA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Οκ! ευχαριστώ πολύ! Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phoenixxx_7 Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Αγορασα εχθες το κ850 ! Ειναι τελειο το μενου,το media player,η αναλυση της καμερας.Το πηρα με επιδοτηση,vodafone live εκδοση, προς το παρον κανενα παραπονο.:D:D Παράθεση Unbox Your Phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Foutre Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Σημερα ηρθα σε επαφη μαζη του για προτη φορα σε ενα μεντια μαρκ . μου αρεσε ο τροπος χρησης και τα μενου. Δεν μου αρεσε ποιοτικα ,{πολη πλαστηκουρα} και το οτι δεν εχει εξωτερικο κληστρο φακου ,με αποτελεσμα να υπαρχει φοβος να γδαρθει το διαφανο καληπτρο του φακου, κατη που επιταση την χρηση θηκης , δεν ημαστε ολοι γραφιατοι εξ αλλου . επισης για οσους θα το αποκτησουν μαζη με την συσκευη να αγορασουν πανακια η μαντηλακια για γιαλια .{πολη δακτηλια ρε φιλε}:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billpapachristos Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 παιδια χθες μου χε κολλησει το κλειστρο για κανα τεταρτο με αποτελεσμα να μν μπορω να χρησιμοποιησω την καμερα....Σημερα παλι διαπιστωσα οτι δν υπαρχουν οι εφαρμογες και τα παιχνιδια αφου οταν προσπαθω να μπω σ ενα απ αυτους τους φακελους μου λεει η ενεργεια απετυχε!!! Ξερει κανεις τι μπορω να κανω για ολα αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts