Jump to content

Sony Ericsson K850

john74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πώς γίνεται να αποθηκεύσεις το εξώφυλλο του δίσκου;

einai aplo ston media player 11, vlepeis tin vivliothiki ana album, tha deis kati koutia cd, an exoun eksofilo ok, alliws antigrafeis to eksofilo apo mia selida, psake gia album artwork, meta copy/paste tin eikona kai eisai ok.

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

http://www.sethpo.de/Original-SE-Themes.html

Και τα προεγκατεστημένα θεματα του Κ850 και του W910 και άλλων.

ταξιδιώτης22, αρκετά ποιοτικές οι φωτογραφίες του μπορώ να πω http://www.mplampla.gr/files/Trillian/drunk.gif
http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

stile kalitera apo edo ,kane diagrafi ta proigoumena.http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_1_3&zone=&lm=ps1_1&pid=10407

Δεν εχουν βαλει ακομα στο site που μου εδωσες τις ρυθμισεις για το K850i μαλλον ειναι πολυ καινουργιο ακομα!

Θα παρω τηλ τη Wind σημερα να ρωτησω!

ταξιδιώτης22, αρκετά ποιοτικές οι φωτογραφίες του μπορώ να πω http://www.mplampla.gr/files/Trillian/drunk.gif

και καλα κανεις που το λες :rolleyes:

γιατι αν αμολησει το σκυλο :lol::lol:

εγω το περιμενω παντως για αντικατασταση του k800i μου.

εκανα φορητοτητα απο vodafone σε cosmote μεσω γερμανου και εχω επιδοτηση για νεα συσκευη γυρω στα 270ε.οποτε θα μου ερθει λιγοτερο απο την μιση τιμη.

παντως θα το ξαναπω οτι η τιμη του τηλ ειναι εξωφρενικα υψηλη :!:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

και καλα κανεις που το λες :rolleyes:

γιατι αν αμολησει το σκυλο :lol::lol:

εγω το περιμενω παντως για αντικατασταση του k800i μου.

εκανα φορητοτητα απο vodafone σε cosmote μεσω γερμανου και εχω επιδοτηση για νεα συσκευη γυρω στα 270ε.οποτε θα μου ερθει λιγοτερο απο την μιση τιμη.

παντως θα το ξαναπω οτι η τιμη του τηλ ειναι εξωφρενικα υψηλη :!:

Einai eksofrenika ipsili, alla den tha meinei etsi, ta xrisougenna to vlepo 440 kai to pasxa 380-400, otan paei sta 330-350 tha ginei soupa ara best seller.

perimene sta xristougenna etsi kai allios oi pwtes partides exoun sxedon figei, poula to k800 kai to pires tsampa (xwris na valeis kai alla lefta apo tin tsepi sou;))

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

:help: Ξέρει κάνείς πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω επιδότηση Cosmote στα Microland? A, και αν κάποιος δει να πουλάνε κάπου αλλού το Luminous Green k850i ας το αναφέρει.

thanks;):up::wink:

[sIGPIC][/sIGPIC] ►http://www.totobay.com◄ Ολοκαίνουρια κινητά από Κίνα. Τιμές?.. Απλά δείτε!!

Einai eksofrenika ipsili, alla den tha meinei etsi, ta xrisougenna to vlepo 440 kai to pasxa 380-400, otan paei sta 330-350 tha ginei soupa ara best seller.

perimene sta xristougenna etsi kai allios oi pwtes partides exoun sxedon figei, poula to k800 kai to pires tsampa (xwris na valeis kai alla lefta apo tin tsepi sou;))

den exw perithorio xronoy mias kai exw tin epidotisi twra ;)

(kataramena windows :mad: poy eftasa ...mexri kai egw eimai anagasmenos -estw kai gia ligo,na grapsw se greekglish :mad:)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

Και που είναι το πρόβλημα? Η επιδότηση δεν χάνεται. Απλά αναπροσαρμόζεται κάθε μήνα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Και που είναι το πρόβλημα? Η επιδότηση δεν χάνεται. Απλά αναπροσαρμόζεται κάθε μήνα.

Ακριβώς.

Οι περισσότεροι τρέχουν να προλάβουν κινητό μήπως χάσουν την επιδότηση. :)

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.

Piga simera sto plaisio ksana kai mou eipane oti stin vitrina tha to vgaloun se kana mina (????). Otan pira tilefono omos eipan oti tha einai sti vitrina se kamia vdomada.

Perasa apo to Germano episis, alla den to eixe. Perasa kai ap 'tin Wind alla ekanan anakainisi...

To κινητο ειναι απλα τελειο!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

o nagata exei dikio einai apla teleio. einai multimedia kai se prositi timi gia tis dinatotites tou

Προσιτό θα αρχίσει να γίνεται κατά τα Χριστούγεννα.

Προς το παρόν είναι ακριβό, αλλά πάντα έτσι γίνεται με τα νέα μοντέλα.

Η αρχική τους τιμή είναι πολύ υψηλή και μετά πέφτει σταδιακά.

Δεν εχουν βαλει ακομα στο site που μου εδωσες τις ρυθμισεις για το K850i μαλλον ειναι πολυ καινουργιο ακομα!

Θα παρω τηλ τη Wind σημερα να ρωτησω!

Εμένα μου ήρθαν στο Κ850 οι ρυθμίσεις Wind με αποστολή ΚΕΝΟΥ μηνύματος στο 234,κάντο έτσι γιατί αν πάρεις τηλ. τα ζωντόβολα(αγαπημενη περιγραφή μου για κάθε τι άχρηστο....:X)δεν θα βγάλεις άκρη;);)

Ακριβώς.

Επειδή έχω λίγο άγνοια στο θέμα των επιδοτήσεων και επειδή έχω και εγώ μία τώρα αναμένοντας το πράσινο k850i μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο?!? :blink::rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC] ►http://www.totobay.com◄ Ολοκαίνουρια κινητά από Κίνα. Τιμές?.. Απλά δείτε!!

Ακριβώς.

δεν το ηξερα αυτο :blink:

ευχαριστω παιδες :)

πηγα κι εγω ολο χαρα να το παρω σημερα απο τον Γερμανο,και μου λενε οτι το περιμενουν μεχρι το τελος του μηνα!Μα,τους λεω το ειδα χτες στην τηλεοραση σε διαφημιση οτι το φερατε και μου λενε κατι τετοιο δεν ισχυει!!Δεν εχει ερθει ακομα!!!:mad:

πηγα κι εγω ολο χαρα να το παρω σημερα απο τον Γερμανο,και μου λενε οτι το περιμενουν μεχρι το τελος του μηνα!Μα,τους λεω το ειδα χτες στην τηλεοραση σε διαφημιση οτι το φερατε και μου λενε κατι τετοιο δεν ισχυει!!Δεν εχει ερθει ακομα!!!:mad:

καραγκιοζηδες :mad:κοροιδευουν τον κοσμο απροκαλυπτα :mad:

καραγκιοζηδες :mad:κοροιδευουν τον κοσμο απροκαλυπτα :mad:

κι οχι μονο σε αυτο το θεμα φιλε Δημητρη,θα το εχουν και πιο ακριβα απο το Πλαισιο οταν το φερουν!!Ας οψεται η ελλειψη κι απο εκει,γιατι πηγα κ εκει και ρωτησα και ειχαν φερει 2-3 κομματια και τα εδωσαν "εν ριπη οφθαλμου" λενε και περιμενουν νεα παρτιδα!

κι οχι μονο σε αυτο το θεμα φιλε Δημητρη,θα το εχουν και πιο ακριβα απο το Πλαισιο οταν το φερουν!!Ας οψεται η ελλειψη κι απο εκει,γιατι πηγα κ εκει και ρωτησα και ειχαν φερει 2-3 κομματια και τα εδωσαν "εν ριπη οφθαλμου" λενε και περιμενουν νεα παρτιδα!

αν δεν ηταν η επιδοτηση δεν θα τα εδινα με τπτ 500ε για τετοιο τηλ.:!:

απλα σκεφτομαι οτι με 220-230ε που θα μου στοιχισει ειναι καλη αγορα.;)

αλλα ειναι κριμα να θελουν καποιοι να ονομαζονται ""σοβαρες εταιρειες"" και παραλληλα να φερονται με τετοιο τροπο στον καταναλωτη...

που στο κατω κατω απο εμας ζουνε:!: και πρεπει τουλαχιστον να μας σεβονται ....με τα λεφτα μας στεκονται στην αγορα και αυτο θα επρεπε να το εχουν σαν αρχη ολοι τους :mad:

• The title was changed to Sony Ericsson K850