goldeneye Δημ. March 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2008 Για να κάνετε το κινητο σας πιο γρηγορο απενεργοποιήστε την χειρογραφη εισαγωγη κειμενου και την αναγνωριση χειρογραφου κειμενου ως εξης : πίνακας ελεγχου -> συσκευή-> εισαγωγή κειμένου -> χειρογραφη -> μόνο πληκτρολογιο και εικονικο πληκτρολογιο -> κανενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
turando72 Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 ρε παιδια,μια απορια....πως μπορω να απενεργοποιησω το 3g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. March 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 To back up αρχείο των επαφών σε ποιόν φάκελλο αποθηκεύεται; Αν κάνω firmware update οι επαφές χάνονται; Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 3, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 ρε παιδια,μια απορια....πως μπορω να απενεργοποιησω το 3g? 1.διαβάζεις το manual 2.διαβάζεις το FAQ Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 3, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2008 To back up αρχείο των επαφών σε ποιόν φάκελλο αποθηκεύεται; Αν κάνω firmware update οι επαφές χάνονται; 1.M2/άλλο/backup 2.ναι.κράτα ένα αντίγραφο στην κάρτα μνήμης (αυτο που ρωτάς που αποθηκεύεται) κ μετά επανέφερέτο απο εκεί.(επίσης να ξέρεις ότι χάνονται τα πάντα στο κινητό.σαν να κάνεις format στο pc) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
turando72 Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 ή εγω ειμαι τυφλος ή δεν ξερω τιγίνεται.....στο manual δεν λεει πουθενα τίποτα για την απενεργοποιηση του 3g.Μια βοηθεια βρε παιδια!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 ή εγω ειμαι τυφλος ή δεν ξερω τιγίνεται.....στο manual δεν λεει πουθενα τίποτα για την απενεργοποιηση του 3g.Μια βοηθεια βρε παιδια!!!! Ψαξε λιγο καλυτερα και θα το βρεις.πηγαινε προτιμηση δικτυου και εκει θα κανεις την αλλαγη σε gsm :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 1.M2/άλλο/backup 2.ναι.κράτα ένα αντίγραφο στην κάρτα μνήμης (αυτο που ρωτάς που αποθηκεύεται) κ μετά επανέφερέτο απο εκεί.(επίσης να ξέρεις ότι χάνονται τα πάντα στο κινητό.σαν να κάνεις format στο pc) Ευχαριστώ... Ωστόσο μόνο το GMXT και το Foxytag έχω εγκαταστήσει,οπότε μικρό το κακό,αλλά και πάλι αυτα τα δύο είναι εγκατεστημένα στη M2 (8GB),θα χαθούν και αυτά; Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
turando72 Δημ. March 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2008 Ευχαριστω πολυ!!!!Το βρηκα!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά; Γιατί το $#@&$*!^ το ξυπνητήρι δεν χτυπάει όταν είναι κλειστή η συσκευή; Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufiokefalos Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 και δηλώνω online την απορία μου: Garmin σε W960 έχει βάλει κανένας εδώ και να δουλέψει σωστά?? Αν υπάρχει κάποιος ας μου στήλει βρε παιδιά ένα μύνημα ΠΛΙΖ!!! Παράθεση Ένα πράγμα φοβάμαι ότι μια μέρα θα φύγετε όλοι και θα μείνετε μόνοι σας:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
double_k Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά; Γιατί το $#@&$*!^ το ξυπνητήρι δεν χτυπάει όταν είναι κλειστή η συσκευή; Φαντάζομαι επειδή η πολιτική της SE για τα κινητά αυτά είναι πως δεν χρειάζεται να τα κλείνουμε και αντί αυτού απλά να απενεργοποιούμε το δίκτυο, flying mode, για να μην χρειάζεται μετά να φορτώνονται όλα κατά την εκκίνηση. Κάτι σαν, αλλά όχι ακριβώς, τον τρόπο λειτουργίας και των WM phones που δεν κλείνουν αλλά μπαίνουν σαν σε sleeping - stand by mode. Προσωπικά δεν με ενοχλεί καθόλου. Παράθεση Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jzand Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Ξέρει κανείς πότε θα είναι διαθέσιμη η νέα αναβάθμιση ??? Παράθεση jzand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepourman Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 και δηλώνω online την απορία μου: Garmin σε W960 έχει βάλει κανένας εδώ και να δουλέψει σωστά?? Αν υπάρχει κάποιος ας μου στήλει βρε παιδιά ένα μύνημα ΠΛΙΖ!!! Ναί το έχω βάλει εγώ ( Mobile XT και με Garmin City Navigator Europe NT 2008 ) αφού δεν έχω πρόβλημα με την μνήμη, αλλά παρόλο που είναι πολύ καλό ο χάρτης δεν έχει καθόλου κρήτη και γενικά έχει μόνο μεγάλες πολιτείες και στην Ελλάδα αλλα και στο εξωτερικό. Τελικά μάπα όπως και το Τοm Τοm, μόνο αν βγει το Destinator για smartphones αλλά δεν το βλέπω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_gtet Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Είναι εύκολο να μας στείλεις το πρόγραμμα κ τις ρυθμίσεις του Garmin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepourman Δημ. March 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2008 Είναι εύκολο να μας στείλεις το πρόγραμμα κ τις ρυθμίσεις του Garmin? Για P1 εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufiokefalos Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 Ναί το έχω βάλει εγώ ( Mobile XT και με Garmin City Navigator Europe NT 2008 ) αφού δεν έχω πρόβλημα με την μνήμη, αλλά παρόλο που είναι πολύ καλό ο χάρτης δεν έχει καθόλου κρήτη και γενικά έχει μόνο μεγάλες πολιτείες και στην Ελλάδα αλλα και στο εξωτερικό. Τελικά μάπα όπως και το Τοm Τοm, μόνο αν βγει το Destinator για smartphones αλλά δεν το βλέπω! τι κεραία πήρες? σε πλούγηση στην οδήγηση είναι εντάξει? Παράθεση Ένα πράγμα φοβάμαι ότι μια μέρα θα φύγετε όλοι και θα μείνετε μόνοι σας:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lepourman Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 τι κεραία πήρες? σε πλούγηση στην οδήγηση είναι εντάξει? Holox BT-321, όποιο receiver και να βάλεις θα το δει αν του κάνεις σύζευξη και η πλοήγηση είναι εντάξει αλλά όπως έχω αναφέρει μόνο για μεγάλες πολιτείες. Κατά τα άλλα είναι πολύ καλό. Ψάξε και στο γνωστό μαγαζάκι θα βρεις πολλά καλούδια και για το W960i και για το P1! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufiokefalos Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 Holox BT-321, όποιο receiver και να βάλεις θα το δει αν του κάνεις σύζευξη και η πλοήγηση είναι εντάξει αλλά όπως έχω αναφέρει μόνο για μεγάλες πολιτείες. Κατά τα άλλα είναι πολύ καλό. Ψάξε και στο γνωστό μαγαζάκι θα βρεις πολλά καλούδια και για το W960i και για το P1! Αυτό που θέλω είναι σωστή πλούγηση μέσα στην αθήνα. Εχω το w960 εδώ και τρεις μέρες και δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ ακόμα. Είδα στο expansys ένα ωραίο εξωτερικό Gps που είναι κυριολεκτικά όσο το κοντρολ του συναγερμου και είναι μπρελοκ! Αλλά θα δουλέωει σωστά? για αυτό ρωτάω για δοκιμασμένες λύσεις. Από ότι κατάλαβα το Garmin δουλεύει και σε p1 και σε w960 αλλά είμαι λίγο "φοβιτσιάρης" σε τέτοια θέματα και το ψάχνω όσο μπορώ. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες και για τον χρόνο σου! Παράθεση Ένα πράγμα φοβάμαι ότι μια μέρα θα φύγετε όλοι και θα μείνετε μόνοι σας:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morbid_Girl Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 παράξενο, είχα ρωτήσει εδώ μέσα πριν καιρό αν αυτή η συσκευή έχει δέκτη gps, και μου είπαν πως μόνο το P1 έχει :\ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
double_k Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 παράξενο, είχα ρωτήσει εδώ μέσα πριν καιρό αν αυτή η συσκευή έχει δέκτη gps, και μου είπαν πως μόνο το P1 έχει :\ Δεν έχει αλλάξει κάτι, μόνο το P1i έχει. Παράθεση Life is good with what you love !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. March 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2008 Πρόγραμμα για you tube μπορούμε να βρούμε για το συγκεκριμένο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Next_Level Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 Πρόγραμμα για you tube μπορούμε να βρούμε για το συγκεκριμένο; Mexri na bgei to Opera 9 to opoio upostirizei Flash... mporeis na blepeis kai na kaneis download ola ta video tou YouTube, Daily Motion kai polla alla apo to: http://tinytube.net/ Einai teleio site ! Rikse mia matia kai sto Advanced Search... Παράθεση ''Absence of evidence is not evidence of absence'' - Carl Sagan Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_gtet Δημ. March 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2008 http://m.youtube.com μπορείς να βλέπεις βίντεο youtube από τ κινητό σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ourakot5 Δημ. March 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2008 re pedia kseri kanis p mporo n bro software g w960? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts