Jump to content

Sony Ericsson W960i

papathvas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

emena me cosmote pantws pou to eixa dokimasei k se k810 pou eixa ta panta energopoiimena (wap, internet, apo ola) den leitourgouse me tpt!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Στο track id δεν μπορουμε να βαλουμε μονοι μας την φωτογραφια του αλμπουμ;

Στο τρακ id ;;;:blink:

αυτο ειναι για να ψαχνεις τη μουσικη,,,,

αν εννοεις να φαινεται η εικονα του αλμπουμ του καλλιτεχνη στο music player αυτο που κανω εγω τουλαχιστον εινια να κατεβαζω τις φωτο αυτοματα στο πισι και μετα να περναω τα τραγουδια στι κινητο κατα φακελους:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

καλημερα σας.

παιδια θελετε με βοηθησετε να βγαλω λιγο ακρη? διαβασα το 50 και παρα πανω τις εκατο των σελιδων, αλλα πουθενα δεν πετυχα να αναφερει σχετικα με το απο που κατεβαζουμε themes, application programms περα απο το ipmart στο οποιο δεν πολυ εβγαλα ακρη. τα περισσοτερα ανακοινωσεις δεν ειναι ή εβλεπα λαθος?

τελος παντων εχει τιποτα απο αλλου που να μπορουμε να κατεβάσουμε? γιατι μονο για τα απλα symbian βρισκω.(εκτος αν τα υποστηριζει). κ αν μπορει καποιος να μου πει, για να το εγκαταστησω θελει τιποτα ή στη μεταφορα αρχειων το περναω στη συσκευη κ το κανω απο κει εγκατασταση?

Στο τρακ id ;;;:blink:

αυτο ειναι για να ψαχνεις τη μουσικη,,,,

αν εννοεις να φαινεται η εικονα του αλμπουμ του καλλιτεχνη στο music player αυτο που κανω εγω τουλαχιστον εινια να κατεβαζω τις φωτο αυτοματα στο πισι και μετα να περναω τα τραγουδια στι κινητο κατα φακελους:)

στον υπολογιστη; και τις βρισκει αυτοματα τις φωτογραφιες απο τον υπολογιστη ή το καθοριζεις εσy?

καλημερα σας.

παιδια θελετε με βοηθησετε να βγαλω λιγο ακρη? διαβασα το 50 και παρα πανω τις εκατο των σελιδων, αλλα πουθενα δεν πετυχα να αναφερει σχετικα με το απο που κατεβαζουμε themes, application programms περα απο το ipmart στο οποιο δεν πολυ εβγαλα ακρη. τα περισσοτερα ανακοινωσεις δεν ειναι ή εβλεπα λαθος?

τελος παντων εχει τιποτα απο αλλου που να μπορουμε να κατεβάσουμε? γιατι μονο για τα απλα symbian βρισκω.(εκτος αν τα υποστηριζει). κ αν μπορει καποιος να μου πει, για να το εγκαταστησω θελει τιποτα ή στη μεταφορα αρχειων το περναω στη συσκευη κ το κανω απο κει εγκατασταση?

Σε καταλαβαινω τα περασα και εγω δεν ειναι τιποτα ειχα καλο δασκαλο ;) Λοιπον βασικα το ipmart ειναι χαοδες αλλα μην πτοησε. Εδω ειναι τα applications ( http://www.ipmart-forum.com/forumdisplay.php?f=222 ) και εδω τα παιχνιδια ( http://www.ipmart-forum.com/forumdisplay.php?f=274 ) ειλικρινα εχει παρα πολυ πραγμα εαν αφιερωσεις μια ωρα σε αυτες τις σελιδες θα δεις πολυ πραγμα. Oσο για θεματα εκανα search στο google.com "w960 themes" και βρηκα κατι ελκυστικα θεματα απο αλλες ιστιοσελιδες. Σχετικα με τις ανακοινωσεις που λες ειναι πανω πανω στα φορουμ -δες πιο κατω- αλλα και στα sticky εχει απειρο υλικο. Βλεπε στο ipmart θεματα τυπου " [uIQ 3.x] - Post all APPS for M600, Moto RIZR Z8, P1, P990 & W950 (UIQ 3.x) HERE!! " (να ξερεις το w950 ειναι σαν το w960 ) . Επισης να κοιτας να ειναι UIQ 3.x όχι το UIQ 2 . Ελπιζω να βοηθησα. Οτι απορια εχεις πες μου και εαν μπορω σε βοηθαω με οσα ξερω.

στον υπολογιστη; και τις βρισκει αυτοματα τις φωτογραφιες απο τον υπολογιστη ή το καθοριζεις εσy?

Ναι αυτοματα μεσω του windows media player....επισης και μεσω μιας εφαρμογης του κινητου μπορεις να κατεβασεις τους στιχους και την φωτογραφια,,ειναι ενα mp3 player και λεγεται juke box;)

Σε καταλαβαινω τα περασα και εγω δεν ειναι τιποτα ειχα καλο δασκαλο ;)

:p:lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Εγώ δεν χρησιμοποιώ media player, αλλά itunes. 'Οταν περνάω τα τραγούδια, ενώ στo itunes μου εμφανίζει τη φωτό, στο w960 μερικές φορές την περνάει κανονικά κι άλλες όχι. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Επίσης, είδα πως έχει επιλογή να βάλεις στίχους, και διάβασα για το juke box, που το βρίσκουμε;

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Εγώ δεν χρησιμοποιώ media player, αλλά itunes. 'Οταν περνάω τα τραγούδια, ενώ στo itunes μου εμφανίζει τη φωτό, στο w960 μερικές φορές την περνάει κανονικά κι άλλες όχι. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Επίσης, είδα πως έχει επιλογή να βάλεις στίχους, και διάβασα για το juke box, που το βρίσκουμε;

Sto λινκ που εχει δωσει ποιο πανω η sp3cial , ειναι εμαρμογες απο το ipmart...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Μια ερώτηση θέλω να κάνω και γω σαν νέος χρήστης του w960..

πως μπορώ να εναλλάσσω τις φωτογραφίες οταν τις έχω στην προβολή???

Με τη ροδελα στο πλαι:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

ρε παιδια να κανω μια ερωτηση δεν ειδα να αναφερετε καπου οτι εχει flash για τις foto. τελικα εχει ή δεν εχει?

Μα εχει!!!!!!!!!:blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Μια ερώτηση θέλω να κάνω και γω σαν νέος χρήστης του w960..

πως μπορώ να εναλλάσσω τις φωτογραφίες οταν τις έχω στην προβολή???

Οταν λες στην προβολη εννοεις οταν τις βαζεις να εναλλασονται μονες τους σε πληρη οθόνη;;;;:worry:

στο π1 γινεται η αλλαγη των εικονων με την ροδελα η με το βελακι στην οθονη...

επισης κοιτα στις ρυθμισεις προβολης μηπως εχει πειραχτει τιποτα:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Βασικα αν μπεις απο τη "Διαχειριση Αρχειων" μετα "Εικονες" και επιλεξεις μια, την ανοιξεις, και θες να μεταβεις σε αλλη, δεν γινεται -εκει- με κανεναν τροπο...

Αυτο γινεται μονο μεσα απο την εφαρμογη του κινητου "Εικονες" που βρισκεται στα "Πολυμεσα" ;) (ειτε με πενακι ειτε με το ροδελακι-πιο ευκολα)

Παιδιά άλλος / πιο γρήγορος τρόπος για την περιστροφή της φωτογραφίας δεν υπάρχει εκτός από αυτόν την ώρα που θέλεις να στείλεις τη φωτό με mms? Στο P1 έχει επεξεργασία photo. εμάς γιατί όχι;

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Βασικα αν μπεις απο τη "Διαχειριση Αρχειων" μετα "Εικονες" και επιλεξεις μια, την ανοιξεις, και θες να μεταβεις σε αλλη, δεν γινεται -εκει- με κανεναν τροπο...

Αυτο γινεται μονο μεσα απο την εφαρμογη του κινητου "Εικονες" που βρισκεται στα "Πολυμεσα" ;) (ειτε με πενακι ειτε με το ροδελακι-πιο ευκολα)

ΣΩΣΤΑ, μου διεφυγε ο τροπος αυτος :O

μαλλον ο φιλος θα ανοιξε την εικονα απο διαχειρηση αρχειων...

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

ΣΩΣΤΑ, μου διεφυγε ο τροπος αυτος :O

μαλλον ο φιλος θα ανοιξε την εικονα απο διαχειρηση αρχειων...

ευχαριστώ παιδια αυτό ήταν τελικα. το άνοιγα απο την διαχείρηση αρχείων....:happy::happy:

ευχαριστώ παιδια αυτό ήταν τελικα. το άνοιγα απο την διαχείρηση αρχείων....:happy::happy:

;)

Κι εγω την πατησα στην αρχη και δε μ'αρεσε και καθολου αυτο.., αλλα γρηγορα ανακαλυψα τη λυση και ηρεμησα..!

(τι φοβερη ανακαλυψη κι αυτη! :lol:)

paidia an xerei kapios pws mporw na stelnw sms sta ellhnika oxi mono me 70 xaraktires alla me tous 160,ws twra mono me agglika exw kataferei na steilw me 160:X

Απενεργοποιησε το Τ9:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

paidia an xerei kapios pws mporw na stelnw sms sta ellhnika oxi mono me 70 xaraktires alla me tous 160,ws twra mono me agglika exw kataferei na steilw me 160:X

H λύση είναι η γραφή των μηνυμάτων με κεφαλαίους χαρακτήρες και παράλληλα η απενεργοποίηση του T9.

Η ερώτηση έχει απαντηθεί πολλές φορές, με τη χρήση του εργαλείου της αναζήτησης μπορείς να εντοπίζεις εύκολα απαντήσεις στα ερωτήματά σου δίχως τη δημιουργία νέων πόστς που ουσιαστικά αποτελούν ανακύκλωση των παλαιών.

Επιπλέον θα σε παρακαλούσα εάν δεν υπάρχει κάποιος ειδικός λόγος που να μην σου επιτρέπει την εισαγωγή ελληνικών χαρακτήρων να μην κάνεις τη χρήση λατινικών αντ' αυτών. Με τα greekglish τα μηνύματα γίνονται δυσανάγνωστα και κουραστικά, ενώ παράλληλα το εργαλείο της αναζήτησης που σου περιέγραψα προηγουμένως καθίσταται άχρηστο.

"Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..."

Νίκος Καββαδίας

• The title was changed to Sony Ericsson W960i