Jump to content

Nokia Map Manager-NAVTEQ Maps/Route66

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κι εγω ρε φιλε που δεν μενω αθηνα τι να κανω?

Το route66 ειναι αχρηστο για εμας γιατι δεν εχει χαρτη της ΕΛΛΑΔΑΣ.

Εχει χαρτη της αθηνας.

Ομως ελλαδα != αθηνα

ελλαδα = αθηνα + θεσσαλονικη + πατρα + ηρακλειο + ...

Νομιζω οτι αρκετοι θα συμφωνησουν μαζι μου.

Αν και Αθηναίος και επειδή το σωστό πρέπει να λέγεται, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σου.

Και μάλιστα ούτε καν άλλες πόλεις δεν έχει καλά.Την συμπρωτεύουσα την έχει μόνο με 2-3 δρόμους.Αλλά τι να περιμένεις από χάρτες που έχουν να ανανεωθούν εδώ και 2 χρόνια.Μου φαίνεται ότι το route το έχουν εγκαταλήψει στην τύχη του..

Όσο για το λοκάρισμα που λέει το παληκάρι πιο πάνω για πιο γρήγορα στο route, δε νομίζω να ισχύει, τουλάχιστον για μένα.

Είτε ανοίξω πρώτο το smart2go είτε το route, τον ίδιο χρόνο κάνουν για λοκάρισμα.Όμως αν λοκάρει η πρώτη εφαρμογή, την κλείσω και στο καπάκι ανοίξω την άλλη, τότε ναι η 2η θα λοκάρει αμέσως.Αλλά δε λέει κάτι αυτό.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

• Απαντήσεις 83
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το θέμα μας είναι οτι στην πρώτη περίπτωση με το smart2go πρέπει να πληρώσεις για φωνητική καθοδήγηση και χάρτες αμφιβόλου ακρίβειας, ενω στη δεύτερη έχεις φωνητική καθοδήγηση χωρίς χρηματική επιβάρυνση. Διότι τι να το κάνεις το gps αν δεν ακους μια φωνη απο μεσα να σου λέει στριψε αριστερα, στριψε δεξια κλπ.

Ναι συφωνώ οτι οι χάρτες είναι ακόμα για Αθήνα και ισως για καποιες μεγάλες πόλεις. Γι αυτο έδωσα και την περίπτωση του Navigon6, δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά απ οτι βλέπω έχει περισσότερη κάλυψη οσον αφορα στους χάρτες.

Αν το route66 το έχουν εγκαταλείψει στην τύχη του, τι να πουμε για το smart2go?

Το 6110 εχει route αν δεν κάνω λάθος! Γιατί? Εχει αναρωτηθεί κανείς? Γιατί δεν έβαλαν και σε αυτο smart2go???

Κάπου εκει προσανατολίζεται η nokia και στα επόμενα κινητά της θα καθιερωθεί συτο το προγραμμα είμαι σίγουρος. Εϊναι καθαρά θέμα μαρκετινγκ. Το route έχει ιστορία στο gps και είναι θέμα χρόνου να συμπεριλάβει σε update την ολική κάλυψη της Ελλαδος όπως έχει κάνει με ολη την Ευρώπη. Στην Ιταλία για παράδειγμα έχει 100% κάλυψη και συνεχώς ανανεώνονται οι χάρτες του.

Το smart2go που είναι?

Το θέμα μας είναι οτι στην πρώτη περίπτωση με το smart2go πρέπει να πληρώσεις για φωνητική καθοδήγηση και χάρτες αμφιβόλου ακρίβειας, ενω στη δεύτερη έχεις φωνητική καθοδήγηση χωρίς χρηματική επιβάρυνση. Διότι τι να το κάνεις το gps αν δεν ακους μια φωνη απο μεσα να σου λέει στριψε αριστερα, στριψε δεξια κλπ.

Ναι συφωνώ οτι οι χάρτες είναι ακόμα για Αθήνα και ισως για καποιες μεγάλες πόλεις. Γι αυτο έδωσα και την περίπτωση του Navigon6, δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα αλλά απ οτι βλέπω έχει περισσότερη κάλυψη οσον αφορα στους χάρτες.

Αν το route66 το έχουν εγκαταλείψει στην τύχη του, τι να πουμε για το smart2go?

Το 6110 εχει route αν δεν κάνω λάθος! Γιατί? Εχει αναρωτηθεί κανείς? Γιατί δεν έβαλαν και σε αυτο smart2go???

Κάπου εκει προσανατολίζεται η nokia και στα επόμενα κινητά της θα καθιερωθεί συτο το προγραμμα είμαι σίγουρος. Εϊναι καθαρά θέμα μαρκετινγκ. Το route έχει ιστορία στο gps και είναι θέμα χρόνου να συμπεριλάβει σε update την ολική κάλυψη της Ελλαδος όπως έχει κάνει με ολη την Ευρώπη. Στην Ιταλία για παράδειγμα έχει 100% κάλυψη και συνεχώς ανανεώνονται οι χάρτες του.

Το smart2go που είναι?

Μισό γιατί κάνεις μεγάλο λάθος..

Πώς σου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι η Νόκια δεν υποστηρίζει το smart2go??

Καταρχήν έχει συνεργασία με μεγάλη εταιρεία του χώρου, την Teleatlas.

Δεύτερον έχεις δει πόσες αναβαθμίσεις έχουν γίνει για το maploader?3-4 είναι στους τελευταίους μήνες.

Τρίτον έχεις πάει Μαραθώνα ή Σαλόνικα να δεις τι καλύπτει το Route και τι το smart2go??Έχει ονόματα στους δρόμους κανονικά τα πάντα στο smart2go.

Το μόνο κακό ότι δεν έχουν περάσει καθόλου νησιά.

Amazon Fire stick 4k max

Το θέμα της πληρωμής που το βάζεις? Εκτος αν κάνεις οπτική πλοήγηση!!!:)

Και πάλι επιμένω οτι το route στην ΑΘηνα τουλάχιστον είναι πιο ολοκληρωμένο και πιο φιλικό προς τον μεσο χρήστη.

Το θέμα της πληρωμής που το βάζεις? Εκτος αν κάνεις οπτική πλοήγηση!!!:)

Και πάλι επιμένω οτι το route στην ΑΘηνα τουλάχιστον είναι πιο ολοκληρωμένο και πιο φιλικό προς τον μεσο χρήστη.

Φιλε μου συμφωνο μαζι σου!

Διαβασα ολα τα ποστ σε αυτο το θεμα και απο οτι καταλαβα πρεπει

να δωσεις μια μικρη περιουσια για να παρεις ολους τους χαρτες !!!!

Καποια αλλη λυση πρεπει να βρεθει που θα ειναι πιο προσιτη σε ολους .

Μετα απο μια μικρη επαφη με το Ρ1! της σονυερικσον (τωρα περιμενω

αντικατασταση λογο καποιου ελατωματος στη μυτρικη πλακετα), εχει

το wayfinder (default) και το ειδα πολυ ολοκληρωμενο ! βεβαια υπαρχει χρεωση απο εταιρεια κινιτης για το ιντερνετ !

Αν θυμαμαι καλα μπωρει να εγκατασταθει και σε S60 λειτουργικο !!!

Θα το δοκιμασω καποια στιγμη στο Ν73,

προς το παρων παντος Ρουτε66 και ολα τελεια και τζαμπε !!!

ante re paidia poios tha mas pei poy mporoyme na broyme to route66 estw kai unsigned gia to n95???:what:

xxxxxxxxxxxxxxxxx

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Φιλε μου συμφωνο μαζι σου!

Διαβασα ολα τα ποστ σε αυτο το θεμα και απο οτι καταλαβα πρεπει

να δωσεις μια μικρη περιουσια για να παρεις ολους τους χαρτες !!!!

Καποια αλλη λυση πρεπει να βρεθει που θα ειναι πιο προσιτη σε ολους .

Εσύ που τα διάβασες όλα τα post για πες μας που λέμε ότι πρέπει να πληρώσεις έστω και 1 cent για να βάλεις όλους τους χάρτες για το smart2go...:O:O

Amazon Fire stick 4k max

Εσύ που τα διάβασες όλα τα post για πες μας που λέμε ότι πρέπει να πληρώσεις έστω και 1 cent για να βάλεις όλους τους χάρτες για το smart2go...:O:O

"Ναι αλλα η πλοηγηση? Εγω θελω να ακουω την γκομενα να μου λεει παρτο ολο ευθεια και τελειω...εεε.. εφτασες στον προορισμο σου":p:lol::p

Εγω που την ειχα 3 μερες trial την πλοηγηση δεν μου φανηκε και τοσο χρησιμη. Ισα ισα καποιες φορες με μπερδευε.

Ρε φιλαρακο , συγγνωμη κιολας ετσι???????

Αλλα συγκρινης την Που.... με την Βουρτσα !!!!!!!!!!!!!!!!!

Το θεμα ειναι αν θες να εχεις gps να το πληρωσεις μια φορα το προγραμμα (σε λογικη τιμη, παντα) η να το εχεις κρακ και ΤΣΑΜΠΕ!!!!

:lol::lol::lol::p

Παιδια ολα καλα και ολα ωραια (πολυ ο λογος ) με το προγραμματακι της ΝΟΚΙΑ αλλα εμενα αυτο που μου την σπαει περισσοτερο ειναι οτι ειμαι Αττικη οδο με κατευθυνση Μαρκοπουλο και αριστερη λωριδα και μου δειχνει οτι ειμαι μεσα σε παραλληλο δρομο δεξια και φυσικα αυτο το κανει με Εθνικη οδο και αλλους με γαλους δρομους.Απο την αλλη το Route 66 δειχνει ακριβως που ειμαι χωρις προβλημα. Οι κατοχοι των Ν95 ειμαστε και λιγο ατυχοι γιατι το ΤΟΜΤΟΜ δεν λειτουργει με εωτερικο δεκτη ακομα
Τελικα πρεπει να ειναι ωραια στον απαλο κοσμο του Souplin

Ρε φιλαρακο , συγγνωμη κιολας ετσι???????

Αλλα συγκρινης την Που.... με την Βουρτσα !!!!!!!!!!!!!!!!!

Το θεμα ειναι αν θες να εχεις gps να το πληρωσεις μια φορα το προγραμμα (σε λογικη τιμη, παντα) η να το εχεις κρακ και ΤΣΑΜΠΕ!!!!

:lol::lol::lol::p

Καλά εγώ μπορεί να μπερδεύω διάφορα, αλλά εξακολουθείς να μην απαντάς στην ερώτησή μου..

Πού είδες ότι πρέπει να δώσεις 1 μικρή περιουσία για τους χάρτες?Που στο smarτ2go είναι από την αρχή τσάμπα (νόμιμα), ενώ στο route τους βρίσκεις τσάμπα (παράνομα).

Μάθε λοιπόν να απαντάς σε ό,τι σε ρωτάνε και άσε τα ειρωνικά σχολιάκια για άλλους.

Amazon Fire stick 4k max

Οχι δεν σου κανω πλάκα!

βασικα το κοιταξα στο xxxxxxxxxxxxx και λενε οτι ακομα δεν εχει βγει καταληλο ***** οποτε δεν δουλευει με το gps του n95

οποτε τι να το κανουμε αυτο το προγραμα?:(

Καλησπέρα! Εχω κάποιες ερωτήσεις να κάνω γιατί με όλα αυτά που διάβασα η εγώ κάνω λάθος η κάποιοι άλλοι κανουν λάθος.Έχω το Νokia Ν95 και χρησιμοποιώ σαν πρόγραμμα για το GPS αυτό όπου έχει απο την μάνα του.Πλήρωσα μόνο 70€ για 3 χρόνια στη Nokia για τη φωνητική καθοδήγηση και τους χάρτες Ελλάδος τους πέρασα μέσα απο το MapLoader. 1) ερώτηση είναι: για ποιές χρεώσεις μιλάτε για τους χάρτες στο Smart2go απο τη στίγμή που τους κατεβάζεις τσάμπα απο το PC ?2) ερώτηση όταν πάω να συνδεθώ με το πρόγραμμα για το GPS με ρωτάει να συνδεθεί με το Internet μέσω όποιας μεθόδου επιλέξω λογικά για να κάνει update στους χάρτες.Εγω του πατάω "No" συνεχίζω...Εδώ είανι η ερώτηση: γίνεται να συνδεθεί με το Internet οποιαδήποτε στιγμή για να κάνει update τους χάρτες χωρίς να με ρωτήσει και να χρεώνομαι χωρίς να το ξέρω΄Εγω λέω όχι μιας και ρώτησα και τη Vodafone αλλά επίσης χρησιμοποίησα το GPS ΧΩΡΙΣ την κάρτα SIM. H Vodafone το μόνο που δεν ήξερε είναι αν χρεόνωμαι για την χρήση της υποβήθησης στο GPS το λεγόμενο νομίζω A-GPS που και πάλι δεν νομίζω...Αυτά. Πιστέυω με τις ερωτήσεις αυτές και αυτοαπαντήσεις αλλα και απαντήσεις άλλων να λύσουμε τις απορίες όσον αφορα στις χρεώσεις για το GPS με το "DEFAULT" πρόγραμμα του Nokia N95. Ευχαριστώ πολύ...!

Καλά εγώ μπορεί να μπερδεύω διάφορα, αλλά εξακολουθείς να μην απαντάς στην ερώτησή μου..

Πού είδες ότι πρέπει να δώσεις 1 μικρή περιουσία για τους χάρτες?Που στο smarτ2go είναι από την αρχή τσάμπα (νόμιμα), ενώ στο route τους βρίσκεις τσάμπα (παράνομα).

Μάθε λοιπόν να απαντάς σε ό,τι σε ρωτάνε και άσε τα ειρωνικά σχολιάκια για άλλους.

φιλε junglist !

Δεν έχω καμιά διάθεση να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου !

Αν έχεις ρίξει μια ματιά στα διάφορα ποστ για τις διάφορες εφαρμογές

πλοήγησης και αν έχεις δουλέψει με κάποιες από αυτές τότε ίσως να διαπιστώσεις ότι η μια είναι τέλεια και τζαμπε αλλά λείπει η επαρχεία , η άλλη είναι καλή αλλά θέλει σύνδεση με ιντερνετ και χρέωση ανάλογη !!!!

και πάει λέγοντας ....

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο καθένας ας δοκιμάσει κάποιες από τις ανάλογες εφαρμογές και βλέποντας τις ανάγκες που του καλύπτει η

κάθε μια ας αποφασίσει !!!! τι πιο απλό ?????

Καλησπέρα! Εχω κάποιες ερωτήσεις να κάνω γιατί με όλα αυτά που διάβασα η εγώ κάνω λάθος η κάποιοι άλλοι κανουν λάθος.Έχω το Νokia Ν95 και χρησιμοποιώ σαν πρόγραμμα για το GPS αυτό όπου έχει απο την μάνα του.Πλήρωσα μόνο 70€ για 3 χρόνια στη Nokia για τη φωνητική καθοδήγηση και τους χάρτες Ελλάδος τους πέρασα μέσα απο το MapLoader. 1) ερώτηση είναι: για ποιές χρεώσεις μιλάτε για τους χάρτες στο Smart2go απο τη στίγμή που τους κατεβάζεις τσάμπα απο το PC ?2) ερώτηση όταν πάω να συνδεθώ με το πρόγραμμα για το GPS με ρωτάει να συνδεθεί με το Internet μέσω όποιας μεθόδου επιλέξω λογικά για να κάνει update στους χάρτες.Εγω του πατάω "No" συνεχίζω...Εδώ είανι η ερώτηση: γίνεται να συνδεθεί με το Internet οποιαδήποτε στιγμή για να κάνει update τους χάρτες χωρίς να με ρωτήσει και να χρεώνομαι χωρίς να το ξέρω΄Εγω λέω όχι μιας και ρώτησα και τη Vodafone αλλά επίσης χρησιμοποίησα το GPS ΧΩΡΙΣ την κάρτα SIM. H Vodafone το μόνο που δεν ήξερε είναι αν χρεόνωμαι για την χρήση της υποβήθησης στο GPS το λεγόμενο νομίζω A-GPS που και πάλι δεν νομίζω...Αυτά. Πιστέυω με τις ερωτήσεις αυτές και αυτοαπαντήσεις αλλα και απαντήσεις άλλων να λύσουμε τις απορίες όσον αφορα στις χρεώσεις για το GPS με το "DEFAULT" πρόγραμμα του Nokia N95. Ευχαριστώ πολύ...!

1) οταν λεμε για χρεωσεις του Smart2go μιλαμε για τα 70ευρω που εδωσες εσυ! δεν ειμαστε και πολυ προθυμοι να τα δοσουμε για να παρουμε ενα wanna be gps :mad:

2) δεν σε ρωταει να συνδεθεις για να κανει Update σε ρωταει για να χρησιμοποιησεις το A-GPS

και 3) ναι χρεωνεσε για το A-GPS αφου κανεις συνδεση στο δικτυο....

Σε ευχαριστώ πολύ "jimacid" για την απάντηση σου αλλα από πού κανεις update τους χάρτες όπου έχει χρέωση? Τέλος δηλαδή ενδιάμεσα δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει αυτόματη ενημέρωση χαρτών χωρίς να με ρωτησει πρώτα?

να μην σε παρω στο λαιμο μου κιολας γιατι δεν εχω κανει αναβαθμηση τους χαρτες ποτε αλλα ποτε δεν εχω ακουσει καποιον να λεει κατι τετοιο.

ουτε εχω δει το κινητο μου να προσπαθει να κανει αναβαθμιση.

νομιζω αναβαθμιση κανεις μονο με το Map loader και αν μπεις στην σελιδα μεσω gprs. δηλαδη απο μονο του δεν προκειτε να κανει τιποτα

Οι κατοχοι των Ν95 ειμαστε και λιγο ατυχοι γιατι το ΤΟΜΤΟΜ δεν λειτουργει με εωτερικο δεκτη ακομα

Γιατί; Παίζει μήπως το ΤΟΜ ΤΟΜ με το 6110;

φιλε junglist !

Δεν έχω καμιά διάθεση να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου !

Αν έχεις ρίξει μια ματιά στα διάφορα ποστ για τις διάφορες εφαρμογές

πλοήγησης και αν έχεις δουλέψει με κάποιες από αυτές τότε ίσως να διαπιστώσεις ότι η μια είναι τέλεια και τζαμπε αλλά λείπει η επαρχεία , η άλλη είναι καλή αλλά θέλει σύνδεση με ιντερνετ και χρέωση ανάλογη !!!!

και πάει λέγοντας ....

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο καθένας ας δοκιμάσει κάποιες από τις ανάλογες εφαρμογές και βλέποντας τις ανάγκες που του καλύπτει η

κάθε μια ας αποφασίσει !!!! τι πιο απλό ?????

Καλά με δουλεύεις, έτσι?

Λες να σου μιλάω για τις εφαρμογές αυτές, χωρίς να τις έχω χρησιμοποιήσει?Ή δε διαβάζεις στα άλλα topic όπου θα έβλεπες στάνταρ post μου ή θες να το παίξεις αστείος.

Και να μιλάς πιο συγκεκριμένα..Ποια εφαρμογή είναι η τέλεια και τζαμπέ, αλλά λείπει η επαρχία?Το Route66 που έχει μόνο την Αθήνα και τίποτα άλλο?Γιατί η Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις είναι χωριά, δηλαδή?:pΤι να σου πω, τέλεια όντως η εφαρμογή.

Η άλλη που είναι καλούλα, όπως λες, θέλει σύνδεση για ποιο πράγμα?Έχεις καταλάβει ή τα λες έτσι?Για να κατεβάσεις χάρτες, για να πληρώσεις συνδρομή, για να κάνει αναζήτηση σε οδούς?

Τι από όλα?

(Πιστεύω ότι από όλη αυτή την κουβέντα, κάποιο νόημα θα βγει στο τέλος!!:))

Amazon Fire stick 4k max

Καλά με δουλεύεις, έτσι?

Λες να σου μιλάω για τις εφαρμογές αυτές, χωρίς να τις έχω χρησιμοποιήσει?Ή δε διαβάζεις στα άλλα topic όπου θα έβλεπες στάνταρ post μου ή θες να το παίξεις αστείος.

Και να μιλάς πιο συγκεκριμένα..Ποια εφαρμογή είναι η τέλεια και τζαμπέ, αλλά λείπει η επαρχία?Το Route66 που έχει μόνο την Αθήνα και τίποτα άλλο?Γιατί η Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις είναι χωριά, δηλαδή?:pΤι να σου πω, τέλεια όντως η εφαρμογή.

Η άλλη που είναι καλούλα, όπως λες, θέλει σύνδεση για ποιο πράγμα?Έχεις καταλάβει ή τα λες έτσι?Για να κατεβάσεις χάρτες, για να πληρώσεις συνδρομή, για να κάνει αναζήτηση σε οδούς?

Τι από όλα?

(Πιστεύω ότι από όλη αυτή την κουβέντα, κάποιο νόημα θα βγει στο τέλος!!:))

Κοίτα φίλε μου ……..!!!

Επειδή τα πράγματα είναι απλά και δεν μπορώ να ασχολούμαι συνέχεια

με τα ίδια …… θα κάνω παράπονα στις εταιρείες που ασχολούνται

με τους χάρτες και τα προγράμματα αντίστοιχα ώστε να συμπεριλάβουν

και τις «επαρχίες» .

Κάνεις λες και εγώ φταίω που οι εφαρμογές έχουν , Ίσως , κάποιες ελλείψεις !!!

Αναλόγως τον απαιτήσεων του καθενός!!!!!!

Πρέπει να καταλάβεις ότι το τέλειο δεν είναι πάντα εφικτό !!!!

Όπως και να έχει το πράμα αν θες ας σταματήσει εδώ αυτή η αντιπαράθεση !!!

Ρε παιδια επειδη με ολα αυτα τα gps programs και accesories εχω μπερδευτει θελω να ρωτησω κατι:

Ποια ειναι η καλυτερη (και σχετικα οικονομικη) λυση (προγραμμα και εξαρτημα) για το Ν73 music edition για να μπορω να εχω gps κατα βαση εντος Αττικης? Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να προχωραω με το αμαξι και να αλλαζει και η θεση μου στο gps. Δεν με ενδιαφερει τοσο η φωνητικη πλοηγηση (αν και δεν θα με χαλαγε...).

s21 ultra 256

Ρε παιδια επειδη με ολα αυτα τα gps programs και accesories εχω μπερδευτει θελω να ρωτησω κατι:

Ποια ειναι η καλυτερη (και σχετικα οικονομικη) λυση (προγραμμα και εξαρτημα) για το Ν73 music edition για να μπορω να εχω gps κατα βαση εντος Αττικης? Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να προχωραω με το αμαξι και να αλλαζει και η θεση μου στο gps. Δεν με ενδιαφερει τοσο η φωνητικη πλοηγηση (αν και δεν θα με χαλαγε...).

Το route66 ειναι το πιο ολοκληρομενο για την αττικη φιλε μου.

Σαν GPS πανω κατω στα 90 - 100 ευρω.

Οταν λεμε gps? Ειναι εξαρτημα που συνδεεται μεσω bt στο κινητο και εγω βλεπω στο κινητο χαρτες κτλ? Δειχνει στο χαρτη την πορεια που κανω, την στιγμη που την κανω?
s21 ultra 256