Jump to content

Wind Plus

billakosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βλακίες σου λένε.. Από τη στιγμή που χρησιμοποιείς το σωστό προφίλ ΟΠΟΥ μπορείς να μπεις, δεν υπάρχει χρέωση. Ο opera mini ανοίγει σχεδόν οποιαδήποτε σελίδα!

και με τον broswer του κινητου μια χαρα μπαινεις παντου........(εχω το n82....)......

μου στειλανε τις ρυθμισεις τις αποθηκευσα και ολα δουλευουν ρολοι....

οκ thanks για την απαντηση γιατι για μια φαση με φρικαραν τελειως......:)

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παίδες μια τελευταία ερώτηση....(sorry που γινομαι σπαστικος ειναι η πρωτη φορα που κανω χρηση του προγραμματος)...

σερφαρω μεσω wind plus απο τον browser του κινητού μου....

οι ρυθμίσεις ειναι αυτες που μου στειλανε απο την wind....

(wind internet gint.b-online.gr κτλ ετσι....?).....

αυτες δεν ειναι η πρεπει να κανω κατι αλλο για να μην χρεωθώ.....???

Σβησε το προφιλ wιnd ιnternet(gint).Να εχεις μονο το wind plus-GPRS(gwap).

αφησα μονο το wind-plus

gwap.b-online.gr

Proxy: 192.168.200.10

Proxy port: 9401

κτλ ετσι.....???:)

νομιζω οτι τωρα ειναι ενταξει......

thanks παιδια να ειστε καλα για την βοηθεια....:)

nai beni kanonika sti 1 selida tha vreis th prepei na kaneis

ευχαριστω μπαινει δωρεαν και χωρις να μπεις στην αρχικη του wind plus δηλαδη εαν μπεις κατευθειαν απ τον οπερα?θα εχω ενεργοποιησει το wind plus φυσικα..

ααα...και δεν καταλαβα τιποτα απ τις πρωτες σελιδες. αν μου στειλει η τιμ σε μηνυμα η τιμ τις ρυθμισεις και τις αποθηκευσω και ενεργοποιησω το tim plus ειμαι οκ?

Δεν χρειάζεται να μπεις πρώτα στην αρχική σελίδα wind plus. Οι ρυθμίσεις είναι σε αυτό το thread στην πρώτη σελίδα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=152884

Δεν χρειάζεται να μπεις πρώτα στην αρχική σελίδα wind plus. Οι ρυθμίσεις είναι σε αυτό το thread στην πρώτη σελίδα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=152884

οι αυτοματες ρυθμισεις που στελνει η wind δε περιλαμβανουν αυτα τα παραπανω τις ρυθμισεις δηλαδη που λες?"

Καλησπερα σας!

Θελω να σας ρωτησω κατι το οποιο οσους υπαλληλους κι αν ρωτησα στη Wind σοβαρη απαντηση 100% δε μπορεσα να παρω. Για αυτο θα σας παρακαλουσα αν γινεται ΜΟΝΟ οσοι εχουν ιδιαν πειρα να ποσταρουν:

Θελω να αγορασω καποιο απο τα Windows Mobile κινητα που κυκλοφορουν, αλλα σε καμια περιπτωση δε θελω να αποχωρηστω τη τζαμπα πλοηγηση μεσω WindPlus+American Express+Opera που ειχα... Χωρις ΚΑΜΙΑ ογκοχρεωση, χωρις κανενα περιορισμο...

Ξερετε λοιπον αν υπαρχει προβλημα με τις WindowsMobile συσκευες; σε ποιες υπαρχει προβλημα και σε ποιες οχι;

Ευχαριστω πολυ!

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

Δεν είναι λίγο κοροϊδία το μήνυμα που στέλνει η γουίντ για τη λήξη του plus nonstop; Έρχεται το επόμενο πρωί κατά τις 10 και σου λέει: "Χτες έληξε η συνδρομή σας......". Δε θα έπρεπε κανονικά να στέλνει λίγο πριν λήξει; Την έχω πατήσει 2φορές και επειδή δε θυμάμαι πότε ακριβώς το ενεργοποιώ ξεχνάω πότε λήγει.. Ευτυχώς και τις 2 φορές έχασα μέχρι 2 ευρώ γιατί το κατάλαβα εγκαίρως.. Από εδώ και πέρα μου φαίνεται ότι μόνο με υπενθύμιση στο κινητό θα την ξαναγλυτώσω.. Για την κίνηση δηλαδή που κάνεις από τις 12 τα μεσάνυχτα μέχρι την άλλη μέρα στις 10 το πρωί γιατί δεν υπάρχει μια ειδοποίηση ότι έληξε η συνδρομή που ήταν ενεργοποιημένη;

Καλησπερα σας!

Θελω να σας ρωτησω κατι το οποιο οσους υπαλληλους κι αν ρωτησα στη Wind σοβαρη απαντηση 100% δε μπορεσα να παρω. Για αυτο θα σας παρακαλουσα αν γινεται ΜΟΝΟ οσοι εχουν ιδιαν πειρα να ποσταρουν:

Θελω να αγορασω καποιο απο τα Windows Mobile κινητα που κυκλοφορουν, αλλα σε καμια περιπτωση δε θελω να αποχωρηστω τη τζαμπα πλοηγηση μεσω WindPlus+American Express+Opera που ειχα... Χωρις ΚΑΜΙΑ ογκοχρεωση, χωρις κανενα περιορισμο...

Ξερετε λοιπον αν υπαρχει προβλημα με τις WindowsMobile συσκευες; σε ποιες υπαρχει προβλημα και σε ποιες οχι;

Ευχαριστω πολυ!

den iparxei kanena problima se kamia siskeyi.Einai kathara thema rithmisewn sti siskeyi.Arkei i siskeyi na dexetai rithmiseis proxy,pou oles oses kserw dexontai:)

Δεν είναι λίγο κοροϊδία το μήνυμα που στέλνει η γουίντ για τη λήξη του plus nonstop; Έρχεται το επόμενο πρωί κατά τις 10 και σου λέει: "Χτες έληξε η συνδρομή σας......". Δε θα έπρεπε κανονικά να στέλνει λίγο πριν λήξει; Την έχω πατήσει 2φορές και επειδή δε θυμάμαι πότε ακριβώς το ενεργοποιώ ξεχνάω πότε λήγει.. Ευτυχώς και τις 2 φορές έχασα μέχρι 2 ευρώ γιατί το κατάλαβα εγκαίρως.. Από εδώ και πέρα μου φαίνεται ότι μόνο με υπενθύμιση στο κινητό θα την ξαναγλυτώσω.. Για την κίνηση δηλαδή που κάνεις από τις 12 τα μεσάνυχτα μέχρι την άλλη μέρα στις 10 το πρωί γιατί δεν υπάρχει μια ειδοποίηση ότι έληξε η συνδρομή που ήταν ενεργοποιημένη;

Εσένα σου έρχεται μήνυμα έστω και ετεροχρονισμένα. Εμένα που έληξε προχθές και δε μου έχουν στείλει ακόμη τίποτα τι να πω. :lol:

Επειδή κακά τα ψέμματα αυτές τις μικρό .... (Συμπληρώστε τη λέξη που θέλετε) τις κάνει η Wind είχα βάλει υπενθύμιση.

το k800i πως ρυθμιζει?δε καταφερα τιποτα και εφαγα μια καρτα πηρα τις ρυθμισεις απο τιμ και δεν ενεργοποιησα ξανα το πλας αφου το ενεργοποιησα πριν 1 βδομαδα σε αλλο κινητο τι φταιει και μου φαγ ετην καρτα?εν τω μεταξυ πως μπορω να δω τις ρυθμισεις στο κινητο?που ειναι το προφιλ ιντερνετ?

Εφοσον εχεις ενεργοποιημενη την υπηρεσια πηγαινε εδω βαλε τις ρυθμισεις και επελεξε να εχει το προφιλ με APN gwap.Πολυ πιθανο να μπηκες με προφιλ που εχει ΑPN το gint το οποιο ειναι με ογκοχρεωση
Υπογραφή....

Μενού, ρυθμίσεις, σύνδεσιμοτητα, ρυθμίσεις INTEPNET και ρυθμίσεις JAVA.

τα βρηκα αυτα και εβαλα προφιλ wind plus στο profil internet και profil java.αλλες ρυθμισεις δεν εντοπισα...θα δοκιμασω να εγκαταστησω τον οπερα μινι και θα σερφαρω και ελπιζω να μη χρεωθω αλλιως τζαμπα ακομα μια καρτα.το προβλημα ειναι οτι αυτο το κινητο το αγορασα για φωτογραφια και ιντερνετ αλλιως το νοκια που εχω ειναι πιο ευχρηστο ως τηλεφωνο δε το συζηταω...

Καλησπερα σας!

Ευχαριστω πολυ!

οι περιορισμοί εχουν ως εξής:

στης σελίδες μπαίνεις κανονικά. σε ολες μέσω internet explorer mobile.

ο μόνος περιορισμός που παρατήρησα εγώ ήταν ότι οι java εφαρμογές δεν συνδέονται μέσω proxy. άρα για msn, google maps κλπ θα χρειαστείς windows mobile applications. σου παραθέτω αυτά που χρησιμοποιώ:

για browsing: internet explorer mobile (το χει μέσα)

για msn, aim, yahoo κλπ το EQO

για gmail το gmail for smartphones δεν θυμαμαι link.

αυτα :)

Καλά.. περίμενε.... :p

Το wind plus non stop δεν περιλαμβάνει δωρεάν τηλεόραση. Χρεώνεσαι επιπλέον

Όντως οι πληροφορίες που δίνουν είναι πολύ ότι να 'ναι. Γράφουν για ένα μήνα.. αλλά αν το ψάξεις αλλού γράφει για 30 μέρες. Ο μήνας μπορεί να είναι κουτσοφλέβαρος και να έχει 28 μέρες. Οπότε άλλο ένας μήνας και άλλο 30 μέρες. Για να μην πω και για το "ενημερωτικό" μήνυμα που σου στέλνουν όταν ενεργοποιήσεις την υπηρεσία που και εκεί λέει για ένα μήνα.. Βέβαια αυτό που λες για mobile tv δεν έχει να κάνει με το "ίντερνετ". Είναι σαν να λες γιατί δεν έχω και δωρεάν βιντεο-κλήσεις!! :O

http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=11903&stc=1&d=1213115339

Τελικά τζάμπα είναι...

Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110

:X

Σε ποια κανάλια μπήκες? Τί ρυθμίσεις streaming έχεις? Μια φίλη μου που παλιά έβλεπε δωρεάν τηλεόραση με το παλιό κόλπο.. μετά την αλλαγή χρεώθηκε, ενώ είχε ενεργοποιημένο το wind plus..