pexths Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Το μηνυμα αυτο το πηρα και εγω, αλλα αμεσως μετα ηρθε και το 2ο που ελεγε οτι η συνδρομη σας ληγει σημερα. Το ξερω και εγω αμφιβολιες ειχα γι αυτο και επικοινωνησα μαζι τους και μου ειπαν οτι ηταν λαθος του συστηματος το 2ο μηνυμα και οτι εχω κανονικα μεχρι τις 15/9. Αντε να δουμε.. αν σου ξεκαθαρισαν οτι ειναι λαθος του συστηματος τοτε αλλαζει. Μου φανηκε παραξενο γιατι εμενα μου ηρθε μονο ενα μηνυμα σαν απαντηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 -522 ευρω σε καρτοκινητο?ειναι δυνατον? Πως δεν είναι; Και μάλιστα πολύ γρήγορα. Του Flareman τον χρέωσαν συνολικά 562€ (+40€ υπόλοιπο που είχε), που με τη χρέωση 12.2€/ΜΒ του wap αντιστοιχεί μόνο σε 46ΜΒ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
H2SO4 Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Ομοίως, Κυριακή προς Δευτέρα πρωί κοιμήθηκα με πάνω από 40 ευρώ στην κάρτα και ξύπνησα με μείον 522 ευρώ (!) υπόλοιπο, χωρίς καμία χρήση. Μιλάμε για κοντά 600 ευρώ χρέωση, σε καρτοκινητό πολύ δε περισσότερο, και ακόμη μετά από τρεις μέρες και δύο κλήσεις στο CS τους περιμένω πότε θα λυθεί το πρόβλημα. Είναι για σφαλιάρες οι άνθρωποι. Σε Iphone εγινε αυτο?Το iphone εχει εναν αθλιο, μα τελειως αθλιο αλγοριθμο, ωστε εαν δεν επιτυχει συνδεση, πρσπαθει και προσπαθει απειρες φορες, μεχρι καποτε να συνδεθει. Ξερω ατομο (mixtri ξερεις ποιον) που ειχε περασει ρυθμισεις gwap στο iphone, που βεβαια δεν λειτουργησαν, και το σκασμενο προσπαθησε μερικες εκατοτναδες ,η χιλιαδες φορες να συνδεθει, χρεωνοντας τον φιλο καθε φορα και ενα ωραιο εισητηριο εισοδου στο wap (0.42 ευρω τοτε) με αποτελεσμα λογαριασμο τετραψηφιο. Πιστωθηκε βεβαια...αλλα οκ, δεν ειναι συσκευη για πειραματισμους τετοιους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2009 Πως δεν είναι; Και μάλιστα πολύ γρήγορα. Του Flareman τον χρέωσαν συνολικά 562 (+40 υπόλοιπο που είχε), που με τη χρέωση 12.2/ΜΒ του wap αντιστοιχεί μόνο σε 46ΜΒ. σαν mb δεν ειναι τεραστιος αριθμος.η απορια μου ηταν στο πως το συστημα συνεχιζε να χρεωνει οταν το υπολοιπο εφτασε στο μειον. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 Σε Iphone εγινε αυτο?Το iphone εχει εναν αθλιο, μα τελειως αθλιο αλγοριθμο, ωστε εαν δεν επιτυχει συνδεση, πρσπαθει και προσπαθει απειρες φορες, μεχρι καποτε να συνδεθει. Ξερω ατομο (mixtri ξερεις ποιον) που ειχε περασει ρυθμισεις gwap στο iphone, που βεβαια δεν λειτουργησαν, και το σκασμενο προσπαθησε μερικες εκατοτναδες ,η χιλιαδες φορες να συνδεθει, χρεωνοντας τον φιλο καθε φορα και ενα ωραιο εισητηριο εισοδου στο wap (0.42 ευρω τοτε) με αποτελεσμα λογαριασμο τετραψηφιο. Πιστωθηκε βεβαια...αλλα οκ, δεν ειναι συσκευη για πειραματισμους τετοιους... Με μία σημαντική διαφορά: επειδή ακριβώς ξέρω τον τρόπο με τον οποίο μπαίνει το iPhone (παλιά καραβάνα γαρ), είχα περάσει μόνο το APN των MMS, και επί τούτοις δεν έβαλα ούτε gint.XXX ούτε gwap.XXX APN ώστε να μη χρεώσει. Σε κάθε περίπτωση, το αρνητικό υπόλοιπο είναι απαράδεκτη πρακτική - έστω να δεχόμουν να μου κόψει το θετικό ως το μηδέν αλλά -522 είναι απλά εξοργιστική ως αστεία υπόθεση. Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 Με μία σημαντική διαφορά: επειδή ακριβώς ξέρω τον τρόπο με τον οποίο μπαίνει το iPhone (παλιά καραβάνα γαρ), είχα περάσει μόνο το APN των MMS, και επί τούτοις δεν έβαλα ούτε gint.XXX ούτε gwap.XXX APN ώστε να μη χρεώσει. Σε κάθε περίπτωση, το αρνητικό υπόλοιπο είναι απαράδεκτη πρακτική - έστω να δεχόμουν να μου κόψει το θετικό ως το μηδέν αλλά -522 είναι απλά εξοργιστική ως αστεία υπόθεση. κανενα νεο για τα 40 ευρω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 σαν mb δεν ειναι τεραστιος αριθμος.η απορια μου ηταν στο πως το συστημα συνεχιζε να χρεωνει οταν το υπολοιπο εφτασε στο μειον. Μα έτσι έκανε πάντα το Wind Plus και το προπληρωμένο Wind ADSM. Οι εκ των έσω της Wind το λένε ευγενικά "συστεμικό λάθος", εγώ το λέω πολύ κακή υλοποίηση και διαχείριση του συστήματος. Αυτό που έχω παρατηρήσει στο Wind Plus, είναι ότι όταν συνδεθείς και δεν έχεις αποσυνδεθεί, το σύστημα δουλεύει κανονικότατα ακόμα και όταν έχεις περάσει σε αρνητικό υπόλοιπο. Πρέπει να περάσεις τα 30-40ΜΒ (ή μερικές ώρες) όταν είσαι ακόμα συνδεμένος για να πάρει χαμπάρι το άλλο σύστημα (αυτό που ελέγχει το υπόλοιπο) και να σε ενημερώσει με το γνωστό μήνυμα "το υπόλοιπό σας είναι πολύ χαμηλό". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 Μα έτσι έκανε πάντα το Wind Plus και το προπληρωμένο Wind ADSM. Οι εκ των έσω της Wind το λένε ευγενικά "συστεμικό λάθος", εγώ το λέω πολύ κακή υλοποίηση και διαχείριση του συστήματος. Αυτό που έχω παρατηρήσει στο Wind Plus, είναι ότι όταν συνδεθείς και δεν έχεις αποσυνδεθεί, το σύστημα δουλεύει κανονικότατα ακόμα και όταν έχεις περάσει σε αρνητικό υπόλοιπο. Πρέπει να περάσεις τα 30-40ΜΒ (ή μερικές ώρες) όταν είσαι ακόμα συνδεμένος για να πάρει χαμπάρι το άλλο σύστημα (αυτό που ελέγχει το υπόλοιπο) και να σε ενημερώσει με το γνωστό μήνυμα "το υπόλοιπό σας είναι πολύ χαμηλό". τα ειπες ολα λιγο παραπανω. η διαχειριση του συστηματος ειναι αθλια και παντα σε βαρος του καταναλωτη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. August 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2009 κανενα νεο για τα 40 ευρω? Τίποτα. Ο rep είπε περίμενε μέχρι την άλλη βδομάδα, περίπου όσο περίμενες για τη διεκπεραίωση του προηγουμένου αιτήματος... άρα εκτιμώ περί την επόμενη Τετάρτη και έπειτα. Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 στις 28 Ιουλίου ενεργοποίησα το wind plus πότε λήγει??? ο Ιούλιος είχε 31 την μια μέρα την κερδίζω και επίσης το ενεργοποίησα κατά της 7το απόγευμα θα λήξει την ίδια ώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 στις 28 Ιουλίου ενεργοποίησα το wind plus πότε λήγει??? ο Ιούλιος είχε 31 την μια μέρα την κερδίζω και επίσης το ενεργοποίησα κατά της 7το απόγευμα θα λήξει την ίδια ώρα? μετρα 30 μερες απο την επομενη μερα της ενεργοποιησης και η ληξη του ειναι στις 12 το βραδυ της 30ης μερας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 στις 28 Ιουλίου ενεργοποίησα το wind plus πότε λήγει??? ο Ιούλιος είχε 31 την μια μέρα την κερδίζω και επίσης το ενεργοποίησα κατά της 7το απόγευμα θα λήξει την ίδια ώρα? η αν θες κανε ενα τηλεφωνο στο cc και ρωτα τους να σου πουνε επισημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 δεν έχει μέσα η κάρτα πολλά € και φοβάμαι μήπως μου τα πάνε - Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 δεν έχει μέσα η κάρτα πολλά € και φοβάμαι μήπως μου τα πάνε - τι εννοεις μηπως σου τα πανε?το τηλεφωνο στο 1260 στοιχιζει 0,12 ευρω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 εδώ τόσο και τόσα έγιναν :lol: ας έχουμε και μια πισινή, δεν ξέρεις τη κάνουν , τι μια έχεις 5 και την άλλη -5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2009 εδώ τόσο και τόσα έγιναν :lol: ας έχουμε και μια πισινή, δεν ξέρεις τη κάνουν , τι μια έχεις 5 και την άλλη -5. δεν εχεις να φοβηθεις κατι, μια ερωτηση θα κανεις. ειπαμε γινονται πολλα αλλα μην υπερβαλουμε κιολας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flareman Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 Update: Σε συνέχεια των προηγουμένων που είχαμε πει με τη χρέωση των -522,66 ευρώ που τελικά μηδενίστηκε, μέχρι και χθες δεν είχα κάποιο νεώτερο από την εταιρεία όσον αφορά στα 50 € που είχα μέσα στην κάρτα πριν προκύψει το συμβάν της... υπερχρέωσης. Σε τηλεφωνική μου επικοινωνία με το 1260 ο υπάλληλος με ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει κάποιο νέο, ότι το τμήμα λογαριασμών έχει μεγάλο φόρτο και ότι θα πρέπει να περιμένω κι άλλο - και ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να βγάλω άκρη γρηγορότερα στο θέμα μου (αφού το τμήμα λογαριασμών δεν έχει επικοινωνία με τον έξω κόσμο, απ' ότι φαίνεται τους ταΐζουν Whiskas και νερό από θυρίδες στις πόρτες). Έψαλλα τα δέοντα και συνεχίζω να περιμένω. Αυτά για την ώρα:) Παράθεση Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vbeli Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 Μια ερώτηση παιδιά. για πείτε μου την διαδικασία για την ενεργοποίηση του Plus Non Stop. Ενώ μέχρι προχθές όλα πηγαιναν καλά τώρα μου τρώει μια κάρτα αμέσως. δέν είναι δυνατόν να έχω κατεβάσει 40mb μόνο ανανέωση του καιρού έκανα και μπήκα για πολύ λίγο στο google map. Βάζω πάλι proxy και gwap κάνω κάτι λάθος? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. August 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2009 Για να ενεργοποιήσεις το "Wind Plus Non-Stop" θα στείλεις το μήνυμα "Plus" στο 19349 και για να πλοηγηθείς στο wap θα επιλέξεις τη ρύθμιση "Wind Grps" :).Το προφίλ με το .gint (Wind Internet) θα το διαγράφεις από τα προφίλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vbeli Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Για να ενεργοποιήσεις το "Wind Plus Non-Stop" θα στείλεις το μήνυμα "Plus" στο 19349 και για να πλοηγηθείς στο wap θα επιλέξεις τη ρύθμιση "Wind Grps" :).Το προφίλ με το .gint (Wind Internet) θα το διαγράφεις από τα προφίλ. Πάλι τα ίδια μου κάνει. Σβήνω το qint και βάζω gwap, μετά βάζω τον proxy 192.168.200.10 και 9401 κάνω επανεκίνηση και πάλι με χρεώνει. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 το προφίλ σου πρέπει να είναι το wind plus αν θες στείλε μνμ στην wind να στο στείλουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vbeli Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 Εννοεις να στείλω PLUS ΣΤΟ 19349 ??? τον proxy τον αλλάζω οπως παλιά ή οχι? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. August 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2009 όχι στείλε κενό sms στο 19234 και θα σου έρθουν όλες οι ρυθμίσεις wind mms, wind internet wind plus, wind mobile tv εσύ θα τα αποθηκεύσεις όλα και θα επιλέξεις wind plus για την σύνδεσή σου στο ίντερνετ. ΤΡΟΠ: στειλε και το μνμ για wind plus non stop 3.99/30days Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vbeli Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Εστειλα κενο στο 19234 και μου ηρθε απάντηση οτι η υπηρεσία δεν υποστηριζεται απο την συσκευη μου. Εχω htc touch pro2. Δέν καταλαβαίνω μέχρι πριν λίγες μέρες είχα "απεριοριστο" Internet μεσω gwap.b-online.gr και με Proxy 192.168.200.10 τί έγινε τώρα?. έχει κανείς ρυθμήσεις για να τις βάλω? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. August 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2009 Εστειλα κενο στο 19234 και μου ηρθε απάντηση οτι η υπηρεσία δεν υποστηριζεται απο την συσκευη μου. Εχω htc touch pro2. Δέν καταλαβαίνω μέχρι πριν λίγες μέρες είχα "απεριοριστο" Internet μεσω gwap.b-online.gr και με Proxy 192.168.200.10 τί έγινε τώρα?. έχει κανείς ρυθμήσεις για να τις βάλω? Με Το ΗΤC εμπαινες και παλια ή τωρα το πηρες? Στα windows mobile πρεπει να τις βαλεις μονος σου τις ρυθμισεις απο το connections. Κοιτα τη συνδρομη του wind plus πολυ πιθανον να ξεπερασες τα 40. στειλε με sms τη λεξη check στο 19349 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts