Mbokota Δημ. August 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2007 Εθνογραφία της παραλίας :p Και απο κάτω "Η προσευχή του Παραθεριστή" Δεν έχω λόγια.:X:cool: Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Αν και τελειωνει το καλοκαιρι, επαναφερω το θεμα, αφου αρκετοι λογω καυσωνα, θα γεμισουνε τις παραλιες...ισως για τελευταια φορα.... Λοιπον: 1)Κατι παλικαρια,φλορομαγγες..μαυρισμενα απο τον μαιο, με φετες κοιλιακους και μπρατσα, που ειναι ετοιμα να σκασουν...που παιζουνε ρακετες στο 1 μετρο απο το κεφαλι σου...χτυπανε επιτηδες με την ρακετα το μπαλακι, για να πιασει αυτο τα 200km,και αμα το μπαλακι πεσει πανω σου καμια φορα ουτε συγνωμη δεν ζητανε.... αμα τους την πεις...ακομα και ευγενικα στραβωνουνε κιολας.... 2)Παλια με ενοχλουσανε οσοι πουλουσανε cd,dvd,Γυαλια,λουκουμαδες,τσαντες,αλλα τωρα οχι γιατι σχεδον ολοι αν δεν ενδιαφερεσαι με ενα απλο οχι σου χαμογελανε και φευγουνε.... 3)με ενοχλει το κλαμα απο τα μωρα οχι το φυσιολογικο...γιατι ενταξει...μωρα ειναι.. αλλα αυτα που εχουνε πλανταξει στο κλαμα μιση ωρα και η καλη μαμα τους βρισκεται στα δυο μετρα πιο μερα και μιλαει στο κινητο η απολαμβανει τον καφε με την φιλη της αδιαφορωντας παντελως για το παιδι της 4)οχι οτι με ενοχλει.... για μενα εχει γελιο...αλλα φανταζομαι για τις κοπελιες ειναι πολυ ενοχλητικο....κατι κουρασμενα παλικαρια:lol: 45+ που την πεφτουνε σε 17-18χρ κοπελες και ενω δεν τους δινουνε καμια σημασια η εχουνε φαει το κραξιμο..αυτοι συνεχιζουνε.... 5)Να εχεις παει για μπανιο με δυο φιλες σου και να ερχονται λαλακες...μολις εσυ μπεις στην θαλασσα, η φυγεις για λιγο απο διπλα και ενω τρωνε γραψιμο να επιμενουνε.... 6)Ενω απολαμβανεις το καφε σου σε καποιο beach bar οι απο διπλα να παιζουνε μπουγελο..και οχι μονο με νερο....να σε παιρνουνε τα σκαγια και μετα να κολας και να σε κυνηγανε οι μυγες και οι σφηγγες...... 7)Η περιουσια που χρειαζεται να ξοδεψεις για να κανεις μια απλη βουτια...1ξαπλωστρα+ομπρελα+καφες 10ευρο!!:X...και αν πας να απλωσεις την πετσετα σου πιο κατω...."ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΦΙΡΑΡΑΚΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗ Η ΠΑΡΑΛΙΑ!!:lol:" 8)και τελος φυσικα οσοι αφηνουνε σκουπιδια και ολοκληρη την προικα που δεν χρειαζονται στην αμμο....και οσοι μιλανε επιτηδες οσο ποιο δυνατα μπορουνε στο κινητο...για να τους ακουσουνε οι αλλοι "ΕΛΑ ΡΕ Μ.....ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟ JEEP...ΜΕ ΤΗΝ BMW ΕΙΜΑΣΤΕ!! ΝΑΙ ΡΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑΙ!!!!! ΕΧΩ ΑΠΟΨΕ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΟ ΤΑΔΕ.. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ...ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!! ΟΛΑ ΚΕΡΑΣΜΕΝΑ...:lol::lol::lol: Ολα αυτα σε λιγο θα αποτελουνε παρελθον...ολοκληρο το καλοκαιρι οπου και αν πηγα καποια απο αυτα τυχανε μπροστα μου....Τωρα τα θυμαμαι και.. γελαω...:p ....Αντε καλο τελευταιο μπανιο (οσοι κανεντε:happy:).....ΚΑΙ(αν και δεν μου αρεσει να το λεω...γιατι με καταθλιβει...) ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ :D Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispug Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Εμένα αυτό που με ενοχλεί είναι όι ξέρω ότι μερικοί κατουράνε μέσα στη θάλασσα. Παράθεση Peugeotclub Peugeot 406 ST 2000 1.600cc Στο νοσοκομείο καταλήγουνε όσοι φοράνε ζώνες.Οι υπόλοιποι πάνε πρώτα στο νεκροτομείο... http://www.skoda-auto.gr/models/octavia/extra/images/2x3x180.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgekap1 Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Και μαλιστα αντι να πανε καπως πιο μεσα.. βαθεια....τα....κανουνε μεσα στον κοσμο..:!: Παράθεση ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Εμένα αυτό που με ενοχλεί είναι όι ξέρω ότι μερικοί κατουράνε μέσα στη θάλασσα. και πίστεψε με.. όχι μονο. το ειδα και σιχαθηκα Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Μακάρι το μόνο με το οποίο "μολύνει" ο άνθρωπος την θάλασσα να ήταν το κατουρλιό... Μπορεί να είναι αηδιαστικό αλλά διαλύεται σε δευτερόλεπτα. Άλλα πράγματα όμως θα χρειαστούν από χρόνια έως αιώνες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Εμενα με ενοχλει που πολλες ωραιες γυναικες δεν κανουν topless!!!!:O:) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Εμενα με ενοχλει που πολλες ωραιες γυναικες δεν κανουν topless!!!!:O:) Φίλε μου μην ανησυχείς... Τα επόμενα χρόνια σίγουρα το ποσοστό των topless κανόντων γυναικών -ωραίων και μη- θα ανεβαίνει συνεχώς για πολλούς λόγους, τους οποίους δεν μπορώ να αναλύσω στο παρόν θέμα...:whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Oι ρακέτες.... κλααααακ.....κλαααακ....κλαααακ...ωχ ρε Μπάμπη ξέφυγε... ΜΠΑΜ στο κεφάλι σου κλααακ....κλαααακ...κλαααακ....Νώντα πρόσεχε ΚΛΑΝΓΚ στην ξαπλώστρα σου κλαααα....κλαααακ....κλαααακ... ΜΠΟΙΝΓΚ στο κεφάλι του διπλανού σου κλαααακ....κλαααακ....κλααα.... ρε φίλε αι πιο πέρα με το κλακ κλακ σου μην στην βάλω εκεί που ξέρεις την μπάλα! Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 mini game mode on/ Διαλέξτε έναν αριθμό (με μαγιό) και κερδίστε μια θέση στην παραλία μαζί τους: 1 , 2 , 3 ! mini game mode off/ Οδηγίες : έχετε ΜΟΝΟ μία ευκαιρία!:!: Κρίμα να κοροιδεύουμε όσον αφορά το 1. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Oι ρακέτες.... κλααααακ.....κλαααακ....κλαααακ...ωχ ρε Μπάμπη ξέφυγε... ΜΠΑΜ στο κεφάλι σου κλααακ....κλαααακ...κλαααακ....Νώντα πρόσεχε ΚΛΑΝΓΚ στην ξαπλώστρα σου κλαααα....κλαααακ....κλαααακ... ΜΠΟΙΝΓΚ στο κεφάλι του διπλανού σου κλαααακ....κλαααακ....κλααα.... ρε φίλε αι πιο πέρα με το κλακ κλακ σου μην στην βάλω εκεί που ξέρεις την μπάλα! Και μερικοί το χτυπάνε με τέτοιο μίσος, λες και τους έχει σκοτώσει τη μάνα. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evangelia Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 :wacko:me enoxlei pou kathe fora pou phgainw stin paralia me to pou aplwnw thn patseta kai lew na yshxasw ligo emfanizontai mamades me paidakia pou einai se katastash frenitidas kai ourliazoun an kai perissotero ourliazoun oi mamades!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts