gaurosgate7 Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 κάτι που είχα βρει πιο παλιά... ------- ΤΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ! Την άμμο που μπαίνει στα παπούτσια μου και όχι μόνο... Τα φύκια στην άκρη της παραλίας Τι στο διάολο κάνουν τόσο ρηχά; Το διπλανό ζευγάρι που μόνο να π****** τού μένει ακόμα - Εντάξει ρε μεγάλε,δικιά σου είναι η γκόμενα, δεν στην παίρνει κανένας... Οι γυναικοπαρέες στις οποίες αποκαλεί η μία την άλλη "μα****" - Δηλαδή εμείς τι είμαστε ρε κορίτσια; Τα tattoo με τους πανομοιότυπους δράκους - Αφήστε και κάνα ζωντανό για τα παραμύθια. Τα tribal band γύρω από το χέρι - Όλοι απ' το ίδιο μαγαζί ψωνίζετε; Τα κινητά που χτυπάνε σαν δαιμονισμένα και ο κάτοχός τους έχει πάει στα βαθιά. Ο συνδρομητής που καλέσατε αυτή τη στιγμή πνίγεται. Τα μη μποξεροειδή μαγιό στους άντρες με κοιλιά - Απλά E.L.E.O.S. Τα (gasp!) τάνγκα στους άντρες! - no comment Τα παιδάκια που παίζουν με τα κουβαδάκια πίσω απ' το κεφάλι μου. - Θες να παίξεις τον θαμμένο θησαυρό; Η παραλία στην οποία δεν έχει χώρο να αράξεις εκτός από τις ξαπλώστρες και ομπρέλες του τοπικού μπίζνεσμαν - Είπαμε εκμετάλλευση του φυσικού τοπίου αλλά όχι κι έτσι... Η περσινή ερημική παραλία που φέτος γέμισε οικογένειες - Όχι άλλο ταπεράκι! Το μπουκαλάκι νερό των 500ml που κοστίζει 3 ευρώ. - Πληθωρισμός της παραλίας έγεται αυτό; Το σκουπιδαριό στην άμμο - Κάνε το καλό και ρίξτο στο γυαλό σου λένε μετά... Οι γκόμενες που προσπαθούν (ανεπιτυχώς) να παίξουν ρακέτες ή και βόλλεϋ με το νάζι στο maximum. Η μπάλα ή το μπαλάκι που μου έρχεται στην μάπα κάθε τρεις και λίγο (στην πλειοψηφία των περιπτώσεων από τις προαναφερθείσες γκόμενες). Οι μποντυμπιλντεράδες που κάνουν ασκήσεις επί άμμου - Σιγά τους μυς, θα σκιστεί το καλτσόν. Οι τύποι που παίζουν ρακέτες προσπαθώντας να καταφέρουν το μπαλάκι να πιάσει τα 582km/h (το ίδιο βέβαια ισχύει για όλα τα "μπαλο"-ειδή αθλήματα(βλ.πόλο, βόλεϊ, μπάλα, κλπ..) Το πιτσιρίκι που τρέχει δίπλα σου με τα βατραχοπέδιλα, και ενώ μόλις έχεις βγει από τη θάλασσα, σε κάνει να είσαι σαν γλυπτό από άμμο Οι τύποι φραπές-μπύρα-τσιγάρο-σορτσάκι_του_τέννις-φανέλα_στρατού που την έχουν αράξει με τα πόδια στη θάλασσα και κράζουν γενικότερα Ο Ζακ-Υβ-Κουστό τύπος που σκάει μύτη στη πλαζ του ΕΟΤ με ψαροντούφεκο-βατραχοπέδιλα-στολή-δύχτια-μαχαίρια-φακούς και όλο τον εξοπλισμό του Καλυψώ, για να βγει μετά από 2 ώρες με κανένα αστερία στα χέρια του Οι τύποι με τα ραδιο-κασσετόφωνα-cd-mp3-bbs-abs-bbc-κλπ που παίζουν στην καλύτερη το "κορμί θανατηφόρο" ή "ο κερατάς", με το volume να έχει κάνει τρεις με τέσσερις φορές τον κύκλο... Ο πιτσιρικάς με το jet ski που κάνει βόλτες με 65mph, μόλις 2μ από την παραλία Ο μπαμπάς του παραπάνω πιτσιρικά που έχει ένα φουσκωτό 3-4μ και προσπαθεί να βάλει μπροστά τη μηχανή, γεμίζοντας όλη την παραλία με αμόλυβδη και λάδι Οι τύποι που προσπαθούν να μάθουν windsurf περνώντας πάνω από το κεφάλισου Το απίστευτο φαινόμενο (που συμβαίνει και στα καράβια) με τα κινητά και τα μηνύματα. Μα καλά, που στο διάολο στέλνει όλος αυτός ο κόσμος τόοοοοσα μηνύματα; Οι μαύροι με τα cd που έχουν καταντήσει να εμφανίζονται ακόμα και μέσα στη θάλασσα, την ώρα που κάνεις μακροβούτι Οι ατελείωτες παραλίες (μπαίνεις μέσα μέχρι το γόνατο και μετά από κανένα χιλιόμετρο το νερό είναι μέχρι τη μέση) Οι παραλίες που έχουν τόσο ψιλή άμμο που κάνεις 40 ώρες να αποβάλλεις τους κόκκους από το σώμα σου Η παγωμένη θάλασσα (μπαίνεις και σου εξαφανίζεται η "οικογένεια" Οι παραλίες που δεν έχουν έστω μια ντουζιέρα (αλλάζεις χρώμα από το αλάτι) Οι ντουζιέρες που έχουν 250 άτομα ουρά Οι άνθρωποι που κάνουν κομπλέ μπάνιο στις ντουζιέρες (σαμπουάν, σφουγγάρια , αφρόλουτρα κτλ) Οι γκόμενες που βάζουν όλη την ώρα διαφόρων ειδών αντηλιακά και γυαλίζουν λες και τις βούτηξες στο λάδι Οι άνθρωποι που είναι άσπροι σαν γάλα σε συνδυασμό με παχάκια και το απαίσιο κόκκινο χρώμα που παίρνουν μετά Κάποιοι τύποι που γίνονται τόσο μαύροι που δεν φαίνονται το βράδυ (καλά ρε όλη μέρα στον ήλιο κάθονται) Οι τύποι που κάθονται στα ρηχά (σιγά μεγάλε θα πνιγείς) Αντε καλό καλοκαίρι... νομιζω οτι κατι πρεπει να εχεις ξεχασει :lol: :lol: :lol: ακομα κ η ιδια η θαλασσα μου την σπαει :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blakomon Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Βασικά το πιο εκνευριστικό και αηδιαστικό είναι όταν βλέπουμε τις οικογένειες να ξεσκατι*ουν τα παιδάκια μετά να πετάνε παντού τα σκουπίδια!Καθώς επίσης ενοχλητικό είναι να μπαίνεις στη θάλασσα και να αναρωτιέσαι αν κολυμπάς μέσα στο αλάτι η μέσα στα κατου*α του καθενός! Υ.Γ.Υπάρχει καθαρη θάλασσα στην Αττικη???????????????? Παράθεση Ο βασιλιάς πέθανε.Ζήτω ο βασιλιάς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Διαφωνώ στα παρακάτω (εμένα μου αρέσουν δηλαδή): Οι γκόμενες που προσπαθούν (ανεπιτυχώς) να παίξουν ρακέτες ή και βόλλεϋ με το νάζι στο maximum.Μπορεί να συνδιάσει γέλιο και «βλεφάρισμα»... :p Οι τύποι που παίζουν ρακέτες προσπαθώντας να καταφέρουν το μπαλάκι να πιάσει τα 582km/h (το ίδιο βέβαια ισχύει για όλα τα "μπαλο"-ειδή αθλήματα(βλ.πόλο, βόλεϊ, μπάλα, κλπ..)Είναι μερικές φορές (μόνο στις ρακέτες όμως) εντυπωσιακό να διατηρούν πολλά και γρήγορα χτυπήματα (το προσπαθώ και'γω, για αυτό... :whistle:). Οι ατελείωτες παραλίες (μπαίνεις μέσα μέχρι το γόνατο και μετά από κανένα χιλιόμετρο το νερό είναι μέχρι τη μέση)Αν έχει κόσμο η παραλία, δεν γίνεται της εκδιδομένης γυναικός το κιγκλίδωμα στα ρηχά (επειδή είναι πιο «απλωμένα») και μέχρι να μπείς πιο μέσα... Οι παραλίες που έχουν τόσο ψιλή άμμο που κάνεις 40 ώρες να αποβάλλεις τους κόκκους από το σώμα σουΑυτές πάντα τις προτιμούσα λόγω εμφάνισης (συνήθως ανοικτού χρώματος) και επειδή μου την δίνουν τα βοτσαλάκια (κάθε μεγέθους). Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Οι μαλάκε* συμμαθητές που κάθονται στις πίσω ξαπλώστρες... :down: :down: :down: Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Πέρα από τα σκουπίδια που αφήνει ο καθένας με ενοχλούν οι ρακέτες....αν και έχω καταφέρει να μην δίνω και τόσο σημασία φορώντας ακουστικά! Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Aplaz_ Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 τα σκουπιδια, τα φικια, τα ψωνια.. αυτα :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 To nero, h ammos kai ta votsala Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drdionisis Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 ποιες παραλίες? έμεινε και καμιά παραλία της προκοπής? Για να πας να χαρείς παραλία και εννοώ να έχεις ένα τετραγωνικό μέτρο δικό σου και να μην είσαι καβάλα στην κυριολεξία στην γκόμενα του διπλανού ( και καλά να είσαι καβάλα εκεί. Μην είναι ο διπλανός καβάλα σε εσένα ή καμιά γριά ), πρέπει να πας υπερατλαντικό ταξίδι σε μονοθέσιο διαστημόπλοιο. Γίναμε έλεος...Σε λίγο η πισίνα θα είναι πιο απαραίτητη από το air condition... Παράθεση Με εκτίμηση, Dr. Dionisis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 ποιες παραλίες? έμεινε και καμιά παραλία της προκοπής? Για να πας να χαρείς παραλία και εννοώ να έχεις ένα τετραγωνικό μέτρο δικό σου και να μην είσαι καβάλα στην κυριολεξία στην γκόμενα του διπλανού ( και καλά να είσαι καβάλα εκεί. Μην είναι ο διπλανός καβάλα σε εσένα ή καμιά γριά ), πρέπει να πας υπερατλαντικό ταξίδι σε μονοθέσιο διαστημόπλοιο. Γίναμε έλεος...Σε λίγο η πισίνα θα είναι πιο απαραίτητη από το air condition... Αυτο ακριβως ειναι το πιο εκνευριστικο...Ο ενας πανω στο αλλο σαν σαρδελες...Να μη μπορεις να κουνησεις ποδι:blink: Γυρισα πριν καμια ωρα απο την παραλια και τα εχω φρεσκα:p Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Αυτο ακριβως ειναι το πιο εκνευριστικο...Ο ενας πανω στο αλλο σαν σαρδελες...Να μη μπορεις να κουνησεις ποδι:blink: Γυρισα πριν καμια ωρα απο την παραλια και τα εχω φρεσκα:p Ίσως λόγω Σαββάτου. Τις καθημερινές δεν είναι τόσο δραματική η κατάσταση. ;) Χθες για παράδειγμα που πήγα εγώ ήταν μια χαρά.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. June 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2007 Ίσως λόγω Σαββάτου. Τις καθημερινές δεν είναι τόσο δραματική η κατάσταση. ;) Χθες για παράδειγμα που πήγα εγώ ήταν μια χαρά.:happy: Α!Ναι?Μακαρι.... Παντως και αυριο που θα παω προβλεπονται τα ιδια και χειροτερα:X Τουλαχιστον ειναι καλη η θαλασσα:p Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
7020029 Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 αν λετε για την αθηνα οκ, ισχυει το προβλημα. αν λετε για επαρχια μπορειτε να πατε σε μια παραλια οχι ακριβως κατω απο το beach bar που εχει, αλλα καπου πιο δεξια η αριστερα... δεν θα εχει τοοοσο κοσμο! Παράθεση Desktop: Acer Aspire X-Cruiser, ThermalTake PurePower460W, Core 2 Duo E6400, Gigabyte 965PS3, 2xCrucial 2GB (800MHz, CL4), Gigabyte 9600GT http://www.cardomain.com/ride/2667388 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drdionisis Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Αυτο ακριβως ειναι το πιο εκνευριστικο...Ο ενας πανω στο αλλο σαν σαρδελες...Να μη μπορεις να κουνησεις ποδι:blink: Γυρισα πριν καμια ωρα απο την παραλια και τα εχω φρεσκα:p τυχερός είσαι πάλι συγκριτικά με εμένα που εφημερεύω. Καλύτερα μια παραλία πανικού μια ηλιόλουστη μέρα παρά μια εφημερία σε ένα νοσοκομείο :) Παράθεση Με εκτίμηση, Dr. Dionisis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 με ενοχλει οταν βλεπω γυμνοστηθες γριες ξενες τουριστριες Ase stin Paralia Katerinis Kiolas einai paaara polles gimnosti8es mpampogries kai dn simazeuete!!!Kala kiolas to vradi ston Omilo kiolas ekei na deis ti ginete!!!File se katalavainw kai gw Kateriniwtis eimai kai ta vlepw!!!:):p :O Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo410 Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Οι καπνιστες φυσικα, οι οποιοι θεωρουν οτι με καποιο μαγικο τροπο η παραλια θα ανακυκλωσει τις γοπες τους.... σωστος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsYcHoKeNzO Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Emena me enoxloun mono 3 pragmaata... 1)Oi trixes mesa stin ammo 2)Ta petamena tsigara 3)Ta mikra pou paizoune kai sou petane ammo!! auta...! :rolleyes: Παράθεση Perierga Mas Ta Lene Me Thn Texnologia :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Outsider Δημ. June 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2007 Emena me enoxloun mono 3 pragmaata... 1)Oi trixes mesa stin ammo 2)Ta petamena tsigara 3)Ta mikra pou paizoune kai sou petane ammo!! auta...! :rolleyes: Τριχες στην αμμο? :confused: Πως τις ξεχωριζεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Εμένα με τσιτώνουν οι ρακέτες δίπλα στην ξαπλώστρα!! Ουστ ρε, τράβα πιό πάνω να γίνεις άντρας. Παραλίγο να πλακωθώ προχθές με ενα σφίχτη που μου πέρασε ξυστά το μπαλάκι :-)) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Η φασαρία και η καφρίλα, θέλω να χαλαρώνω δίπλα στο κύμα, όχι να φύγω με νεύρα και δεν μιλάω για τα μικρα παιδιά που είναι χαρά θεού, αλλά τους μεγάλους που ουρλιάζουν και βάζουν τα στερεοφωνικά τέντα. τα σκουπίδια που εσκεμμένα τα παρατάνε.Βλέπεις βρε παιδί μου, το πιάνει στο χέρι το μπουκάλι και το παρατάει δίπλα την ώρα που είναι να φύγει.ετσι έβαλα χέρι σε έναν προχτές.Κάτι ξέχασες του λέω και κάνω να του δώσω κατι σακούλες και κάτι μπουκάλια, σκουπίδια ειναι μου λέει, ωραία λέω, πάρτα σπίτι σου.... με κοιτάγε, ε αστα μου λεει, δεν πειράζει.πειράζει εμένα λέω. εκεί σηκώθηκαν 2-3 ακόμη και του κάνανε φασαρία με την σειρά τους και αναγκάστηκε να τα πάρει.... Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pro Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Οι ρακετοβιοι που νομιζουν οτι η πηγμενη απο κοσμο παραλια ειναι τα κορτ του Ρολαν Γκαρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolde Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 ^ Συμφωνώ. Δεν έχω χειρότερο από τις ρακέτες. Αν και, για την ακρίβεια, αμφιβάλλω αν οι περισσότεροι από αυτούς που παίζουν ρακέτες ξέρουν τι είναι το Ρολάν Γκαρός. Παράθεση Wendy let me in I wanna be your friend I wanna guard your dreams and visions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Θέλω μια παραλία που να είναι καθαρή, να είμαι μόνο εγώ και μερικές μη αλλοδαπές όμορφες και καλλίγραμμες κοπέλες, οι οποίες δεν θα ασχολούνται με οτιδήποτε έχει σχέση με μπάλες, δεν θα ακούνε μουσική, δεν θα φωνάζουν, δεν θα κάνουν jetski ή sirf, δεν θα έχουν τάπερ με φαγητά μαζί τους, και εννοείται δεν θα καπνίζουν!:D Ξέχασα τίποτε; Θέλω πολλά;:p Οτιδήποτε πέραν των ανωτέρω θεωρείται ενοχλητικό!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aplaz_ Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Johny-B.. soz αλλα θες πολλα :lol: Παράθεση Ότι δεν σε σκοτώνει :rocket: σε κάνει δυνατότερο Όσο ζω μαθαίνω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Εμένα μου τη σπάνε αυτοί που κάνουν παρατηρήσεις στους άλλους. «Πηγαίντε παίξτε παραπέρα.» «Έλεος ρε μαγκες, μας ζαλίσατε τάκα τούκα όλη την ώρα.» Λες και στη παραλία πάμε για να διαβάσουμε βιβλίο και να κοιμηθούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaurosgate7 Δημ. June 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2007 Εμένα μου τη σπάνε αυτοί που κάνουν παρατηρήσεις στους άλλους. «Πηγαίντε παίξτε παραπέρα.» «Έλεος ρε μαγκες, μας ζαλίσατε τάκα τούκα όλη την ώρα.» Λες και στη παραλία πάμε για να διαβάσουμε βιβλίο και να κοιμηθούμε. κοιτα για να λεμε την αληθεια ειναι εκνευριστικος ο θορυβος για οσους δεν παιζουν κ δεν εχουν συνηθισει τον ηχο αυτον!κ να μην διαβαζεις δεν πας κ πανω στο αυτι του αλλου να παιξεις!αλλα οπουδηποτε δεν συμβαινει αυτο,να υπαρχουν καποιοι σπαστικοι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts