aimilios Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Πρέπει να είναι «Γράμματα». Το'χω σπίτι και δεν είμαι σίγουρος. Ώσπου να παω σπίτι βέβαια είμαι σίγουρος ότι κάποιος/α θα σου πει με βεβαιότητα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksanthoula Δημ. November 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aimilios (24 Νοέ. 2004 , 10:06) Πρέπει να είναι «Γράμματα». Το'χω σπίτι και δεν είμαι σίγουρος. Ώσπου να παω σπίτι βέβαια είμαι σίγουρος ότι κάποιος/α θα σου πει με βεβαιότητα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valpar Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Παιδιά καλημέρα σε όλους. Λοιπόν λίγο πολύ όλοι κάτι ξέρετε. Μόνο που δεν είναι οι πληροφορίες σας ολοκληρωμένες. Τον Αρκά τον γνώρισα σε ένα πάρτυ μιας κοινής γνωστής μας. Το όνομα του είναι Άρης Καστρινός (από τα αρχικά βγαίνει και το ΑΡ.ΚΑΣ). Είναι ψυχολόγος αλλά δεν ασκεί το επάγγελμα γιατί τον έχει κερδίσει η σκιτσογραφία. Δεν είναι παντρεμένος και ζει όντως στην Αθήνα. Αποφεύγει τη δημοσιότητα και ότι έχει να πει το λέει με τη δουλειά του. Είναι όντως πολύ όμορφος αλλά θα τον παρομοίαζα με τον Αλαίν Ντελόν πιο πολύ. Ότι άλλο θέλετε εδώ είμαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ksanthoula (23 Νοέ. 2004 , 08:25) Καλα εε, η ραδιο αρβιλα παει καλα! Λοιπον, για να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους. Δεν ειναι ουτε καθηγητης ουτε ιατρος. Ο Αντωνης εχει σπουδασει αρχιτεκτονικη αλλα δεν την εχει ασκησει ποτε. Ο ανθρωπος ειναι σκιτσογραφος! Ειναι εμεσα γνωστος μου... οποτε ξερω τα παντα! :confused: :wacko: :blink: valpar Παιδιά καλημέρα σε όλους. Λοιπόν λίγο πολύ όλοι κάτι ξέρετε. Μόνο που δεν είναι οι πληροφορίες σας ολοκληρωμένες. Τον Αρκά τον γνώρισα σε ένα πάρτυ μιας κοινής γνωστής μας. Το όνομα του είναι Άρης Καστρινός (από τα αρχικά βγαίνει και το ΑΡ.ΚΑΣ). Είναι ψυχολόγος αλλά δεν ασκεί το επάγγελμα γιατί τον έχει κερδίσει η σκιτσογραφία. Δεν είναι παντρεμένος και ζει όντως στην Αθήνα. Αποφεύγει τη δημοσιότητα και ότι έχει να πει το λέει με τη δουλειά του. Είναι όντως πολύ όμορφος αλλά θα τον παρομοίαζα με τον Αλαίν Ντελόν πιο πολύ. Ότι άλλο θέλετε εδώ είμαι. :!: :confused: :blink: :eek: :worry: :wacko: :o Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valpar Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (25 Νοέ. 2004 , 10:29) :confused: :wacko: :blink: valpar Παιδιά καλημέρα σε όλους. Λοιπόν λίγο πολύ όλοι κάτι ξέρετε. Μόνο που δεν είναι οι πληροφορίες σας ολοκληρωμένες. Τον Αρκά τον γνώρισα σε ένα πάρτυ μιας κοινής γνωστής μας. Το όνομα του είναι Άρης Καστρινός (από τα αρχικά βγαίνει και το ΑΡ.ΚΑΣ). Είναι ψυχολόγος αλλά δεν ασκεί το επάγγελμα γιατί τον έχει κερδίσει η σκιτσογραφία. Δεν είναι παντρεμένος και ζει όντως στην Αθήνα. Αποφεύγει τη δημοσιότητα και ότι έχει να πει το λέει με τη δουλειά του. Είναι όντως πολύ όμορφος αλλά θα τον παρομοίαζα με τον Αλαίν Ντελόν πιο πολύ. Ότι άλλο θέλετε εδώ είμαι. :!: :confused: :blink: :eek: :worry: :wacko: :o ????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Τελικά ο μύθος γύρω από το όνομα και το ποιόν του Αρκά εξακολουθεί να υπάρχει. Το σίγουρο είναι πως ο κ. Ευδαίμων, ή κ. Καστρινός, ή όπως αλλιώς κι αν λέγεται, μας προσφέρει αστείρευτο γέλιο και έξυπνες ατάκες μέσα από τα έργα του. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valpar Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kotetsi (25 Νοέ. 2004 , 11:00) Τελικά ο μύθος γύρω από το όνομα και το ποιόν του Αρκά εξακολουθεί να υπάρχει. Το σίγουρο είναι πως ο κ. Ευδαίμων, ή κ. Καστρινός, ή όπως αλλιώς κι αν λέγεται, μας προσφέρει αστείρευτο γέλιο και έξυπνες ατάκες μέσα από τα έργα του. Είναι πραγματικά πολύ αξιόλογος άνθρωπος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UserX Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 εγώ πάλι από κάπου άκουσα ότι είναι Τουμπιώτης (θεσσαλονίκη) ότι να ναι!!! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valpar Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Έχει αρχίσει το θέμα και γίνεται κάτι σαν τον Όμηρο. Που όλοι διεκδικούσαν τον τόπο καταγωγής του... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 Eϊναι κάτι σαν τον Όμηρο, που διεκδικούν την καταγωγή του 7 (νομίζω) πόλεις... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. November 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2004 αν διαβάζει αυτό το τόπικ πάντως, θα χει ρίξει το γέλιο της ζωής του ο άνθρωπος... Σπύρος Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksanthoula Δημ. November 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2004 αν το βλεπει θα κλαιει δε θα γελαει!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksanthoula Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Νομίζω τελικά οτι η αποκάλυψη του μύθου σας ξενέρωσε όλους ε;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michelle Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ksanthoula (29 Νοέ. 2004 , 12:37) Νομίζω τελικά οτι η αποκάλυψη του μύθου σας ξενέρωσε όλους ε;;; Ποια αποκάλυψη? Γιατί έχουμε βγάλει μέχρι στιγμής καμιά άκρη? Ούτε για το μικρό του όνομα δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε! :p Παράθεση http://www.e-steki.gr/banners/freshideas2.png Φρέσκιες ιδέες - Φρέσκο e-steki Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 πως ειναι δυνατον ενας να τον γνωριζει προσωπικα και να ξερει ενα ονομα και ενας αλλος να τον γνωρισε σε ενα παρτυ και να ξερει αλλο ονομα ?? Κατι μου βρωμαει εδω περα.. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. November 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2004 http://www.lambiek.com/arkas.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ksanthoula Δημ. November 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2004 Ναι πρέπει να το ξεκαθαρίσουμε νομίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 splitted posts (το ότι λέτε ένα "off topic" ή "split" ή "ξεφύγαμε" δεν θα έπρεπε να σας κάνει να νιώθετε καλά που βγαίνετε εκτός θέματος! Απλά μη ποστάρετε!) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Ο Ντε Νίρο :p http://img461.imageshack.us/img461/2686/arkasaa7.jpg Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Καλησπέρα!! Εγώ δεν ξέρω ούτε το μικρό του όνομα, ούτε το επίθετο, ούτε που μένει ή αν είναι κούκλος...:blink: Το μόνο που ξέρω είναι ότι έχω κόλλημα μαζί του, είναι το είδωλο μου :O :p , το χιούμορ του είναι αξεπέραστο κ συχνά πολύ "σκληρά" αληθινό... Έχω όλα όσα έχει εκδώσει κ πριν 3 μέρες πήρα και το καινούργιο του "Νιώθω λίγο κομμένος" απο την σειρά Πειραματόζωα που δεν φτάνει βέβαια το επίπεδο του Ισοβίτη ,της Λουκρητίας ή του Η ζωή μετά, αλλά σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο..Κ κλείνω δηλώνοντας πως αν κάποτε σταματήσει να εκδίδει θα πέσω σε κατάθλιψη!!!:cry: :cry: Για να μην πω ότι θα αυτοκτονήσω!!:X :wacko: (Όσοι τον γνωρίζουν προσωπικά ας του το μεταφέρουν...!!:ninja: :X :p ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Που ξέρεις...Μπορεί αυτήν την στιγμή να το διαβάζει http://qsmile.com/qsimages/200.gif Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paremvasi Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Ο Ντε Νίρο :p Hasta La Victoria Siempre :p Το ΑΡΚΑΣ βγαίνει απ΄το ΑΡαΚΑΣ,το ξέρω γιατί μου τον σύστησε ένας κοινός μας γνωστός ο Σταμάτης ο ΜΑΜΙΑΣ (γνωστός και ως ΜπΑΜΙΑΣ). Παράθεση Ανεξάρτητος; LOL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. May 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2007 Hasta La Victoria Siempre :p Το ΑΡΚΑΣ βγαίνει απ΄το ΑΡαΚΑΣ,το ξέρω γιατί μου τον σύστησε ένας κοινός μας γνωστός ο Σταμάτης ο ΜΑΜΙΑΣ (γνωστός και ως ΜπΑΜΙΑΣ). :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops: Σωστός...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr_geo Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Τι θα λέγατε να γράψει ο καθένας τι προτιμάει από Αρκά; Προσωπικά ξεχωρίζω (μετά δυσκολίας) "Καλό λύκο" και "Ισοβίτη". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThunderFox Δημ. May 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2007 Ξέρει κανείς που θα βρω το πρώτο του βιβλίο...; Έχω όλα τα άλλα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My wii number 4822 3681 2073 0582 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts