KostasV Δημοσιεύτηκε June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 7, 2007 Παιδιά τι γίνεται αυτές τις μέρες???? “Καθηγητές” που κλέβανε εκατομμύρια από το Παντειο φάγανε αληθινές καμπάνες στο κεφάλι, η αστυνομία κατάφερε επιτέλους να συλλάβει τα καλά παιδάκια που έχουν αϋπνίες και καίνε αυτοκίνητα, (τους οποίους φυσικά κακοποίησε κατά τη Κουτροβικ), μένει να δούμε αν θα φάνε και αυτοί αντίστοιχες καμπάνες βέβαια…. Τι να πω, τελικά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.... :) Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliosnikaia Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Παιδιά τι γίνεται αυτές τις μέρες???? Πολλά και διάφορα... “Καθηγητές” που κλέβανε εκατομμύρια από το Παντειο Καλά αυτό δεν μου κάνει και τόσο εντύπωση. Νομίζω είχε γίνει ξανά, κάτι παρόμοιο, στο παρελθόν... Τι να πω, τελικά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.... :) Γι' αυτό δεν συμφέρει να την έχεις για πεθερά!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Παιδιά τι γίνεται αυτές τις μέρες???? “Καθηγητές” που κλέβανε εκατομμύρια από το Παντειο φάγανε αληθινές καμπάνες στο κεφάλι στον πρώην υπεύθυνο του Λογιστηρίου του Παντείου Αναστάσιο Κουτσοδημητρόπουλο (τρεις φορές ισόβια και 15 έτη) Mono emena mou fainetai ligo upervoliki h poini?? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaurosgate7 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 καλα αν ισχυει η ποινη ειναι οντως αρκετα τραβηγμενοι!εδω σκοτωνεις κ πας ισοβια τα οποια γινονται 20 χρονια!αλλα κ απο την αλλη να τρωνε τα λεφτα των πανεπιστημιων κ να διαμαρτυρονται οτι το κρατος δεν τα χρηματοδοτει!παει πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Και σε μένα φαίνεται υπερβολική, ούτε serial killer να ήταν. Αν και δεν διάβασα λεπτομέρειες, υποθέτω ότι καταδικάστηκε για κλοπή/απάτη ιδιαίτερα μεγάλης αξίας κατά του δημοσίου που επισύρει πολύ αυξημένες ποινές σε σχέση με τα γενικώς προβλεπόμενα στον Ποινικό Κώδικα. Παράθεση -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antiochos Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Βαρύς ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης για την υπόθεση υπεξαίρεσης στο Πάντειο http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content5/Photo/807648_b.jpg Η δίκη είχε ξεκινήσει το Νοέμβριο του 2005 Καταπέλτης ήταν η απόφαση του δικαστηρίου για την υπόθεση υπεξαίρεσης περίπου 8 εκατ. ευρώ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο την περίοδο 1992-1998. Μεταξύ άλλων, στη φυλακή οδηγούνται δύο πρώην πρυτάνεις, ενώ τρις ισόβια καταδικάστηκε υπάλληλος οικονομικών υπηρεσιών που φέρεται ως ο εγκέφαλος. Συγκεκριμένα, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας έκρινε ενόχους 10 από τους 13 κατηγορουμένους και επέβαλε ποινές για αδικήματα που αφορούν: απάτη, υπεξαίρεση, ψευδή βεβαίωση και πλαστογραφία σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο τα χρήματα του Πανεπιστημίου χρησιμοποιήθηκαν για αγορά πολυτελών ειδών, από ακριβά είδη υγιεινής και μάρμαρα σε κατοικίες και εξοχικά, μέχρι μία Ferrari για έναν από τους κατηγορουμένους. http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/06/07/80c.jpg Ο πρώην Πρύτανης της Παντείου Αιμίλιος Μεταξόπουλος (25 έτη). http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/06/07/80b.jpg Ο πρώην Πρύτανης της Παντείου και μόνιμος αντιπρόσωπος της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης μέχρι το 2000 Δημήτρης Κώνστας (14 έτη). Σε τρεις φορές ισόβια και 15 έτη καταδικάστηκε ο πρώην υπεύθυνος του Λογιστηρίου του Παντείου Πανεπιστημίου, Αναστάσιος Κουτσοδημητρόπουλος. Στους πρώην πρυτάνεις Αιμίλιο Μεταξόπουλο και Δημήτρη Κώνστα το δικαστήριο επέβαλε 25 και 14 χρόνια κάθειρξη αντίστοιχα, στους πρώην αντιπρυτάνεις Παναγιώτη Γιέτιμη και Κωνσταντίνο Παπαθανασόπουλο 16 και 14 χρόνια κάθειρξη αντίστοιχα. Από 13 έως 16 χρόνια κυμαίνονται οι ποινές για τρεις διοικητικούς υπαλλήλους (Μιχάλη Παπαδοκωστάκη, Βλάσση Βεϊκόντη, Χαράλαμπο Μπούτσικο) και από 10 έως 12 έτη σε δύο προμηθευτές του Πανεπιστημίου (Ιωάννη Γρατσάνη και Παναγιώτη Ορφανό). Το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα αναστολής εκτέλεσης της ποινής που υπέβαλαν οι Μεταξόπουλος, Γετίμης, Κουτσοδημητρόπουλος, Παπαδοκωστάκης και Βεϊκόντης για λόγους υγείας, ενώ αντίθετα έγινε δεκτό των συγκατηγορουμένων τους. Ο εισαγγελέας έδρας Ι. Αγγελής, με την πρότασή του, είχε ζητήσει να απορριφθεί το αίτημα για όλους τους καταδικασθέντες. Το δικαστήριο έκρινε αθώους έναν υπάλληλο του Παντείου, μια επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, καθώς και μια υπάλληλο του λογιστηρίου του Παντείου. Στους πρυτάνεις και αντιπρυτάνεις αναγνωρίστηκαν τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου βίου και της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς. http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=807648&lngDtrID=244 http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/06/07/1343175.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Υπενθυμίζω για όσους δεν το ξέρουν ή το έχουν ξεχάσει,ότι τα πολιτικά σχόλια απαγορεύονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=46324828,69045084,83103964,91186780,96980956,3729404 Στα 10 χρόνια η μικρότερη, πάνω από τρις ισόβια η μεγαλύτερη, με σκληρότερη την απόφαση να οδηγηθούν στη φυλακή για πρώτη φορά ακαδημαϊκοί κατηγορούμενοι για οικονομικά αδικήματα Μα καλά μας κοροϊδεύει η Ελευθεροτυπία με το όλο υφάκι του "οδηγούνται στη φυλακή ακαδημαϊκοί" λες και είναι παράλογο να μπαίνουν φυλακή οι κλεφτες. Εντάξει κι εμενα μου φαίνονται υπερβολικές κάποιες από τις ποινές αλλα δεν καταλαβαίνω το υφάκι ότι οι ακαδημαϊκοί δε θα πρέπε να μπαίνουν φυλακή σαν τον υπόλοιπο κόσμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=46324828,69045084,83103964,91186780,96980956,3729404 Μα καλά μας κοροϊδεύει η Ελευθεροτυπία με το όλο υφάκι του "οδηγούνται στη φυλακή ακαδημαϊκοί" λες και είναι παράλογο να μπαίνουν φυλακή οι κλεφτες. Εντάξει κι εμενα μου φαίνονται υπερβολικές κάποιες από τις ποινές αλλα δεν καταλαβαίνω το υφάκι ότι οι ακαδημαϊκοί δε θα πρέπε να μπαίνουν φυλακή σαν τον υπόλοιπο κόσμο. Δεν νομίζω ότι υποννοεί κάτι τέτοιο. Απλά επισημαίνει ότι πρώτη φορά συμβαίνει αυτό. Τρις ισόβια μου φαίνεται πολύ κι εμένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackup Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Έλα ντε. Λες και οι ακαδημαϊκοί είναι άγιοι λόγω επαγγέλματος. Πάντως ως τώρα στην Ελλάδα κάνουν ακόμα τις δουλειές τους ανενόχλητα μέσα στα πανεπιστήμια χωρίς να έχουν γίνει ακόμα σοβαροί εξωτερικοί έλεγχοι. Με την αναφερόμενη απόφαση σίγουρα δίνεται ένα μήνυμα ότι πρέπει να κοπεί η ως τώρα ελληνική προσέγγιση των πανεπιστημίων ως τσιφλικίων. Και με βρίσκει σύμφωνο. Σχετικά με τα τρις ισόβια, να πούμε ότι οι ποινές για αδικήματα είναι προσθετικές, οπότε αν έχεις τελέσει πολλά και σκληρά, μαζεύονται τα τρις ισόβια πριν το καταλάβεις. Παράθεση "The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel01 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 autoi pou prepei na mas dinoun gnoseis mas dosane ena terastio paradeigma me tis prakseis tous!!oloi einai lamogia kai prospathoun na bgaloun kerdos apo pantou!akoma kai apo ta lefta pou xrhsimopoiountai gia thn ekpaideush!h opoia einai h bash tou mellontos gia ena kratos!!tous aksizei tetoia timoria kai megalyterh! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexel Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Άμα φάγαν αυτοί τρις ισόβια... τότε οι πολιτικοί που είναι οι μεγαλύτεροι κλέφτες ever, πόσα πρέπει να φάνε; Χιλιετίες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmac Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Δεν νομίζω ότι υποννοεί κάτι τέτοιο. Με το να ονομάζει την απόφαση φυλάκισης τους ως "τη σκληρότερη" περνάει μια άποψη νομίζω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captum Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Με το να ονομάζει την απόφαση φυλάκισης τους ως "τη σκληρότερη" περνάει μια άποψη νομίζω ;) Καταρχήν, μόνο σε μένα φαίνεται κάπως περίεργη συντακτικά η συγκεκριμένη πρόταση που χρησιμοποιεί η εφημερίδα; :p Όντως, περνά την άποψή της, αλλά δεν λέει και να μην μπαίνουν φυλακή οι Ακαδημαϊκοί. Απλά τονίζει (έως και σε υπερβολικό βαθμό) πόσο εξοντωτική θεωρεί ότι είναι η ποινή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaurosgate7 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 τελικα παιδια ολοι(στην ελλαδα)ειμαστε λαμογια κ κοιταμε πως να τα οικονομησουμε κ μετα κανουμε τους ηθικους κ πρωτοφωναζουμε για δικαιοσυνη!καμια φορα κ η υπεξαιρεση δημοσιων χρηματων κ μαλιστα πολλων μπορει να φτασει κ την ποινη των ισοβιων!μπορει αυτο που λεω να ειναι αρκετα τραβηγμενο αλλα αν σκεφτουμε ποσοι ελληνες ζουν κατω απο τα ορια της φτωχειας αλλα κ τα οσα οι ιδιοι οι καθηγητες στα πανεπιστημια, μας ελεγαν περι δικαιοσυνης κ φωναζαν κ διεκδικουσαν κανοντας απεργιες κ διαμαρτυριες για δικο τους οφελος αλλα κ για τις χρηματοδοτησεις των σχολων μας τοτε αυτο που ειπα μπορει να εχει βασει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 autoi pou prepei na mas dinoun gnoseis mas dosane ena terastio paradeigma me tis prakseis tous!!oloi einai lamogia kai prospathoun na bgaloun kerdos apo pantou!akoma kai apo ta lefta pou xrhsimopoiountai gia thn ekpaideush!h opoia einai h bash tou mellontos gia ena kratos!!tous aksizei tetoia timoria kai megalyterh! Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο. Δεν το χωραει ο νους μου οτι καποιοι σαν και αυτους, ζουσαν εις βαρος αλλων. Στην Ελλαδα μας, ολα τα προβληματα πηγαζουν απο την ελλειψη παιδιεας, αν ειναι δυνατον να εχουμε και τετοιους ανθρωπους να την πηγαινουν ακομη πιο πισω... Οι τιμωριες αν και αυστηρες, νομιζω, για πρωτη φορα αντικατροπτιζουν τι εκαναν αυτοι εκει.. 8εκ € ειναι πολλα λεφτα........ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxanoula Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Μπααα;;;; Τους συλλάβανε επιτέλους;;; Έχω τελειώσει εδώ και 3 χρόνια το Πάντειο κι όλα αυτά τα γνωρίζαμε από το πρώτο έτος.. Ίσως να φαίνονται υπερβολικά τα τρις ισόβια αλλά όταν παρήγγελναν τζακούζι - υποτίθεται - για το Πανεπιστήμιο δεν ήταν υπερβολικό;;;;:lol: :lol: Δηλαδή πως ακριβώς θα το δικαιολογούσαν;;;;:X Για να μην αρχίσω για τα μάρμαρα, τα χαλιά κι ό,τι άλλο βάζει ο νους του ανθρώπου!!:wacko: :wacko: Μέχρι και τον μισθό του Σημίτη σούφρωναν που έκανε το λάθος να τον κάνει δωρεά στην σχολή..:lol: Και μετά παραπονιούνται ότι το κράτος δεν τους χρηματοδοτεί αρκετά..:ninja: Βέβαια θέλω να πιστεύω πως όλο αυτό ήταν η εξαίρεση κι όχι ο κανόνας και σίγουρα δεν μπαίνουν όλοι στο ίδιο τσουβάλι... Αλλά καλό είναι που και που να αποδίδεται δικαιοσύνη προς γνώση και συμμόρφωση..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. June 7, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Πολλά και διάφορα... Καλά αυτό δεν μου κάνει και τόσο εντύπωση. Νομίζω είχε γίνει ξανά, κάτι παρόμοιο, στο παρελθόν... Εντυπωση δε μου εκανε οτι κλεβανε, αλλα οτι πηγανε φυλακη... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. June 7, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Mono emena mou fainetai ligo upervoliki h poini?? :O Μόνο με υπερβολικές ποινές θα φοβηθούν κάποιοι.... Πάντως οι συγκεκριμένοι είχαν υπερβολικό θράσος: Αν θυμάμαι καλά κλέβανε μέχρι και το μισθό του τότε πρωθυπουργού ( και καθηγητή του ιδρύματος) Σημίτη, ο οποίος τον δώριζε στο Πανεπιστήμιο... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. June 7, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 @moderator: Σκοπός του ποστ μου δεν ήταν μόνο το Παντειο, αλλά και το ότι επιτέλους εφαρμόζονται κάποιοι νόμοι, συνελήφθησαν γκαζακηδες κλπ Οπότε παρακαλώ ξανά - άλλαξε το τίτλο του τοπικ σε «Εφαρμόζονται επιτέλους οι νόμοι» ή κάτι προς αυτή τη κατεύθυνση Thanks Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgios1974 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Mono emena mou fainetai ligo upervoliki h poini?? :O Η ποινή είναι μεγάλη επειδή είναι ορκωτός λογιστής. Ε, τι διάολο, ορκίστηκε να μην κλέψει. Στο Ιραν θα του κόβανε τα χέρια :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 @moderator: Σκοπός του ποστ μου δεν ήταν μόνο το Παντειο, αλλά και το ότι επιτέλους εφαρμόζονται κάποιοι νόμοι, συνελήφθησαν γκαζακηδες κλπ Οπότε παρακαλώ ξανά - άλλαξε το τίτλο του τοπικ σε «Εφαρμόζονται επιτέλους οι νόμοι» ή κάτι προς αυτή τη κατεύθυνση Thanks Οπότε γιατί επέλεξες σαν αρχικό τίτλο το 'Απλά απίστευτο!!!!!!!!!!' ; Τι σχέση έχει με αυτό που συζητάμε εδώ; Θαρρώ πως θα πρεπε να ξέρεις καλύτερα από όλους το πως διαλέγουμε τίτλους για τα threads που ανοίγουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. June 8, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Οπότε γιατί επέλεξες σαν αρχικό τίτλο το 'Απλά απίστευτο!!!!!!!!!!' ; Τι σχέση έχει με αυτό που συζητάμε εδώ; Θαρρώ πως θα πρεπε να ξέρεις καλύτερα από όλους το πως διαλέγουμε τίτλους για τα threads που ανοίγουμε... Πάντα ήμουν λίγο αιρετικός, γιαυτο δεν έχω πια πράσινα γράμματα στο nick μου…:( :( Επίσης πάντα πίστευα στο μάρκετινγκ των threads μέσα από τον τίτλο τους στο off topic subforoum του site μας. Είναι αυτονόητο ότι το thread για το Ν95 θα ονομάζεται «[ΕΠΙΣΗΜΟ] Nokia N95» και όχι « διαβάστε για το πιο σούπερ κινητό ever”, αλλά ταπεινή μου άποψη πως στο chat & fun οι τίτλοι θα μπορούσαν να απέχουν λίγο από τις αποστειρωμένες τυπικότητες που θυμίζουν σοβαρή πρωινή εφημερίδα….:) Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria24 Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 ας το ψαξουν λιγο και στο Αριστοτελειο, γιατι εχει βουηξει ο τοπος για καθηγητες που πηραν δεκαδες εκατομμυρια για ερευνητικα προγραμματα κλπ και σχεδον μια δεκαετια μετα δεν εχουν παρουσιασει τιποτα :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. June 9, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Τι κριμα.... Αντιγραφω απο αλλο φορουμ: "Μην βιαζεστε να χαρειτε!!! Μολις μιλουσα με ενα φιλο μου, Προεδρο Εφετων σε επαρχία. Λοιπόν, τα ισόβια ειναι μονο στο ονομα. Στην πραγματικότητα ειναι 16 χρονια. Τα "τρις"ισόβια ειναι περιπου 25. Και αν πανε σε τιποτα γραφεια ή αλλες δουλιες που η μια μερα κανει για 2 , τα ισοβια ειναι 8!! Ασε που , οπως λεει ο φίλος, στο Εφετειο θα μειωθούν... Ηδη διαφοροι πανεπιστημιακοί αρχισαν να κλαίνε για το πόσο αδικη ηταν η απόφαση.... Παλια, γυρω στο 89, με το σκανδαλο Κοσκωτα, ειχε καταδικασθεί ο ΛΟύβαρης του Ολυμπιακού...Την επομενη μερα βγηκε με "ανηκεστο βλαβη" γιατι επασχε από σκλήρυνση κατα πλάκας. Ζει ακόμα , και να ζει ο ανθρωπος... Φαίνεται ότι εγινε καλά. Και ο Μάκαρος της ΑΕΚ ειχε φάει 10 χρονια, και την επομενη βγηκε πάλι για λόγους υγείας γιατι επασχαν οι πνεύμονές του. Και τον ειχαν φωτογραφία μεμια πουρακλα.. " ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗς ΑΡΑΧΝΗς. ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΓΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΥΛΙΑ" ( Αιαχίνης)." Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts