Jump to content

Vector Master 380 (PNA)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

H καρτα SD παιζει ρολο αν θα ειναι γρηγορη ή αργη; Δηλαδη μια γρηγορη καρτα θα μπορει να διαβαζεται γρηγορα απο το 590 ή θα ειναι τζαμπα τα χρηματα;

Στο 380 που έχω του έβαλα μια απλή 4 ΓΙΓΑ. Παίζει θαυμάσια ακόμη και divx ταινία. Σίγουρα η ταχύτερη sd θα δουλεύει γρηγορώτερα, αλλά δεν κατάλαβα καμμία διαφορά ούτε στα διάφορα προγράμματα πλόηγησης που τρέχω(papgo, destinator 6.1, destinator 7.0.0.588.11, igo2006 plus), ούτε στα παχινίδια ,ούτε στις ταινίες. Ισως να υπάρχει αντιληπτή διαφορά σε κάποιες άλλες εφαρμογές και στην διαδικασία γραψίματος-διαγραφής στην κάρτα.

Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι).

Κινέζικη παροιμία

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καινούριος και εγώ στο forum παιδιά, αλλά σ'ένα πρόβλημα όλοι ψαχνουμε την λύση και αν μη τι άλλο που αλλού πρώτα στο διαδίκτυο.

Στο θέμα μου. Φιλε eranakis τι εντυπώσεις εχεις, οπως αναφέρεις στο topic απο το gps vector master 380; Το βρήκα στα 99 ευρω. Αξίζει; Σε καθοδηγεί στα ελληνικά; Εννοώ αν λέει στα 50 μέτρα στριβετε δεξιά κτλ;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Φίλε, που το βρήκες τόσο. Το ψάχνω για δεύτερο, χωρίς πλάκα. Έστω και στην ευρύτερη περιοχή Αττικής, πάω. Αν κάποιος το βρεί στην τιμή αυτή στην Αττική παρακαλώ να μου στείλει ΠΜ ή να κάνει post.

Όσο για την ειδοποίηση: Ναι σου λέει που και πότε θα στρίψεις, πάντα λίγο νωρίτερα, όπως όλα τα προγράμμταα πλοήγησης, ώστε να έχεις χρόνο να αντιδράσεις.

Το πρόγραμμά το δεν λέει και πολά, αλλά με καλό ψάξιμο στο site, σε λίγο μπορείς να το "αναβαθμίσεις" σε μια αξιόλογη συσκευή. Για μένα και σαν ανταλλακτικά αξίζει να δώσω (ξανά) αυτά τα λεφτά.

Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι).

Κινέζικη παροιμία

Κινέζικη παροιμία

παλμογραφο?? και ozi?? τα εχεις αυτα για pna?? και τον παλμογραφο πως τον συνδεεις για να παρεις σημα εισοδου? αλλα και εξοδου!!!

Εχω βρει διαφορα προγραμματα παλμογραφου κ καποια σε usb, αλλα δε βλεπω να ειναι συμβατα.

Ειμαι στο ψάξιμο, μολις πετύχει κατι, απευθείας η ιδιοκατασκευη, θα πω αποτελεσματα.

Για το oziexplorer, εχω 4-5 εκδοσεις για φορητα, αλλα ακομα δεν εχω καταφερει να βαλω καποιο.

Οπως λεει ο bbb το ψαχνω για 4.2. η για win2003 κ βλεπουμε.

Στο 380 που έχω του έβαλα μια απλή 4 ΓΙΓΑ. Παίζει θαυμάσια ακόμη και divx ταινία. Σίγουρα η ταχύτερη sd θα δουλεύει γρηγορώτερα, αλλά δεν κατάλαβα καμμία διαφορά ούτε στα διάφορα προγράμματα πλόηγησης που τρέχω(papgo, destinator 6.1, destinator 7.0.0.588.11, igo2006 plus), ούτε στα παχινίδια ,ούτε στις ταινίες. Ισως να υπάρχει αντιληπτή διαφορά σε κάποιες άλλες εφαρμογές και στην διαδικασία γραψίματος-διαγραφής στην κάρτα.
Χ

ΟΚ, ευχαριστω, θα παρω μια με ταχυτητα 80Χ

από τα χαρακτηριστικά που αναφέρουν http://www.digitalsolutions.gr/index.asp?mod=articles&id=250

πρόκειται για αρκετά καλό μηχάνημα.Οι χάρτες βέβαια θέλουν αρκετή βελτίωση ακόμη,κυρίως στην επαρχία.

H selida de douleuei file..Exeis kapoia alli pio sxetiki pou na mporo na to do k go epidi eimai neos edo???

:!: Entopismos thesis autokinitou sto GoogleMaps : itrack.gr

:!:Στο site που ακολουθεί αναίβηκαν οι τελευταίες ενημεώσεις για επικύνδυνα σημεία και κάμερες, του Φεβρουαρίου 2008. Όποιος θέλει ας κλικάρει.

h**p://poi.gpspocketpc.gr/

Επιλέγει το πρόγραμμα πλοήγησης που έχει και κατεβάζει τα ανάλογα.:)

@fhatzis Το πρόβλημα είναι πιθανότατα προσωρινό, μέχρι χτές το απόγευμα δούλευε η σελίδα. Ισως κάνουν ενημέρωση

Κινέζικη παροιμία

Παιδιά καλημέρα και απο μένα.Δυο πραγματάκια θέλω να ρωτήσω.Χθες το βράδυ και ενώ έκανα μια διαδρομή στην περιοχή και είχα βάλει τον προορισμό στο dest (390) το μηχανάκι έσβησε.Αφού του έκανα reset απο το διακοπτάκι στο πίσω μέρος, άναψε και τελικά δεν ήταν θέμα μπαταρίας (έδειχνε 60% ο μετρητής) και δεν με έβαζε σε κανένα πρόγραμμα εκτος τα βοηθητικά του στην αρχική του σελίδα(ταινία,φωτογραφία,ρυθμίσεις και mp3).Οσο κιαν προσπάθησα να μπω στην πλοήγηση δε γινόταν τπτ.Γνωρίζετε κάτι σχετικά?

Επίσης,έβαλα το igo8.Απο την επιφάνεια εργασίας δεν κάνει τπτ.Όταν μπαινω στο φάκελο του igo και κάνω διπλό κλίκ στο igo.exe μου βγάζει μήν. "application igo.exe has performed an illegal operation and will be shut down.......".Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?Μήπως πρέπει να κάνω κάποια αλλαγή στο πρόγραμμα?Μπορώ να βρω κάποια άλλη έκδοση του igo που να ξέρετε οτι δουλεύει με το 390?(εχω εγκαταστήσει την επιφάνεια εργασίας dis390).

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων .

νεος κι εγω εδω παιδια, πηρα το vector master 380 ,99euro.Τους χάρτες στα Χανιά τους βρίσκω πολύ ενημερωμένους. Γενικά είμαι αφανταστα ευχαριστημένος για την επιλογή μου.Κατέωασα και την αναβάθμιση papago!R12-.4. Μια χαρά τη βρίσκω....Το ζιπαρισμένο αρχείο το έκανα extract στο lap top και τους δύο φακέλους που έχει μαζι με το αρχειάκι τα έβαλα σε μια καρτα sd 2gb...Παρόλο που δεν το περίμενα δουλέυον όλα ρολοι..

νεος κι εγω εδω παιδια, πηρα το vector master 380 ,99euro.Τους χάρτες στα Χανιά τους βρίσκω πολύ ενημερωμένους. Γενικά είμαι αφανταστα ευχαριστημένος για την επιλογή μου.Κατέωασα και την αναβάθμιση papago!R12-.4. Μια χαρά τη βρίσκω....Το ζιπαρισμένο αρχείο το έκανα extract στο lap top και τους δύο φακέλους που έχει μαζι με το αρχειάκι τα έβαλα σε μια καρτα sd 2gb...Παρόλο που δεν το περίμενα δουλέυον όλα ρολοι..

Μέχρι και 4 ΓΙΓΑ κάρτα σηκώνει δοκιμασμένα. Ψάξε να βρεις στο site το script του newmenu1 από τον bbbb καθώς και παίγνια και άλλα καλούδια, ώστε να "φυσάει" ο μηχανάκι. Είσαι τυχερ'ος που το βρήκες. Η Αττική "στέγνωσε"απο 380. Δεν έχει ούτε η dis. Ψάχνω και ρωτάω αν κάποιο μέλος το βρεί κάπου στην Αττική, να το ξανααγοράσω, αλλά που τέτοια τύχη. Όποιος καλός σαμαρείτης το βρεί ας μου το πεί παρακαλώ.

Κινέζικη παροιμία

Φιλε bbbb βρικα και κατεβασα το winamp σε καταληξει cab και ενω παω να το εγκαταστησω σε vector 390 μου βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει να το εγκαταστιση. υπαρχει περιπτοση με καποιον τροπο να μπορεσω να το εγκαταστησω;

Επίσης,έβαλα το igo8.Απο την επιφάνεια εργασίας δεν κάνει τπτ.Όταν μπαινω στο φάκελο του igo και κάνω διπλό κλίκ στο igo.exe μου βγάζει μήν. "application igo.exe has performed an illegal operation and will be shut down.......".Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?Μήπως πρέπει να κάνω κάποια αλλαγή στο πρόγραμμα?Μπορώ να βρω κάποια άλλη έκδοση του igo που να ξέρετε οτι δουλεύει με το 390?(εχω εγκαταστήσει την επιφάνεια εργασίας dis390).

Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων .

---------------------

Ακριβώς τα ίδια παθαίνω με το 2008 και στο vector 380, αν και έχω κάνει αντικατάσταση με το ειδικό igo.exe και έχω αλλάξει την χρονιά σε 2005, μετά 2006 και τέλος 2007. Όποιος ξέρει κάτι, παρακαλώ να βοηθήσει

Κινέζικη παροιμία

kalimera exo to vector master 380 kai epidi thelo na balo allous xartes kathos kai to des.....or ....kai epeidi den ksero pos,, thelo an mporei kapoios kai ton eyxaristo ek ton proteron na mou steilei pm na mou pei pos ta pername ta programmata ayta pou ta briskoume kai ti epiloges kanoume gia na doulepsei sosta kathos kai an mporoume na doulepsoume to vector master 380 me desin...tor kai an douleuei sosta me cra....ked xartes....eyxaristo

Πως μπορώ να δημιουργήσω εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας?Έχω κάνει αρχεία ico,ini,txt,ενημέρωσα το sys αλλά πως δημιουργώ αρχεία mortscript?

Υ.Γ. Υπάρχει νέος χάρτης για i-go,miomap με ελληνικούς χαρακτήρες.

Zoom-Zoom

kalimera exo to vector master 380 kai epidi thelo na balo allous xartes kathos kai to des.....or ....kai epeidi den ksero pos,, thelo an mporei kapoios kai ton eyxaristo ek ton proteron na mou steilei pm na mou pei pos ta pername ta programmata ayta pou ta briskoume kai ti epiloges kanoume gia na doulepsei sosta kathos kai an mporoume na doulepsoume to vector master 380 me desin...tor kai an douleuei sosta me cra....ked xartes....eyxaristo

Κατ' αρχήν αν θέλεις να τρέχει το vector και άλλα συστήμτα πλοήγησης, ψάξε στο site με κριτήριο αναζήτησης newmenu1 του bbbb όχι σκέτο newmenu. Αφού το εγκαταστήσεις, τότε θα εμφανιστούν εικονίδια για 2 destinators και papago. Για το που θα τα βρεις, ε, τα αγοράζεις ή ψάχνεις......

Κινέζικη παροιμία

Πως μπορώ να δημιουργήσω εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας?Έχω κάνει αρχεία ico,ini,txt,ενημέρωσα το sys αλλά πως δημιουργώ αρχεία mortscript?

Υ.Γ. Υπάρχει νέος χάρτης για i-go,miomap με ελληνικούς χαρακτήρες.

Τον χάρτη για το igo, τον δίνει δωρεάν η εταιρεία που τον φτιάχνει στο site του igo : h**p://www.igomyway.gr/. Ελεύθερα και επίσημα

Κινέζικη παροιμία

Τον χάρτη για το igo, τον δίνει δωρεάν η εταιρεία που τον φτιάχνει στο site του igo : h**p://www.igomyway.gr/. Ελεύθερα και επίσημα

Παιδιά, παρακαλώ όποιος κινείται Αττική να μου πεί αν αργεί το vector 380 να "κλειδώσει" δορυφόρους. Μέχρι σήμερα είτε έτρεχα το papago είτε το destinator 6 είτε το destinator 7 εiτε το ίgo2006, έβρισκε δορυφόρους σε 1-2 λεπτά. Από χτες μου κάνει εώς και 10 λεπτά να κλειδώσει. Το παρατήρησε κανείς άλλος; Μήπως φταιει ο καιρός΄το κρύο δηλαδή γιατι δεν έχει συννεφιά σήμερα. Αν υπάρχει άλλος λόγος παρακαλώ να μου πείτε. Εχω εδώ και μήνες βάλει com2 baudrate 4800 NMEA. Δεν άλλαξε τίποτε.

HEEEELP:!:

Κινέζικη παροιμία

Παιδιά, παρακαλώ όποιος κινείται Αττική να μου πεί αν αργεί το vector 380 να "κλειδώσει" δορυφόρους. Μέχρι σήμερα είτε έτρεχα το papago είτε το destinator 6 είτε το destinator 7 εiτε το ίgo2006, έβρισκε δορυφόρους σε 1-2 λεπτά. Από χτες μου κάνει εώς και 10 λεπτά να κλειδώσει. Το παρατήρησε κανείς άλλος; Μήπως φταιει ο καιρός΄το κρύο δηλαδή γιατι δεν έχει συννεφιά σήμερα. Αν υπάρχει άλλος λόγος παρακαλώ να μου πείτε. Εχω εδώ και μήνες βάλει com2 baudrate 4800 NMEA. Δεν άλλαξε τίποτε.

HEEEELP:!:

Φιλε papajo o καιρος δεν πεζει σημασια. εμενα με το προγραμμα της dis εκανε 3-4 λεπτα να βρει δορυφορο.με το dest & to ιgo κλειδωνει κατευθειας 10 με 11 δορυφορους και σε διαφορετικες καιρικες συνθηκες(χιονια ομιχλη κτλ...)

Δοκιμασε αν εχεις μια εξωτερικη κεραια .

η ακομα αν θες βαλε μεσα απο το dest va ξαναψαξει παλι τους δορυφορους .μπας και κολλησε...

:worry::worry:`

......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER...

Φιλε papajo o καιρος δεν πεζει σημασια. εμενα με το προγραμμα της dis εκανε 3-4 λεπτα να βρει δορυφορο.με το dest & to ιgo κλειδωνει κατευθειας 10 με 11 δορυφορους και σε διαφορετικες καιρικες συνθηκες(χιονια ομιχλη κτλ...)

Δοκιμασε αν εχεις μια εξωτερικη κεραια .

η ακομα αν θες βαλε μεσα απο το dest va ξαναψαξει παλι τους δορυφορους .μπας και κολλησε...

:worry::worry:`

To ερώτημα είναι αν ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΞΕ. Γιατί μέχρι προχτες έτσι δούλευαν όλα τα προγράμματα, ρολόι. Το έβαλα και να ψάξει τους δορυφόρους, αλλά τίποτε. Ανησυχώ μήπω έπαθε ζημιά η "κεραία" του 380 ή κάτι κόλλησε στο πρόγραμμα, που δεν έφυγε ούτε με resεt. Γι' αυτό ρωτάω αν κάποιος χτες-σήμερα παρατήρησε καθυστέρηση ενώ δούλευαν κανονικά μέχρι προχτές. Και μιλάω για 4 προγράμματ και ΟΛΑ παρουσιάζουν την ίδια καθυστέρηση(Papago, destinator 6 + 7, igo2006)

Κινέζικη παροιμία

Ο καιρός επηρεάζει το δορυφορικό σήμα και κυρίως η υγρασία- σύννεφα κλπ. Το πιο σύνηθες όμως είναι να εμποδίζει το συγχρονισμό το τζάμι του αυτοκινήτου. Δοκίμασε να το ανοίξεις όσο είσαι έξω από το αμάξι και μόλις συγχρονίσει βάλτο μέσα. Αν σου το κάνει όσο είσαι έξω ή έχει πρόβλημα ο δέκτης ή οι γνώσεις μου δε φτάνουν για να σε βοηθήσω!

Ο καιρός επηρεάζει το δορυφορικό σήμα και κυρίως η υγρασία- σύννεφα κλπ. Το πιο σύνηθες όμως είναι να εμποδίζει το συγχρονισμό το τζάμι του αυτοκινήτου. Δοκίμασε να το ανοίξεις όσο είσαι έξω από το αμάξι και μόλις συγχρονίσει βάλτο μέσα. Αν σου το κάνει όσο είσαι έξω ή έχει πρόβλημα ο δέκτης ή οι γνώσεις μου δε φτάνουν για να σε βοηθήσω!

Ελα μου ντε που μιλάω για το ίδιο τζάμι του ίδιου αυτοκινήτου;

Αν δεν το παρατήρησε και κανείς άλλος ιδίως στην Αττική, τότε έχω πρόβλημα. Περιμένω λοιπόν ακόμη μερικές απαντήσεις.

Κινέζικη παροιμία

Να το ανοίξεις όμως εκτός αμαξιού δοκίμασες; Αυτή είναι η ερώτηση.

Nαι και βρίσκει 1 με 2 δορυφόρους αν και το έχω 2 λεπτά εντελώς έξω. Ούτε κανέναν ούτε αρκετούς να κλειδώσει στίγμα

Κινέζικη παροιμία

φιλε μου ισος εχεις δικαιο.:happy:

τωρα μολις διαβασα τις οδηγειες τις dis kai λεει οτι επηρεαζει ο καιρος!!

δεν εχω καταλαβει ομως καμμια διαφορα,

Αν οντος υπαρχει προβλημα στην κεραια η dis to δεχετε για επισκευη

(εστω & χωρις εγγυηση)

......PNA...[sIGPIC][/sIGPIC]...LOVER...

Το ίδιο πρόβλημα με τους προλαλήσαντες σήμερα το μεσημέρι στην Ξάνθη. Άργησε να βρει δορυφόρους με όλα τα προγράμματα που δοκίμασα. Έκανα soft reset και άνοιξα πρώτα το vector navi και μετά το det7. Και τα 2 βρήκαν αμέσως δορυφόρους...

Ελπίζω να μην συμβαίνει συχνά μόνο.

Καλό σαβατοκύριακο!

Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ,

ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΝΑΜΕ!!!:X

ΙΣΑΑΚ ΝΕΥΤΩΝ