exelix Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Αλήθεια αν ξέρει κάποιος να πει γιατί το πρωί πάω να το αγοράσω! Τουλάχιστον όταν γυρίσω να δω κάποιο καλό νέο (αν και λογικά θα παίρνει αν κρίνουμε από το 380)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxev2005 Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Αλήθεια αν ξέρει κάποιος να πει γιατί το πρωί πάω να το αγοράσω! Τουλάχιστον όταν γυρίσω να δω κάποιο καλό νέο (αν και λογικά θα παίρνει αν κρίνουμε από το 380)! Δέστε αυτό και θα λυθούν όλες οι απορίες σας: http://www.mango-research.com/page02_pro01_380.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Γεια σας και απο μενα!Την αλλη εβδομαδα απο οτι μου ειπαν βγαινει το καινουργιο προγραμμα που υπαρχει για τα vector 390(που εχω εγω)που λογικα ειναι τα ιδια με το 380!Ξερει καποιος αν μπορω στο 390 να βαλω destinator επειδη ειμαι εντελως ασχετος!!!!!! Ακολούθησε τις οδηγίες που έχουν γραφεί στις προηγούμενες σελίδες.Η διαδικασία είναι η ίδια. Οσο για το καινούριο πρόγραμμα,λογικά θα κάνει και για το 380. http://www.mango-research.com/page02_pro01_435.html μακάρι να πωλούσαν σε αυτά τα χρήματα το μοντέλο με την 4,3" οθόνη Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. October 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2007 Μετά από καμιά εβδομάδα που το 380 ήταν στο συρτάρι κλειστό και η μπαταρία έπεσε στο 1 κουτάκι, ξεκίνησα για ταξίδι από Θεσσαλονίκη προς Ορεστιάδα και πίσω. Το 380 ήταν μονίμως στα +12V και δούλευε σε όλη την διάρκεια του ταξιδιού, περίπου 7-8 ώρες. Γυρνώντας στην Θεσσαλονίκη, η μπαταρία ήταν στο δεύτερο κουτάκι. Αυτό συνιστά προβληματική μπαταρία ή ανεπαρκή φορτιστή αυτοκινήτου? Η μπαταρία πάντως φορτίζει κανονικά, αν το έχω στον φορτιστή αλλά σβηστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 Ισως τόποτε απο τα δύο. Μερικές φορές κολλάει σε ψευδή ένδειξη. Αφησέ το λιγη ώρα εντελώς κλειστό, χωρίς να τρέχει το navigator και χωρίς σύνδεση με τον φορτιστή και άνοιξέ το. Για πιο γρήγορα κλείστο απο το πίσω κουμπί on-off, περίμενε λίγα δευτερόλεπτα και άνοιξέ το πάλι. Αφού τρέξουν οι αρχικές οθόνες, ίσως διαβάσει την πραγματική κατάσταση της φόρτισης. Εμένα μου κάνει παρόμοιο πρόβλημα μετά απο ώρες σε σκέτη φόρτιση και κλειστό απο το εμπρός κουμπί on-off. Με αυτά τα κόλπα μου διαβάζει ότι στην πραγματικότητα είναι πλήρως φορτισμένο Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispatra Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 ΤΟ ΈΧΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ CARREFOUR ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ !! ΤΡΕΧΤΕ 30 ΕΥΡΩ ΦΘΗΝΟΤΕΡΟ... Μια ερώτηση .. εγώ είχα παλιά ένα pna με το destinator pn μέσα αγορασμένο κανονικά .. το έκανα backup μπορώ να το βάλω τώρα με τη διαδικασία που περιγράφει ο bbbb αντί για το 6 ή αναγκαστηκά την καινούργια ... και αν έχει το έχει κάποιος να μου στείλει pm να το <<δοκιμάσω>> ή είναι διαθέσιμο για <αγορά>?>? ευχαριστώ Παράθεση το κινητο ειναι μερος της ζωης μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2007 αφού το έχεις αγορασμένο,θα έχεις και λογαριασμό στην Ngi.Oπότε κατεβάζεις από εκεί την έκδοση για pna και την περνάς με την διαδικασία που αναφέρα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EFH77 Δημ. October 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2007 paidia kserei kaneis na mou pei ti paizei me tin fortisi?agorasa authentiko fortisti spitiou.to manual leei otan fortizoume to fws anabosbinei portokali kai otan gemisei i mpataria ginetai stathero portokali.se mena den anabosbinei.einai sunexeia portokali.kserei kaneis tipota? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PEIRAIWTHS Δημ. October 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2007 ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΙΧΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑ ΑΛΛΑ MHN ANHΣΥΧΕΙΣ ΕΦΗ ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, Κ Η ΦΟΡΤΙΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belial Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Παιδιά έχω μια απορία, Τί διαφορά έχει το vector master 380 με το vector 390; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antanas Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 Παιδιά έχω μια απορία, Τί διαφορά έχει το vector master 380 με το vector 390; εκτος απο την εξωτερικη εμφανιση καμια αλλη διαφορα σε τεχνικα χαρακτηριστικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 λοιπον παιδες το εκανα και γω με χαρτες dest μιλαμε φυσαει το μασινι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EFH77 Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 MIOMAP SE VECTOR 380?TO KATAFERE KANEIS?KAPWS PREPEI NA DOULEBEI ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROADRUNNER19 Δημ. October 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2007 ρε παιδια μπορει καποιος αναλυτικα να μου πει πως γινεται να βαλω το destinator στο 390 που εχω γιατι ειμαι εντελως μα εντελως ασχετος!!! σωστε καποιον αγραμματο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belial Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Επειδή θα πάω να το πάρω σήμερα, γνωρίζει κανείς αν παίρνει χάρτες ευρωπαϊκών χωρών π.χ Ην.Βασίλειο, Γαλλία ; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Για το destinator υπάρχουν χάρτες αγγλίας και γαλλίας.Oπως και για το papago.Μάλιστα με 100€ επιπλέον μπορείς να πάρεις και τους χάρτες Ευρώπης. http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=23721 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicholas_mgr Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 bbbb μια ερώτηση. Έχω βάλει στο Vector (σε άλλη κάρτα) τα Dest6 & Dest7. Συνήθως λειτουργώ το 7 και σε μερικές περιπτώσεις (ποιο σπάνια) το 6. Με το new menu που έδωσες, φαντάζομαι ότι μπορώ να βάλω και το papagoR12 στην ίδια κάρτα. Ποια διαδρομή πρέπει να έχουν τα Dest για να παίξουν? και συγκεκριμένα το 7? Τα έχω σε ξεχωριστούς φακέλους: Dest6: \Destinator6\Destinator\Destinator.exe Dest7: \Destinator7\Navigator\Destinator.exe Επίσης μπορώ να μεταφέρω τα σημεία που έχω αποθηκεύσει (προσωπικά-επαγγελματικά) από το Dest7 στο Dest6? κι αν ναι, πως? Thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ROADRUNNER19 Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Ευχαριστω για την βοηθεια!Μολις το βαλω θα σας πω εντυπωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 bbbb μια ερώτηση. Έχω βάλει στο Vector (σε άλλη κάρτα) τα Dest6 & Dest7. Συνήθως λειτουργώ το 7 και σε μερικές περιπτώσεις (ποιο σπάνια) το 6. Με το new menu που έδωσες, φαντάζομαι ότι μπορώ να βάλω και το papagoR12 στην ίδια κάρτα. Ποια διαδρομή πρέπει να έχουν τα Dest για να παίξουν? και συγκεκριμένα το 7? Τα έχω σε ξεχωριστούς φακέλους: Dest6: \Destinator6\Destinator\Destinator.exe Dest7: \Destinator7\Navigator\Destinator.exe Επίσης μπορώ να μεταφέρω τα σημεία που έχω αποθηκεύσει (προσωπικά-επαγγελματικά) από το Dest7 στο Dest6? κι αν ναι, πως? Thanks. Στο newmenu που έδωσα τα 3 πάνω κουμπιά είναι για d6,d7,igo Mέσα στο φάκελο menu στην sd υπάρχει το αρχείο e310.ini Aνοιξε το με το σημειωματάριο και κάνε τις αλλαγες που θέλεις στα κουμπιά WINDOWSBUTTON x = 0 y = 58 Command = "Storage Card\Destinator\Destinator.exe"-->διαδρομή που βρίσκεται το destinator.exe ColorNormal = 80A0F0 ColorPushed = 6080D0 Width = 78 Height = 60 Text = Dest6.1-->όνομα που εμφανίζεται στο κουμπί Weight = 700 αυτο είναι το πρώτο κουμπί για το d6 Mπορείς σε κάθε κουμπί να βάλεις ότι όνομα θέλεις και όποια διαδρομή θέλεις Τα σημεία που αποθηκεύεις εσύ,βρίσκονται στο φάκελο userdata\favorites του destinator7.Bρίσκεις το dat αρχείο που σε ενδιαφέρει και το μεταφέρεις στο userdata\favorites του d6. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicholas_mgr Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Στο newmenu που έδωσα τα 3 πάνω κουμπιά είναι για d6,d7,igo Mέσα στο φάκελο menu στην sd υπάρχει το αρχείο e310.ini Aνοιξε το με το σημειωματάριο και κάνε τις αλλαγες που θέλεις στα κουμπιά WINDOWSBUTTON x = 0 y = 58 Command = "Storage Card\Destinator\Destinator.exe"-->διαδρομή που βρίσκεται το destinator.exe ColorNormal = 80A0F0 ColorPushed = 6080D0 Width = 78 Height = 60 Text = Dest6.1-->όνομα που εμφανίζεται στο κουμπί Weight = 700 αυτο είναι το πρώτο κουμπί για το d6 Mπορείς σε κάθε κουμπί να βάλεις ότι όνομα θέλεις και όποια διαδρομή θέλεις Τα σημεία που αποθηκεύεις εσύ,βρίσκονται στο φάκελο userdata\favorites του destinator7.Bρίσκεις το dat αρχείο που σε ενδιαφέρει και το μεταφέρεις στο userdata\favorites του d6. Thanks για την απάντηση και για τα favorites. Σ' ότι αφορά το dest7, έκανα τη διαδικασία που περιγράφεις, αλλάζοντας την επιλογή που είχε το e310.ini, για το igo και έβαλα το Dest7. Το πρόβλημα είναι οτι ενώ όλα τα υπόλοιπα παίζουν μια χαρά, το Dest7 δεν ανοίγει, παρά μόνο αφού πατήσω το κουμπί "windows". :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EFH77 Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 OUTE EMENA MOU ANIGEI.DE KSERW GIATI ALLA TO DEST 7 KOLLAEI,EPISIS PARATIRISA PWS OTAN STO MENU ANIKSOUME TO PAPAGO,META KANOUME EXIT PAPAGO TOTE AN PROSPATHISOUME NA ANIKSOUME TO DEST 7 TOTE ANIGEI.. MONO TOTE OMWS... TI SOI BUG EINAI AUTO? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2007 Το ότι κολλάει είναι σίγουρο.Αφού είναι beta έκδοση έχει και τα προβλήματά του.Μόλις κυκλοφορήσει επίσημα,αυτά θα λυθούν.Σε μένα πάντως ανοίγει κανονικά,χωρίς να ανοίξω το papago ή να πατήσω το κουμπί windows Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicholas_mgr Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Το ότι κολλάει είναι σίγουρο.Αφού είναι beta έκδοση έχει και τα προβλήματά του.Μόλις κυκλοφορήσει επίσημα,αυτά θα λυθούν.Σε μένα πάντως ανοίγει κανονικά,χωρίς να ανοίξω το papago ή να πατήσω το κουμπί windows Αν και δε νομίζω να παίζει κανένα ρόλο, αλλά έχεις και το 6 περασμένο μέσα ή μόνο το 7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Αν και δε νομίζω να παίζει κανένα ρόλο, αλλά έχεις και το 6 περασμένο μέσα ή μόνο το 7? 6,7 papago Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plamen23 Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 geia sas. exw mia suskevi vector master 380. exw ena provlima omws.. diavaza ap osa lete k den katalava tpt.. gia auto sas parakalw na me voithisete... thelw na valw sto vector to destinator k den mporw.. k ti prepei na kanw???exw to logismiko destinator pn pws tha to perasw stin karta tis suskevis???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts